tsiftsism Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Ναι το λαμπακι ειναι.Απλα δειχνει πολυ σβηστο σε σχεση με τα αλλα.Δεν τα μπορω τα softkeys.Απλα εβγαλα τελειως τον φωτισμο και ξεμπερδεψα.Αλλωστε μονο το βραδυ φαινοντουσαν καλα.Το πρωι δεν τα βλεπεις :) Ακόμη και να μη μου άρεσαν τα soft keys, στο OPO τα hardware button είναι ανάποδα και δεν θα τα μπορούσα καθόλου!! Ό,τι video είχα δει με το OPO πριν το αγοράσω, σε ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα soft keys ήταν ενεργοποιημένα. Όταν άνοιξα για πρώτη φορά το δικό μου και είδα να ανάβουν τα hardware butoon (όταν αυτά δεν φωτίζονται - ΕΥΤΥΧΩΣ - δεν φαίνονται καν) φρίκαρα. Λέω "δεν γίνεται, λάθος συσκευή αγόρασα". Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να ψαχτώ για μόντες, για να τα απενεργοποιήσω. Ps. Με το Nexus που δεν έχει hardware buttons πώς την πάλευες/παλεύεις; :worry: Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Ακόμη και να μη μου άρεσαν τα soft keys, στο OPO τα hardware button είναι ανάποδα και δεν θα τα μπορούσα καθόλου!! Ό,τι video είχα δει με το OPO πριν το αγοράσω, σε ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα soft keys ήταν ενεργοποιημένα. Όταν άνοιξα για πρώτη φορά το δικό μου και είδα να ανάβουν τα hardware butoon (όταν αυτά δεν φωτίζονται - ΕΥΤΥΧΩΣ - δεν φαίνονται καν) φρίκαρα. Λέω "δεν γίνεται, λάθος συσκευή αγόρασα". Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να ψαχτώ για μόντες, για να τα απενεργοποιήσω. Ps. Με το Nexus που δεν έχει hardware buttons πώς την πάλευες/παλεύεις; :worry: Απλα συνηθισα!Και ειχα την οθοναρα να φαινεται ολη.Στο nexus ειχα συνηθισει οπως και στο lg g2 :D Τωρα τα εσβησα τελειως και ησυχασα :lol: ανοιξα και στο φορουμ τους ετσι να δω τι παιζει https://forums.oneplus.net/threads/no-light-in-back-button-in-capacitive.153134/#post-6696743 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Απλα συνηθισα!Και ειχα την οθοναρα να φαινεται ολη.Στο nexus ειχα συνηθισει οπως και στο lg g2 :D Τωρα τα εσβησα τελειως και ησυχασα :lol: ανοιξα και στο φορουμ τους ετσι να δω τι παιζει https://forums.oneplus.net/threads/no-light-in-back-button-in-capacitive.153134/#post-6696743 Πάντως, σύμφωνα με το teardown, τα 3 leds φαίνονται εδώ (βήμα 18) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Απλα συνηθισα!Και ειχα την οθοναρα να φαινεται ολη.Στο nexus ειχα συνηθισει οπως και στο lg g2 :D Τωρα τα εσβησα τελειως και ησυχασα :lol: ανοιξα και στο φορουμ τους ετσι να δω τι παιζει https://forums.oneplus.net/threads/no-light-in-back-button-in-capacitive.153134/#post-6696743 Δεν έχω το κινητό ακόμα, αλλά έψαξα λίγο το θέμα σου από περιέργεια.. βρήκα ένα παρόμοιο πρόβλημα ενός που το recent κουμπί του φώτιζε πολύ αχνά σε σχέση με τα άλλα, αλλά δεν είχε κάποια λύση δοκίμασε να κατεβάσεις αυτή την εφαρμογή μήπως στρώσει αλλιώς πιστεύω ότι είναι hardware το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Πάντως, σύμφωνα με το teardown, τα 3 leds φαίνονται εδώ (βήμα 18) Ενδιαφερον!αν το ανοιξω ποτε θα το κοιταξω Δεν έχω το κινητό ακόμα, αλλά έψαξα λίγο το θέμα σου από περιέργεια.. βρήκα ένα παρόμοιο πρόβλημα ενός που το recent κουμπί του φώτιζε πολύ αχνά σε σχέση με τα άλλα, αλλά δεν είχε κάποια λύση δοκίμασε να κατεβάσεις αυτή την εφαρμογή μήπως στρώσει αλλιώς πιστεύω ότι είναι hardware το θέμα Την κατεβασα ,δεν κανει τπτ! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Να ρωτήσω κάτι,led για αναπάντητες, μηνύματα, ειδοποιήσεις κτλπ έχει ; έχει διαφορετικά χρώματα για κάθε ειδοποίηση; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Επειδή από βδομάδα έρχεται και το δικό μου μια ερώτηση. Έχει πρόβλημα το touch???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Να ρωτήσω κάτι,led για αναπάντητες, μηνύματα, ειδοποιήσεις κτλπ έχει ; έχει διαφορετικά χρώματα για κάθε ειδοποίηση; Εδώ είσαι αγορινα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Εδώ είσαι αγορινα.. Αα ωραία σας μερσω Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Καμιά εφαρμογή να κάνει slow motion video recording με ήχο υπάρχει? Γιατί η προεγκατεστημένη εφαρμογή δεν δίνει αυτή τη δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Καμιά εφαρμογή να κάνει slow motion video recording με ήχο υπάρχει? Γιατί η προεγκατεστημένη εφαρμογή δεν δίνει αυτή τη δυνατότητα. Νομιζω είδα στο xda στο themes. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Συγνώμη μετά από τόσες μέρες ακόμα να ανεβάσουν επίσημα την 38R ; Περιμένω να ενημερωθεί ο οδηγός του davout για clean install κατευθείαν στην 38R. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Δεν μπορείς να την βρεις μόνος σου? Όσο για τα βήματα μετά είναι τα ίδια όπως με κάθε rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Φυσικά την έχω βρει (calkulin) και την έχω περάσει πάνω από την 33R (dirty install) μέσω recovery TWRP. δηλαδή λες να την ξεζιπάρω μέσα στο /data και να ακολουθήσω ακριβώς τις ίδιες εντολές; Edited October 21, 2014 by androgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Καλημερα, σκεφτομαι να κανω clean install την 38 με τον οδηγο στην αρχικη σελιδα. Αρχικα πρεπει να εισαι unlocked bootloader ή δεν ειναι απαραιτητο? Κατεβασα την εκδοση (64gb) 38R απο xda. οι εντολες και ο οδηγος παρεμενει ο ιδιος εκτιμω με μονες αλλγες οτι δεν ειναι η 33 αλλα η 38 σωστα? Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 clean install 38r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Για λόγους ασφαλείας εγώ θα περιμένω να φανεί η 38R σε κάποιο επίσημο site πριν ανανεώσω τον "ελληνικό οδηγό". Επίσης ελπίζω οι ίδιες εντολές να δουλεύουν για να περαστεί σωστά και να μη χρειάζονται τροποποιήσεις. Κάποιος θα βρεθεί να το δοκιμάσει με δική του ευθύνη... :lol: Αν παρόλα αυτά κάποιος περάσει την 38R με τη μέθοδο και τις εντολές που περιγράφει ο οδηγός, ας το γράψει εδώ (δημόσια) και ας μου στείλει και ένα PM ότι είναι δοκιμασμένο. Ευχαριστώ. Edited October 21, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 2 μέρες τώρα που ειμαι με στοκ ρομ και Φράνκο παίζω στους -75mv. Ακόμα και με λιώσιμο με 3g το πληκτρολόγιο δουλεύει άψογα. Ελπίζω να μην είναι τυχαίο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 2 μέρες τώρα που ειμαι με στοκ ρομ και Φράνκο παίζω στους -75mv. Ακόμα και με λιώσιμο με 3g το πληκτρολόγιο δουλεύει άψογα. Ελπίζω να μην είναι τυχαίο Να ρωτήσω πως το πας στο - 75mv? Με την εφαρμογή του Franco? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Να ρωτήσω πως το πας στο - 75mv? Με την εφαρμογή του Franco? Με του Φράνκο ναι. Απλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι κάνει σε όλους. Μπορεί να δοκιμάσει όποιος θέλει .απλά όλα τα κινητά δέχονται λίγο λιγότερο ή και λίγο περισσότερο από κάποια άλλα undervolt. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis461992 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Παιδιά το opo μου χάνει το 4g συνεχώς όταν κινούμαι με το αμάξι.. Πιθανόν να είναι θέμα της Vodafone αλλά δε το έχω ερευνήσει. Υπάρχει κάποιος που αντιμετωπίζει παρόμοιο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Με του Φράνκο ναι. Απλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι κάνει σε όλους. Μπορεί να δοκιμάσει όποιος θέλει .απλά όλα τα κινητά δέχονται λίγο λιγότερο ή και λίγο περισσότερο από κάποια άλλα undervolt. ευχαριστώ για την απάντηση.. Παιδιά το opo μου χάνει το 4g συνεχώς όταν κινούμαι με το αμάξι.. Πιθανόν να είναι θέμα της Vodafone αλλά δε το έχω ερευνήσει. Υπάρχει κάποιος που αντιμετωπίζει παρόμοιο θέμα? Καλά το 4g γενικά δεν πιάνει παντού.. νομίζω θα ήταν πρόβλημα αν έχανε το σήμα γενικά.. το ότι χάνει το 4g δεν λέει κάτι.. εδώ πολλές φορές χάνεται το 3g.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Καλα ο AK kernel απλα δεν υπαρχει..Οτι πιο γρηγορο εχω δει! (2,8) Δοκιμαστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Παιδιά, ερώτηση! Στην 38 έχουν βγάλει να διαλέγουμε χρώματα για την οθόνη; δηλαδή vivid κτλ και αν ναι υπάρχει εναλλακτική λύση; ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Καλα ο AK kernel απλα δεν υπαρχει..Οτι πιο γρηγορο εχω δει! (2,8) Δοκιμαστε! Σε σχέση με Φράνκο; έχει περάσει όλα τα commits; Παιδιά, ερώτηση! Στην 38 έχουν βγάλει να διαλέγουμε χρώματα για την οθόνη; δηλαδή vivid κτλ και αν ναι υπάρχει εναλλακτική λύση; ευχαριστώ. Ναι δυστυχώς τα έβγαλαν Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts