Da_rudakos Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Και μενα εννοείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 (edited) Εννοείται και εγω.Καλη προσπαθεια,μπραβο,ισως αλλαξει και η πολιτικη της εταιριας και να φερει και Ελλαδα στο μελλον με αυτην την κινηση. Χτες που προσπαθησα παντως δεν μου το επετρεπε η ιστοσελιδα του. Εχει και 2 αρνητικες ψηφους από ότι ειδα. Οσο για την carbon rom είναι πολύ καλη εχω την unofficial 8/9 αλλα και η nightly είναι εξισου καλη. Edited September 22, 2014 by sikuonas Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis461992 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Κι εγώ με την carbon official 21/9 μπορώ να πω ότι είναι πολύ σταθερή και γρήγορη μέχρι στιγμής. Μόνο που έχω drain 30mA την ώρα χωρίς wakelock. Πέρασα και franco r20 από πάνω και πάλι τα ίδια. Την έχει κάποιος και μπορεί να επιβεβαιώσει το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 (edited) Έχω furnace kernel και από μπαταρία επίσης πάω πολύ καλά.Δεν είμαι πολύ σχολαστικός στο να κοιτάω, το καταλαβαίνω από την χρήση γιατί ούτως η άλλως από μπαταρία πάμε καλά, και εάν δεν τραβάς συνέχεια από τον επεξεργαστή όλα πάνε ρολόι, άλλωστε είναι smooth δεν χρειάζεται πειράγματα κατά την γνώμη μου. Μήπως έχεις την nightly έκδοση; Δεν βλέπω official η μία είναι 8/9 ota εντάξει το βρήκα την nightly έχεις Οι nightly's είναι σε beta στυλ ας πούμε, μπορεί να έχουν κάποια μικρό προβλήματα πάντα, ίσως γι'αυτο να έχεις πρόβλημα.Εάν θέλεις άψογη ρομ δεν πας ποτέ σε nightly. Edited September 22, 2014 by sikuonas Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Κι εγώ με την carbon official 21/9 μπορώ να πω ότι είναι πολύ σταθερή και γρήγορη μέχρι στιγμής. Μόνο που έχω drain 30mA την ώρα χωρίς wakelock. Πέρασα και franco r20 από πάνω και πάλι τα ίδια. Την έχει κάποιος και μπορεί να επιβεβαιώσει το πρόβλημα? Εγώ έχω την προηγούμενη nightly me Franco. Το χω γυρίσει σε art και είναι ότι πιο γρήγορο έχει μπει στο κινητό μου! Έχω χαμηλώσει χρονισμους γενικά αλλά και per app κ δεν χαμπαριαζει τπτ! Μπαταρία πολύ καλη και κανένα drain. Όλο το βράδυ έχασα 1% κλασικά. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis461992 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Έχω furnace kernel και από μπαταρία επίσης πάω πολύ καλά.Δεν είμαι πολύ σχολαστικός στο να κοιτάω, το καταλαβαίνω από την χρήση γιατί ούτως η άλλως από μπαταρία πάμε καλά, και εάν δεν τραβάς συνέχεια από τον επεξεργαστή όλα πάνε ρολόι, άλλωστε είναι smooth δεν χρειάζεται πειράγματα κατά την γνώμη μου. Μήπως έχεις την nightly έκδοση; Δεν βλέπω official η μία είναι 8/9 ota εντάξει το βρήκα την nightly έχεις 30mA είναι πολλά. Με τις υπόλοιπες είχα 5-8mA ανά ώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Εγώ έχω την προηγούμενη nightly me Franco. Το χω γυρίσει σε art και είναι ότι πιο γρήγορο έχει μπει στο κινητό μου! Έχω χαμηλώσει χρονισμους γενικά αλλά και per app κ δεν χαμπαριαζει τπτ! Μπαταρία πολύ καλη και κανένα drain. Όλο το βράδυ έχασα 1% κλασικά. Φίλε, με αρτ δουλεύουν όλες οι εφαρμογές άψογα, έχεις δοκιμάσει; whatsapp κλπ εννοώ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 30mA είναι πολλά. Με τις υπόλοιπες είχα 5-8mA ανά ώρα! Όντως φίλε, φεύγεις από την ρομ εννοείται, εκτός εάν θέλεις να κάτσεις να την ρυθμίσεις/παίξεις μαζί της.Εγώ δεν ασχολούμαι προσωπικά με τέτοια είδους παιχνίδια πάω σε άλλη ρομ σταθερή για έχω το κεφάλι μου ήσυχο;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadimitris29 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ψηφησα και εγώ! Αύριο περιμένω το δικό μου! Έχει φθάσει Αθήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Φίλε, με αρτ δουλεύουν όλες οι εφαρμογές άψογα, έχεις δοκιμάσει; whatsapp κλπ εννοώ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όντως φίλε, φεύγεις από την ρομ εννοείται, εκτός εάν θέλεις να κάτσεις να την ρυθμίσεις/παίξεις μαζί της.Εγώ δεν ασχολούμαι προσωπικά με τέτοια είδους παιχνίδια πάω σε άλλη ρομ σταθερή για έχω το κεφάλι μου ήσυχο;) Facebook Viber instagram messenger και γενικά ότι άλλο έχω δουλεύουν άψογα! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 (edited) Το έβαλα για δοκιμή και μου κόλλησε δεν βιάζομαι περιμένω, κάθε πράγμα στον καιρό του και η L τον Νοέμβριο χαχα Edited September 22, 2014 by sikuonas Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Τον εμπουμπούνιξα και γω, το νικ μου είναι stratosros. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Δεν χρειάζεται να αναφέρετε ότι ψηφίσατε. Αν θέλετε να ενημερώνετε τον χρήστη μπορείτε να το κάνετε με pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Δεν ξέρω αν την πατησατε ηδη, υπάρχει τροπος να απενεργοποιηθεί το παρατεταμενο power; ηταν μέσα στην τσεπη και έκανε reboot . Πατηθηκε το power παρατεταμένα. Ακόμα και με bumper. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Δεν ξέρω αν την πατησατε ηδη, υπάρχει τροπος να απενεργοποιηθεί το παρατεταμενο power; ηταν μέσα στην τσεπη και έκανε reboot . Πατηθηκε το power παρατεταμένα. Ακόμα και με bumper. Μήπως δεν είχες βάλει καλά τη θήκη; εμένα ακόμα και γυμνό δεν έχει πατηθεί ποτέ. Εκτός και αν έκανε reboot μόνο του που είναι πιο πιθανό Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Τόσο καιρό έχω bumper. Οπώς και να χει υπάρχει τροπος να μην κανει τίποτα το παρατεταμένο power; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Μήπως ξέρεται άμα γίνεται να αλλάξει το lock screen(screen guard) color από μπλε κάνοντας φλάς τα αρχεία που βρίσκεις εδώ: http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/modthemelockscreen-panel-color-image-t2843315 χωρίς custom recovery? Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Μήπως ξέρεται άμα γίνεται να αλλάξει το lock screen(screen guard) color από μπλε κάνοντας φλάς τα αρχεία που βρίσκεις εδώ: http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/modthemelockscreen-panel-color-image-t2843315 χωρίς custom recovery? Κάνοντας extract το zip υπάρχει ο folder priv-app και μέσα έχει ενα apk.Επίσης απο το script είδα οτι σβήνει απο τη διαδρομή /system/priv-app το cmkeyguard.apk και το αντικαθιστά με το apk του zip.Συνεπώς γίνεται αρκεί να είσαι root. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Thanks afilopou! θα δοκιμάσω να το κάνω, το antuntu πάντως, μου λέει ότι είναι ροοτ η συσκευή. Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Παίδες ενος φίλου ξαφνικα δεν ακούγεται όταν μιλάει παρα μονο όταν μιλάει με ανοιχτή ακρόαση.τι παιζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Παίδες ενος φίλου ξαφνικα δεν ακούγεται όταν μιλάει παρα μονο όταν μιλάει με ανοιχτή ακρόαση.τι παιζει?? Λογικά βλάβη ακουστικού... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Παίδες ενος φίλου ξαφνικα δεν ακούγεται όταν μιλάει παρα μονο όταν μιλάει με ανοιχτή ακρόαση.τι παιζει?? Έκανε κανένα restart; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macaronas Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Παιδες μια ερώτηση... Έχω το 1+1 64gb που έχω πάρει από το Coolicool.com και μέχρι τώρα όλα μια χαρά. Σκέφτομαι όμως να το δώσω και να πάρω το ευρωπαικό. Ξέρουμε κανένα internetομάγαζο που να έχει ευρωπαικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Επειδή εκείνος δεν πολυσκαμπαζει απο κινητά ασχολήθηκαν εγώ λιγάκι.του εκανα restart,του εσβησα οτι τελευταίες εφαρμογές είχε βάλει αλλά τίποτα.το έχει πάθει κανας άλλος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Παιδες μια ερώτηση... Έχω το 1+1 64gb που έχω πάρει από το Coolicool.com και μέχρι τώρα όλα μια χαρά. Σκέφτομαι όμως να το δώσω και να πάρω το ευρωπαικό. Ξέρουμε κανένα internetομάγαζο που να έχει ευρωπαικά? Γιατι να μπεις σε τετοιο τρυπακι. Κατσε οπως εισαι λεω,μου φαινεται υπερβολικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macaronas Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Γιατι να μπεις σε τετοιο τρυπακι. Κατσε οπως εισαι λεω,μου φαινεται υπερβολικο. Μόνο και μόνο επειδή λέει από πισω το Cyanogen και υποστιρίζει και τις εξτρα συχνοτητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts