fantomas_ktm Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Αν το αφήσεις κι άλλο, χτυπάς 10ήμερο χαχα Ελα ντε.. Δηλαδή έλεος με μερικούς!! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Απλά σούπερ η μπαταρία. Slimrom με τον δικό της κερνελ και με λειτουργία πτήσης το βράδυ. Με την ιδία χρήση στο νεξους 4 είχα 4 μέρες αυτονομία. :D Λειτουργία πτήσης το βράδυ να φανταστώ για το ξυπνητήρι και μόνο...?! Γιατί δε βάζεις ένα συμβατικό ξυπνητήρι και να κλείσεις τελείως το OPO?! Σου εγγυώμαι ότι θα έχεις και μηδενικό drain battery έτσι...!!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Απλά σούπερ η μπαταρία. Slimrom με τον δικό της κερνελ και με λειτουργία πτήσης το βράδυ. Με την ιδία χρήση στο νεξους 4 είχα 4 μέρες αυτονομία. :D :blink::blink::blink::blink: πως το κατάφερες αυτό ρε μάγκα εγώ, πάνω από μιάμιση μέρα δε βγάζω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Είχα δει που κάποιος είχε ένα γλειφιτζούρι theme. Ποιο είναι και παίζει κάτω από slim; Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 :blink::blink::blink::blink: πως το κατάφερες αυτό ρε μάγκα εγώ, πάνω από μιάμιση μέρα δε βγάζω :p Με την οθόνη να είναι στο 6% εσύ τι καταλαβαίνεις για την χρήση που έκανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Με την οθόνη να είναι στο 6% εσύ τι καταλαβαίνεις για την χρήση που έκανε? εε εντάξει σίγουρα δεν το πολύ χρησιμοποιούσε, πάντως εγώ είμαι ψιλό απογοητευμένος με την μπαταρία, 3g και fb, κατεβαίνει σαν τα δευτερόλεπτα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Με την οθόνη να είναι στο 6% εσύ τι καταλαβαίνεις για την χρήση που έκανε? 40 λεπτά οθόνη έχω και το έχω για 2η συσκευή κι εκτός αυτού δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ μαζί του με αποτέλεσμα αυτά τα νούμερα. Θα πάει για πρώτη συσκευή με αυτά που δείχνει.. :cool: Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Εμένα πάντως μου βγάζει 4 μέρες με μέτρια χρήση... περιπού 4,5 ώρες οθόνης, 1-1,5 ώρα ομιλία, whatsapp, facebook, messenger, tapatalk, chrome κλπ Έχω μόνιμα ανοιχτό το wifi, όχι όμως το 3g γιατί δεν παίζουν mb στη σύνδεση:wacko: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 (edited) Εμένα πάντως μου βγάζει 4 μέρες με μέτρια χρήση... περιπού 4,5 ώρες οθόνης, 1-1,5 ώρα ομιλία, whatsapp, facebook, messenger, tapatalk, chrome κλπ Έχω μόνιμα ανοιχτό το wifi, όχι όμως το 3g γιατί δεν παίζουν mb στη σύνδεση:wacko: εμένα αυτή τι στιγμή 1 μέρα αφόρτιστο στο 28% με 4,5 ώρες οθόνη έχεις κάνει καμιά πατέντα ρε φίλε εμένα πως τελειώνει έτσι?? την φωτεινότητα πόσο την έχεις? εγώ περίπου στο 15-20% Edited December 9, 2014 by splanis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Δεν έχω κάνει κάτι! Όλος στοκ... Ούτε καν root! Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Δεν έχω κάνει κάτι! Όλος στοκ... Ούτε καν root! Έχεις anti-virus? Αν ναι, προσωπική γνώμη, ξηλωσε το.. Το Android δεν χρειάζεται.. Ίσα ίσα τρώει ραμ και καταναλώνει μπαταρία χωρίς λόγο.. Όσο δεν εγκαθιστάς εφαρμογές από περίεργα μέρη θα είσαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 εμένα αυτή τι στιγμή 1 μέρα αφόρτιστο στο 28% με 4,5 ώρες οθόνη έχεις κάνει καμιά πατέντα ρε φίλε εμένα πως τελειώνει έτσι?? την φωτεινότητα πόσο την έχεις? εγώ περίπου στο 15-20% Και μένα εντύπωση μου κάνει αυτό το "4 μέρες". Δεν έχω δοκιμάσει με wifi μόνο βέβαια, με 4G και άπειρη χρήση whatsapp και social media (άπειρη=συνεχή) το βράδυ φτάνω στο 30-40%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Στο λινκ αυτό θα βρείτε την διαδικασία να επαναφέρεται το κινητό αν γίνει brick. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55024864&postcount=136 Το δοκίμασα, δουλεύει... :happy: Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 την φωτεινότητα πόσο την έχεις? εγώ περίπου στο 15-20% Έχω βάλει αυτόματη φωτεινότητα. ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μένα εντύπωση μου κάνει αυτό το "4 μέρες". Δεν έχω δοκιμάσει με wifi μόνο βέβαια, με 4G και άπειρη χρήση whatsapp και social media (άπειρη=συνεχή) το βράδυ φτάνω στο 30-40%. Και στο Lenovo όταν το είχα με δύο κάρτες, wifi και 3g εναλλαγή αυτόματα, μου κρατούσε συνήθως 3 μέρες. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχεις anti-virus? Αν ναι, προσωπική γνώμη, ξηλωσε το.. Το Android δεν χρειάζεται.. Ίσα ίσα τρώει ραμ και καταναλώνει μπαταρία χωρίς λόγο.. Όσο δεν εγκαθιστάς εφαρμογές από περίεργα μέρη θα είσαι οκ Με το που το άνοιξα και έβαλα λογαριασμό google, τα κατέβασε φραααπ και τα πέρασε όλα αυτά που είχα στις παλιές μπακατέλες :lol: Από αυτά κράτησα το cm security μόνο, επειδή βάζει κωδικούς για να μην βλέπει όποιος να 'ναι μηνύματα και φωτογραφίες. Μπούρδες δηλαδή :p Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Καινούργιο μέλος για τις custom lollipop στο τηλέφωνο μας mokee 5.1 με εξιταρει το dark ui που έχει αν δεν είχε μπάλα θα φλασαρα απόψε αλλά από αύριο τα σπουδαία Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Καινούργιο μέλος για τις custom lollipop στο τηλέφωνο μας mokee 5.1 με εξιταρει το dark ui που έχει αν δεν είχε μπάλα θα φλασαρα απόψε αλλά από αύριο τα σπουδαία Και η Liquidrom εχει dark ui, αλλα ακομα ειναι νωρις για μας. Την δοκιμαζα χτες. Εχουν αρκετα bugs και οχι και τοσο καλη μπαταρια. Ολες οι L roms εχουν τα ιδια bugs (gps/capacitive button lights), εγω θα περιμενω CM update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Είναι νωρίς ακόμα για καλή lollipop.Κατά τα Χριστούγεννα θα έχουν πολύ καλύτερες ρομ άξιες για φλασάρισμα, προς το παρών, μόνο για να μας φύγει η περιέργεια Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Δεν ξέρω πόσες ρομ έχετε δοκιμάσει παιδιά αλλά εγώ έχω euphoria και λειτουργεί άψογα όπως και τα builds της c12 του daleski και του k900 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 παιδια, στην μπαταρια μου λεει 22% Mediaserver..εψαξα κ λενε για spotify κτλπ αλλα δεν το εχω εγκαταστήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Euphoria που καποιος ειχε δοκιμάσει τι λεει;; Βαρεθηκα τη slim και ας ειναι απροβληματιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Ολες οι L roms εχουν τα ιδια bugs (gps/capacitive button lights), εγω θα περιμενω CM update. Ποιο ακριβώς είναι το bug με το GPS; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Πιθανόν ο φίλος να εννοεί το εικονίδιο που μένει στην οθονη εγώ πάντως στην 5.1 της euphoria σταμάτησα να το βλέπω Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Πιθανόν ο φίλος να εννοεί το εικονίδιο που μένει στην οθονη εγώ πάντως στην 5.1 της euphoria σταμάτησα να το βλέπω Εντάξει, σιγά το bug! Ενημερωτικά πάντως, μετά και τα σημερινά builds το εικονίδιο του Location δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Εντάξει ο καθένας όπως το βλέπει έγω πάντως από μέσα Νοεμβρίου χρησιμοποιώ lollipop ως daily χωρίς πρόβλημα... Επί τη ευκαιρία επειδή είχες ρωτήσει για playstore 5.1 ορίστε με slimlp gapps Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Εμενα τα bugs αυτα μου ηρθαν με την 5.0.1, πριν δεν τα ειχα. Ασε που η μπαταρια δεν ειναι ακομα οσο καλη οσο στην cm11s. Και μου λειπει και η καμερα και η lockscreen, οποτε θα περιμενω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts