spyrosfra Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 με αυτην την πολιτικη που εχουν να στελνουν χωρις track No μαλλον μας χασανε απο πελατες μετά από τόσες παραγγελίες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Επειδη δεν ειχε tracking number ειχαν τοσο ψηλο βαθμο επιτυχιας, σχεδον 100%. Το tracking number σημαινει μαλλον σιγουρα τελωνειο πια. Και δεν θες τελωνειο γιατι πας για ΕΟΦ. Κάτι άλλα, πχ tfsupplements ειχαν tn και ειχαν 1/5 τελωνειο. Εδω Ελλαδα μαλλον γινεται κατι αρρωστημενο, γιατι δεματα δεν ειναι συχνο να χανονται. 1 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Πώς το ρισκάρετε να παίρνετε πράγματα αξίας χωρίς tracking; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Αστο, ειναι αλλη κατηγορια αγαθων, τα περισσοτερα δεν ειχαν καν paypal. Επισης δεν ειναι ρισκο, αλλα το αντιθετο θα ελεγα. 1 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3p Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Καλησπέρα σας, από Amazon.co.uk αγοράζετε; Επειδή δεν έχει PayPal είναι ασφαλής οι συναλλαγές και οι αποστολές; Έχω παραγγείλει και παραγγέλνω ανελιπώς χωρίς το παραμικρό πρόβλημα χρόνια τώρα με τη χρεωστική μου κάρτα. Όπως και σίγουρα πολλοί ακόμα.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Δεν ξερω, εμενα ποτε δε μου εβγαλε επιλογη για τροπο αποστολης... Αυτη η κατασταση ειναι πρωτογνωρη, αν ειναι να κανει 70 μερες και να μην ξερουμε και αν μπαινει και στο τελωνειο, τοτε δεν ξεμπερδευουμε ποτε, γιατι δεν ειναι απλώς πληρωνω τα τελη και το παραλαμβανω γιατι θελει και εγκριση ΕΟΦ, με χαμενες εργασιμες μερες και μικρη πιθανοτητα επιτυχιας για διαφορους λογους.. Φίλε καλησπέρα, Μου ήρθε συστημένο την παρασκευή και το πήγε στο ταχυδρομείο ο αδερφός μου και είναι επιστολή από τελωνείο το οποίο αναφέρει ότι κάποια από αυτά που έχω αγοράσει θέλει την έγκριση απο τον ΕΟΦ.Με άλλα λόγια τον .... Τώρα στο τελωνείο θα τα κρατήσουν για κάποιο καιρό και θα γυρίσουν πίσω στον αποστολέα; Edited August 28, 2017 by spyrosfra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Καλησπέρα παίδες. Μπαταρία τηλεφώνου μπορούμε να φέρουμε η είναι απαγορευμένο; Αν γνωρίζει κάποιος θα τού ήμουν υπόχρεος για να μην κάνω άδικα την κίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Καλησπέρα παίδες. Μπαταρία τηλεφώνου μπορούμε να φέρουμε η είναι απαγορευμένο; Αν γνωρίζει κάποιος θα τού ήμουν υπόχρεος για να μην κάνω άδικα την κίνηση. Μπορείς να δοκιμάσεις. Αν και λίγοι στέλνουν πλέον. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotron Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Καλησπέρα παίδες. Μπαταρία τηλεφώνου μπορούμε να φέρουμε η είναι απαγορευμένο; Αν γνωρίζει κάποιος θα τού ήμουν υπόχρεος για να μην κάνω άδικα την κίνηση. Γιατί δεν τους ρωτάς εάν στέλνουν. Εμείς αγοράζομαι , αυτοί εάν μπορούν να στείλουν λόγω των αεροπορικών κανονισμών. Ρώτα και για ακτοπλοϊκός η αποστολή. Edited August 28, 2017 by sotron 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Σάς ευχαριστώ πολύ και τούς δύο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Γιατί δεν τους ρωτάς εάν στέλνουν. Εμείς αγοράζομαι , αυτοί εάν μπορούν να στείλουν λόγω των αεροπορικών κανονισμών. Ρώτα και για ακτοπλοϊκός η αποστολή.Έχεις ακούσει κανένα κινέζικο μαγαζί να στέλνει με βαπόρι;; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotron Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Έχεις ακούσει κανένα κινέζικο μαγαζί να στέλνει με βαπόρι;; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Όταν κάνει 1-2 μήνες με τι έρχεται ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Όταν κάνει 1-2 μήνες με τι έρχεται ? Ελπίζω να μην το εννοείς... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Ελπίζω να μην το εννοείς...Χαχαχα, και όμως έτσι φαίνεται. Πού να ξέρει ότι μόνο στην Ελλάδα κάνουν τα πράγματα 1-2 μήνες να φτάσουν και ότι φταίνε τα ΕΛΤΑ. Πού να άκουγε ότι σε άλλες χώρες φτάνουν τα πακέτα σε 10-14 μέρες. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Χαχαχα, και όμως έτσι φαίνεται. Πού να ξέρει ότι μόνο στην Ελλάδα κάνουν τα πράγματα 1-2 μήνες να φτάσουν και ότι φταίνε τα ΕΛΤΑ. Πού να άκουγε ότι σε άλλες χώρες φτάνουν τα πακέτα σε 10-14 μέρες. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Εδώ διαφωνώ. Με την εξαίρεση του αν μπει τελωνείο (εκεί οπλίζεσαι με υπομονή...), οι χρόνοι είναι παρόμοιοι με την υπόλοιπη Ευρώπη. Τα κινέζικα ταχυδρομεία φταίνε κυρίως, κι αυτό γιατί έχουν να διαχειριστούν τεράστιο όγκο. Αν προσέξεις μάλιστα οι εκτιμώμενοι χρόνοι που δίνουν τα κινέζικα sites για παραλαβή στην Ευρώπη, έχει ίδιους χρόνους για τις περισσότερες χώρες. Αν πάντως έρχονταν με... καράβι, θα τα παραλάμβαναν τα παιδιά μας. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Εδώ διαφωνώ. Με την εξαίρεση του αν μπει τελωνείο (εκεί οπλίζεσαι με υπομονή...), οι χρόνοι είναι παρόμοιοι με την υπόλοιπη Ευρώπη. Τα κινέζικα ταχυδρομεία φταίνε κυρίως, κι αυτό γιατί έχουν να διαχειριστούν τεράστιο όγκο. Αν προσέξεις μάλιστα οι εκτιμώμενοι χρόνοι που δίνουν τα κινέζικα sites για παραλαβή στην Ευρώπη, έχει ίδιους χρόνους για τις περισσότερες χώρες. Αν πάντως έρχονταν με... καράβι, θα τα παραλάμβαναν τα παιδιά μας.Μπορείς να διαφωνείς, αλλά δεν ισχύει αυτό που λες γενικά. Εγώ που είμαι εξωτερικό παραλαμβανω σε 10-14 μέρες. Ίσως εξαρτάται και από την χώρα, αλλά δεν σημαίνει ότι επειδή αργεί για Ελλάδα, αργεί για όλο τον κόσμο. Οι κινέζοι δίνουν 45 ημέρες για να είναι καλυμμένοι. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 (edited) κανονικα ο χρονος αποστολης ειναι 10 με 15 μερες αν δεν κολλουσαν στο τελωνειο Μολις ξεκολησει απο εκει φευγει αμεσως. Οπως καταλαβαινω μαζευεται πλεον μεγαλος ογκος αφου τα "ξεψαχνιζουν" πλεον και το αποτελεσμα ειναι να μεγαλωνει ολο και πιο πολυ ο χρονος διεκπαιρεωσης στο τελωνειο. Ο 1 μηνας εκει παει να γινει στανταρ , σε λιγο θα πιανουμε 5 μερες απο κινα και 2 μηνες στο τελωνειο μετα 3 και παει λεγοντας ,αφου δεκα φευγουν εικοσι ερχονται Αυτοι που ειπαν να ψαχνονται και θα ανοιγονται πλεον ολα τα δεματα απο κινα δεν ειπαν που θα βρεθουν αυτοι που θα το κανουν Edited August 30, 2017 by mik_tech 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 κανονικα ο χρονος αποστολης ειναι 10 με 15 μερες αν δεν κολλουσαν στο τελωνειο Μολις ξεκολησει απο εκει φευγει αμεσως. Οπως καταλαβαινω μαζευεται πλεον μεγαλος ογκος αφου τα "ξεψαχνιζουν" πλεον και το αποτελεσμα ειναι να μεγαλωνει ολο και πιο πολυ ο χρονος διεκπαιρεωσης στο τελωνειο. Ο 1 μηνας εκει παει να γινει στανταρ , σε λιγο θα πιανουμε 5 μερες απο κινα και 2 μηνες στο τελωνειο μετα 3 και παει λεγοντας ,αφου δεκα φευγουν εικοσι ερχονται Αυτοι που ειπαν να ψαχνονται και θα ανοιγονται πλεον ολα τα δεματα απο κινα δεν ειπαν που θα βρεθουν αυτοι που θα το κανουν Φίλε ποτέ δεν έκανε από Κίνα 10-15 μέρες. ~20 και βάλε. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotron Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Τι να πω, να ορκιστώ, να βρω τρόπο να αποδείξω αυτά πού λέω? 3 Πράγματα που αγοράστηκαν στις 16-08-17 παρελήφθησαν τα 2 στις 28-08-17, το τρίτο ακόμη περιμένω. Από Κίνα. Έμεινα κάγκελο όταν τα είδα στην πόρτα μου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Τι να πω, να ορκιστώ, να βρω τρόπο να αποδείξω αυτά πού λέω? 3 Πράγματα που αγοράστηκαν στις 16-08-17 παρελήφθησαν τα 2 στις 28-08-17, το τρίτο ακόμη περιμένω. Από Κίνα. Έμεινα κάγκελο όταν τα είδα στην πόρτα μου. αυτο εννοω, 12 μερες εκαναν , τοσες χρειαζονται κανονικα οι υπολοιπες ειναι καθυστερησεις τελωνειου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Μπαταρια για το κινητο μου εχω φερει απο Κινα, για να απαντησω τον φιλο παραπανω. Οσο για τους χρονους, καμια σχεση με τα ΕΛΤΑ. Μεσα σε 5 μερες ειναι το ρεκορ μου, σε μεσο ορο 11-18 μερες, Ακομη και ο εκτελωνισμος ( που μενω εξωτερικο ) γινεται εν ριπη οφθαλμου. Οποτε τα ΕΛΤΑ τρωνε σκονη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Παράγγειλα κινητό από αποθήκη Ιταλίας και θα έρθει με dhl αλλά στην περιοχή μου δεν έχει dhl, με ποια μεταφορική συνεργάζεται? να ξέρω που θα το περιμένω γιατί πέμπτη ταξιδεύω και ίσα που θα το προλάβω Στάλθηκε από το SM-G7105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos76 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Παράγγειλα κινητό από αποθήκη Ιταλίας και θα έρθει με dhl αλλά στην περιοχή μου δεν έχει dhl, με ποια μεταφορική συνεργάζεται? να ξέρω που θα το περιμένω γιατί πέμπτη ταξιδεύω και ίσα που θα το προλάβω Στάλθηκε από το SM-G7105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δυστυχώς φίλε μου,,, με ΕΛΤΑ... ~Απαράδεκτο που δεν σου απάντησε κανείς εδώ και 4 μέρες.. 1 Παράθεση Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9 Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Παραγγελία Ιαπωνία. Κόστος 73 ευρώ. Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 6/9/2017, 08:15:02 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 4/9/2017, 19:14:18 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 4/9/2017, 15:27:24 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 4/9/2017, 08:57:13 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 5/8/2017, 06:20:00 ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 4/8/2017, 03:13:00 ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 3/8/2017, 19:12:00 ΙΑΠΩΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Παραγγελία Ιαπωνία. Κόστος 73 ευρώ. Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 6/9/2017, 08:15:02 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 4/9/2017, 19:14:18 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 4/9/2017, 15:27:24 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 4/9/2017, 08:57:13 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 5/8/2017, 06:20:00 ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 4/8/2017, 03:13:00 ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 3/8/2017, 19:12:00 ΙΑΠΩΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΜην το κάνουμε και εδώ Τελωνείο ή Αγορές από Κίνα. Φτάνει που σε 2 θέματα γράφονται σαλάτα τα ίδια πράγματα. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts