Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Lollipop από θέμα εμφάνισης είναι φανταστική. Από θέμα μπαταρίας είναι κλάφτα Χαράλαμπε. Μετά από τόσες μέρες και καμιά 5αρια φορτίσεις είναι ότι χειρότερο μπορούσα να φανταστώ. Καλά αν είναι και με LTE δε το συζητώ.

Με όλους τους συγχρονισμούς ανοικτούς και καθόλου data ενεργοποιημένα..Συσκευή εντελώς στοκ, και με τη Lollipop στημένη μετά από full wipe.

http://s22.postimg.org/jcpb49yht/Screenshot_2015_04_20_18_31_24.png

http://s11.postimg.org/84h3yb4dv/Screenshot_2015_04_20_18_31_35.png

http://s12.postimg.org/e9ned9icd/Screenshot_2015_04_20_18_31_42.png

http://s14.postimg.org/hms25ty9t/Screenshot_2015_04_20_18_31_47.png

http://s28.postimg.org/frjidhqcd/Screenshot_2015_04_20_18_31_58.png

129026.png?1640591734

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και πάλι.. Αφού έβαλα επιτυχώς την cm12s, έχω ένα Θέμα με το Bluetooth.. Δεν μου βρίσκει το hands-free ενώ πριν το έβρισκε κανονικa..τι μπορεί να φταίει;

Κανένα theme να μαυρίσει το app drawer γιατί δεν βλέπεται

Άλλαξε launcher (πχ. ο Nova έχει επιλογή να βάλεις ό,τι χρώμα θέλεις).

Αλλιώς μόνο με xposed.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Άλλαξε launcher (πχ. ο Nova έχει επιλογή να βάλεις ό,τι χρώμα θέλεις).

Αλλιώς μόνο με xposed.

Ποιο είναι το app drawer που αλλάζει με το nova; Αν λέμε για την μπάρα που πέφτει από πάνω εμένα πάντα του συστήματος μου βγαίνει. Πώς αλλάζει;

Ποιο είναι το app drawer που αλλάζει με το nova; Αν λέμε για την μπάρα που πέφτει από πάνω εμένα πάντα του συστήματος μου βγαίνει. Πώς αλλάζει;

Οι άσπρες καρτέλες στην Lollipop όπου βλέπεις όλες τις εφαρμογές σου.

http://s23.postimg.org/j1fxoje6j/Screenshot_2014_10_20_09_48_21.png

Κανένα theme να μαυρίσει το app drawer γιατί δεν βλέπεται

Lazy dark theme

Edited by kyrgeo1978

Ένας τύπος έβγαλε 7 ώρες οθόνης με την 12S

Οδηγίες στο

http://webtrickz.com/how-to-fix-battery-backup-issues-on-oneplus-one-running-cm12-without-rooting/

Εμένα επειδή η αναβάθμιση συνέπεσε με "κάψιμο" στο quizdom την Κυριακή έβγαλα 7h 33m. Και από αυτά που προτείνει ο τύπος μόνο τα google services είχα κλειστά. Γενικά εκτιμώ ότι έχει 10-15% παρπάνω κατανάλωση από την kitkat, που δεν είναι και τόσο τραγικό. :happy:

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Μπορείτε να πείτε αν στη μπαταρία έχετε στο Google Play Services, Android OS και Android System το "Mobile Radio Active" όταν είσαστε με data ανοιχτά?

Σε εμένα είναι πρώτα στην κατανάλωση μπαταρίας όταν έχω δεδομένα ανοιχτά και ο λόγος που η μπαταρία πέφτει. ΔΕΝ έχω wakelocks και είμαι με greenify και έχω και Google Play Services κλειστά το Wake Up και Keep Awake.

Μπορείτε να πείτε αν στη μπαταρία έχετε στο Google Play Services, Android OS και Android System το "Mobile Radio Active" όταν είσαστε με data ανοιχτά?

Σε εμένα είναι πρώτα στην κατανάλωση μπαταρίας όταν έχω δεδομένα ανοιχτά και ο λόγος που η μπαταρία πέφτει. ΔΕΝ έχω wakelocks και είμαι με greenify και έχω και Google Play Services κλειστά το Wake Up και Keep Awake.

και μένα το ίδιο εδώ κ δυο μέρες Λειτουργικό σύστημα Αndroid και σύστημα Android πρώτα σε καταναλώσεις δεν μπορώ να καταλάβω...σε αναμονή ρουφάει πολύ...

IPhone 15 Pro 

Από το πρωί με data ανοιχτά, στη 2η θέση έχω Android OS, και 5η θέση το Android System.

Rom και kernel που χρησιμοποιώ, στην υπογραφή μου.

Από το πρωί με data ανοιχτά, στη 2η θέση έχω Android OS, και 5η θέση το Android System.

Rom και kernel που χρησιμοποιώ, στην υπογραφή μου.

Για να δείς το πρόβλημα καλύτερα, κλείσε το WIFI τελείως και άστο μερικές ώρες. Το Android OS/System και GPS (Google Play Services) και όσες εφαρμογές θέλουν data θα πάνε στο θεο. Το πρόβλημα το έχουν όλοι με COS12. Πάω για άλλη ROM σύντομα.

Βγήκε καινούργια ενημέρωση υπηρεσίες google play 7.3.29

Ακόμα, δεν έχω δοκιμάσει/δει να δω αν έχει διορθωθεί το πρόβλημα με το deep sleep της συσκευής.

Βγήκε καινούργια ενημέρωση υπηρεσίες google play 7.3.29

Ακόμα, δεν έχω δοκιμάσει/δει να δω αν έχει διορθωθεί το πρόβλημα με το deep sleep της συσκευής.

τις έχω περάσει μέχρι τωρα όλα καλά!!(βαλε CM12S):p:p:D:D

IPhone 15 Pro 

τις έχω περάσει μέχρι τωρα όλα καλά!!(βαλε CM12S):p:p:D:D

Τσούκου...θα την περιμένω ΟΤΑ...μην με πιέζεις. :lol:

*Απ'οτι βλεπω, δεν διορθωθηκε το προβλημα...και δεν βρισκω και λογο βασικα να το εχω "επιτρεπεται" στην τελικη.

Edited by FoT1s

Τσούκου...θα την περιμένω ΟΤΑ...μην με πιέζεις. :lol:

*Απ'οτι βλεπω, δεν διορθωθηκε το προβλημα...και δεν βρισκω και λογο βασικα να το εχω "επιτρεπεται" στην τελικη.

:lol::lol::lol: άντε επιτέλους!!!!Ναι έχετε κλειστά να μην ρουφανε

IPhone 15 Pro 

Για να δείς το πρόβλημα καλύτερα, κλείσε το WIFI τελείως και άστο μερικές ώρες. Το Android OS/System και GPS (Google Play Services) και όσες εφαρμογές θέλουν data θα πάνε στο θεο. Το πρόβλημα το έχουν όλοι με COS12. Πάω για άλλη ROM σύντομα.

Μα σε όλο το 8ωρο στην δουλειά είμαι με data, δεν έχω πρόσβαση σε Wi-Fi. ;)

Εγώ δεν έχω θέμα με την μπαταρία. Lag στην πληκτρολόγηση έχω, ένα error για την εφαρμογή μηνυμάτων σε κάθε επανεκκίνηση και τα προφίλ δεν "ακούνε" το data on/off.

Ούτε σε kitkat δε ρουφάει έτσι αν κλείσεις τα γνωστά από την προστασία απορρήτου..

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks