Jump to content

Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρε παιδιά,αφού ειναι τόσο καλο το κινητό γιατί η Samsung έριξε τόσο την τιμή;ειναι σαν να το απαξιώνει.

Πρόκειται για μια νεα σειρά της samsung, η οποία δεν πουλάει όσο θα πρεπε. Ίσως με την πτώση αυτη το αγοράσει περισσότερος κόσμος κι αν βγει Alpha 2 να περπατήσει καλύτερα.

Δυστυχώς στο κοινο του Android, που τον έχουν συνηθίσει στα specs με το τσουβάλι, είναι δύσκολο να πουλήσεις μια συσκευή που στα χαρτιά δεν φαίνεται τόσο καλη οσο είναι in real life.

Ακόμα και στα άρθρα που γράφονται και εδω και σε όλο τον κόσμο όλα ξεκινάνε (εντελως λανθασμένα) με την φράση: "η mid-range συσκευή της samsung". Ποιος θα πάει λοιπόν να αγοράσει μια mid-range στα χαρτιά συσκευή στα 700€;;;;

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Exynos mode + φτυσιμο απο xda αρα γιατι να το κάνεις root;;; Για να πεταξεις σαβουρα που δεν εχει;;;

Οχι για αφαίρεση σαβούρας.αλλα για προσθήκη κάποιων πραγμάτων.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Οχι για αφαίρεση σαβούρας.αλλα για προσθήκη κάποιων πραγμάτων.

Εχω διαβασει ολο το νήμα του Alpha και ειδα να το χει ρουταρει κάποιος.

Ισως αν ψάξεις εξω ή xda ολο και κάποιος θα το χει κάνει αλλά νομίζω δε του χουν δώσει και πολυ σημασία.

Καλησπερα παιδια γνωριζει κανεις αν τελικα θα ερθει εδω η μπαταρια 2500? γνωριζει κανεις επισης τις διαστασεις που θα παρει με αυτη την μπαταρια? Ευχαριστω.

Καλησπερα παιδια γνωριζει κανεις αν τελικα θα ερθει εδω η μπαταρια 2500? γνωριζει κανεις επισης τις διαστασεις που θα παρει με αυτη την μπαταρια? Ευχαριστω.

Στην Ελλαδα υποτιθετε ότι την εχουν αυτοι οι δυο.

http://www.e-shop.gr/samsung-extended-battery-kit-eb-eg850b-for-galaxy-alpha-g850-black-p-TEL.019348

http://www.cellphones.gr/p/4963/?ref=bestprice.gr

Απ ότι εχω διαβασει γινετε λιγο πιο παχυ αλλα δεν ξερω ποσο.

Αν κανεις ένα τηλ. στα πιο πανω μαγαζια σιγουρα θα σου πουν περισσοτερες πληροφοριες.

Αν μαθεις κατι πες μας.

Black με το ασημί περίβλημα είναι super, το ασημί θα το βαρεθείς

Και εγώ εκεί κλείνω... αλλά διαβάζω ότι το silver είναι πολύ όμορφο και λέω μήπως αλλάξω γνώμη...

Επίσης από ποια χώρα προέλευσης (εννοώ τα skroutzομάγαζα δεν φέρνουν όλα από τις ίδιες χώρες) να προτιμήσω?

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδιά black or silver???

Αντιλαμβάνεσαι βεβαίως ότι αυτό που ρωτάς είναι πάρα πολύ υποκειμενικό.

Εμένα ας πούμε που είχα δει όλα τα χρώματα, μου άρεσε μακράν περισσότερο το Gold ( ελαφρύ σαμπανιζέ με ασημίζουσες χροιές, για να κυριολεκτούμε ) και αυτό πήρα.

Αντιλαμβάνεσαι βεβαίως ότι αυτό που ρωτάς είναι πάρα πολύ υποκειμενικό.

Εμένα ας πούμε που είχα δει όλα τα χρώματα, μου άρεσε μακράν περισσότερο το Gold ( ελαφρύ σαμπανιζέ με ασημίζουσες χροιές, για να κυριολεκτούμε ) και αυτό πήρα.

Το αντιλαμβάνομαι βέβαια... Αλλά επειδή είμαι μεταξύ black και silver κλείνοντας προς το old time classic black, ήθελα λίγο να δω από τους αγοραστές τι προτιμούν. δυστυχώς εδώ που μένω δεν έχω δυνατότητα να δω όλα τα χρώματα, μόνο το black...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Στην Ελλαδα υποτιθετε ότι την εχουν αυτοι οι δυο.

http://www.e-shop.gr/samsung-extended-battery-kit-eb-eg850b-for-galaxy-alpha-g850-black-p-TEL.019348

http://www.cellphones.gr/p/4963/?ref=bestprice.gr

Απ ότι εχω διαβασει γινετε λιγο πιο παχυ αλλα δεν ξερω ποσο.

Αν κανεις ένα τηλ. στα πιο πανω μαγαζια σιγουρα θα σου πουν περισσοτερες πληροφοριες.

Αν μαθεις κατι πες μας.

Πού σημαίνει θήκη γιοκ?

Το αντιλαμβάνομαι βέβαια... Αλλά επειδή είμαι μεταξύ black και silver κλείνοντας προς το old time classic black, ήθελα λίγο να δω από τους αγοραστές τι προτιμούν. δυστυχώς εδώ που μένω δεν έχω δυνατότητα να δω όλα τα χρώματα, μόνο το black...

Εγώ πάντως προτίμησα το μπλε.

Μπορεί στην ιδέα πολλούς να τους ξενίζει αλλά όταν το είδα από κοντά είναι πολύ ωραίο με ιδιαίτερη απόχρωση που το κάνει ξεχωριστό. Ξεφεύγει από τα λευκά-μαύρα-ασημί καθιερωμένα χρώματα.

Μάλιστα βρήκα και διάφανη πίσω θήκη ώστε να φαίνεται το χρώμα.

Εγώ πάντως προτίμησα το μπλε.

Μπορεί στην ιδέα πολλούς να τους ξενίζει αλλά όταν το είδα από κοντά είναι πολύ ωραίο με ιδιαίτερη απόχρωση που το κάνει ξεχωριστό. Ξεφεύγει από τα λευκά-μαύρα-ασημί καθιερωμένα χρώματα.

Μάλιστα βρήκα και διάφανη πίσω θήκη ώστε να φαίνεται το χρώμα.

Μαύρο και μπλε είναι ωραίο.το λευκό δεν βλέπεται...αυτά τα πλαϊνά bezels είναι έντονα.

Μαύρο και μπλε είναι ωραίο.το λευκό δεν βλέπεται...αυτά τα πλαϊνά bezels είναι έντονα.

Εμένα πάντως με κέρδισε το χρυσό :rolleyes:

Εμένα πάντως με κέρδισε το χρυσό :rolleyes:

Και μένα το ίδιο, αλλά είπαμε, το θέμα επιλογής χρώματος είναι πάρα πολύ υποκειμενικό και εγώ τουλάχιστον δε θα έλεγα οτι κάποια χρώματα δε βλέπονται ή οτι είναι χάλια. Απλώς θα πω ότι δεν είναι του δικού μου γούστου.

Το λέω γιατί αναφέρθηκε πιο πάνω από κάποιο φίλο. Σε άλλους λοιπόν αυτά που χαρακτηρίστηκαν έτσι, άρεσαν και τα πήραν, τι σημαίνει αυτό για εκείνους;

Ο καθένας λοιπόν , αν μπορεί, βλέπει και αποφασίζει εκείνος τι του αρέσει και ή όποια επιλογή του, για μένα τουλάχιστον, είναι απολύτως σεβαστή.

Φιλικά προς όλους.

Λοιπόν για εμένα που ασχολούμαι χρόνια με τα κινητά η αξιοπιστία της κάθε συσκευής φαίνεται και από τέτοιες λεπτομέρειες.

Όταν ο κόσμος στο νήμα κάθεται και συζητά για χρώματα και διάφορα παρόμοια τότε η συσκευή ΕΙΝΑΙ αξιόπιστη και απροβλημάτιστη.

(Εκτός απο ωραία, ποιοτική κτλπ που είναι το Alpha)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Μπορεί κάποιος που έχει αγοράσει από skroutz να μου στείλει pm ποιο από τα πρώτα μαγαζιά να προτιμήσω?

Και αν θέλει να μου πει από ποια χώρα προέλευσης είναι το κινητό που αγόρασε?

Ευχαριστώ...

Λοιπόν για εμένα που ασχολούμαι χρόνια με τα κινητά η αξιοπιστία της κάθε συσκευής φαίνεται και από τέτοιες λεπτομέρειες.

Όταν ο κόσμος στο νήμα κάθεται και συζητά για χρώματα και διάφορα παρόμοια τότε η συσκευή ΕΙΝΑΙ αξιόπιστη και απροβλημάτιστη.

(Εκτός απο ωραία, ποιοτική κτλπ που είναι το Alpha)

Πραγματικά μιλάμε για την τέλεια συσκευή κατά την γνώμη μου...

1) Ανθρώπινο μέγεθος με πολύ καλά specs,

2) Removable battery,

3) Καλή κάμερα για κινητό,

4) Μεταλλικά περίβλημα (classy) με ταυτόχρονα πλαστικό πίσω μέρος για να κρατιέται χαμηλά το sar (πολύ σημαντικό κατά την γνώμη μου),

5) Ηχείο στο κάτω μέρος (πολύ βολικότερο από το πίσω ηχείο κατά την γνώμη μου),

Το μόνο αρνητικό που ίσως μπορεί να προσάψει κάποιος είναι η μπαταρία (θυμάμαι το S3 με 4,8 ίντσες και 2100mAh μπαταρία), αλλά από ότι διαβάζω αν η μπαταρία του βγάζει 4 ώρες οθόνη είναι αρκετά κοντά στην αυτοδυναμία του S5 που είχα και ήμουν ευχαριστημένος... Αλλά ok όποιον δεν τον καλύπτει η αυτοδυναμία, η Samsung δίνει το δικαίωμα της αφαιρούμενης μπαταρίας και έτσι μπορείς να έχεις και μια 2η μπαταρία μαζί σου καλού κακού, πράγμα που στα καινούργια κινητά της φαίνεται να υιοθετεί πρακτικές iphone, xperia με compact κατασκευές (αρνητικότατο για μένα).

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδιά black or silver???

Παρ ότι είναι θεμα γουστου, για μενα το Silver είναι πολύ ομορφο και ξεχωριστο. Αν κοιτάξεις και μερικα μηνύματα πιο πισω θα δεις ακριβη περιγραφή που κανω για το χρωμα, μιας και δεν είναι 100% Silver.

Από την άλλη το μαυρο είναι απλα συνηθισμένο.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πού σημαίνει θήκη γιοκ?

Αυτό υποψιάζομαι κι εγω, και είναι λιγο ξενερωμα. Μιας κι εγω θελω να εχω θηκη και ηδη εσκασα 40 ευρω και πηρα την αυθεντικη.

Το μονο που μενει είναι να μαθουμε μηπως με τη θηκη χωραει η μπαταρια, αν και δεν νομιζω :-(

Παρ ότι είναι θεμα γουστου, για μενα το Silver είναι πολύ ομορφο και ξεχωριστο. Αν κοιτάξεις και μερικα μηνύματα πιο πισω θα δεις ακριβη περιγραφή που κανω για το χρωμα, μιας και δεν είναι 100% Silver.

Από την άλλη το μαυρο είναι απλα συνηθισμένο.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό υποψιάζομαι κι εγω, και είναι λιγο ξενερωμα. Μιας κι εγω θελω να εχω θηκη και ηδη εσκασα 40 ευρω και πηρα την αυθεντικη.

Το μονο που μενει είναι να μαθουμε μηπως με τη θηκη χωραει η μπαταρια, αν και δεν νομιζω :-(

Σε ποια θήκη αναφέρεστε, την S view cover;

4) Μεταλλικά περίβλημα (classy) με ταυτόχρονα πλαστικό πίσω μέρος για να κρατιέται χαμηλά το sar (πολύ σημαντικό κατά την γνώμη μου),

.

Και εγώ το ίδιο πίστευα αλλά το one m8 που είναι full metal έχει εξίσου εντυπωσιακές επιδόσεις σε sar.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Αλλος ενας ΞΕτρελαμένος με το ΑΛΦΑ!Πιστεύω οτι μακράν η καλύτερη θήκη ειναι της Spigen!!!

http://plusmobi.net/mobile-cases/Mobile-Samsung-Cases-galaxy/Cases-Samsung-Galaxy-Alpha/case-Spigen-SGP-Neo-Hybrid-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Samsung-Galaxy-Alpha-SGP11095-SGP11093-SGP11094-SGP11096

το μονο μειον μετα απο 1 μιση μηνα που βρηκα ειναι το χαμηλοτερο σημα σε σχεση με το s5 και iphone 6.αν καποιος εχει προβλημα στην περιοχη που ειναι θα εχει θεμα στο σημα.η μονη λυση ειναι να το γυρισεις μονο σε gsm οπως ειπαν καποια παιδια εδω μεσα.
Γιαννης

Και εγώ το παρήγγειλα σήμερα από τα Public σε μπλε χρώμα, πιστεύω αύριο να το έχω στα χέρια μου, ελπίζω και εύχομαι να μείνω ενθουσιασμένος με το Samsung Galaxy Alpha. Εσείς που το έχετε τι λέτε;

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Αλλος ενας ΞΕτρελαμένος με το ΑΛΦΑ!Πιστεύω οτι μακράν η καλύτερη θήκη ειναι της Spigen!!!

http://plusmobi.net/mobile-cases/Mobile-Samsung-Cases-galaxy/Cases-Samsung-Galaxy-Alpha/case-Spigen-SGP-Neo-Hybrid-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Samsung-Galaxy-Alpha-SGP11095-SGP11093-SGP11094-SGP11096

Την παρέλαβα σήμερα και είναι καταπληκτική :D Όμορφη, εφαρμόζει τέλεια, δεν αυξάνει πολύ τον όγκο και εξαιρετικό κράτημα :happy:

• The title was changed to Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F)