Jump to content

Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες μια μικρή βοήθεια από τους κατόχους.....μιας και είναι πολλές οι σελίδες για να τις διαβάσω όλες!!!! :p:p

Έχει βγει κάτι σχετικά με το πότε θα πάρει Official Lollipop η συσκευή??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Edited by akis44
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπόν, του έβαλα την extended battery πρώτη φορά Τετάρτη βράδυ και ακόμα να το φορτίσω :blink: Από το 94% έχει πέσει στο 7% αυτές τις πέντε μέρες. Η αλήθεια είναι πως έτυχε να κάνω πολύ light χρήση αυτό το διάστημα, 131 λεπτά screen on time (10% από τη συνολική κατανάλωση) με 4G συνήθως ανοιχτό, 53 λεπτά ομιλίας, κάποιες φωτογραφίες και μουσική, μερικές εφαρμογές που τράβηξαν μπαταρία στο παρασκήνιο :mad: κλπ. Θέλει κάποιες φορτίσεις ακόμα και διαφορετική χρήση με περισσότερο SOT για πλήρες συμπέρασμα, αλλά η πρώτη εικόνα όσον αφορά τη βελτίωση της αυτονομίας είναι πολύ θετική.

Τα αρνητικά τώρα, εντελώς υποκειμενικά. Η μεγαλύτερη μπαταρία φυσιολογικά βαραίνει και παχαίνει το κινητό. Η κάμερα είναι στα ίσια πλέον με το καινούργιο καπάκι (flush που λένε και στο χωριό μου). Τα έξτρα "κιλάκια" μπορεί να αρέσουν σε κάποιους, σε άλλους όχι. Η αίσθηση στο χέρι γίνεται πιο κανονική. Δεν είναι κάτι δραματικό και ίσως λεπτομέρεια, αλλά εγώ προσωπικά προτιμούσα την προηγούμενη αίσθηση-πούπουλο η οποία ήταν εκπληκτική και ένας από τους λόγους που αγόρασα το Alpha. Από την άλλη η extended battery σου λύνει το ξεκάθαρο θέμα αυτονομίας που είχε η συσκευή. Win some, lose some.

Εχει παρει κανεις καμια ενημερωση μεσω OTA update ?? :dizzy:

Όταν πήρα το κινητό, έγινε μια μικρή ΟΤΑ ενημέρωση ( αυτή που μου εμφάνισε κιόλας την επιλογή LTE στα δίκτυα). Από εκεί και πέρα δεν έχει υπάρξει κάποια άλλη. Όσο για τη Lollipop τα έχουμε πει.

Όταν πήρα το κινητό, έγινε μια μικρή ΟΤΑ ενημέρωση ( αυτή που μου εμφάνισε κιόλας την επιλογή LTE στα δίκτυα). Από εκεί και πέρα δεν έχει υπάρξει κάποια άλλη. Όσο για τη Lollipop τα έχουμε πει.

Σε ποιο δίκτυο είσαι? γιατί εγώ στην cosmote που ειμαι δεν μου έχει έρθει κάποια ενημέρωση

Σε ποιο δίκτυο είσαι? γιατί εγώ στην cosmote που ειμαι δεν μου έχει έρθει κάποια ενημέρωση

Το δίκτυο το ανέφερα γιατί όσοι είχαμε Wind μπορέσαμε μετά το update να δούμε την LTE επιλογή στα δίκτυα. Εσύ με comsote θα την είχες εξαρχής την επιλογή.

Η τελευταία έκδοση λογισμικού είναι η ΟΑ2 ( δες τα δύο τελευταία γράμματα στις ρυθμίσεις -έκδοση βασικού φάσματος ) που σημαίνει ότι εκδόθηκε τον Ιανουάριο ( Α ) του 2015 ( Ο) και είναι η δεύτερη revision ( 2 ).

Το δίκτυο το ανέφερα γιατί όσοι είχαμε Wind μπορέσαμε μετά το update να δούμε την LTE επιλογή στα δίκτυα. Εσύ με comsote θα την είχες εξαρχής την επιλογή.

Η τελευταία έκδοση λογισμικού είναι η ΟΑ2 ( δες τα δύο τελευταία γράμματα στις ρυθμίσεις -έκδοση βασικού φάσματος ) που σημαίνει ότι εκδόθηκε τον Ιανουάριο ( Α ) του 2015 ( Ο) και είναι η δεύτερη revision ( 2 ).

Δεν εχω επιλογη LTΕ

Η εκδοση είναι XXU1ANHB !

Δεν εχω επιλογη LTΕ.Η εκδοση είναι XXU1ANHB !

A πήρες branded Alpha. Δεν γνωρίζω τι ΟΤΑ updates έχουν πάρει τα branded.

Γερμανικο Vodafone, 2 OTA στα καπάκια. Πιο πολύ αναβάθμιση των σαβουροεφαρμογών παρά κάτι άλλο μου φάνηκε

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει τροπος να εχουμε flash player στη συσκευη;

Εγκαθιστάς έναν browser που να υποστηρίζει flash player ( πχ UC browser ) και την πρώτη φορά που μπεις σε ένα site με περιεχόμενο flash, σε ρωτά αν θες να εγκαταστήσεις τον flash player. Πατάς ναι στην εγκατάσταση , τον εγκαθιστάς ( αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχεις τσεκαρισμένο το "άγνωστες πηγές" στις ρυθμίσεις του κινητού ) και έχεις πλέον flash.

Έχεις wind και galaxy alpha και πήρες update για το LTE? εγώ γιατί ακόμα περιμένω? και μίλησα και με την Samsung, ακόμα δεν έχει βγει κάτι μου είπαν!?!?

Έχεις wind και galaxy alpha και πήρες update για το LTE? εγώ γιατί ακόμα περιμένω? και μίλησα και με την Samsung, ακόμα δεν έχει βγει κάτι μου είπαν!?!?

Το ίδιο κι εγώ, έχω free2go και με τα τελευταία updates έχω κανονικά επιλογή για LTE. Το τηλέφωνο είναι γαλλικό.

Καλησπέρα !

Έχει αγοράσει κάποιος αυτό το bluetooth? ???

Αν ναι θα ήθελα εντυπώσεις ..

το θελωωωωωωωωω! !!!!!!!

Αν θες να μας πεις και για πιο bluetooth μιλάς;

Εγώ πάντως έχω πάρει εδώ και πέντε μήνες το sony SBH52 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!

Αν θες να μας πεις και για πιο bluetooth μιλάς;

Εγώ πάντως έχω πάρει εδώ και πέντε μήνες το sony SBH52 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!

α καλά .. ξανθιά παιδί μου ..:lol:

Samsung Gear Circle R130 !!!:D

α καλά .. ξανθιά παιδί μου ..:lol:

Samsung Gear Circle R130 !!!:D

OK!!!:p

Δυστυχώς πάντως, εγώ δε το έχω δουλέψει για να έχω γνώμη.

OK!!!:p

Δυστυχώς πάντως, εγώ δε το έχω δουλέψει για να έχω γνώμη.

Και εγώ κατά τύχη το βρήκα αλλά με εντυπωσίασε ! Ομορφο και κομψο το βρηκα . Και βασικό ότι δεν το χάνεις πότε !:D

Καλησπέρα !

Έχει αγοράσει κάποιος αυτό το bluetooth? ???

Αν ναι θα ήθελα εντυπώσεις ..

το θελωωωωωωωωω! !!!!!!!

Καλύτερα να απευθυνθείς εδώ για το bt http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=75258

Καλησπέρα, το κινητό μου είναι branded stin t mobile. Μπορω να περάσω άλλη γνήσια ρομ χωρίς να χάσω εγγύηση?

υπαρχει λειτουργια στο τηλεφωνο που να ανοιγει αν πατησεις την οθονη 2 φορες? οπως πχ στο z3 compact?

εχει βγει εδώ και πολύ καιρο , κι εγω εχω παρει αυτή την ενημερωση. Το δικο μου είναι ελβετικο.

Ισως εχει να κανει με τη χωρα προελευσης κι για το δικο σου να μην εχει κυκλοφορησει ακομα.

Καλησπέρα. Τον τελευταίο καιρό, όταν κάνω ή απαντώ κλήση, σε μερικά ονόματα ή αριθμούς, βγάζει ένα μικρό ρολογάκι δίπλα στο όνομα ή τον αριθμό... Ξέρει κανείς τι είναι αυτό;

εχει βγει εδώ και πολύ καιρο , κι εγω εχω παρει αυτή την ενημερωση. Το δικο μου είναι ελβετικο.

Ισως εχει να κανει με τη χωρα προελευσης κι για το δικο σου να μην εχει κυκλοφορησει ακομα.

ρώτησα χτες την samsung, τσέκαρε το IMEI, είναι αυστριακή η συσκευή, οπότε ακόμα περιμένω...

• The title was changed to Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F)