Jump to content

Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καλησπερα,εχει παρει κανενανς απο εδω μεσα την μπαταρια με τα 2500mah?αν ναι ποσο κραταει?και αν αξιζει?και απο που την αγορασε?

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποιος Launcher είναι καλύτερος για την kitkat?

Εγω εχω nova και πεταει!

με τον tesla εισαι σε ολα οκ?

γιατο missed it ξερουμε κατι?

με τον tesla εισαι σε ολα οκ?

γιατο missed it ξερουμε κατι?

Mε τον tesla ok. To missed it δεν το εχω κατεβασει. Τι ακριβως κανει;

Mε τον tesla ok. To missed it δεν το εχω κατεβασει. Τι ακριβως κανει;

οτι κανει και το tesla

Όσον αφορά το FAIL του ODIN δε θέλει αλλαγή στο PIT file (Αυτό δεν το αλλάζουμε ποτέ, αν θέλουμε να κρατήσουμε εγγύηση).

Έχεις FAIL στη διαδικασία εγγραφής του Hidden.img. Αυτό λύνεται ως εξής.

1. Ενεργοποιείς στα windows να βλέπεις τις καταλήξεις των αρχείων σου.

2. Το αρχείο που έχεις κατεβάσει και "φλάσαρες" στον κινητό σου έχει κατάληξη .tar.md5

3. Δεξί κλικ πάνω του, και επιλέγεις rename.

4. Σβήνεις την κατάληξη .md5

5. Μόλις γίνει αυτό, το αρχείο μετατρέπεται σε ένα "απλό" zip

6. Δεξί κλικ στο νέο αρχείο και ζε zip άρεις στο φάκελο .... με το όνομα του αρχείου.

7. Αφου τελειώσει η διαδικασία του ξε zip, μπαίνεις μέσα στο φάκελο και βρίσκεις το hidden.img

8. Δεξί κλικ πάνω του , rename, και το μετονομάζεις σε hidden.img.tar

9. Συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή σου.

10. Ανοίγεις το Odin.

11. Το Odin λογικά πρέπει να βλέπει το κινητό σου (αυτό το καταλαβαίνεις από το κουτάκι ID:COM ότι έγινε μπλε)

12. Φορτώνεις στο AP το νέο hidden.img.tar (μόνο αυτό, όχι ολόκληρη την έκδοση. Η υπόλοιπη έκδοση έχει περαστεί κανονικά στη συσκευή σου).

13. Πατάς Start στο Odin.

14. ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ. Καλώς ήρθες στο Lolipop.

Απο το βήμα 8 και μετα μηπως θα μπορουσες να εισαι πιο σαφης γιατι οταν γινει η μετονομασια σε hidden.img.tar το αρχειο δεν αναγνωριζεται απο το odin και παραγει μηνυμα σαν αρχειο με προβλημα.

Τις τελευταίες μέρες παρατηρώ ότι το τηλέφωνο δεν συνδέεται πλέον αυτόματα με το που πιάσει σε εμβέλεια ένα αποθηκευμένο με κωδικούς δίκτυο wifi. Δε ξέρω αν έχω πειράξει κάτι... αλλά δε το νομίζω. Είμαι με kitkat. Για να καταφέρω να συνδεθώ πρέπει να το βάλω σε λειτουργία πτήσης και μετά μόλις το βάλω πάλι κανονικά, τότε βρίσκει και συνδέεται στο wifi δίκτυο. Αλλά και πάλι δε μένει μόνιμα συνδεδεμένο... Κάποια γνώμη τί μπορεί να συμβαίνει?

Καποιες φορες οταν παταω το εικονιδιο του τηλεφωνου για να κανω κληση μου βγαζει μηνυμα "ΕΠΑΦΕΣ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ" και με πεταει εξω. Εχει κανεις καμμια ιδεα;

Καποιες φορες οταν παταω το εικονιδιο του τηλεφωνου για να κανω κληση μου βγαζει μηνυμα "ΕΠΑΦΕΣ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ" και με πεταει εξω. Εχει κανεις καμμια ιδεα;

Εμενα που μου το εκανε μετα απο ενα Restart εστρωσε και δεν μου το ξαναπαρουσιασε.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Κανε στην εφαρμογή τηλεφώνου μια 'εκκαθάριση δεδομένων' και παρακολουθησε το.

Samsung galaxy s21+

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟ WIFI ΤΟΥ ΑΛΦΑ ΜΟΥ.ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΤΕ Κ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΑ ΤΟ WIFI,ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΩ FORTHNET(ΑΛΛΟ MODEM) ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ WIFI ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΔΛΔ...ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ?

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!:

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by truckman

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟ WIFI ΤΟΥ ΑΛΦΑ ΜΟΥ.ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΤΕ Κ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΑ ΤΟ WIFI,ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΩ FORTHNET(ΑΛΛΟ MODEM) ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ WIFI ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΔΛΔ...ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ?

Προσωπικά αν είχα τέτοιο θέμα θα έκανα τα εξής βήματα :

1. Θα έμπαινα στις wireless ρυθμίσεις του νέου router και θα άλλαζα το wifi password.

2. Στο κινητό θα έσβηνα το δίκτυο μου , θα έκανα επανασάρωση για να το βρει και θα έβαζα το νέο password.

Λετε το alpha μα φτασει μεχρι και android marshmallow σύμφωνα με τα post; τουλαχιστον σε ολα ειναι included. Μακαρι θα εχω εναν ακομη λόγο να το κρατησω πολυ καιρο ακομα!

Τις τελευταίες μέρες παρατηρώ ότι το τηλέφωνο δεν συνδέεται πλέον αυτόματα με το που πιάσει σε εμβέλεια ένα αποθηκευμένο με κωδικούς δίκτυο wifi. Δε ξέρω αν έχω πειράξει κάτι... αλλά δε το νομίζω. Είμαι με kitkat. Για να καταφέρω να συνδεθώ πρέπει να το βάλω σε λειτουργία πτήσης και μετά μόλις το βάλω πάλι κανονικά, τότε βρίσκει και συνδέεται στο wifi δίκτυο. Αλλά και πάλι δε μένει μόνιμα συνδεδεμένο... Κάποια γνώμη τί μπορεί να συμβαίνει?

Μου είχε τύχει παλιότερα αυτό για μερικές ώρες, έστρωσε από μόνο του και από τότε δεν ξαναπαρουσιάστηκε το θέμα. Πάντως ήταν το πιο εκνευριστικό πρόβλημα που είχα με το Alpha μέχρι στιγμής. Δοκίμασε να κάνεις restart τη συσκευή και reboot τον ρούτερ μπας και βοηθήσουν αυτά, εγώ θυμάμαι ότι από μόνο του έστρωσε.

Το antutu μετρά τις επιδόσεις επεξεργαστή, ram, κάρτας γραφικών, αποθηκευτικού χώρου και βάσει αυτών των μετρήσεων βγάζει σκορ για το κινητό. Το Alpha με τις 50.000 συγκατελέγεται στα top κινητά όσο αφορά τις επιδόσεις. Το βοηθά βέβαια η hd οθόνη που δεν απαιτεί πολλά από την κάρτα γραφικών. Πραγματικός δυναμίτης το άτιμο.

Μάλλον το έχεις στουμπώσει το κινητό. Στη θέση σου, αν επαναλαμβανόταν κάτι τέτοιο, θα έριχνα οπωσδήποτε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν δεν λυνόταν το θέμα με την επαναφορά εργοστασιακών τότε θα το πήγαινα στο service.

Οι επιδοσειςτου επεξεργαστη εχει να κανει και με το ποσο εχεις φορτωσει το κινητο με εφαρμογες κλπ;επισης τι παιζει μεγαλυτερο ρολο σε κινητο ο επεξεργαστης η οι πυρηνες;;;

Οι επιδοσειςτου επεξεργαστη εχει να κανει και με το ποσο εχεις φορτωσει το κινητο με εφαρμογες κλπ;επισης τι παιζει μεγαλυτερο ρολο σε κινητο ο επεξεργαστης η οι πυρηνες;;;

Αν ένας επεξεργαστής μπορεί να εκτελέσει πχ Χ διεργασίες σε Χ χρόνο αλλά εσύ τον βάζεις να εκτελέσει ίδιες σε αριθμό αλλά πιο βαριές διεργασίες τότε αυξάνεις το αναγκαίο χρόνο εκτέλεσης των διεργασιών και έτσι η επίδοση του επεξεργαστή εμφανίζεται μειωμένη. Πέρα από το πλήθος των εφαρμογών που τρέχουν στο background , παίζει ρόλο και τι εφαρμογές είναι αυτές.

Όσο αφορά το δεύτερο ερώτημά σου, παίζει ρόλο και το ποιον επεξεργαστή φορά το κινητό και το πόσους πυρήνες έχει. Ένα κινητό μπορεί να φορά τον Χ επεξεργαστή των 8 πυρήνων αλλά μπορεί να μην αποδίδει καλύτερα από έναν Χ των τεσσάρων. Γι αυτό και τα benchmarks μετράνε εκτός των άλλων και το πως αντιδρά ένας επεξεργαστής σε διεργασία που απαιτεί χρήση ενός πυρήνα. Το ιδανικό είναι να έχεις ένα κινητό με επεξεργαστή που να αποδίδει άψογα και όταν χρησιμοποιεί τον 1 πυρήνα του και όταν χρησιμοποιεί τους 8.

Κάποια κινητά μπορεί να έχουν πολύ καλό επεξεργαστή και μπόλικη ram αλλά να λαγκάρουν πχ σε παιχνίδια. Eκεί συνήθως φταίει η κάρτα γραφικών. Γενικά ο συνδυασμός του επεξεργαστή με τη ram,την κάρτα γραφικών και την HD οθόνη, είναι που χαρίζει πχ στο Alpha αυτή την απροβλημάτιστη λειτουργία που αποτυπώνεται και στην καθημερινή αλαγκάριστη χρήση και στο πάρα πολύ καλό benchmark των 50.000.

Αν ένας επεξεργαστής μπορεί να εκτελέσει πχ Χ διεργασίες σε Χ χρόνο αλλά εσύ τον βάζεις να εκτελέσει ίδιες σε αριθμό αλλά πιο βαριές διεργασίες τότε αυξάνεις το αναγκαίο χρόνο εκτέλεσης των διεργασιών και έτσι η επίδοση του επεξεργαστή εμφανίζεται μειωμένη. Πέρα από το πλήθος των εφαρμογών που τρέχουν στο background , παίζει ρόλο και τι εφαρμογές είναι αυτές.

Όσο αφορά το δεύτερο ερώτημά σου, παίζει ρόλο και το ποιον επεξεργαστή φορά το κινητό και το πόσους πυρήνες έχει. Ένα κινητό μπορεί να φορά τον Χ επεξεργαστή των 8 πυρήνων αλλά μπορεί να μην αποδίδει καλύτερα από έναν Χ των τεσσάρων. Γι αυτό και τα benchmarks μετράνε εκτός των άλλων και το πως αντιδρά ένας επεξεργαστής σε διεργασία που απαιτεί χρήση ενός πυρήνα. Το ιδανικό είναι να έχεις ένα κινητό με επεξεργαστή που να αποδίδει άψογα και όταν χρησιμοποιεί τον 1 πυρήνα του και όταν χρησιμοποιεί τους 8.

Κάποια κινητά μπορεί να έχουν πολύ καλό επεξεργαστή και μπόλικη ram αλλά να λαγκάρουν πχ σε παιχνίδια. Eκεί συνήθως φταίει η κάρτα γραφικών. Γενικά ο συνδυασμός του επεξεργαστή με τη ram,την κάρτα γραφικών και την HD οθόνη, είναι που χαρίζει πχ στο Alpha αυτή την απροβλημάτιστη λειτουργία που αποτυπώνεται και στην καθημερινή αλαγκάριστη χρήση και στο πάρα πολύ καλό benchmark των 50.000.

Ευχαριστω για τις απαντησεις...το νουμερο αυτο των 50.000 που φαινεται;γιατι οταν τρεχω το greekbench μου βγαζει multi core score 3005!

Ευχαριστω για τις απαντησεις...το νουμερο αυτο των 50.000 που φαινεται;γιατι οταν τρεχω το greekbench μου βγαζει multi core score 3005!

Άλλο σύστημα μέτρησης έχει το geekbench και άλλο το Antutu. Το 3000+ στο geekbench είναι ένα πάρα μα πάρα πολύ καλό σκορ. Σ' εμένα έβγαλε 3138.Tο iphone 6 για να καταλάβεις, σύμφωνα με τη geekbench μέτρηση του gsmarena, έπιασε 2924. Στο Antutu που έχει άλλο σύστημα μέτρησης επιδόσεων, είναι που θα δεις τις 50.000.:)

Edited by ipred

Καλησπερα σε ολους τους κατοχους του Alpha ,εχω ρουμανικο Alpha και ειμαι ακομα με την

κιτ κατ ,θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει ποτε θα παρουμε την Lollipop .Bεβαια ειμαι απιστευτα ευχαριστημενος

αλλα ετσι για την αλλαγη :p μιας και διαβαζω οτι καποιοι την εχουν παρει .

Ευχαριστω :)

Unbox Your Phone

Καλησπερα σε ολους τους κατοχους του Alpha ,εχω ρουμανικο Alpha και ειμαι ακομα με την

κιτ κατ ,θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει ποτε θα παρουμε την Lollipop .Bεβαια ειμαι απιστευτα ευχαριστημενος

αλλα ετσι για την αλλαγη :p μιας και διαβαζω οτι καποιοι την εχουν παρει .

Ευχαριστω :)

Κανείς και ποτέ δεν γνωρίζει αν και πότε θα δοθεί κάποιο update. Μόνο η Samsung ξέρει και είναι κάτι που ΠΟΤΕ δεν το ανακοινώνει public.

Άλλο σύστημα μέτρησης έχει το geekbench και άλλο το Antutu. Το 3000+ στο geekbench είναι ένα πάρα μα πάρα πολύ καλό σκορ. Σ' εμένα έβγαλε 3138.Tο iphone 6 για να καταλάβεις, σύμφωνα με τη geekbench μέτρηση του gsmarena, έπιασε 2924. Στο Antutu που έχει άλλο σύστημα μέτρησης επιδόσεων, είναι που θα δεις τις 50.000.:)

Α καταλαβα! Ευχαριστω και παλι! Αλλη μια ερωτηση συγνωμη αν ειμαι off topic...αξιζει η μεταβαση σε s5 plus η s5 neo λογω μεγαλυτερης οθονης;

Α καταλαβα! Ευχαριστω και παλι! Αλλη μια ερωτηση συγνωμη αν ειμαι off topic...αξιζει η μεταβαση σε s5 plus η s5 neo λογω μεγαλυτερης οθονης;

Από τεχνικής απόψης αξίζει μιας και προσφέρει μεγαλύτερη ανάλυση, μπαταρία ( στα χαρτιά) , κάμερα ( στα χαρτιά) ενώ έχει εξίσου και λίγο πιο δυνατό επεξεργαστή.

Από εμφάνιση, σαφώς όχι. Αν πάντως βάζεις θήκη στα κινητά σου, το design και την αίσθηση τα χαλάς ούτως ή άλλως οπότε δεν σε νοιάζει.

Από πρακτικότητα, κερδίζεις μεγαλύτερη οθόνη αλλά χάνεις ευκολία χρήσης με το ένα χέρι.

Πολύ μ αρέσει που απέκτησε το δικό του σπίτι το alpha!

Η ομάδα διαχείρισης του myphone προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και την διευκόλυνση των μελών του :)

παιδια το 4κ που τραβαει ειναι μονο για 5 λεπτα? υπαρχει τροπος για απεριοριστο η τουλαχιστον παραπανω απο το πενταλεπτο?

Και εμενα μου αρεσει που απεκτησε το Αlpha δικο του ''σπιτι''.

Επισης θα ηθελα να παρουσιασει η Samsung ενα Alpha II :D

Unbox Your Phone

• The title was changed to Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F)