Jump to content

Αγορές από το εξωτερικό

makap
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ταλικά, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι η Αμαζόνα σέβεται τον πελάτη.

On 14/7/2025 at 12:42 ΜΜ, BASSstarlet said:

Μόλις είδα πως μου εγκρίθηκε το refund.

Μπράβο στο γερμανικό Amazon (οι γερμανοί σαν φίλοι ήρθαν το '41, μην το ξεχνάμε..)

Εγώ και όχι μόνο, το Amazon προτιμώ για αγορές!!
Από Ελλάδα μόνο μέσω Skroutz!!
Αυτό τα  λέει όλα... 😉

On 14/7/2025 at 4:44 ΜΜ, makap said:

Ταλικά, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι η Αμαζόνα σέβεται τον πελάτη.

Χρόνια τώρα...
Έχω ψωνίσει μέσα στα χρόνια από τα περισσότερα Ευρωπαϊκά αλλά κυρίως από το Γερμανικό.
Δεν γνωρίζω αν έχουν μικρό διαφορές στην πολιτική τους αλλά το Γερμανικό όποτε το χρειάστηκα ήταν Άψογοι!!!
Σχετικά πρόσφατο παράδειγμα, έχτιζα το Desktop PC μου και πήρα τις μνήμες από το Γερμανικό.
Μου βγήκαν ελαττωματικές, μου έστειλαν καινούργιες άμεσα και μου έδωσαν περιθώριο ενός μήνα να επιστρέψω τις ελαττωματικές!! 
Αν είχα μπλέξει με Ελλάδα καταλαβαίνετε τι είχα να τραβήξω... 😉

Edited by konstantinos77

24 minutes ago, BASSstarlet said:

Πάντως, αρκετά πράματα δεν τα στέλνουν Ελλάδα.

Ειδικά παλαιότερα, είχα απελπιστεί!

Ε σίγουρα δεν γίνεται να μπορεί να  στέλνει τα πάντα... 😉
Πάντως το πιο πρόσφατο και πιο μεγάλο δέμα που παρέλαβα ποτέ από Amazon και πιο συγκεκριμένα από Γερμανία είναι ότι παρέλαβα Desktop PC Case, ήμουν τυχερούλης και το πέτυχα σε μεγάλη έκπτωση η οποία κάλυπτε τα έξοδα των μεταφορικών ακριβώς και έτσι μου βγήκε πιο φτηνά από ότι αν το έπαιρνα από Ελλάδα!! 😊😉
Θέλει ψάξιμο σίγουρα πριν από κάποια αγορά και λίγη τύχη... 😉

Edited by konstantinos77

• 1 month later...
On 14/7/2025 at 6:21 ΜΜ, konstantinos77 said:

Εγώ και όχι μόνο, το Amazon προτιμώ για αγορές!!
Από Ελλάδα μόνο μέσω Skroutz!!
Αυτό τα  λέει όλα... 😉

Χρόνια τώρα...
Έχω ψωνίσει μέσα στα χρόνια από τα περισσότερα Ευρωπαϊκά αλλά κυρίως από το Γερμανικό.
Δεν γνωρίζω αν έχουν μικρό διαφορές στην πολιτική τους αλλά το Γερμανικό όποτε το χρειάστηκα ήταν Άψογοι!!!
Σχετικά πρόσφατο παράδειγμα, έχτιζα το Desktop PC μου και πήρα τις μνήμες από το Γερμανικό.
Μου βγήκαν ελαττωματικές, μου έστειλαν καινούργιες άμεσα και μου έδωσαν περιθώριο ενός μήνα να επιστρέψω τις ελαττωματικές!! 
Αν είχα μπλέξει με Ελλάδα καταλαβαίνετε τι είχα να τραβήξω... 😉

Δυστυχώς όχι πάντα.

Πρόσφατο παράδειγμα με αγορά ηλεκτρικό σκουπάκι αξίας 40 δολαρίων από Αμαζον Αμερικής.

Μετά από 4 μήνες σταμάτησε να δουλεύει με χρήση 5 φορές.

Το είχα παραλάβει στην Κύπρο.

Ο προμηθευτής δε θέλει να στείλει άλλο εκτός Αμερικής, η Αμαζον δε μπορεί να κάνει τίποτα και μου λέει μιλα με τον προμηθευτή.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

11 minutes ago, junglist said:

Δυστυχώς όχι πάντα.

Πρόσφατο παράδειγμα με αγορά ηλεκτρικό σκουπάκι αξίας 40 δολαρίων από Αμαζον Αμερικής.

Μετά από 4 μήνες σταμάτησε να δουλεύει με χρήση 5 φορές.

Το είχα παραλάβει στην Κύπρο.

Ο προμηθευτής δε θέλει να στείλει άλλο εκτός Αμερικής, η Αμαζον δε μπορεί να κάνει τίποτα και μου λέει μιλα με τον προμηθευτή.

Προσωπικά αναφερόμουν για αγορές που ο πωλητής ήταν το Amazon το ίδιο!!
Απλά δεν το διευκρίνησα.
Και από Αμερική δεν έχω ιδέα βέβαια και δεν θα έμπαινα στον κόπο για διάφορους λόγους... 😉

2 ώρες πριν, WilliamD said:

Μάλλον γι’ αυτό οι περισσότεροι προτείνουν να ψωνίζουμε από το Amazon.de ή γενικά τα ευρωπαϊκά site. Τουλάχιστον εκεί έχεις σίγουρη υποστήριξη και σωστές διαδικασίες επιστροφής, δεν μπλέκεις με ιστορίες σαν κι αυτές.

Iσχύει.

Είχα 30 δολλάρια σε δωροκάρτα και έπρεπε να τα φάω κάπως. Οπότε έβαλα 10ευρώ από την τσέπη μου και πήρα αυτό το ρημάδι.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

14 ώρες πριν, WilliamD said:

Μάλλον γι’ αυτό οι περισσότεροι προτείνουν να ψωνίζουμε από το Amazon.de ή γενικά τα ευρωπαϊκά site. Τουλάχιστον εκεί έχεις σίγουρη υποστήριξη και σωστές διαδικασίες επιστροφής, δεν μπλέκεις με ιστορίες σαν κι αυτές.

To link βγάζει στοιχηματικό site.

« Εδώ έχω στη διάθεσή μου μια ευρεία γκάμα επιλογών και πάντα μένω ικανοποιημένος. »

Πολύ περίεργα μας τα λέει το forum με τις Παραθέσεις :/

Edited by BASSstarlet

Θέλουμε την Τσίπρα!

• 4 months later...

Εντάξει, αυτή η UPS παίζει με τα νεύρα μας (μου).

Εαν λείπω το πρωί από το σπίτι, το μόνο που έρχεται, είναι ένα mail πως θα ξαναεπιχειρήσουν τον επομένη.

Ενώ άλλες σου λένε πότε περίπου θα παραδώσουν, και ακόμα σε καλούν για συννενόηση, η UPS σε αναγκάζει να κάτσεις όλο το πρωί και το μεσημέρι σπίτι!

Θέλουμε την Τσίπρα!

Στις 19/12 έχω παραγγείλει μια θήκη και 29/12 ήρθε Θεσσαλονίκη. Αλλα από το hub της Πυλαίας, πήγε στο Αερολιμένα στις 31/12. Θα ήθελα λίγο τα φώτα σας εδώ τι θα πρέπει να γίνει ακριβώς; Πήγα να πάρω τηλέφωνο την FedEx αλλά το τηλεφωνικό κέντρο μου φάνηκε λαβύρινθος «αν αυτό πάτα 1 αν εκείνο πάτα 2 μπλα μπλα…». 

(Μιας και που ρώτησα το ChatGPT, ανέφερε για αποδεικτικό αγοράς και το τι περιέχει καθώς και το αποδεικτικό πληρωμής (screenshot από το ebanking), αλλα θα ήθελα, αν εφόσον σας έτυχε με την FedEx, τι κάνατε σε αυτή τη περίπτωση;   ).

IMG_0541.jpeg

IMG_0542.png

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]