Jump to content

petros3p

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About petros3p

  • Ημ. Γέννησης 18/11/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

petros3p's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Εκεί όχι ακόμα. Έχω ψάξει στα άλλα σημεία καθώς και αλλού που είδα αφίσες. Αλλά μέχρι στιγμής μόνο αφίσες... Επόμενη στάση Αγ Παντελεήμων:lol:
  2. Αφίσες βρίσκουμε, κάρτες δεν βρίσκουμε :lol::lol:
  3. [/color] Με ανανέωση στο 1319 αλλά θέλει 12ψηφιο κωδικό ανανέωσης. Και όλοι είναι 16 ψηφία. Ίσως με κάρτα frog? Αν υπάρχει ακόμα.
  4. Έχω παραγγείλει και παραγγέλνω ανελιπώς χωρίς το παραμικρό πρόβλημα χρόνια τώρα με τη χρεωστική μου κάρτα. Όπως και σίγουρα πολλοί ακόμα..
  5. [/img] Και άλλα δύο Screenshots...
  6. Και εγώ από κωτσοβολο περίπου την πρώτη εβδομάδα του Ιούλιου! (είναι ακόμα του κουτιού!) Αλλά έχω το 6Gb ram 128gb storage! Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Αν και νομίζω ότι το δικαρτο είναι μόνο με αυτά τα χαρακτηριστικά! Χωρίς να μπορώ να το πω σίγουρα! ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εδώ και δύο μέρες πήρα και update B162!
  7. Σε εμένα πάντως δουλεύει!!
  8. Δεν υποτίθεται οτι πρέπει να σου δώσουν και router ?:lost::lost::lost:
  9. Επίσης καλή επιτυχία σε όλους και καλές γιορτές!
  10. petros3p

    Lenovo A376

    Καλημέρα,(τέτοια ώρα που είναι!) Έχω το εν λόγω τηλέφωνο και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Όλα καλά, όλα ωραία και κάποια στιγμή ξαφνικά δεν δουλεύει καθόλου το touch! Κατά συνέπεια δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω καν τη συσκευή. Υπάρχει κάποια λύση η πάμε για καινούριο?
  11. mp3gain Ειναι δωρεαν κατεβαζεις απο το παρακατω Link http://mp3gain.sourceforge.net/download.php
  12. Ειπα να το ποσταρω σε περιπτωση που ενδιαφερεται και καποιος αλλος πλην εμου! To Sony NWZ-A845 http://www.sony.gr/product/nws-a-series/nwz-a845 επεσε επιτελους κατω απο το φραγμα των 200 ευρω(189!! Η φθηνοτερη στο Skroutz ειναι στα 201!) αλλα στο Sony center στο περιστερι. Ελπιζω η πληροφορια να βοηθησει καποιους να γλιτωσουν μερικα ευρω!:):)
  13. Eυχαριστώ φιλε μου:up::up::up::respect:
  14. Ξέρει κανείς αν ταιριάζει η BST-40 στο W960?Το ρωτάω γιατί βγαίνει και σε λίγο μεγαλύτερη χωρητικότητα και θα χρειαζόμουνα λίγη εξτρά ενέργεια. Υ.Γ.Μην παρασύρεστε απο το avatar είμαι και χρήστης Ν82!
×
×
  • Create New...