Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι το λαμπακι ειναι.Απλα δειχνει πολυ σβηστο σε σχεση με τα αλλα.Δεν τα μπορω τα softkeys.Απλα εβγαλα τελειως τον φωτισμο και ξεμπερδεψα.Αλλωστε μονο το βραδυ φαινοντουσαν καλα.Το πρωι δεν τα βλεπεις :)

Ακόμη και να μη μου άρεσαν τα soft keys, στο OPO τα hardware button είναι ανάποδα και δεν θα τα μπορούσα καθόλου!!

Ό,τι video είχα δει με το OPO πριν το αγοράσω, σε ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα soft keys ήταν ενεργοποιημένα. Όταν άνοιξα για πρώτη φορά το δικό μου και είδα να ανάβουν τα hardware butoon (όταν αυτά δεν φωτίζονται - ΕΥΤΥΧΩΣ - δεν φαίνονται καν) φρίκαρα. Λέω "δεν γίνεται, λάθος συσκευή αγόρασα". Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να ψαχτώ για μόντες, για να τα απενεργοποιήσω.

Ps. Με το Nexus που δεν έχει hardware buttons πώς την πάλευες/παλεύεις; :worry:

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ακόμη και να μη μου άρεσαν τα soft keys, στο OPO τα hardware button είναι ανάποδα και δεν θα τα μπορούσα καθόλου!!

Ό,τι video είχα δει με το OPO πριν το αγοράσω, σε ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα soft keys ήταν ενεργοποιημένα. Όταν άνοιξα για πρώτη φορά το δικό μου και είδα να ανάβουν τα hardware butoon (όταν αυτά δεν φωτίζονται - ΕΥΤΥΧΩΣ - δεν φαίνονται καν) φρίκαρα. Λέω "δεν γίνεται, λάθος συσκευή αγόρασα". Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να ψαχτώ για μόντες, για να τα απενεργοποιήσω.

Ps. Με το Nexus που δεν έχει hardware buttons πώς την πάλευες/παλεύεις; :worry:

Απλα συνηθισα!Και ειχα την οθοναρα να φαινεται ολη.Στο nexus ειχα συνηθισει οπως και στο lg g2 :D Τωρα τα εσβησα τελειως και ησυχασα :lol:

ανοιξα και στο φορουμ τους ετσι να δω τι παιζει https://forums.oneplus.net/threads/no-light-in-back-button-in-capacitive.153134/#post-6696743

Δημήτρης

Απλα συνηθισα!Και ειχα την οθοναρα να φαινεται ολη.Στο nexus ειχα συνηθισει οπως και στο lg g2 :D Τωρα τα εσβησα τελειως και ησυχασα :lol:

ανοιξα και στο φορουμ τους ετσι να δω τι παιζει https://forums.oneplus.net/threads/no-light-in-back-button-in-capacitive.153134/#post-6696743

Πάντως, σύμφωνα με το teardown, τα 3 leds φαίνονται εδώ (βήμα 18)

OiVK6Dpyg4S21VRe.medium

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Δεν έχω το κινητό ακόμα, αλλά έψαξα λίγο το θέμα σου από περιέργεια.. βρήκα ένα παρόμοιο πρόβλημα ενός που το recent κουμπί του φώτιζε πολύ αχνά σε σχέση με τα άλλα, αλλά δεν είχε κάποια λύση

δοκίμασε να κατεβάσεις αυτή την εφαρμογή μήπως στρώσει αλλιώς πιστεύω ότι είναι hardware το θέμα

Πάντως, σύμφωνα με το teardown, τα 3 leds φαίνονται εδώ (βήμα 18)

OiVK6Dpyg4S21VRe.medium

Ενδιαφερον!αν το ανοιξω ποτε θα το κοιταξω

Δεν έχω το κινητό ακόμα, αλλά έψαξα λίγο το θέμα σου από περιέργεια.. βρήκα ένα παρόμοιο πρόβλημα ενός που το recent κουμπί του φώτιζε πολύ αχνά σε σχέση με τα άλλα, αλλά δεν είχε κάποια λύση

δοκίμασε να κατεβάσεις αυτή την εφαρμογή μήπως στρώσει αλλιώς πιστεύω ότι είναι hardware το θέμα

Την κατεβασα ,δεν κανει τπτ!

Δημήτρης

Να ρωτήσω κάτι,led για αναπάντητες, μηνύματα, ειδοποιήσεις κτλπ έχει ; έχει διαφορετικά χρώματα για κάθε ειδοποίηση;
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Να ρωτήσω κάτι,led για αναπάντητες, μηνύματα, ειδοποιήσεις κτλπ έχει ; έχει διαφορετικά χρώματα για κάθε ειδοποίηση;

Εδώ είσαι αγορινα..

Καμιά εφαρμογή να κάνει slow motion video recording με ήχο υπάρχει? Γιατί η προεγκατεστημένη εφαρμογή δεν δίνει αυτή τη δυνατότητα.

Νομιζω είδα στο xda στο themes.

Δημήτρης

Συγνώμη μετά από τόσες μέρες ακόμα να ανεβάσουν επίσημα την 38R ;

Περιμένω να ενημερωθεί ο οδηγός του davout για clean install κατευθείαν στην 38R.

Δεν μπορείς να την βρεις μόνος σου? Όσο για τα βήματα μετά είναι τα ίδια όπως με κάθε rom.

Φυσικά την έχω βρει (calkulin) και την έχω περάσει πάνω από την 33R (dirty install) μέσω recovery TWRP.

δηλαδή λες να την ξεζιπάρω μέσα στο /data και να ακολουθήσω ακριβώς τις ίδιες εντολές;

Edited by androgr

Καλημερα,

σκεφτομαι να κανω clean install την 38 με τον οδηγο στην αρχικη σελιδα.

Αρχικα πρεπει να εισαι unlocked bootloader ή δεν ειναι απαραιτητο?

Κατεβασα την εκδοση (64gb) 38R απο xda.

οι εντολες και ο οδηγος παρεμενει ο ιδιος εκτιμω με μονες αλλγες οτι δεν ειναι η 33 αλλα η 38

σωστα?

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Για λόγους ασφαλείας εγώ θα περιμένω να φανεί η 38R σε κάποιο επίσημο site πριν ανανεώσω τον "ελληνικό οδηγό". Επίσης ελπίζω οι ίδιες εντολές να δουλεύουν για να περαστεί σωστά και να μη χρειάζονται τροποποιήσεις. Κάποιος θα βρεθεί να το δοκιμάσει με δική του ευθύνη... :lol: Αν παρόλα αυτά κάποιος περάσει την 38R με τη μέθοδο και τις εντολές που περιγράφει ο οδηγός, ας το γράψει εδώ (δημόσια) και ας μου στείλει και ένα PM ότι είναι δοκιμασμένο. Ευχαριστώ. Edited by Davout

2 μέρες τώρα που ειμαι με στοκ ρομ και Φράνκο παίζω στους -75mv. Ακόμα και με λιώσιμο με 3g το πληκτρολόγιο δουλεύει άψογα. Ελπίζω να μην είναι τυχαίο
Δημήτρης

2 μέρες τώρα που ειμαι με στοκ ρομ και Φράνκο παίζω στους -75mv. Ακόμα και με λιώσιμο με 3g το πληκτρολόγιο δουλεύει άψογα. Ελπίζω να μην είναι τυχαίο

Να ρωτήσω πως το πας στο - 75mv? Με την εφαρμογή του Franco?

Να ρωτήσω πως το πας στο - 75mv? Με την εφαρμογή του Franco?

Με του Φράνκο ναι. Απλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι κάνει σε όλους. Μπορεί να δοκιμάσει όποιος θέλει .απλά όλα τα κινητά δέχονται λίγο λιγότερο ή και λίγο περισσότερο από κάποια άλλα undervolt.

Δημήτρης

Παιδιά το opo μου χάνει το 4g συνεχώς όταν κινούμαι με το αμάξι.. Πιθανόν να είναι θέμα της Vodafone αλλά δε το έχω ερευνήσει. Υπάρχει κάποιος που αντιμετωπίζει παρόμοιο θέμα?

Με του Φράνκο ναι. Απλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι κάνει σε όλους. Μπορεί να δοκιμάσει όποιος θέλει .απλά όλα τα κινητά δέχονται λίγο λιγότερο ή και λίγο περισσότερο από κάποια άλλα undervolt.

ευχαριστώ για την απάντηση..

Παιδιά το opo μου χάνει το 4g συνεχώς όταν κινούμαι με το αμάξι.. Πιθανόν να είναι θέμα της Vodafone αλλά δε το έχω ερευνήσει. Υπάρχει κάποιος που αντιμετωπίζει παρόμοιο θέμα?

Καλά το 4g γενικά δεν πιάνει παντού.. νομίζω θα ήταν πρόβλημα αν έχανε το σήμα γενικά.. το ότι χάνει το 4g δεν λέει κάτι.. εδώ πολλές φορές χάνεται το 3g..

Παιδιά, ερώτηση! Στην 38 έχουν βγάλει να διαλέγουμε χρώματα για την οθόνη; δηλαδή vivid κτλ και αν ναι υπάρχει εναλλακτική λύση; ευχαριστώ.

Καλα ο AK kernel απλα δεν υπαρχει..Οτι πιο γρηγορο εχω δει! (2,8) Δοκιμαστε!

Σε σχέση με Φράνκο; έχει περάσει όλα τα commits;

Παιδιά, ερώτηση! Στην 38 έχουν βγάλει να διαλέγουμε χρώματα για την οθόνη; δηλαδή vivid κτλ και αν ναι υπάρχει εναλλακτική λύση; ευχαριστώ.

Ναι δυστυχώς τα έβγαλαν

Δημήτρης

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks