alex_n80 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Τελικά Alex σου ήρθε σήμερα ; Ναι ήρθε μεσημεράκι αλλα δεν το ειδα ανοιξα ακομα,πηγε σπιτι αλλα εγω ειμαι κλινικη γιατι απεκτησα τον γιο μου:D οποτε αυριο μεθαυριο θα το τσεκαρω ,προηγείτε ο μπέμπης τώρα! Root pack κτλ ειναι ετοιμα για εγκατάσταση και ακολουθεί ψαξιμο rom/kernel κτλ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ναι ήρθε μεσημεράκι αλλα δεν το ειδα ανοιξα ακομα,πηγε σπιτι αλλα εγω ειμαι κλινικη γιατι απεκτησα τον γιο μου:D οποτε αυριο μεθαυριο θα το τσεκαρω ,προηγείτε ο μπέμπης τώρα! Root pack κτλ ειναι ετοιμα για εγκατάσταση και ακολουθεί ψαξιμο rom/kernel κτλ Αντε βρε σει να σου ζήσει. Το πρωτο παιδι; Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ναι ήρθε μεσημεράκι αλλα δεν το ειδα ανοιξα ακομα,πηγε σπιτι αλλα εγω ειμαι κλινικη γιατι απεκτησα τον γιο μου:D οποτε αυριο μεθαυριο θα το τσεκαρω ,προηγείτε ο μπέμπης τώρα! Root pack κτλ ειναι ετοιμα για εγκατάσταση και ακολουθεί ψαξιμο rom/kernel κτλ Να σου ζήσει...Αυτά είναι..πες τώρα για το Παιδί και άσε το opo...Αν πει τίποτα η γυναίκα πες δώρο για τον ιό!!! Te salat ,Κώστα..για πες τώρα για τον 801 την σηκώνει την ανάλυση;; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Από αύριο αρχίζουν οι διακοπές. Οπότε root κλπ μόλις γυρίσω. Πρός το παρών δοκιμάζω διάφορα για να βρω το στήσιμο που μ αρέσει. Έτσι κι αλλιώς με το root θα γίνει πλήρες wipe. Και ο Nova δεν είναι άσχημος με τις τόσες ευκολίες. Να βαρύνει το σύστημα δεν υπάρχει περίπτωση και η κατανάλωση του δεν είναι πάνω από 2%. Θα δούμε ακόμα ψάχνομαι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Τωρα αρχισα να το περιεργάζομαι πρώτες εντυπώσεις άριστες grab καλυτερο απο το S4,ανταποκριση smoothness άψογα,η οθόνη παρα το οτι δουλευω απο το nexus s (us) μονο amoled δεν με χαλάει καθόλου,wifi αισθητα δυνατότερο,απίθανη αίσθηση το πίσω καπάκι στο χέρι,το update εγινε χωρίς προβλήματα,για φωτο τα είπατε,παμε για root και συνεχίζω το σκάλισμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 παιδιά βοηθήστε με το ρουτάρισμα και το πέρασμα custom recovery, θέλω να περασω την XNPH25R Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 παιδιά βοηθήστε με το ρουτάρισμα και το πέρασμα custom recovery, θέλω να περασω την XNPH25R δοκιμασε το framaroot. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 παιδιά βοηθήστε με το ρουτάρισμα και το πέρασμα custom recovery, θέλω να περασω την XNPH25R εδω κοιτα πριν απο δυο μερες ειχα το ιδιο προβλημα http://www.doctorandroid.gr/2014/07/bootloader-root-oneplus-one.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 εδω κοιτα πριν απο δυο μερες ειχα το ιδιο προβλημα http://www.doctorandroid.gr/2014/07/bootloader-root-oneplus-one.html Το συγκεριμένο link το έχουμε ποστάρει 4-5 φορές!!!!! Ας το βάλει κάποιος στην 1η σελίδα παρακαλώ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Δηλαδη με αυτον τον τροπο ρουταρουμε το τηλ? Περαν αυτης της διαδικασιας θελει κατι αλλο? με αυτόν τον τρόπο ξεκλειδώνεις bootloader, περνάς custom recovery και μετά φλασάρεις ότι θες πχ και το zip για το su για να γίνεις ρουτ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 εδω κοιτα πριν απο δυο μερες ειχα το ιδιο προβλημα http://www.doctorandroid.gr/2014/07/bootloader-root-oneplus-one.html δεν βρίσκει την συσκευή. όταν πατάω unlock bootloader Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 δεν βρίσκει την συσκευή. όταν πατάω unlock bootloader Το βλέπει το τηλ ο υπολογιστής σου; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Θα σου έλεγα να κάνεις μια ερώτηση στο xda αφου γίνει το unlock bootloader κάνει reboot το κινητό μόνο του? Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 αφου γίνει το unlock bootloader κάνει reboot το κινητό μόνο του? Με το Toolkit που έκανα τι διαδικασία, ναι, κάνει αυτόματα Reboot και επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 (edited) Με το Toolkit που έκανα τι διαδικασία, ναι, κάνει αυτόματα Reboot και επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων. το είχα βάλει χειροκίνητα σε fastboot με power + volume up, το σύνδεσα στο pc κι έτρεξα το unlock bootloader, και άνοιξε μόνο του το κινητό. αλλά δεν μου επανέφερε ρυθμίσεις. edit: κομπλε το βρήκα Edited July 27, 2014 by Xasta11 Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Παιδιά προσοχή με τον franco. Όσοι δεν έχετε άλλη συσκευή έχετε το νου σας. Το είχα σε fly Mode και όταν το επανέφερα πήγα να σεταρω το wifi του ξενοδοχείου μου και κρασαρουν συνεχώς οι ρυθμισεις. Φλασαρα τον official cm kernel αλλά τίποτα. Δεν έχω μαζί μου κομπιουτερ να περασω ξανά την cm rom. Νομίζω ότι υπάρχουν προβλήματα στον franco R7. Κώστα μήπως έχεις αλλάξει θέμα;;; τα wifi settings κρασαρουν μετά από αλλαγή αρκετων θεμάτων. Δοκίμασε το stock και θα είσαι οκ... :) το είχα βάλει χειροκίνητα σε fastboot με power + volume up, το σύνδεσα στο pc κι έτρεξα το unlock bootloader, και άνοιξε μόνο του το κινητό. αλλά δεν μου επανέφερε ρυθμίσεις. Αν δε κάνει επαναφορά φίλε μου σημαίνει ότι δεν έχει ξεκλειδωθεί ο bootloader. Από όσα ξέρω σε ξεκλείδωμα bootloader γίνεται πάντα hard reset. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Κώστα μήπως έχεις αλλάξει θέμα;;; τα wifi settings κρασαρουν μετά από αλλαγή αρκετων θεμάτων. Δοκίμασε το stock και θα είσαι οκ... :) Αν δε κάνει επαναφορά φίλε μου σημαίνει ότι δεν έχει ξεκλειδωθεί ο bootloader. Από όσα ξέρω σε ξεκλείδωμα bootloader γίνεται πάντα hard reset. σίγουρο? πάντως πέρασα custom recovery και το supersu έγινε root δηλαδή. Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 παιδιά πέρασα custom recovery και το supersu έγινε root δηλαδή. αλλά στο unlock bootloader δεν μου διεγραψε τιποτα ούτε έκανα επαναφορά. τώρα τι έχει συμβει? Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 παιδιά πέρασα custom recovery και το supersu έγινε root δηλαδή. αλλά στο unlock bootloader δεν μου διεγραψε τιποτα ούτε έκανα επαναφορά. τώρα τι έχει συμβει? Ούτε κι εμένα έκανε. Δεν υπαρχει πρόβλημα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 καλησπερα παιδια. πως μπορω να ελεγξω αν το κινητο ειναι Root ? το εχω παρει απο το Vickmall με cyanogenmob... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 καλησπερα παιδια. πως μπορω να ελεγξω αν το κινητο ειναι Root ? το εχω παρει απο το Vickmall με cyanogenmob... root checker @ playstore Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Δυστυχώς δεν κατάφερα απόψε να κάνω root την συσκευή. Άρα δεν θα καταφέρω να κάνω το update χειροκινητα. Μιας και όταν του παταω να κάνει το update μπαίνει σε recovery mode. Λέτε άμα βγει καινούριο update NA μπορέσει να το κάνει και χωρις root ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 πρεπει να ανεβει ενα how to για περασμα custom rom (franco) και ρυθμισεις οθονης μαλλον θα μας απασχολησει αρκετους αν οχι ολους Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 πρεπει να ανεβει ενα how to για περασμα custom rom (franco) και ρυθμισεις οθονης μαλλον θα μας απασχολησει αρκετους αν οχι ολους Έχει βγάλει και ρομ ο πορτογάλος ή μόνο κερνελ; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 ο πιο ευκολος τροπος με διαφορα για ρουτ κ ρικαβερι https://forums.oneplus.net/threads/how-to-root-the-oneplus-one-twrp-dl-link.22291/ μολις μου ηρθε το τουμπανειρος σημερα,του περασα την φρεσκια σλιμκατ(μεγαλη μου αγαπη) και ξεκιναμε.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts