Jump to content

KeepWalkingR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About KeepWalkingR

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

KeepWalkingR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Με καίει πολύ να πάρω το μιξ αλλά δεν ξέρω πως θα είναι ως daily driver..Με προβληματιζει το μέγεθος, θέλω να αλλάξω το iPhone 6 και πιστεύω ότι θα μου φανεί παντόφλα.. Το έχει κάποιος να μου πει αν παλεύεται το μέγεθος;;; Υ.Σ. Με oneplus one και Samsung Galaxy Note 2 Δεν είχα πρόβλημα στο παρελθόν.
  2. Και τώρα;; Πως το φτιάχνω; Ανταλλακτικά υπάρχουν;
  3. Ναι αυτό εννοώ..το έκανα και δεν έδειξε κάτι.
  4. Το ανοιξα ναι..το συνδεσα κιολας αλλα συνεχιζε να μην δειχνει κατι..
  5. Όχι..δεν δείχνει τίποτα..
  6. Καλησπερα παιδια..πριν 2 μερες πηρα ενα meizu mx4 pro International εκδοση απο ενα γειτονικο φορουμ..χθες το βραδυ ενω ειχα 30% μπαταρια εκλεισε και απο τοτε δεν ανοιγει καθολου..δεν εκανα κανενα Update τιποτα..δεν μπορω να μπω recovery,δοκιμασα να βγαλω μπαταρια κ να την ξαναβαλω αλλα δεν βοηθησε..το μονο που κανει ειναι μετα απο ωρα που θα εχω πατημενο το Power button να κανει μια δονηση αλλα παραμενει η μαυρη οθονη.
  7. RS421812717NL Αν καποιος εχει εμπερια απο NLPOST να μου πει ποτε περιπου να περιμενω.
  8. Η nilklin προεξέχει σιγουρα, για τις αλλες δεν τις εχω δοκιμασει.
  9. UA666595346YP Αποστολή με yawnen post, οταν κανω track λεει Departured from Airport-(Yanwen's Track End) Άρα απο εκεί κ πέρα δεν θα έχω νέα για το δεμα απο track η σημαινει κατι αλλο αυτο;
  10. Υπάρχει jailbreak για 8.3;;;;
  11. πυξιδα; που ειναι αυτο;
  12. ρε παιδια μια ερωτηση, σημερα πηρα το Iphone 6 16gb, και παρατηρω οτι στις φωτογραφιες (front camera) γυρναει την φωτογραφια αντιστροφα, δηλαδη πχ, αν εχω τα μαλια μου αρισταερα, η φωτογραφια θα τα δειξει δεξια. Αυτο ειναι πολυ σπαστικο κ δεν με βολευει καθολου. Ξερετε πως γινεται να το αλλαξω;;;;;
  13. Απλά κανει backup τις εφαρμογες+τα δεδομενα τους σε εναν φακελο κ μπορεις να τα κανεις επαναφορα οταν αλλαζεις ρομ χωρις να χανεις κατι.
×
×
  • Create New...