Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Α μάλιστα. σ' ευχαριστώ.

Υ.Γ. Φαντάζομαι στην πράξη όλοι αέρα-πατέρα κατεβάζουν κι αρχίζουν να ψάχνονται όταν βγάλει error μήνυμα η συσκευή...:lol:

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Υ.Γ. Φαντάζομαι στην πράξη όλοι αέρα-πατέρα κατεβάζουν κι αρχίζουν να ψάχνονται όταν βγάλει error μήνυμα η συσκευή...:lol:

Σωστό, είναι σημαντικό να γίνεται αυτός ο έλεγχος ειδικά όταν πρόκειται για rom που φλασάρεται στη συσκευή.

Modpic.gif

Σχετικά με την φόρτιση της μπαταρίας , το λεντάκι γίνεται πράσινο από το 90% ;;

Λογικά θα έπρεπε να γίνεται πράσινο όταν χτυπήσει 100%

Bug ;

επιτελους το αντιστοιχο τοπικ :)

προσωπικα με την τελευταια σλιμ(αν και η 6.8 ηταν καλυτερη) και τον ακ ειμαι ευχαριστημενος.παει καλυτερα απο στοκ.

το image της 4.4.4 εγινε διαθεσιμο?

Vamos Aris

Όχι, πολλές συσκευές το έχουν έτσι.

Δεν το είχα ξανακούσει και δεν το καταλαβαίνω.

Το 90 με το 100 μπορεί να είναι 1-2 ώρες χρήσης.

Αυτή την δουλειά θα κάνουμε; θα τσεκάρουμε πόσο είναι η μπαταρία πριν βγάλουμε το καλώδιο;

Δεν το είχα ξανακούσει και δεν το καταλαβαίνω.

Το 90 με το 100 μπορεί να είναι 1-2 ώρες χρήσης.

Αυτή την δουλειά θα κάνουμε; θα τσεκάρουμε πόσο είναι η μπαταρία πριν βγάλουμε το καλώδιο;

Καλά μην υπερβάλουμε κιόλας περιμένοντας πάνω απο το τηλέφωνο ποτέ θα πρασινίσει.

Δεν είπα να περιμένεις πάνω από το τηλέφωνο.

Απλά π.χ. στα samsung βλεπεις το πράσινο, το παίρνεις και ξέρεις ότι έχεις 100% μπαταρία.

Σ' αυτό μπορεί να χεις 90%

Απλά π.χ. στα samsung βλεπεις το πράσινο, το παίρνεις και ξέρεις ότι έχεις 100% μπαταρία.

Δεν μου φαίνεται παράξενο διότι σε 3 τηλ που είχα όλα στο 90% πρασίνιζε το λεντάκι, μάλλον θα πρέπει να το συνήθης.

Παιδιά με την 25 επανω τρωει τρελή μπαταρία.απο το πρωι έως τώρα έχει φαει 44% χωρίς να έχω κανει σχεδόν τπτ.τι φταει?έχω βγάλει αυτόματες ειδοποιήσεις σε facebook,mail,playstore.κάτι μου τρώει μπαταρία αλλά τιιι??

Παιδιά με την 25 επανω τρωει τρελή μπαταρία.απο το πρωι έως τώρα έχει φαει 44% χωρίς να έχω κανει σχεδόν τπτ.τι φταει?έχω βγάλει αυτόματες ειδοποιήσεις σε facebook,mail,playstore.κάτι μου τρώει μπαταρία αλλά τιιι??

Με την 25? Δεν εχω κατι υπ οψην μου μήπως εννοείς την 30 , δεν την έχω ούτε μερα και δε μπορώ να βγάλω συμπεράσματά, θα το δουλέψω λίγες ήμερες και θα δω τι διάφορα έχει απο την 25.

Είναι η "περιεργη" υλοποίηση του android (νομιζω) να γινεται πρασινο το led πανω απο 90%.Η λύση στο πρόβλημα σου λέγεται lighflow απο το market.Βάζεις threshold για battery charged (πρασινο led) στο 100% και καθαριζεις.Αν θες μπορω να σου στείλω και screenshots με pm,επειδή υπάρχει το lite και το paid

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Σ' ευχαριστώ. Βάζουμε βάζουμε βάζουμε εφαρμογές για να κάνουμε ην ζωή μας εύκολη και στο τέλος ψαχνόμαστε να βρούμε τι ρουφάει την μπαταρία... :lol:Μπορεί να το δοκιμάσω.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση τώρα , το έχω βάλει να φορτίζει στο pc στο γραφείο, από το 87% πήγε σιγά σιγά στο 99% και εδώ και μισή ώρα λέει 99%.

Ντρέπεται να δείξει 100% ;;

Καλησπέρα,

Μου έχει βγάλει ειδοποίηση για την ενημέρωση.

Το έχω πάρει απο την κανονική εταιρία και δεν το έχω πειράξει καθόλου σε μονταρισματα,όπως το ανοιξα το χρησημοποιω.

Εαν κάνω την εγκατάσταση ενημέρωσης,θα μου σβήσει επαφες ή φωτο βίντεο κλπ?γιατί είμαι διακοπές και δεν μπορω να αποθηκευσω τπτ!

Hyper82!

Καλησπέρα,

Μου έχει βγάλει ειδοποίηση για την ενημέρωση.

Το έχω πάρει απο την κανονική εταιρία και δεν το έχω πειράξει καθόλου σε μονταρισματα,όπως το ανοιξα το χρησημοποιω.

Εαν κάνω την εγκατάσταση ενημέρωσης,θα μου σβήσει επαφες ή φωτο βίντεο κλπ?γιατί είμαι διακοπές και δεν μπορω να αποθηκευσω τπτ!

Δε διαγράφονται δεδομένα, καλό θα είναι να αποθηκεύσεις τις επαφές σου από την sim στον αποθηκευτικό χώρο του one.Μιλάμε για ΟΤΑ πάντα.

Δε διαγράφονται δεδομένα, καλό θα είναι να αποθηκεύσεις τις επαφές σου από την sim στον αποθηκευτικό χώρο του one.

Απο τον αποθηκευτικό χώρο του κινητού τις χρησιμοποιώ τις επαφέςεέτσι και αλλιως,δεν τις έχωστην σιμ.

Οποτε προχωραω αάφοβα σε ενημέρωση,όσον αφορα τις εικόνες ε?

Να φύγει και το βελάκι απο πανω στις ενημερωσεις....

Hyper82!

Απο τον αποθηκευτικό χώρο του κινητού τις χρησιμοποιώ τις επαφέςεέτσι και αλλιως,δεν τις έχωστην σιμ.

Οποτε προχωραω αάφοβα σε ενημέρωση,όσον αφορα τις εικόνες ε?

Να φύγει και το βελάκι απο πανω στις ενημερωσεις....

Ναι λέμε δώσε και καλές βουτιές.

Στην φωτογραφική μηχανή αν επιλέξετε ISO HJR και με συνδυασμό HDR τοτε η εφαρμογή κρασαρει.

Όχι μόλις το δοκίμασα δουλεύει , πήγαινε εφαρμογές κάμερα και κάνε εκκαθάριση δεδομένων .

Το έκανα. Ξανακρασαρει.

Εντάξει δεν είναι και τραγικό. Εδώ που τα λέμε ουτε ξέρω τι κανει το ISO HJR :D

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάτι άλλο: ακούω ραδιοφωνακι με το tunein radio. Η μαμά εφαρμογή Audiofx αν παιξετε με τις επιλογές ακούτε καμια αλλαγή στα ηχειακια του; Εγώ καμία. Και ευτυχώς ακούω ακόμα.

Το έκανα. Ξανακρασαρει.

Εντάξει δεν είναι και τραγικό. Εδώ που τα λέμε ουτε ξέρω τι κανει το ISO HJR :D

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάτι άλλο: ακούω ραδιοφωνακι με το tunein radio. Η μαμά εφαρμογή Audiofx αν παιξετε με τις επιλογές ακούτε καμια αλλαγή στα ηχειακια του; Εγώ καμία. Και ευτυχώς ακούω ακόμα.

Όντως κρασάρει.

Για το auto fix πιθανώς δεν είναι συμβατό με το tunein.

Με την εφαρμογή της μουσικής αλλάζει κανονικά ρυθμίσεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Και πώς γίνεται να μην το έχουν όλοι?

Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.

Σε ώρες οθόνης είναι στα ίδια πάντως.

Θα τσεκάρω απόψε την κατανάλωση σε idle να δω τι παίζει εκεί.

Τα βράδια το αφήνω να φορτίζει και δεν το πήρα χαμπάρι αν όντως υπάρχει.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Όντως κρασάρει.

Για το auto fix πιθανώς δεν είναι συμβατό με το tunein.

Με την εφαρμογή της μουσικής αλλάζει κανονικά ρυθμίσεις.

Εμένα δε κρασάρει....

Και πώς γίνεται να μην το έχουν όλοι?

Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.

Σε ώρες οθόνης είναι στα ίδια πάντως.

Θα τσεκάρω απόψε την κατανάλωση σε idle να δω τι παίζει εκεί.

Τα βράδια το αφήνω να φορτίζει και δεν το πήρα χαμπάρι αν όντως υπάρχει.

Σε μένα τουλάχιστον έχω αύξηση κατανάλωσης κ το είχα αναφέρει.. Τώρα το γιατί δεν γίνεται σε όλους δεν ξέρω. Μπορεί να είναι θέμα χρησης.

Δημήτρης

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks