bill_viper Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Η Lollipop από θέμα εμφάνισης είναι φανταστική. Από θέμα μπαταρίας είναι κλάφτα Χαράλαμπε. Μετά από τόσες μέρες και καμιά 5αρια φορτίσεις είναι ότι χειρότερο μπορούσα να φανταστώ. Καλά αν είναι και με LTE δε το συζητώ. Με όλους τους συγχρονισμούς ανοικτούς και καθόλου data ενεργοποιημένα..Συσκευή εντελώς στοκ, και με τη Lollipop στημένη μετά από full wipe. http://s22.postimg.org/jcpb49yht/Screenshot_2015_04_20_18_31_24.png http://s11.postimg.org/84h3yb4dv/Screenshot_2015_04_20_18_31_35.png http://s12.postimg.org/e9ned9icd/Screenshot_2015_04_20_18_31_42.png http://s14.postimg.org/hms25ty9t/Screenshot_2015_04_20_18_31_47.png http://s28.postimg.org/frjidhqcd/Screenshot_2015_04_20_18_31_58.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Καλησπέρα και πάλι.. Αφού έβαλα επιτυχώς την cm12s, έχω ένα Θέμα με το Bluetooth.. Δεν μου βρίσκει το hands-free ενώ πριν το έβρισκε κανονικa..τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reifen Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Κανένα theme να μαυρίσει το app drawer γιατί δεν βλέπεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Κανένα theme να μαυρίσει το app drawer γιατί δεν βλέπεται Άλλαξε launcher (πχ. ο Nova έχει επιλογή να βάλεις ό,τι χρώμα θέλεις). Αλλιώς μόνο με xposed. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Άλλαξε launcher (πχ. ο Nova έχει επιλογή να βάλεις ό,τι χρώμα θέλεις). Αλλιώς μόνο με xposed. Ποιο είναι το app drawer που αλλάζει με το nova; Αν λέμε για την μπάρα που πέφτει από πάνω εμένα πάντα του συστήματος μου βγαίνει. Πώς αλλάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Ξέχασαν να το προσθέσουν το "OK ONEPLUS" πριν την δώσουν ΟΤΑ μάλλον... :lol: http://www.gsmarena.com/oneplus_paused_cm_os_12_ota_to_add_ok_oneplus_feature-news-11971.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Ποιο είναι το app drawer που αλλάζει με το nova; Αν λέμε για την μπάρα που πέφτει από πάνω εμένα πάντα του συστήματος μου βγαίνει. Πώς αλλάζει; Οι άσπρες καρτέλες στην Lollipop όπου βλέπεις όλες τις εφαρμογές σου. http://s23.postimg.org/j1fxoje6j/Screenshot_2014_10_20_09_48_21.png Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 (edited) Κανένα theme να μαυρίσει το app drawer γιατί δεν βλέπεται Lazy dark theme Edited April 21, 2015 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Α οκ έχω ήδη Nova, γι αυτό δεν τις βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Ένας τύπος έβγαλε 7 ώρες οθόνης με την 12S Οδηγίες στο http://webtrickz.com/how-to-fix-battery-backup-issues-on-oneplus-one-running-cm12-without-rooting/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Εμένα επειδή η αναβάθμιση συνέπεσε με "κάψιμο" στο quizdom την Κυριακή έβγαλα 7h 33m. Και από αυτά που προτείνει ο τύπος μόνο τα google services είχα κλειστά. Γενικά εκτιμώ ότι έχει 10-15% παρπάνω κατανάλωση από την kitkat, που δεν είναι και τόσο τραγικό. :happy: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Μπορείτε να πείτε αν στη μπαταρία έχετε στο Google Play Services, Android OS και Android System το "Mobile Radio Active" όταν είσαστε με data ανοιχτά? Σε εμένα είναι πρώτα στην κατανάλωση μπαταρίας όταν έχω δεδομένα ανοιχτά και ο λόγος που η μπαταρία πέφτει. ΔΕΝ έχω wakelocks και είμαι με greenify και έχω και Google Play Services κλειστά το Wake Up και Keep Awake. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Μπορείτε να πείτε αν στη μπαταρία έχετε στο Google Play Services, Android OS και Android System το "Mobile Radio Active" όταν είσαστε με data ανοιχτά? Σε εμένα είναι πρώτα στην κατανάλωση μπαταρίας όταν έχω δεδομένα ανοιχτά και ο λόγος που η μπαταρία πέφτει. ΔΕΝ έχω wakelocks και είμαι με greenify και έχω και Google Play Services κλειστά το Wake Up και Keep Awake. και μένα το ίδιο εδώ κ δυο μέρες Λειτουργικό σύστημα Αndroid και σύστημα Android πρώτα σε καταναλώσεις δεν μπορώ να καταλάβω...σε αναμονή ρουφάει πολύ... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Μπορείτε να πείτε αν στη μπαταρία έχετε στο Google Play Services, Android OS και Android System το "Mobile Radio Active" όταν είσαστε με data ανοιχτά? Σε εμένα είναι πρώτα στην κατανάλωση μπαταρίας όταν έχω δεδομένα ανοιχτά και ο λόγος που η μπαταρία πέφτει. ΔΕΝ έχω wakelocks και είμαι με greenify και έχω και Google Play Services κλειστά το Wake Up και Keep Awake. Από το πρωί με data ανοιχτά, στη 2η θέση έχω Android OS, και 5η θέση το Android System. Rom και kernel που χρησιμοποιώ, στην υπογραφή μου. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Από το πρωί με data ανοιχτά, στη 2η θέση έχω Android OS, και 5η θέση το Android System. Rom και kernel που χρησιμοποιώ, στην υπογραφή μου. Για να δείς το πρόβλημα καλύτερα, κλείσε το WIFI τελείως και άστο μερικές ώρες. Το Android OS/System και GPS (Google Play Services) και όσες εφαρμογές θέλουν data θα πάνε στο θεο. Το πρόβλημα το έχουν όλοι με COS12. Πάω για άλλη ROM σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Βγήκε καινούργια ενημέρωση υπηρεσίες google play 7.3.29 Ακόμα, δεν έχω δοκιμάσει/δει να δω αν έχει διορθωθεί το πρόβλημα με το deep sleep της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Βγήκε καινούργια ενημέρωση υπηρεσίες google play 7.3.29 Ακόμα, δεν έχω δοκιμάσει/δει να δω αν έχει διορθωθεί το πρόβλημα με το deep sleep της συσκευής. τις έχω περάσει μέχρι τωρα όλα καλά!!(βαλε CM12S):p:p:D:D Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) τις έχω περάσει μέχρι τωρα όλα καλά!!(βαλε CM12S):p:p:D:D Τσούκου...θα την περιμένω ΟΤΑ...μην με πιέζεις. :lol: *Απ'οτι βλεπω, δεν διορθωθηκε το προβλημα...και δεν βρισκω και λογο βασικα να το εχω "επιτρεπεται" στην τελικη. Edited April 21, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Τσούκου...θα την περιμένω ΟΤΑ...μην με πιέζεις. :lol: *Απ'οτι βλεπω, δεν διορθωθηκε το προβλημα...και δεν βρισκω και λογο βασικα να το εχω "επιτρεπεται" στην τελικη. :lol::lol::lol: άντε επιτέλους!!!!Ναι έχετε κλειστά να μην ρουφανε Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Για να δείς το πρόβλημα καλύτερα, κλείσε το WIFI τελείως και άστο μερικές ώρες. Το Android OS/System και GPS (Google Play Services) και όσες εφαρμογές θέλουν data θα πάνε στο θεο. Το πρόβλημα το έχουν όλοι με COS12. Πάω για άλλη ROM σύντομα. Μα σε όλο το 8ωρο στην δουλειά είμαι με data, δεν έχω πρόσβαση σε Wi-Fi. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Εγώ δεν έχω θέμα με την μπαταρία. Lag στην πληκτρολόγηση έχω, ένα error για την εφαρμογή μηνυμάτων σε κάθε επανεκκίνηση και τα προφίλ δεν "ακούνε" το data on/off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Και με το καινουργιο update υπηρεσίες google, οπως φαινεται, δεν διορθωθηκε τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 πάντως σε lollipop δεν ρουφαει έτσι... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 πάντως σε lollipop δεν ρουφαει έτσι... Το ξαναγύρισα στο "δεν επιτρέπεται" την διατήρηση λειτουργίας. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Ούτε σε kitkat δε ρουφάει έτσι αν κλείσεις τα γνωστά από την προστασία απορρήτου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts