Tasoskr Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Λόγω άγνοιας android ελέω κάτοχος iphone 4 (έβγαλε 4 χρόνια), κατέβασα την εφαρμογή και μου δείχνει ότι κατασκευάστηκε Βιετνάμ 11/11/14 και CSC Γερμανία. Το περίεργο είναι στο ιστορικό χρήσης έχει 6 συνδέσεις headset και3 φορτιστή, είναι ανυσηχητικό; Το πήρα από γνωστό μαγαζί στην Ομόνοια. Πώς καταλαβαίνεις εάν είναι branded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Λόγω άγνοιας android ελέω κάτοχος iphone 4 (έβγαλε 4 χρόνια), κατέβασα την εφαρμογή και μου δείχνει ότι κατασκευάστηκε Βιετνάμ 11/11/14 και CSC Γερμανία. Το περίεργο είναι στο ιστορικό χρήσης έχει 6 συνδέσεις headset και3 φορτιστή, είναι ανυσηχητικό; Το πήρα από γνωστό μαγαζί στην Ομόνοια. Πώς καταλαβαίνεις εάν είναι branded. αν το προγραμμα ειναι αξιοπιστο,εννοειται πως δεν ειναι λογικο... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasoskr Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) Έκανα τις αναβαθμίσεις που υπήρχαν στο λογισικό και η μπαταρία έπεσε από 95% στο 84% σε10΄ , έχω πάθει είναι σωστό; Έκανε δύο στην σειρά αναβαθμίσεις και ζεστένεται λίγο την πλατη εκεί που είναι η μπαταρία. Μου δείχνει θερμακρασία CPU 46 και μπαταρία μετά10΄ 82%. Edited March 27, 2015 by Tasoskr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Αν ήταν μεγάλες αναβαθμίσεις,παιχνιδιών ας πούμε ναι,την καταπίνει. Από μπαταριά χωλαίνει άσχημα το κινητό. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasoskr Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ήταν μεγάλες οι αναβαθμίσεις και η θερμοκρασιά έπεδε στις 33 βαθμούς όπως και η μπαταρία σταθεροποιήθηκε στις 77%. Γνωρίζει κανείς πως μεταφέρεις επαφές από iphone 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Λόγω άγνοιας android ελέω κάτοχος iphone 4 (έβγαλε 4 χρόνια), κατέβασα την εφαρμογή και μου δείχνει ότι κατασκευάστηκε Βιετνάμ 11/11/14 και CSC Γερμανία. Το περίεργο είναι στο ιστορικό χρήσης έχει 6 συνδέσεις headset και3 φορτιστή, είναι ανυσηχητικό; Το πήρα από γνωστό μαγαζί στην Ομόνοια. Πώς καταλαβαίνεις εάν είναι branded. Εμενα το phone info στο s4 για να μου δείξει πόσες φορές έχει φορτιστεί μου ζητάει να είναι root! Το έχεις rootάρει? Στο refurbishment check τί σου γράφει? Σου λέει ότι είναι original? Μπορείς να δεις και το συνολικό χρόνο ομιλίας (κλήσεων)? Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Εμενα το phone info στο s4 για να μου δείξει πόσες φορές έχει φορτιστεί μου ζητάει να είναι root! Το έχεις rootάρει? Στο refurbishment check τί σου γράφει? Σου λέει ότι είναι original? Μπορείς να δεις και το συνολικό χρόνο ομιλίας (κλήσεων)? Σε μένα λέει πόσες φορτίσεις χωρίς ρουτ. Για την γρήγορη πτώση μπαταρίας μην ξεχνάς ότι είναι και πρώτες φορτίσεις. Εγώ πάντως πήρα μια δεύτερη μπαταρία σήμερα (22 ευρώ) να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Λόγω άγνοιας android ελέω κάτοχος iphone 4 (έβγαλε 4 χρόνια), κατέβασα την εφαρμογή και μου δείχνει ότι κατασκευάστηκε Βιετνάμ 11/11/14 και CSC Γερμανία. Το περίεργο είναι στο ιστορικό χρήσης έχει 6 συνδέσεις headset και3 φορτιστή, είναι ανυσηχητικό; Το πήρα από γνωστό μαγαζί στην Ομόνοια. Πώς καταλαβαίνεις εάν είναι branded. Όλα κανονικά. Κατασκευασμένο στο Βιετνάμ για Γερμανία. Δες το CSC code. Τα DBT είναι unbranded. Αλλά αυτό μπορείς να το καταλάβεις και από τις τρίτες εφαρμογές που θα είχε από τον πάροχο αν ήταν branded. Όσο για τις συνδέσεις μάλλον πρόκειται για τις δοκιμαστικές και έχει ξανα-αναφερθεί. Έκανα τις αναβαθμίσεις που υπήρχαν στο λογισικό και η μπαταρία έπεσε από 95% στο 84% σε10΄ , έχω πάθει είναι σωστό; Έκανε δύο στην σειρά αναβαθμίσεις και ζεστένεται λίγο την πλατη εκεί που είναι η μπαταρία. Μου δείχνει θερμακρασία CPU 46 και μπαταρία μετά10΄ 82%. Την μπαταρία θα την καταλάβεις μετά από τις 3-4 πρώτες full φορτίσεις. Πάντως με τις αναβαθμίσεις και τα συνεχή πρώτα "σκαλίσματα" φαίνεται ότι τρώει πολύ μπαταρία. Με γεια να το χαρείς. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 καλησπερα !! παιρνει η συσκευη lollipop ? γιατι ενδιαφερομαι για αγορα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) Θα πάρει κανονικά. όσο για τον φίλο πού στο phone info γραφεί 5 φορτίσεις,καλύτερα να το κοιτάξει γιατί μάλλον του έκατσαν μεταχειρισμένο για καινούριο. Εμένα λέει 71 φορτίσεις.... Edited March 27, 2015 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Kαλορίζικο στους νέους κατόχους :) Εμένα σε 1 μέρα + 13 ώρες βρίσκεται στο 41% αυτή τη στιγμή. Έχω ακούσει κανένα 2ωρο μουσική, έχω δει κανένα 10άρι βιντεάκια στο youtube, έχω πλοηγηθεί για καμιά ώρα στο internet , έχω στείλει καμιά 20αριά sms , έχω μιλήσει όχι για πολύ ώρα με καμιά 20αριά πελάτες, έχω παίξει ένα μισάωρο περίπου ένα παιχνίδι με χαρτιά και τέλος έχω κατεβάσει/δοκιμάσει κάποιες εφαρμογές του playstore. Δηλώνω μια χαρά ικανοποιημένος από τη μπαταρία καθώς αυτή η χρήση είναι κατά μ.ο η καθημερινή μου χρήση. To να μου κρατά 2 μέρες full μου φτάνει. Σημαντικές σημειώσεις : 1) Χρησιμοποιώ Nova Prime launcher. 2) Έχω κλειστό μόνιμα το NFC 3) Θέτω 3G/4G σήμα μόνο όταν θέλω να πλοηγηθώ στο internet και δεν έχω πρόσβαση σε ασύρματο δίκτυο. Όλες τις υπόλοιπες ώρες χρησιμοποιώ GSM και ανοίγω wifi σε σπίτι και γραφείο όταν θέλω να μπω στο internet. 4) Έχω κλειστό τον συγχρονισμό και τον ανοίγω όταν θέλω να συγχρονίσω. 5) Δεν έχω εγκατεστημένο το facebook app και το viber. 6) Στην εφαρμογή καιρού που χρησιμοποιώ κάνω manual update όποτε το θελήσω. 7) Φωτεινότητα έχω πάντα 100%. http://s27.postimg.org/v741fvisv/Screenshot_2015_03_28_03_51_54.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Θα πάρει κανονικά. όσο για τον φίλο πού στο phone info γραφεί 5 φορτίσεις,καλύτερα να το κοιτάξει γιατί μάλλον του έκατσαν μεταχειρισμένο για καινούριο. Εμένα λέει 71 φορτίσεις.... αν το εβαζες και εσυ Γιαννη μολις το πηρες θα σου ελεγε απο 3 εως 6 φορτισεις και 3 συνδεσεις headset.εχω παρει παρα πολλα samsung και 0 δεν ηταν ποτε απο την αρχη .μαλλον ειναι διαφορα τεστ που το κανουν στην αρχη. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 αν το εβαζες και εσυ Γιαννη μολις το πηρες θα σου ελεγε απο 3 εως 6 φορτισεις και 3 συνδεσεις headset.εχω παρει παρα πολλα samsung και 0 δεν ηταν ποτε απο την αρχη .μαλλον ειναι διαφορα τεστ που το κανουν στην αρχη. Έτσι ακριβώς, ποτέ δε το έχω βρει μηδέν. Ούτε σε μαγαζί μεγάλο(public) που πήρα το k zoom, ούτε σε skroutzομάγαζο όμως που ξανάπήρα το S5 πριν λίγες μέρες, Είχαν γράψει 2-3 φορτίσεις. Και επειδή αλλάζω συχνά κινητά Samsung κυρίως ποτέ δεν έχω βρει μηδέν την ένδειξη. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanm Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 (edited) Γεια χαρά και από μένα στην παρέα του Alpha. :) Πρόσφατος χρήστης και εγώ εδώ και δέκα μέρες. Για όσους ενδιαφέρονται για unbranded ελληνική συσκευή τη δική μου την βρήκα από το ΜrGadget, Θεσσαλονικιώτικο σκρουτζομάγαζο. Δεν έκανα την παραγγελία από internet, τους πήρα ένα τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι απευθείας από ελληνική Samsung, έτσι πήγα από το μαγαζί τους επί της Μοναστηρίου και το αγόρασα. Το phone_info μου τα δείχνει όλα καθαρά, original ελληνικό, δεν είχε και τίποτα να με κάνει να ανησυχήσω εδώ που τα λέμε. Το μαγαζί το συστήνω, ιδίως αν είστε από Θεσσαλονίκη, ευγενικός κόσμος και καλές τιμές σε iPhone και Samsung. Εγώ το πήρα στα 327ε, βλέπω ότι η τιμή συνεχίζει να πέφτει από εβδομάδα σε εβδομάδα. Διάλεξα το μαύρογκρι χρώμα με τη λογική να του περάσω την extended battery που βγαίνει μόνο με μαύρο/λευκό καπάκι (την έχω παραγγείλει και περιμένω). Μιλώντας για την μπαταρία, είναι πραγματικά το μόνο αδύνατο του σημείο. Δοκίμασα κάποια κόλπα και κάτι γίνεται, με underclock της CPU μέσω του Battery saving mode βγάζω σχεδόν διήμερο για τη χρήση που κάνω, αλλά καταλαβαίνεις λιγάκι την πτώση της ταχύτητας (στο ΑnTuTu από σκορ 50k κανονικά πέφτει στα 38k underclocked). Κατά τ΄άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος από το μέγεθος της συσκευής, το βάρος και την αίσθηση στο χέρι, όπως και την κάμερα που τραβάει πολύ καλές φώτο. Έκανα μια σύγκριση με το iPhone 5S του αδερφού μου σε αυτό το τομέα και η διαφορά της ποιότητας ήταν πολύ μεγάλη, δεν το περίμενα (άρπα την bro! :p ). Το 4k βίντεο περίμενα να ήταν gimmick, αλλά δουλεύει μια χαρά χωρίς υπερθέρμανση και προβλήματα, δεν βλέπω λόγο πλέον να τραβήξω στα 1080p αφού υπάρχει ο χώρος για αποθήκευση μεγάλων αρχείων. Τέλος, θέλω να πω ευχαριστώ σε όσους έδωσαν χρήσιμες πληροφορίες σ΄αυτό το thread. Ήμουν μεταξύ του Alpha και του Ζ3c, διάβαζοντας και τα δύο σχετικά νήματα εδώ επέλεξα το Alpha τελικά ως την πιο απροβλημάτιστη συσκευή. Edited March 28, 2015 by Thanm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasoskr Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Παιδιά ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Στο CSC info έχει original code VD2.Το refurbishment check μου δείχνει original. Έξτρα εφαρμογές από εταιρία κινητής δεν υπάρχουν. Από βλέπεις το σύνολο των κλήσεων άσχετος από android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Παιδιά ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Στο CSC info έχει original code VD2.Το refurbishment check μου δείχνει original. Έξτρα εφαρμογές από εταιρία κινητής δεν υπάρχουν. Από βλέπεις το σύνολο των κλήσεων άσχετος από android. Τάσο το κινητό σου είναι Vodafone Γερμανίας. Μια χαρά είσαι. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Γεια χαρά και από μένα στην παρέα του Alpha. :) Πρόσφατος χρήστης και εγώ εδώ και δέκα μέρες. Για όσους ενδιαφέρονται για unbranded ελληνική συσκευή τη δική μου την βρήκα από το ΜrGadget, Θεσσαλονικιώτικο σκρουτζομάγαζο. Δεν έκανα την παραγγελία από internet, τους πήρα ένα τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι απευθείας από ελληνική Samsung, έτσι πήγα από το μαγαζί τους επί της Μοναστηρίου και το αγόρασα. Το phone_info μου τα δείχνει όλα καθαρά, original ελληνικό, δεν είχε και τίποτα να με κάνει να ανησυχήσω εδώ που τα λέμε. Το μαγαζί το συστήνω, ιδίως αν είστε από Θεσσαλονίκη, ευγενικός κόσμος και καλές τιμές σε iPhone και Samsung. Εγώ το πήρα στα 327ε, βλέπω ότι η τιμή συνεχίζει να πέφτει από εβδομάδα σε εβδομάδα. Διάλεξα το μαύρογκρι χρώμα με τη λογική να του περάσω την extended battery που βγαίνει μόνο με μαύρο/λευκό καπάκι (την έχω παραγγείλει και περιμένω). Μιλώντας για την μπαταρία, είναι πραγματικά το μόνο αδύνατο του σημείο. Δοκίμασα κάποια κόλπα και κάτι γίνεται, με underclock της CPU μέσω του Battery saving mode βγάζω σχεδόν διήμερο για τη χρήση που κάνω, αλλά καταλαβαίνεις λιγάκι την πτώση της ταχύτητας (στο ΑnTuTu από σκορ 50k κανονικά πέφτει στα 38k underclocked). Κατά τ΄άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος από το μέγεθος της συσκευής, το βάρος και την αίσθηση στο χέρι, όπως και την κάμερα που τραβάει πολύ καλές φώτο. Έκανα μια σύγκριση με το iPhone 5S του αδερφού μου σε αυτό το τομέα και η διαφορά της ποιότητας ήταν πολύ μεγάλη, δεν το περίμενα (άρπα την bro! :p ). Το 4k βίντεο περίμενα να ήταν gimmick, αλλά δουλεύει μια χαρά χωρίς υπερθέρμανση και προβλήματα, δεν βλέπω λόγο πλέον να τραβήξω στα 1080p αφού υπάρχει ο χώρος για αποθήκευση μεγάλων αρχείων. Τέλος, θέλω να πω ευχαριστώ σε όσους έδωσαν χρήσιμες πληροφορίες σ΄αυτό το thread. Ήμουν μεταξύ του Alpha και του Ζ3c, διάβαζοντας και τα δύο σχετικά νήματα εδώ επέλεξα το Alpha τελικά ως την πιο απροβλημάτιστη συσκευή. Καλορίζικο. Αν δε σε πειράξει η ελάχιστη αύξηση πάχους του κινητού ( που δε το νομίζω - άσε που θα κάθεται καλύτερα στο χερι) θα καταλάβεις ότι είναι σαφώς καλύτερο από το z3 compact. Το μόνο που αναμένεται είναι συμβατές θήκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Epic fall να μην βγουν καπάκια μπαταριών για την extended battery και σε αλλά χρώματα. Επίσης θήκες πολύ αμφιβάλω αν θα δούμε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Epic fall να μην βγουν καπάκια μπαταριών για την extended battery και σε αλλά χρώματα. Επίσης θήκες πολύ αμφιβάλω αν θα δούμε. Συμφωνώ. Αφού το βγάζει που το βγάζει ας το βγάλει σε όλα τα χρώματα. Τι κοτσάνα είναι αυτό που έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Το κατάστημα το οποίο σου πρότεινα , το e-deal, σε εμένα πούλησε το τσέχικο Alpha unbranded. To CSC του είναι ETL ( Τσεχία). Αν ήταν τσέχικο branded τότε το CSC του για την Τσεχία θα ήταν ή VDC ( Vodafone) ή ΤΜΖ ( T-Mobile). To τι CSC έχεις μπορείς να το δεις άνετα με την εφαρμογή Phone info : https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo&hl=el Παραθέτω και ένα screenshot του CSC του δικού μου Alpha : http://s18.postimg.org/6sevqq2px/Screenshot_2015_03_16_21_19_54.jpg Τα CSC είναι τα εξής για να ξέρεις την επόμενη φορά για ποια χώρα προοριζόταν το κινητό σου και αν είναι branded : http://www.w0lfdroid.com/2013/07/sales-code-csc.html ΥΓ : Σόρρυ που δεν απάντησα το πρωί στο pm αλλά έπηζα όλη μέρα στο γραφείο. Για τη μπαταρία δεν θα βγάλω ποτέ εγώ ασφαλές συμπέρασμα γιατί δεν είμαι heavy user. Φαντάζομαι όμως ότι για να μου κρατά εμένα 2 μέρες , σε έναν heavy user ενδεχομένως να κρατά 3/4 μέρας. Στη θέση σου πάντως, αν το σημαντικό κριτήριο μου ήταν η μπαταρία ,τότε θα έπαιρνα το G2 και όχι το G3. :-) Εγώ πάντως συνεχίζω να είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το Alpha και χαίρομαι πραγματικά για την αγορά που έκανα. Φτου φτου! :-) Βρε παιδια τι διαφορα εχει το branded απο το unbranded και πως θα καταλαβω το δικο μου τι ειναι;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Βρε παιδια τι διαφορα εχει το branded απο το unbranded και πως θα καταλαβω το δικο μου τι ειναι;! Branded λέγονται τα κινητά που βγαίνουν από τις εταιρείες κινητής και έχουν πάνω κάποιες έξτρα εφαρμογές. Το κακό είναι ότι αργούν λίγο τα update, χωρίς όμως να είναι σίγουρο. Έχει δοθεί update στο Note3 cosmote πριν από unbranded Γερμανίας. Branded έχουμε επίσης δει και από ομάδες ποδοσφαίρου. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasoskr Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Τάσο το κινητό σου είναι Vodafone Γερμανίας. Μια χαρά είσαι. Έχεις δίκιο, ανακάλυψα τελικά εφερμογές Γερμανικής Vodafone και κάποιες τις διέγραψα και άλλες τις σταμάτησα. Η μνήμη μου είναι στα 0,97 από 2 GB. Δεν είναι πολλά; Μήπως τρώει μπαταρία; Ούτε μέρα δεν φθάνει με έντονη χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Με περίπου 8 ώρες wifi, 30' 3g, αρκετό facebook, viber και καμιά ώρα "πες βρες" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Θα πάρει κανονικά. όσο για τον φίλο πού στο phone info γραφεί 5 φορτίσεις,καλύτερα να το κοιτάξει γιατί μάλλον του έκατσαν μεταχειρισμένο για καινούριο. Εμένα λέει 71 φορτίσεις.... Έχουμε ενημέρωση για ποτέ περίπου ;; sammobile που μπήκα δεν βρήκα κάτι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Έχεις δίκιο, ανακάλυψα τελικά εφερμογές Γερμανικής Vodafone και κάποιες τις διέγραψα και άλλες τις σταμάτησα. Η μνήμη μου είναι στα 0,97 από 2 GB. Δεν είναι πολλά; Μήπως τρώει μπαταρία; Ούτε μέρα δεν φθάνει με έντονη χρήση. Θα το καταλάβεις αυτό μετά από 3-5 πλήρες φορτίσεις που θα κάνεις. Όσο για τη μνήμη, έτσι δουλεύει το Android. Αφήνει όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς ανοιχτές. Αλλά αυτό δεν πρέπει να σε ανησυχεί. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts