ggazas Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με συνεχείς επανεκκινήσεις στο κινητό. Ακόμα και σε ασφαλή λειτουργία μου το κάνει. Άρα δεν πρόκειται για κάποια 3rd party εφαρμογή που δημιουργεί πρόβλημα. Να ελπίζω ότι η αναβάθμιση σε lollipop θα λύσει το πρόβλημα? Ή να το πάω στο service και να ξαναπεραστεί το firmware? Δε νομίζω να στρώσει με την αναβάθμιση. Εγώ θα το πήγαινα στο σέρβις. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Υπάρχει τρόπος να συνδεθεί σε TV το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanm Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Άρχισε να δίνεται η Lollipop στο Alpha από σήμερα στην Αμερική, γύρω στο 1gb το update: http://www.androidauthority.com/atts-samsung-galaxy-s5-active-and-galaxy-alpha-lollipop-601186/ Εύχομαι να κάτσει καλά όταν και όποτε την πάρουμε εδώ. Παρέλαβα και την extended battery σήμερα με καθυστέρηση λόγω Πάσχα, θα γράψω εντυπώσεις σε μερικές μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgial Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Για ποιο λόγο δεν κάνεις ένα factory reset με πλήρη διαγραφή πριν το πας στο service ; Aν το έχεις κάνει ήδη τότε ναι πήγαινε service κατευθείαν. Δεν κάνει επανεκκινήσεις το Alpha ( δεν έχω διαβάσει ούτε στο xda τέτοιο πρόβλημα ) άρα είναι συγκεκριμένα στη συσκευή σου το θέμα. Το ίδιο ισχύει και για το φίλο που του υπερθερμαίνεται και έχει πρόβλημα με τη φόρτιση. Factory reset δεν έχω κάνει. Νόμιζα ότι είναι η επιλογή που έχει το τηλέφωνο μέσα από τις ρυθμίσεις αλλά μάλλον κάνω λάθος. Πρέπει να κάνω τις ενέργειες όπως σε αυτό το βίντεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 E....E....Ερχεται http://www.androidauthority.com/atts-samsung-galaxy-s5-active-and-galaxy-alpha-lollipop-601186/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 E....E....Ερχεται http://www.androidauthority.com/atts-samsung-galaxy-s5-active-and-galaxy-alpha-lollipop-601186/ 2 μηνύματα πριν ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Factory reset δεν έχω κάνει. Νόμιζα ότι είναι η επιλογή που έχει το τηλέφωνο μέσα από τις ρυθμίσεις αλλά μάλλον κάνω λάθος. Πρέπει να κάνω τις ενέργειες όπως σε αυτό το βίντεο? μπορείς να κάνεις και απο τις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Άρχισε να δίνεται η Lollipop στο Alpha από σήμερα στην Αμερική, γύρω στο 1gb το update: http://www.androidauthority.com/atts-samsung-galaxy-s5-active-and-galaxy-alpha-lollipop-601186/ Εύχομαι να κάτσει καλά όταν και όποτε την πάρουμε εδώ. Παρέλαβα και την extended battery σήμερα με καθυστέρηση λόγω Πάσχα, θα γράψω εντυπώσεις σε μερικές μέρες. Θα δεις διαφορά με την extended. Αν πέσει το μάτι σου και σε καμία συμβατή θήκη πες μας και εμάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlapanos1983 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Χρησιμοποίησα την Ενίσχυση λήψεων στο speedtest αλλά μου έβγαλε μόνο μετρήσεις με το wifi. Παρόλο που το έχω ενεργοποιήσει κι το βγάζει σαν εικονίδιο τέρμα επάνω, αλλά δεν είναι λευκό.. (δείχνει απενεργοποιημένο) Κάνω κάτι λάθος ? Οταν πήρα μετρήσεις μονο με data (vodafone) (μένω Μαρούσι) έπιασε ταχύτητες Download 40.06 & Upload 7.96. Είναι καλές ή θα έπρεπε να περιμένω κάτι καλύτερο ? Απο την αλλη το wifi έπιασε 9,32 & 0,87 αντίστοιχα. Περίμενα οτι με την ενίσχυση λήψεων θα έβλεπα ενα συνολικά καλύτερο αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlapanos1983 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Ξέρει κανείς πως μπορώ να μεταφέρω τις επάφες μου από παλιό κινητό (samsung wave με bada) στο galaxy Alpha ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) Οταν πήρα μετρήσεις μονο με data (vodafone) (μένω Μαρούσι) έπιασε ταχύτητες Download 40.06 & Upload 7.96. Είναι καλές ή θα έπρεπε να περιμένω κάτι καλύτερο ? Αν και είμαστε εκτός θέματος κάπως, θα ήθελα να σου προτείνω να μη χρησιμοποιείς ποτέ μα ποτέ εφαρμογές για μέτρηση ταχύτητας όπως το speedtest. Να μπεις στη σελίδα του server του Πολυτεχνείου : http://ftp.ntua.gr/pub/DesktopBSD/Releases/1.6/ και να κατεβάσεις το αρχείο των 188mb. Παράλληλα έχε ανοιχτό το χρονόμετρο ώστε στο τέλος του κατεβάσματος να διαιρέσεις mb με δευτερόλεπτα. Πριν λίγες μέρες ήμουν στην πλατεία Αμαρουσίου και μαζί με ένα φίλο που έχει vodafone ( εγώ wind ) και άλλο κινητό κάναμε tests πιάνοντας και οι 2 4G. Ε λοιπόν το speedtest έδειξε σε εκείνον 63 download και σε μένα 12. Όταν όμως αμέσως μετά κατεβάσαμε από τον server του Πολυτεχνείου , η δική μου παρέμεινε στα 12mb/sec ενώ σε εκείνον , το αρχείο κατέβηκε με 10mb/sec. Καμία δλδ σχέση με το εντελώς μα εντελώς λάθος αποτέλεσμα του speedtest. Βγάλε το από το κινητό σου εκτός αν θες να βλέπεις ψεύτικα αποτελέσματα. Τώρα για την ταχύτητα internet στο Alpha δεν μπορώ με τίποτα να εκφέρω άποψη. Παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο ο πάροχος και η ώρα, οπότε άντε να βγάλεις συμπέρασμα.Μόνο αν έχεις δίπλα σου κάποιο φίλο με άλλο κινητό και ίδιο πάροχο και κάνετε το test την ίδια στιγμή, μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα. Για data μιλώ πάντα. Edited April 17, 2015 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα , αγόρασα ένα alpha απο skroutzomagazo και μου εβγαλε μηνυμα οτι ειναι κλειδωμενο σε δικτυο αγγλιας , επικοινωνησα με το καταστημα και με παραπεμψε στην samsung . Πηγα στην samsung και απο το επισημο service δε μπορουν να κανουν κατι θα πρεπει λεει να μου κανει αντικατασταση συσκευης το καταστημα απο το οποιο την αγορασα . Εχει ξανατυχει σε κανεναν ? καμια ιδέα ; Edited April 18, 2015 by nikos2004dj Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα , αγόρασα ένα alpha απο το phonegallery και μου εβγαλε μηνυμα οτι ειναι κλειδωμενο σε δικτυο αγγλιας , επικοινωνησα με το καταστημα και με παραπεμψε στην samsung . Πηγα στην samsung και απο το επισημο service δε μπορουν να κανουν κατι θα πρεπει λεει να μου κανει αντικατασταση συσκευης το καταστημα απο το οποιο την αγορασα . Εχει ξανατυχει σε κανεναν ? καμια ιδέα ; Ζητάς από το κατάστημα αντικατάσταση. Τόσο απλά. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Τοσο απλα το καταστημα σε παραπεμπει στη samsung για ναβρεις ακρη Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Ερώτηση ! (Ίσως χαζή ) θα βγει galaxy alpha 2??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Ερώτηση ! (Ίσως χαζή ) θα βγει galaxy alpha 2??? Για όλα τα μοντέλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και η αντικατάστασή τους από κάποιο νέο μοντέλο. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanm Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Ερώτηση ! (Ίσως χαζή ) θα βγει galaxy alpha 2??? Ίδωμεν. Δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο, αν και είναι κάπως νωρίς ακόμα για φήμες. Το Alpha δεν τα πήγε καλά στις "πλούσιες" αγορές ανταγωνιζόμενo το iPhone 6 και ίσως να θεωρήσει η Samsung ότι δε χρειάζεται να έχει και έχει και τρίτη σειρά premium συσκευών μετά τα Galaxy S και Note. Πάντως εγώ πιστεύω ότι το πιο πιθανό είναι ότι θα δούμε κάποιον αντικαταστάτη εκεί γύρω στο Σεπτέμβριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Ίδωμεν. Δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο, αν και είναι κάπως νωρίς ακόμα για φήμες. Το Alpha δεν τα πήγε καλά στις "πλούσιες" αγορές ανταγωνιζόμενo το iPhone 6 και ίσως να θεωρήσει η Samsung ότι δε χρειάζεται να έχει και έχει και τρίτη σειρά premium συσκευών μετά τα Galaxy S και Note. Πάντως εγώ πιστεύω ότι το πιο πιθανό είναι ότι θα δούμε κάποιον αντικαταστάτη εκεί γύρω στο Σεπτέμβριο. Αντέ να δούμε !! Νομίζω ότι ειναι το μόνο που θα έπαιρνα ξανά .. κυρίως λόγω μεγέθους. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 (edited) Πάντως αυτό που έγινε με το Alpha και τις πωλήσεις μας βόλεψε αρκετά όπως πχ βόλεψε πολύ αυτό που έγινε με τις πωλήσεις του G2. Μακάρι λόγω marketing η πλειοψηφία να στρέφεται πάντα προς galaxy S ώστε να πέφτουν πολύ οι τιμές στα άλλα κινητά.:) Πολύ επίσης μας έχει βολέψει και ότι έκαναν μόδα τα phablets με αναγκαστική αύξηση της ανάλυσης λόγω μεγέθους. Όποιο android κινητό θα βγαίνει κάτω από τις 5'' και θα έχει 300 ως 400 ppi θα θεωρείται midrange ασχέτως επεξεργαστή και ram. Πάντα τέτοια κι αφήστε τους άλλους να ψάχνουν να βρουν pixel στα compact κινητά με τα 300+ ppi... :lol: Αν βγει Alpha ΙΙ του χρόνου οι μόνες βελτιώσεις θα μπορούν να αφορούν τη μπαταρία για τους heavy users και τη βελτίωση της κάμερας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Άντε και μια full Hd ανάλυση για αυτούς που φέρνουν το κινητό κοντά στη μύτη τους. :p Edited April 18, 2015 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 (edited) πηρα ενα alpha σημερα απο γερμανο. εχω το εξης θεμα. παω να κατεβασω τις εφαρμογες που ειχα απο το playstore . καποιες τις κατεβασε. καποιοες δεν τις κατεβαζει λεει "δεν ειναι δυνατη η ληψη της εφαρμογης' . απο τι μπορει να γινει αυτο? εντωμεταξυ δεν μπορω να ενωθω με το playstore απο το τηλεφωνο. μηπως με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων γινει τιποτα? εκανα επαναφαορα και ολα οκ. ξαναρυθμισα απο την αρχη και ολα οκ. ουφ διοτι σπαστικα αρχικα. εδωσα το z3 c στην γυναικα μου και κρατησα το αλφα. ελπιζω να το χαρω. καμμια θηκη η tempered glass μπορειτε να μου προτεινετε? ειναι επικυνδινο που η καμερα πισω εξεχει? Edited April 18, 2015 by gsa1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 εκανα επαναφορά και ολα οκ. ξαναθύμισα απο την αρχη και ολα οκ. ουφ διοτι σπαστικα αρχικα. Το ίδιο θεματάκι είχα κι εγώ όταν πρωτοάρχισα να κατεβάζω και έφτιαξε αμέσως με το OTA update.:) Mην ανησυχείς , δεν θα σου ξανατύχει. ειναι επικίνδυνο που η καμερα πισω εξεχει? Για χαράκωμα δεν νομίζω. Λογικά gorilla 4 θα έχει και σε εκείνο το σημείο. Για σπάσιμο, ε φαντάζομαι ανάλογα τη δύναμη της πτώσης. Εγώ το έχω αθήκωτο το κινητό αλλά έχω την τύχη στα 4 χρόνια να μου έχει πέσει μόνο 1 φορά. Με το που δοκίμασα να του βάλω θήκη, την ξαπόστειλα στο λεπτό. Εντελώς άλλη αίσθηση. Κρίνε με βάση το καλό ή κακό παρελθόν σου σχετικά με τις πτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppetross Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Το ίδιο θεματάκι είχα κι εγώ όταν πρωτοάρχισα να κατεβάζω και έφτιαξε αμέσως με το OTA update.:) Mην ανησυχείς , δεν θα σου ξανατύχει. Για χαράκωμα δεν νομίζω. Λογικά gorilla 4 θα έχει και σε εκείνο το σημείο. Για σπάσιμο, ε φαντάζομαι ανάλογα τη δύναμη της πτώσης. Εγώ το έχω αθήκωτο το κινητό αλλά έχω την τύχη στα 4 χρόνια να μου έχει πέσει μόνο 1 φορά. Με το που δοκίμασα να του βάλω θήκη, την ξαπόστειλα στο λεπτό. Εντελώς άλλη αίσθηση. Κρίνε με βάση το καλό ή κακό παρελθόν σου σχετικά με τις πτώσεις. εχεις 4 χρονια το alpha; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 εχεις 4 χρονια το alpha; :blink: Αχααα ώστε αυτός το κρατούσε τόσο καιρό σε φαση beta testing και δεν το έβγαζε στην παραγωγή η σαμμυ ε;;;;; :p Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 πως μπορουμε να δουμε ποιες εφαρμογες τρεχουν? εχω nova πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 εχεις 4 χρονια το alpha; :blink: Αχααα ώστε αυτός το κρατούσε τόσο καιρό σε φαση beta testing και δεν το έβγαζε στην παραγωγή η σαμμυ ε;;;;; :p :lol: :lol: :lol: όντως εγώ ήμουν η αιτία γιατί ήθελα όταν το πάρετε να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία βρε. Εντωμεταξύ πάλι καλά που δεν είστε πονηρά μυαλά γιατί το "έχω την τύχη στα 4 χρόνια να μου έχει πέσει μόνο 1 φορά" που είπα σε συνδυασμό με την απάντηση που σας δίνω τώρα, βγάζει και άλλο νόημα.:rolleyes: Διαβάζω στα ξένα forums εντυπώσεις σχετικά με τη lollipop της snapdragon έκδοσης. Άλλοι είναι πολύ ικανοποιημένοι και κάποιοι άλλοι ( λιγότεροι ) μιλούν για "λόξυγγες". Ελπίζω η rom που θα έρθει για μας να προσφέρει εφάμιλλη με την kitkat εμπειρία χρήσης. Στη μπαταρία η κατάσταση φαίνεται να έχει παραμείνει ίδια. πως μπορουμε να δουμε ποιες εφαρμογες τρεχουν? εχω nova πανω. Δεν παίζει ο Nova κανένα ρόλο σε αυτό. Με τον κλασικό τρόπο: Ρυθμίσεις-> Διαχειριστής εφαρμογών-> σε εκτέλεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 :lol: :lol: :lol: όντως εγώ ήμουν η αιτία γιατί ήθελα όταν το πάρετε να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία βρε. Εντωμεταξύ πάλι καλά που δεν Δεν παίζει ο Nova κανένα ρόλο σε αυτό. Με τον κλασικό τρόπο: Ρυθμίσεις-> Διαχειριστής εφαρμογών-> σε εκτέλεση. και πως τις σβηνω? αυτο με ενδιαφερει να ελευθερωνει μνημη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts