androgr Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Α μάλιστα. σ' ευχαριστώ. Υ.Γ. Φαντάζομαι στην πράξη όλοι αέρα-πατέρα κατεβάζουν κι αρχίζουν να ψάχνονται όταν βγάλει error μήνυμα η συσκευή...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 14, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Υ.Γ. Φαντάζομαι στην πράξη όλοι αέρα-πατέρα κατεβάζουν κι αρχίζουν να ψάχνονται όταν βγάλει error μήνυμα η συσκευή...:lol: Σωστό, είναι σημαντικό να γίνεται αυτός ο έλεγχος ειδικά όταν πρόκειται για rom που φλασάρεται στη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Σχετικά με την φόρτιση της μπαταρίας , το λεντάκι γίνεται πράσινο από το 90% ;; Λογικά θα έπρεπε να γίνεται πράσινο όταν χτυπήσει 100% Bug ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 14, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Όχι, πολλές συσκευές το έχουν έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 επιτελους το αντιστοιχο τοπικ :) προσωπικα με την τελευταια σλιμ(αν και η 6.8 ηταν καλυτερη) και τον ακ ειμαι ευχαριστημενος.παει καλυτερα απο στοκ. το image της 4.4.4 εγινε διαθεσιμο? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Όχι, πολλές συσκευές το έχουν έτσι. Δεν το είχα ξανακούσει και δεν το καταλαβαίνω. Το 90 με το 100 μπορεί να είναι 1-2 ώρες χρήσης. Αυτή την δουλειά θα κάνουμε; θα τσεκάρουμε πόσο είναι η μπαταρία πριν βγάλουμε το καλώδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Δεν το είχα ξανακούσει και δεν το καταλαβαίνω. Το 90 με το 100 μπορεί να είναι 1-2 ώρες χρήσης. Αυτή την δουλειά θα κάνουμε; θα τσεκάρουμε πόσο είναι η μπαταρία πριν βγάλουμε το καλώδιο; Καλά μην υπερβάλουμε κιόλας περιμένοντας πάνω απο το τηλέφωνο ποτέ θα πρασινίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Δεν είπα να περιμένεις πάνω από το τηλέφωνο. Απλά π.χ. στα samsung βλεπεις το πράσινο, το παίρνεις και ξέρεις ότι έχεις 100% μπαταρία. Σ' αυτό μπορεί να χεις 90% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Δεν είπα να περιμένεις πάνω από το τηλέφωνο. Απλά π.χ. στα samsung βλεπεις το πράσινο, το παίρνεις και ξέρεις ότι έχεις 100% μπαταρία. Σ' αυτό μπορεί να χεις 90% Δεν μου φαίνεται παράξενο διότι σε 3 τηλ που είχα όλα στο 90% πρασίνιζε το λεντάκι, μάλλον θα πρέπει να το συνήθης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Παιδιά με την 25 επανω τρωει τρελή μπαταρία.απο το πρωι έως τώρα έχει φαει 44% χωρίς να έχω κανει σχεδόν τπτ.τι φταει?έχω βγάλει αυτόματες ειδοποιήσεις σε facebook,mail,playstore.κάτι μου τρώει μπαταρία αλλά τιιι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Παιδιά με την 25 επανω τρωει τρελή μπαταρία.απο το πρωι έως τώρα έχει φαει 44% χωρίς να έχω κανει σχεδόν τπτ.τι φταει?έχω βγάλει αυτόματες ειδοποιήσεις σε facebook,mail,playstore.κάτι μου τρώει μπαταρία αλλά τιιι?? Με την 25? Δεν εχω κατι υπ οψην μου μήπως εννοείς την 30 , δεν την έχω ούτε μερα και δε μπορώ να βγάλω συμπεράσματά, θα το δουλέψω λίγες ήμερες και θα δω τι διάφορα έχει απο την 25. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Δεν είπα να περιμένεις πάνω από το τηλέφωνο. Απλά π.χ. στα samsung βλεπεις το πράσινο, το παίρνεις και ξέρεις ότι έχεις 100% μπαταρία. Σ' αυτό μπορεί να χεις 90% Είναι η "περιεργη" υλοποίηση του android (νομιζω) να γινεται πρασινο το led πανω απο 90%.Η λύση στο πρόβλημα σου λέγεται lighflow απο το market.Βάζεις threshold για battery charged (πρασινο led) στο 100% και καθαριζεις.Αν θες μπορω να σου στείλω και screenshots με pm,επειδή υπάρχει το lite και το paid Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Σ' ευχαριστώ. Βάζουμε βάζουμε βάζουμε εφαρμογές για να κάνουμε ην ζωή μας εύκολη και στο τέλος ψαχνόμαστε να βρούμε τι ρουφάει την μπαταρία... :lol:Μπορεί να το δοκιμάσω. Αυτό που μου κάνει εντύπωση τώρα , το έχω βάλει να φορτίζει στο pc στο γραφείο, από το 87% πήγε σιγά σιγά στο 99% και εδώ και μισή ώρα λέει 99%. Ντρέπεται να δείξει 100% ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Καλησπέρα, Μου έχει βγάλει ειδοποίηση για την ενημέρωση. Το έχω πάρει απο την κανονική εταιρία και δεν το έχω πειράξει καθόλου σε μονταρισματα,όπως το ανοιξα το χρησημοποιω. Εαν κάνω την εγκατάσταση ενημέρωσης,θα μου σβήσει επαφες ή φωτο βίντεο κλπ?γιατί είμαι διακοπές και δεν μπορω να αποθηκευσω τπτ! Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Καλησπέρα, Μου έχει βγάλει ειδοποίηση για την ενημέρωση. Το έχω πάρει απο την κανονική εταιρία και δεν το έχω πειράξει καθόλου σε μονταρισματα,όπως το ανοιξα το χρησημοποιω. Εαν κάνω την εγκατάσταση ενημέρωσης,θα μου σβήσει επαφες ή φωτο βίντεο κλπ?γιατί είμαι διακοπές και δεν μπορω να αποθηκευσω τπτ! Δε διαγράφονται δεδομένα, καλό θα είναι να αποθηκεύσεις τις επαφές σου από την sim στον αποθηκευτικό χώρο του one.Μιλάμε για ΟΤΑ πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Δε διαγράφονται δεδομένα, καλό θα είναι να αποθηκεύσεις τις επαφές σου από την sim στον αποθηκευτικό χώρο του one. Απο τον αποθηκευτικό χώρο του κινητού τις χρησιμοποιώ τις επαφέςεέτσι και αλλιως,δεν τις έχωστην σιμ. Οποτε προχωραω αάφοβα σε ενημέρωση,όσον αφορα τις εικόνες ε? Να φύγει και το βελάκι απο πανω στις ενημερωσεις.... Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Απο τον αποθηκευτικό χώρο του κινητού τις χρησιμοποιώ τις επαφέςεέτσι και αλλιως,δεν τις έχωστην σιμ. Οποτε προχωραω αάφοβα σε ενημέρωση,όσον αφορα τις εικόνες ε? Να φύγει και το βελάκι απο πανω στις ενημερωσεις.... Ναι λέμε δώσε και καλές βουτιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Στην φωτογραφική μηχανή αν επιλέξετε ISO HJR και με συνδυασμό HDR τοτε η εφαρμογή κρασαρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Στην φωτογραφική μηχανή αν επιλέξετε ISO HJR και με συνδυασμό HDR τοτε η εφαρμογή κρασαρει. Όχι μόλις το δοκίμασα δουλεύει , πήγαινε εφαρμογές κάμερα και κάνε εκκαθάριση δεδομένων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Το έκανα. Ξανακρασαρει. Εντάξει δεν είναι και τραγικό. Εδώ που τα λέμε ουτε ξέρω τι κανει το ISO HJR :D ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάτι άλλο: ακούω ραδιοφωνακι με το tunein radio. Η μαμά εφαρμογή Audiofx αν παιξετε με τις επιλογές ακούτε καμια αλλαγή στα ηχειακια του; Εγώ καμία. Και ευτυχώς ακούω ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Το έκανα. Ξανακρασαρει. Εντάξει δεν είναι και τραγικό. Εδώ που τα λέμε ουτε ξέρω τι κανει το ISO HJR :D ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάτι άλλο: ακούω ραδιοφωνακι με το tunein radio. Η μαμά εφαρμογή Audiofx αν παιξετε με τις επιλογές ακούτε καμια αλλαγή στα ηχειακια του; Εγώ καμία. Και ευτυχώς ακούω ακόμα. Όντως κρασάρει. Για το auto fix πιθανώς δεν είναι συμβατό με το tunein. Με την εφαρμογή της μουσικής αλλάζει κανονικά ρυθμίσεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 http://www.androidpolice.com/2014/08/14/latest-oneplus-one-ota-update-might-ruin-your-battery-life-but-fixes-are-on-the-way/ Νέο update έρχεται σύντομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 (edited) http://www.androidpolice.com/2014/08/14/latest-oneplus-one-ota-update-might-ruin-your-battery-life-but-fixes-are-on-the-way/ Νέο update έρχεται σύντομα... Και πώς γίνεται να μην το έχουν όλοι? Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Σε ώρες οθόνης είναι στα ίδια πάντως. Θα τσεκάρω απόψε την κατανάλωση σε idle να δω τι παίζει εκεί. Τα βράδια το αφήνω να φορτίζει και δεν το πήρα χαμπάρι αν όντως υπάρχει. Edited August 14, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Όντως κρασάρει. Για το auto fix πιθανώς δεν είναι συμβατό με το tunein. Με την εφαρμογή της μουσικής αλλάζει κανονικά ρυθμίσεις. Εμένα δε κρασάρει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Και πώς γίνεται να μην το έχουν όλοι? Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Σε ώρες οθόνης είναι στα ίδια πάντως. Θα τσεκάρω απόψε την κατανάλωση σε idle να δω τι παίζει εκεί. Τα βράδια το αφήνω να φορτίζει και δεν το πήρα χαμπάρι αν όντως υπάρχει. Σε μένα τουλάχιστον έχω αύξηση κατανάλωσης κ το είχα αναφέρει.. Τώρα το γιατί δεν γίνεται σε όλους δεν ξέρω. Μπορεί να είναι θέμα χρησης. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts