Delijohn Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Μήπως κανένα καλό παiδι μπορεί να βγάλει ένα screenshot από τις ρυθμίσεις στα πληκτρα γιατί τα έχω κάνει λίγο μάνταρα :O ελπίζω να'ναι αυτό που θες http://i.imgur.com/VMDn7Mz.png Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Αν εννοεις τον χρονο που απομενει για πληρη φορτιση, ειναι feature της Lollipop:) Ωραιο Feature, παντως! Τωρα το προσεξα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapadolias Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Πού το βρήκες το forto theme?Είναι δωρεάν ή αγορά?Γενικά κανένα καλό theme free?Προτάσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Πού το βρήκες το forto theme?Είναι δωρεάν ή αγορά?Γενικά κανένα καλό theme free?Προτάσεις? Play store Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Εχει παρατηρήσει άλλος οτι με την Lollipop ανεβαίνει πιο εύκολα η θερμοκρασία ή μονο εγώ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Εχει παρατηρήσει άλλος οτι με την Lollipop ανεβαίνει πιο εύκολα η θερμοκρασία ή μονο εγώ??? Καλησπέρα και εμένα ανεβάζει, ελπίζω να το διορθώσουν το θέμα αυτό όπως και πολλά ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ανεβάζει δυστυχώς Επίσης με την cm δεν κρατάει και πολύ η μπαταρία τώρα είμαι με 1.30 ώρα οθόνη και έχω ακόμα 73% και δουλεύω 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Πανω κάτω πόσες ώρες σου βγάζει ανοιχτή οθόνη μέχρι να τελειώσει η μπαταρία του???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Εμένα ρωτάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ναι και η μπαταρία είναι θέμα... κρατάει αισθητά λιγότερο στη λολιποπ. Επίσης έχει αρκετά bugs που ελπίζω σε μια αναβάθμιση να λυθούν πολλά απ αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Λοιπόν αν θέλετε να έχετε αισθητά καλύτερη μπαταρία (όχι βεβαια σαν kitkat) βάλτε την xenonHD rom Το κινητό έγινε ακόμα πιο γρήγορο Έχει δικιά του lancer που αλλάζεις ότι γουστάρεις χωρίς να χάσεις τα κόλπα της 5.χ.χ Και η μπαταρία κατά 40% βελτιωμένη σε σχέση με CM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Να δούμε μέσα στον Μάη την 5.1.1 λέτε; Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Να δούμε μέσα στον Μάη την 5.1.1 λέτε; Εγω πιστευω, απο Σεπτεμβριο...ειδικα με το τελος oneplus + cm, κοιτα μην παει για αρχες του 2016 :lol: Και κατι που βρηκσ... http://www.ibtimes.co.uk/cyanogen-os-12-1-featuring-changes-android-5-1-1-be-released-coming-weeks-1498954 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Εγω πιστευω, απο Σεπτεμβριο...ειδικα με το τελος oneplus + cm, κοιτα μην παει για αρχες του 2016 :lol: Και κατι που βρηκσ... http://www.ibtimes.co.uk/cyanogen-os-12-1-featuring-changes-android-5-1-1-be-released-coming-weeks-1498954 οι επόμενες εβδομάδες μπορεί να είναι κ 20....:D:p Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Ανεβάζει δυστυχώς Επίσης με την cm δεν κρατάει και πολύ η μπαταρία τώρα είμαι με 1.30 ώρα οθόνη και έχω ακόμα 73% και δουλεύω 3G Ούτε στην κιτκατ δεν είχα τέτοια κατανάλωση... ειδικά με 3g! Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Τώρα με την xenonHD καμιά σχέση φτάνει στα επίπεδα της kitkat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Λοιπόν αν θέλετε να έχετε αισθητά καλύτερη μπαταρία (όχι βεβαια σαν kitkat) βάλτε την xenonHD rom Το κινητό έγινε ακόμα πιο γρήγορο Έχει δικιά του lancer που αλλάζεις ότι γουστάρεις χωρίς να χάσεις τα κόλπα της 5.χ.χ Και η μπαταρία κατά 40% βελτιωμένη σε σχέση με CM Πόσες ώρες σε βγάζει οθόνη??? Ζεσταίνεται όπως στη Lollipop CM 12S??? Εχει το double tap to wake?? Εχει αλλά προβλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Φίλε μου μου έβγαλε 5 ώρες οθόνη και 1.5 μέρα αναμονή και έκανα την βλακεία και δεν έβγαλα φώτο Δεν ανεβάζει θερμοκρασία το double tap δουλεύει κανονικά και έχει και δικό της lancer που κάνεις τα εικονίδια πιο μικρά πιο πολλά και τα λοιπά Και μακράν ποιο δυνατή σε ταχύτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Φίλε μου μου έβγαλε 5 ώρες οθόνη και 1.5 μέρα αναμονή και έκανα την βλακεία και δεν έβγαλα φώτο Δεν ανεβάζει θερμοκρασία το double tap δουλεύει κανονικά και έχει και δικό της lancer που κάνεις τα εικονίδια πιο μικρά πιο πολλά και τα λοιπά Και μακράν ποιο δυνατή σε ταχύτητα Αξίζει να την περάσω η να γυρίσω σε KIT KAT? Καμια αλλη ROM που να έχει την αυτονομία της KK? Γιατί δεν την παλευω με 12s!!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Αξίζει να την περάσω η να γυρίσω σε KIT KAT? Καμια αλλη ROM που να έχει την αυτονομία της KK? Γιατί δεν την παλευω με 12s!!! :( δες την validus, 4:30 ωρες οθόνη με όλα ανοικτα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Σε KK πως γυρναω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Αξίζει να την περάσω η να γυρίσω σε KIT KAT? Καμια αλλη ROM που να έχει την αυτονομία της KK? Γιατί δεν την παλευω με 12s!!! :( Αξίζει δεν χάνεις τπτ η cm είναι για πέταμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Σε KK πως γυρναω??? Υπάρχουν άπειροι οδηγοί, Ψάξε λιγάκι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Υπάρχουν άπειροι οδηγοί, Ψάξε λιγάκι.... Θα του βγουν τα μάτια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 έβαλα και εγώ την xenonXD, μέχρι τώρα όλα καλά [ATTACH]60663[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts