mmaria_82 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Καλησπέρα! Όταν έχουμε ενεργή την εξοικονόμηση ενέργειας στην συσκευή τι "υπό λειτουργεί " ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inferno_lb Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Καλησπέρα! Όταν έχουμε ενεργή την εξοικονόμηση ενέργειας στην συσκευή τι "υπό λειτουργεί " ? Καλή ερώτηση, με ενδιαφέρει και εμένα αυτό, ξέρει κανείς τις ακριβείς διαφορές μεταξύ κανονικής λειτουργίας-economy-ultra economy? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Θα αναβαθμιστουμε όλοι απο τον άλλο μήνα η σταδιακά θα δίδεται από τον επόμενο μήνα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Θα αναβαθμιστουμε όλοι απο τον άλλο μήνα η σταδιακά θα δίδεται από τον επόμενο μήνα ? Δυστυχώς σταδιακά. Το κακό της Σάμμυ. Όλη η διαδικασία μπορεί να κρατήσει πάνω από 3-4 μήνες. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Το γύρω αλουμινιο αλλάζει? Διότι μου έπεσε και του έκανα ένα χτυπηματακι. Είναι αυτό που λένε πλαίσιο οθόνης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Το γύρω αλουμινιο αλλάζει? Διότι μου έπεσε και του έκανα ένα χτυπηματακι. Είναι αυτό που λένε πλαίσιο οθόνης? Δύσκολα αλλάζει. Λογικά είναι ένα κομμάτι με το εσωτερικό σασί. Προσπάθησε να το παραβλέψεις. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Δυστυχώς σταδιακά. Το κακό της Σάμμυ. Όλη η διαδικασία μπορεί να κρατήσει πάνω από 3-4 μήνες. 3-4 μήνες από τώρα ?????:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleas123 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Καλησπέρα παιδιά επειδή η αυθεντική μπαταρία δεν την παλεύει έχει δοκιμάσει κανένας κάποια σαν αυτή: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=221713583585&alt=web Έστειλα στον πωλητή να τον ρωτήσω για το μέγεθος μήπως και δεν είναι σαν την αυθεντική 2500 που θέλει άλλο καπάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Δύσκολα αλλάζει. Λογικά είναι ένα κομμάτι με το εσωτερικό σασί. Προσπάθησε να το παραβλέψεις. ειδα αυτο τωρα http://www.galore.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=6190&virtuemart_category_id=1&Itemid=163 κατι τετοιο μαλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Καλησπέρα παιδιά επειδή η αυθεντική μπαταρία δεν την παλεύει έχει δοκιμάσει κανένας κάποια σαν αυτή: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=221713583585&alt=web Έστειλα στον πωλητή να τον ρωτήσω για το μέγεθος μήπως και δεν είναι σαν την αυθεντική 2500 που θέλει άλλο καπάκι. Καμια μπαταρια απο κανεναν πωλητη ή εταιρεια δεν μπορει να ειναι μεγαλυτερης χωρητικοτητας στο ιδιο μεγεθος.Αναγκαστικα θα εχει περισσοτερο ογκο αρα θα χρειαστεις μεγαλυτερο καπακι. Μην κανεις καν τον κοπο να παραγγειλεις.Παρτο με την λογικη.Ειναι σα να σου υποσχεται 3 λιτρα χωρητικοτητα στο μπουκαλι της κοκα κολα του 1 μισι λιτρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleas123 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 (edited) Καμια μπαταρια απο κανεναν πωλητη ή εταιρεια δεν μπορει να ειναι μεγαλυτερης χωρητικοτητας στο ιδιο μεγεθος.Αναγκαστικα θα εχει περισσοτερο ογκο αρα θα χρειαστεις μεγαλυτερο καπακι. Μην κανεις καν τον κοπο να παραγγειλεις.Παρτο με την λογικη.Ειναι σα να σου υποσχεται 3 λιτρα χωρητικοτητα στο μπουκαλι της κοκα κολα του 1 μισι λιτρου. Χμ, διαφωνώ με τον παραλληλισμό και την συλλογιστική καθώς μπορεί να αλλάζει το υλικό καθώς και η τεχνική συσκευασίας (του κυκλώματος!) Υπάρχει κάποιος που να έχει πάρει κάποια τέτοια μπαταρία (10 ευρώ έχει, η χαμηλή τιμή είναι που με προβλημάτισε περισσότερο) να μας πει την άποψή του? Edited April 24, 2015 by axilleas123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Το γύρω αλουμινιο αλλάζει? Διότι μου έπεσε και του έκανα ένα χτυπηματακι. Είναι αυτό που λένε πλαίσιο οθόνης? Gorilla glass πανω κάτω δεξια αριστερά στα κινητα της κ τελικά την πατάμε απο το αλουμίνιο!!!! :X Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Παιδιά έχει πάρει κανείς tempered glass protector ? Είναι δύσκολο στην εφαρμογή σα τη ζελατίνα ; Αξίζει ; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Χμ, διαφωνώ με τον παραλληλισμό και την συλλογιστική καθώς μπορεί να αλλάζει το υλικό καθώς και η τεχνική συσκευασίας (του κυκλώματος!) Υπάρχει κάποιος που να έχει πάρει κάποια τέτοια μπαταρία (10 ευρώ έχει, η χαμηλή τιμή είναι που με προβλημάτισε περισσότερο) να μας πει την άποψή του? Και πιστευεις οτι ο Κινεζος βρηκε τον τροπο να κανει αυτο που δεν μπορουν οι εταιρειες οπως η samsung. Κι αφου βρηκε τον τροπο στο ιδιο μεγεθος να χωρεσει περισσοτερα mah το πουλαει 10 ευρω. Οκ δικα σου τα λεφτα και το κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleas123 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Και πιστευεις οτι ο Κινεζος βρηκε τον τροπο να κανει αυτο που δεν μπορουν οι εταιρειες οπως η samsung. Απλά και ξεκάθαρα ναι, για την Samsung είνα θέμα εμπορικής πολιτικής και marketing. Πως αλλιώς θα πούλαγε άλλες συσκευές και πως θα πούλαγε τις extened μπαταρίες... Κι αφου βρηκε τον τροπο στο ιδιο μεγεθος να χωρεσει περισσοτερα mah το πουλαει 10 ευρω. Οκ δικα σου τα λεφτα και το κινητο... Ναι στο ίδιο μέγεθος εύκολα χωράνε 2500 mAh με μικρότερο κόστος καθώς μπορεί να μην έχει βάλει το NFC Chip στην μπαταρία, να έχει μειώσει τη μόνωση, κλπ... Οπότε για να ξαναγυρίσουμε ontopic υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει κάποια αντίστοιχη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Παιδιά έχει πάρει κανείς tempered glass protector ? Είναι δύσκολο στην εφαρμογή σα τη ζελατίνα ; Αξίζει ; περιμενω να μου ερθει . θελει λιγο προσοχη στην εφαρμογη. αξιζει. στο z3c που ειχα , τοποθετησα μπρος πισω tempered glass. μου πεφτει στο χαλι και μετα στο πλακακι. εσπασε το glass και το τηλεφωνο αθικτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Μετα απο μια περιπλανηση σε κινητα μεγαλυτερων διαστασεων,κατοχος απο σημερα και εγω του Α.Πολυ ομορφο και βολικο.Χαιρετω ολη την παρεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Μετα απο μια περιπλανηση σε κινητα μεγαλυτερων διαστασεων,κατοχος απο σημερα και εγω του Α.Πολυ ομορφο και βολικο.Χαιρετω ολη την παρεα Ειμαι σιγουρος ότι θα το χαρείς . Αν εξαιρέσεις το θεμα της μπαταριας που δεν κραταει πολύ se βαρια χρηση, κατά τα αλλα είναι ένα εξαιρετικο κινητο σε όλα. Παρεπιπτοντως ειδα το S6, μπροστα στο alpha δεν πιανει μια από αποψη εμφανισης. Σιγουρα είναι ένα πολύ καλο κινητο οσον αφορα στα υπολοιπα χαρακτηριστικα του, αλλα στην εμφανιση δειχνει τοσο ψευτικο και φθηνο. Ειμαι σιγουρος ότι το alpha θα μεινει για πολύ καιρο ως ένα από τα πιο ομορφα κινητα που εβγαλε η samsung . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 (edited) Μπορείτε να μας αναφέρετε πόσες ώρες ανοικτής οθόνης συμπληρώνει με μία φόρτιση; Edited April 24, 2015 by rufous Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Μπορείτε να μας αναφέρετε πόσες ώρες ανοικτής οθόνης συμπληρώνει με μία φόρτιση; Εγω που την μιση και παραπανω μερα εχω το 3g ανοιχτο κανα 3ωρο βγαζω.Και με το ζορι βγαζω την μερα πριν πεσω για υπνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Ευχαριστώ Πάνο. Με χρήση μόνο wifi πόσες ώρες ανοικτής οθόνης συμπληρώνει με μία φόρτιση; Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 αγορασα το alpha απο skroutzομαγαζο μου ειπαν οτι ειναι ισπανικο μαλιστα οταν το ανοιγω μου βγαζει ενα λογοτυπο movistar.Λετε να εχω κανενα προβλημα? Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Κάτοχος και εγώ σήμερα του τηλεφώνου μας. Τέλειο. Θα πάρω όμως την 2500 τη μπαταρία. Σίγουρα. Ξέρει κανείς που πως και τι; Επίσης με root τι παίζει; μπορούμε; το θέλω επειγόντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Κάτοχος και εγώ σήμερα του τηλεφώνου μας. Τέλειο. Θα πάρω όμως την 2500 τη μπαταρία. Σίγουρα. Ξέρει κανείς που πως και τι; Επίσης με root τι παίζει; μπορούμε; το θέλω επειγόντως μπαταρια http://www.e-shop.gr/samsung-extended-battery-kit-eb-eg850b-for-galaxy-alpha-g850-black-p-TEL.019348 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Συγνωμη αν ειμαι off topic...πιστευετε οτι αξιζω να πουλησω το alpha μου και να παρω s4 λογω μεγαλυτερης οθονης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts