akis44 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 (edited) Παίδες μια μικρή βοήθεια από τους κατόχους.....μιας και είναι πολλές οι σελίδες για να τις διαβάσω όλες!!!! :p:p Έχει βγει κάτι σχετικά με το πότε θα πάρει Official Lollipop η συσκευή?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Edited April 20, 2015 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Θα έρθει σταδιακά έως τέλος Ιουνίου το αργότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanm Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Λοιπόν, του έβαλα την extended battery πρώτη φορά Τετάρτη βράδυ και ακόμα να το φορτίσω :blink: Από το 94% έχει πέσει στο 7% αυτές τις πέντε μέρες. Η αλήθεια είναι πως έτυχε να κάνω πολύ light χρήση αυτό το διάστημα, 131 λεπτά screen on time (10% από τη συνολική κατανάλωση) με 4G συνήθως ανοιχτό, 53 λεπτά ομιλίας, κάποιες φωτογραφίες και μουσική, μερικές εφαρμογές που τράβηξαν μπαταρία στο παρασκήνιο :mad: κλπ. Θέλει κάποιες φορτίσεις ακόμα και διαφορετική χρήση με περισσότερο SOT για πλήρες συμπέρασμα, αλλά η πρώτη εικόνα όσον αφορά τη βελτίωση της αυτονομίας είναι πολύ θετική. Τα αρνητικά τώρα, εντελώς υποκειμενικά. Η μεγαλύτερη μπαταρία φυσιολογικά βαραίνει και παχαίνει το κινητό. Η κάμερα είναι στα ίσια πλέον με το καινούργιο καπάκι (flush που λένε και στο χωριό μου). Τα έξτρα "κιλάκια" μπορεί να αρέσουν σε κάποιους, σε άλλους όχι. Η αίσθηση στο χέρι γίνεται πιο κανονική. Δεν είναι κάτι δραματικό και ίσως λεπτομέρεια, αλλά εγώ προσωπικά προτιμούσα την προηγούμενη αίσθηση-πούπουλο η οποία ήταν εκπληκτική και ένας από τους λόγους που αγόρασα το Alpha. Από την άλλη η extended battery σου λύνει το ξεκάθαρο θέμα αυτονομίας που είχε η συσκευή. Win some, lose some. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) Εχει παρει κανεις καμια ενημερωση μεσω OTA update ?? :dizzy: Edited April 21, 2015 by tsiou55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Εχει παρει κανεις καμια ενημερωση μεσω OTA update ?? :dizzy: Όταν πήρα το κινητό, έγινε μια μικρή ΟΤΑ ενημέρωση ( αυτή που μου εμφάνισε κιόλας την επιλογή LTE στα δίκτυα). Από εκεί και πέρα δεν έχει υπάρξει κάποια άλλη. Όσο για τη Lollipop τα έχουμε πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Όταν πήρα το κινητό, έγινε μια μικρή ΟΤΑ ενημέρωση ( αυτή που μου εμφάνισε κιόλας την επιλογή LTE στα δίκτυα). Από εκεί και πέρα δεν έχει υπάρξει κάποια άλλη. Όσο για τη Lollipop τα έχουμε πει. Σε ποιο δίκτυο είσαι? γιατί εγώ στην cosmote που ειμαι δεν μου έχει έρθει κάποια ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Σε ποιο δίκτυο είσαι? γιατί εγώ στην cosmote που ειμαι δεν μου έχει έρθει κάποια ενημέρωση Το δίκτυο το ανέφερα γιατί όσοι είχαμε Wind μπορέσαμε μετά το update να δούμε την LTE επιλογή στα δίκτυα. Εσύ με comsote θα την είχες εξαρχής την επιλογή. Η τελευταία έκδοση λογισμικού είναι η ΟΑ2 ( δες τα δύο τελευταία γράμματα στις ρυθμίσεις -έκδοση βασικού φάσματος ) που σημαίνει ότι εκδόθηκε τον Ιανουάριο ( Α ) του 2015 ( Ο) και είναι η δεύτερη revision ( 2 ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Το δίκτυο το ανέφερα γιατί όσοι είχαμε Wind μπορέσαμε μετά το update να δούμε την LTE επιλογή στα δίκτυα. Εσύ με comsote θα την είχες εξαρχής την επιλογή. Η τελευταία έκδοση λογισμικού είναι η ΟΑ2 ( δες τα δύο τελευταία γράμματα στις ρυθμίσεις -έκδοση βασικού φάσματος ) που σημαίνει ότι εκδόθηκε τον Ιανουάριο ( Α ) του 2015 ( Ο) και είναι η δεύτερη revision ( 2 ). Δεν εχω επιλογη LTΕ Η εκδοση είναι XXU1ANHB ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Δεν εχω επιλογη LTΕ.Η εκδοση είναι XXU1ANHB ! A πήρες branded Alpha. Δεν γνωρίζω τι ΟΤΑ updates έχουν πάρει τα branded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Γερμανικο Vodafone, 2 OTA στα καπάκια. Πιο πολύ αναβάθμιση των σαβουροεφαρμογών παρά κάτι άλλο μου φάνηκε Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppetross Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 υπαρχει τροπος να εχουμε flash player στη συσκευη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 υπαρχει τροπος να εχουμε flash player στη συσκευη; Εγκαθιστάς έναν browser που να υποστηρίζει flash player ( πχ UC browser ) και την πρώτη φορά που μπεις σε ένα site με περιεχόμενο flash, σε ρωτά αν θες να εγκαταστήσεις τον flash player. Πατάς ναι στην εγκατάσταση , τον εγκαθιστάς ( αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχεις τσεκαρισμένο το "άγνωστες πηγές" στις ρυθμίσεις του κινητού ) και έχεις πλέον flash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inferno_lb Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Το δίκτυο το ανέφερα γιατί όσοι είχαμε Wind μπορέσαμε μετά το update να δούμε την LTE επιλογή στα δίκτυα. Εσύ με comsote θα την είχες εξαρχής την επιλογή. Η τελευταία έκδοση λογισμικού είναι η ΟΑ2 ( δες τα δύο τελευταία γράμματα στις ρυθμίσεις -έκδοση βασικού φάσματος ) που σημαίνει ότι εκδόθηκε τον Ιανουάριο ( Α ) του 2015 ( Ο) και είναι η δεύτερη revision ( 2 ). Έχεις wind και galaxy alpha και πήρες update για το LTE? εγώ γιατί ακόμα περιμένω? και μίλησα και με την Samsung, ακόμα δεν έχει βγει κάτι μου είπαν!?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Έχεις wind και galaxy alpha και πήρες update για το LTE? εγώ γιατί ακόμα περιμένω? και μίλησα και με την Samsung, ακόμα δεν έχει βγει κάτι μου είπαν!?!? Το ίδιο κι εγώ, έχω free2go και με τα τελευταία updates έχω κανονικά επιλογή για LTE. Το τηλέφωνο είναι γαλλικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Καλησπέρα ! Έχει αγοράσει κάποιος αυτό το bluetooth? ??? Αν ναι θα ήθελα εντυπώσεις .. το θελωωωωωωωωω! !!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Καλησπέρα ! Έχει αγοράσει κάποιος αυτό το bluetooth? ??? Αν ναι θα ήθελα εντυπώσεις .. το θελωωωωωωωωω! !!!!!!! Αν θες να μας πεις και για πιο bluetooth μιλάς; Εγώ πάντως έχω πάρει εδώ και πέντε μήνες το sony SBH52 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Αν θες να μας πεις και για πιο bluetooth μιλάς; Εγώ πάντως έχω πάρει εδώ και πέντε μήνες το sony SBH52 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! α καλά .. ξανθιά παιδί μου ..:lol: Samsung Gear Circle R130 !!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 α καλά .. ξανθιά παιδί μου ..:lol: Samsung Gear Circle R130 !!!:D OK!!!:p Δυστυχώς πάντως, εγώ δε το έχω δουλέψει για να έχω γνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 OK!!!:p Δυστυχώς πάντως, εγώ δε το έχω δουλέψει για να έχω γνώμη. Και εγώ κατά τύχη το βρήκα αλλά με εντυπωσίασε ! Ομορφο και κομψο το βρηκα . Και βασικό ότι δεν το χάνεις πότε !:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Καλησπέρα ! Έχει αγοράσει κάποιος αυτό το bluetooth? ??? Αν ναι θα ήθελα εντυπώσεις .. το θελωωωωωωωωω! !!!!!!! Καλύτερα να απευθυνθείς εδώ για το bt http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=75258 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsd87 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Καλησπέρα, το κινητό μου είναι branded stin t mobile. Μπορω να περάσω άλλη γνήσια ρομ χωρίς να χάσω εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 υπαρχει λειτουργια στο τηλεφωνο που να ανοιγει αν πατησεις την οθονη 2 φορες? οπως πχ στο z3 compact? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Έχεις wind και galaxy alpha και πήρες update για το LTE? εγώ γιατί ακόμα περιμένω? και μίλησα και με την Samsung, ακόμα δεν έχει βγει κάτι μου είπαν!?!? εχει βγει εδώ και πολύ καιρο , κι εγω εχω παρει αυτή την ενημερωση. Το δικο μου είναι ελβετικο. Ισως εχει να κανει με τη χωρα προελευσης κι για το δικο σου να μην εχει κυκλοφορησει ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E.N.T. Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Καλησπέρα. Τον τελευταίο καιρό, όταν κάνω ή απαντώ κλήση, σε μερικά ονόματα ή αριθμούς, βγάζει ένα μικρό ρολογάκι δίπλα στο όνομα ή τον αριθμό... Ξέρει κανείς τι είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inferno_lb Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 εχει βγει εδώ και πολύ καιρο , κι εγω εχω παρει αυτή την ενημερωση. Το δικο μου είναι ελβετικο. Ισως εχει να κανει με τη χωρα προελευσης κι για το δικο σου να μην εχει κυκλοφορησει ακομα. ρώτησα χτες την samsung, τσέκαρε το IMEI, είναι αυστριακή η συσκευή, οπότε ακόμα περιμένω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts