VeCo Δημοσιεύτηκε August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 27, 2014 (edited) Όπως κάθε χρόνο, καλωσορίσατε στο θέμα για την τηλεοπτική σεζόν 2014-15 για τις σειρές που προβάλλονται στο εξωτερικό. Ειδικά για τις σειρές εξωτερικού υπενθυμίζω την ύπαρξη και των ακόλουθων θεμάτων: Ξένη τηλεόραση - Πιλότοι και ανανεώσεις, όπου μπορείτε να δημοσιεύετε μηνύματα αναφορικά με τους πιλότους νέων σειρών και τις επίσημες ανανεώσεις των υπαρχόντων και Ξένες Σειρές - Προτάσεις, όπου μπορείτε να προτείνετε και να ζητάτε προτάσεις για οποιοδήποτε είδος σειρών Το παρόν θέμα θα ξεκλειδωθεί την 1η Σεπτεμβρίου. :) Edited August 27, 2014 by VeCo This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Cross Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 (edited) Γεια σας... λοιπον... οι σειρες που περιμενω φετοε ειναι: Arrow, Flash, Gotham, Constantine, Heroes Reborn, Grimm, Supernatural, The Vampire Diaries, The Originals, iZombie (αν μου αρεσει θα την συνεχισω), Once Upon a Time και το Doctor Who που εχει ξεκινησει ηδη Βλεπω και το Teen Wolf που τελειωνει την αλλη βδομαδα Α και το Agents of Shield περιμενω. Το ξεχασα πριν Edited September 3, 2014 by Blue_Cross Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Έχουμε και λέμε: -GoT -Walking dead -Supernatural -Strain -Agents of Shield -Legends -The last ship -Grimm -Penny Dreadful -Flash ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Έχουμε και λέμε: -GoT -Walking dead -Supernatural -Strain -Agents of Shield -Legends -The last ship -Grimm -Penny Dreadful -Flash Το legends πως τα πάει; Ένα σύντομο review; Αν την παρομοιαζες με μία άλλη σειρά ποια θα ήταν αυτή; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Το legends πως τα πάει; Ένα σύντομο review; Αν την παρομοιαζες με μία άλλη σειρά ποια θα ήταν αυτή; Ο τύπος είναι ηθοποιαρα. Παίζει τον undercover agent που επειδή αλλάζει συνέχεια ρόλους και προσωπικότητες ανά αποστολή, έχει αρχίσει και τα χάνει και γίνεται ψυχακι. Έχει καλή δράση επίσης. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Έχουμε και λέμε: -GoT -Walking dead -Supernatural -Strain -Agents of Shield -Legends -The last ship -Grimm -Penny Dreadful -Flash Συμφωνώ, απλά θα αντικαθιστούσα το Grimm με το Gotham και το Supernatural με το Constantine. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Γιατί δε βλέπει κανείς PLL; :p Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 The League βλέπετε; Ξεκίνησε χθες η 6η σαιζόν! Πολύ κάψιμο. [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Παίδες και το Roy Donovan είναι διαμαντακι. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει 8.2 στο imdb. Φοβερή δραματική σειρά και έχω κολλήσει! ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 To Ray Donovan είναι πολύ καλό, απλά επειδή ο Liev Schreiber "τα σπάει"...:up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Να δω πως θα διαβάσω αυτά τα κρίσιμα 2 χρόνια με το walking dead :p could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Παίδες, ερώτηση.. Βλέπει κανείς το The Blacklist;; Παίζει ο Θεός James Spader και σκέφτομαι να το ξεκινήσω. Έχει 8,2. :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Παίδες, ερώτηση.. Βλέπει κανείς το The Blacklist;; Παίζει ο Θεός James Spader και σκέφτομαι να το ξεκινήσω. Έχει 8,2. Να το ξεκινήσεις άμεσα!! http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Να το ξεκινήσεις άμεσα!! Ναι, ναι, ναι!! :D:p Σε ευχαριστώ φίλε μου. Ήλπιζα σε μια καλή άποψη. Το βάζω να κατεβαίνει αμέσως. :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Εγώ το ξεκίνησα με μεγάλη προσμονή ακριβώς λόγο Spader και πολύ ενθαρρυντικής (θεωρητικά) πλοκής. Θα έλεγα ότι αποδείχθηκε αρκετά μέτριο. Αν έχεις το χρόνο δες το δεν είναι κακό, αλλά 8,2 μου φαίνεται πολύ υπερβολικό [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Παιδια θέλω μια σειρά που θα σε κρατήσει όπως πχ το walking dead... Μου αρέσουν τα αστυνομικά αρκετά. could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Παιδια θέλω μια σειρά που θα σε κρατήσει όπως πχ το walking dead... Μου αρέσουν τα αστυνομικά αρκετά. Μόνο που το walking dead δεν είναι αστυνομικό. Οπότε θες κάτι σαν το walking dead ή κάτι αστυνομικό; ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Μόνο που το walking dead δεν είναι αστυνομικό. Οπότε θες κάτι σαν το walking dead ή κάτι αστυνομικό; Όχι, θέλει κάτι να κρατήσει σε διάρκεια όπως το Walking Dead αλλά να είναι αστυνομικό ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Παιδια θέλω μια σειρά που θα σε κρατήσει όπως πχ το walking dead... Μου αρέσουν τα αστυνομικά αρκετά. The wire. The shield. Luther. True detective. Sherlock holmes. Όλα διαμαντάκια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Όχι, θέλει κάτι να κρατήσει σε διάρκεια όπως το Walking Dead αλλά να είναι αστυνομικό ;) Ακριβώς :pυ The wire. The shield. Luther. True detective. Sherlock holmes. Όλα διαμαντάκια. Ευχαριστώ πολύ, θα τα κοιτάξω :) could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Cross Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Στην λιστα με τις σειρες που περιμενω φετος προσθετω και το Scream... αναλογα απο το αν μου αρεσει ο πιλοτος θα την συνεχισω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Στην λιστα με τις σειρες που περιμενω φετος προσθετω και το Scream... αναλογα απο το αν μου αρεσει ο πιλοτος θα την συνεχισω Αυτή οπωσδήποτε θα την τσεκάρω κι εγώ! Επίσης θέλω να τσεκάρω Stalker με Maggie Q. Ξέρουμε πότε επιστρέφει το White Collar? Τελειώνουν οι σειρές μου σιγά σιγά ρε ****το :p Μόνο AHS νομίζω έμεινε πλέον, Revenge, 2BG και White Collar τελευταία πετσοκομμένη σεζόν Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Εγω παλι χρειάζομαι μια σειρα με μαχες... Φωτεινό παράδειγμα Spartacus και μετα Vikings.. Οχι συζήτηση για μαχες και love story οπως το Game of Thrones, αλλα καθαρες μαχες σωμα με σωμα.. Θα το εκτιμουσα ιδιαίτερα Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Σειρά σαν το 24 και σαν το homeland έχουμε υπόψιν μας? Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 τσεκαρε το Legends Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts