FoT1s Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Εμένα αυτό μου το κάνουν πού και πού όλα τα τηλέφωνα διαχρονικά, δε νομίζω να είναι bug της τελευταίας έκδοσης. Θέλει καμιά επανεκκίνηση. Το ανεφερα γιατι δεν μου το εχει ξανακανει με καμια official αλλη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Κι εμένα έκανε και συνεχίζει να κάνει περισσότερο τώρα disconnects του wifi όταν σβήνει η οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Σε εμενα το προβλημα με τις αποσυνδεσεις του wifi, ειχε διορθωθει απο την προηγουμε κιολας εκδοση. Δες τις ρυθμισεις του wifi σου και κανε και κανενα wipe cache. Παντως, προσεξα πως ειναι ακομα πιο smooth η καινουργια εκδοση και αρκετα πιο γρηγορη. Καποιο αλλο προβλημα δεν προσεξα εκτος απο αυτο με την κληση που εγινε προχθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manpil Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Στο καινούριο update τελικά μπορούμε να φλασάρουμε τον Google dialer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Οχι δεν λειτουργει ο Google dialer. Οποτε κανεις ή δεχεσαι κληση, κανει reboot η συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Πιστευω πως δεν θα προχωρησει πολυ το update και θα βγει fix update οπως το βλεπω να δουλευει η ενημερωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 (edited) Εγώ έχω περάσει τα micro gapps. Κατά την άποψη μου καλό είναι να πας από micro και κάτω. Όσο λιγότερες εφαρμογές συστήματος τόσο το καλύτερο. Πέρασε μετά εσύ αυτές που χρειάζεσαι. Επίσης αν χρησιμοποιείς greenify free έχεις τον απόλυτο έλεγχο των εφαρμογών που θέλεις να "παγώσεις". Mάλλον ήρθε η στιγμή να μεταβώ από validus σε sultanxda.... έχω κατεβάσει τα απαραίτητα δηλαδή: rom - gapps nano - την τελευταία official cm nightly ( θα την φλασάρω αρχικά για κάθε ενδεχόμενο ) καθώς και το su, φαντάζομαι ότι από αρχεία είμαι οκ. Δύο ερωτήματα, τα nano είναι οκ, θα μπορεσω μετά να επαναφέρω μέσω titanium τους λογαριασμούς email μου ή πρέπει να πάω σε micro που εμπεριέχεται το gmail ? 2tap to wake έχει η ρομ και αντίστοιχο για σβήσιμο της οθόνης ? ή πρέπει μετά να ΄΄παιξω΄΄ xposed για αυτά τα δύο ? εδιτ το Sultan-bacon-Disable-CPU-Underclock.zip δεν το κατέβασα, χρειάζεται οπωσδήποτε ? Edited November 6, 2015 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Βγηκε και η πρωτη 6αρα απο Sultanxda. [ROM+KERNEL][6.0] Unofficial CyanogenMod 13.0 with 3.4.0 kernel [Nov. 6, 2015] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Κατεβαίνει :p Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Κατεβαίνει :p πες μας γνώμη κ αν εχει πολλα bug.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Έκανε fail...Αλλά μπορεί να φταίει ότι έχω σχετικά παλιά primary nightly. Μόλις αναβάθμισα στην χθεσινή, αλλά ζορίζεται στο πρώτο boot. Δεν έχω flashάρει AK kernel, modem και proximity sensor fix πάνω της και μάλλον γι' αυτό έχω θέμα΄:wacko: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Mάλλον ήρθε η στιγμή να μεταβώ από validus σε sultanxda.... έχω κατεβάσει τα απαραίτητα δηλαδή: rom - gapps nano - την τελευταία official cm nightly ( θα την φλασάρω αρχικά για κάθε ενδεχόμενο ) καθώς και το su, φαντάζομαι ότι από αρχεία είμαι οκ. Δύο ερωτήματα, τα nano είναι οκ, θα μπορεσω μετά να επαναφέρω μέσω titanium τους λογαριασμούς email μου ή πρέπει να πάω σε micro που εμπεριέχεται το gmail ? 2tap to wake έχει η ρομ και αντίστοιχο για σβήσιμο της οθόνης ? ή πρέπει μετά να ΄΄παιξω΄΄ xposed για αυτά τα δύο ? εδιτ το Sultan-bacon-Disable-CPU-Underclock.zip δεν το κατέβασα, χρειάζεται οπωσδήποτε ? Όχι δεν χρειαζετε να το κατεβάσεις το zip.Μην το βάλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Και άλλο incremental? Γιατί έτσι; ξέρουμε changelog;; Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Κατεβαίνει :p Καλημέρα Ποια η διαδικασία για να περαστεί? Φλασαρεις Ρομ και gapps μονο η περνάς και τίποτε άλλο? Ευχαριστώ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Mάλλον ήρθε η στιγμή να μεταβώ από validus σε sultanxda.... έχω κατεβάσει τα απαραίτητα δηλαδή: rom - gapps nano - την τελευταία official cm nightly ( θα την φλασάρω αρχικά για κάθε ενδεχόμενο ) καθώς και το su, φαντάζομαι ότι από αρχεία είμαι οκ. Δύο ερωτήματα, τα nano είναι οκ, θα μπορεσω μετά να επαναφέρω μέσω titanium τους λογαριασμούς email μου ή πρέπει να πάω σε micro που εμπεριέχεται το gmail ? 2tap to wake έχει η ρομ και αντίστοιχο για σβήσιμο της οθόνης ? ή πρέπει μετά να ΄΄παιξω΄΄ xposed για αυτά τα δύο ? εδιτ το Sultan-bacon-Disable-CPU-Underclock.zip δεν το κατέβασα, χρειάζεται οπωσδήποτε ? Εγώ δε χρειάστηκε να φλασάρω την CM nightly. Στις οδηγίες γράφει να την περάσεις από πάνω και μετά τη ρομ του Sultan σε περίπτωση που δεν μπουτάρει.Ναι καλά έκανες με το apk SU. Λογαριασμό gmail θα δώσεις μπαίνοντας οποία gapps και αν επιλέξεις. Αν πας σε nano θα περάσεις το apk του gmail μετά. Έχει Double Tap to Wake καθώς και αντίστοιχο σβήσιμο. Ο CPU είναι underclock στα 1958mhz ( χαμηλή θερμοκρασία, εξοικονόμηση μπαταρίας), το συγκεκριμένο ζιπάκι είναι για την περίπτωση που δε θες underclock. Εγώ την πέρασα με clean install με τη βοήθεια του meenova card reader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Τελικά δεν δουλεύει με multirom. Πρέπει η rom του sultan να είναι η primary, αλλά η primary θέλει custom kernel. Αυτός χρησιμοποιεί stock. Κάπου είδα ότι υπάρχει stock kernel που υποστηρίζει multirom, αλλά δεν ξέρω αν θα παίζει με 13.0 :wacko: ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα Ποια η διαδικασία για να περαστεί? Φλασαρεις Ρομ και gapps μονο η περνάς και τίποτε άλλο? Ευχαριστώ Ναι, μέσω twrp 2.8.6 και αν θες flashάρεις και το supersu για να έχεις root. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Τελικά δεν δουλεύει με multirom. Πρέπει η rom του sultan να είναι η primary, αλλά η primary θέλει custom kernel. Αυτός χρησιμοποιεί stock. Κάπου είδα ότι υπάρχει stock kernel που υποστηρίζει multirom, αλλά δεν ξέρω αν θα παίζει με 13.0 :wacko: ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι, μέσω twrp 2.8.6 και αν θες flashάρεις και το supersu για να έχεις root. Η αλήθεια είναι οτι είναι λιγάκι νωρίς για καθημερινή χρήση. Μονο αν καταφέρει και δουλέψει με multirom σαν seconndary. Τη CM 12.1 του SultanXDA τη δοκίμασες τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Η αλήθεια είναι οτι είναι λιγάκι νωρίς για καθημερινή χρήση. Μονο αν καταφέρει και δουλέψει με multirom σαν seconndary. Τη CM 12.1 του SultanXDA τη δοκίμασες τελικά; Κάποιοι ανέφεραν ότι η 13 δουλεύει σαν secondary, αλλά εγώ δεν μπορώ να τη δουλέψω :( Την 12.1 δεν την είχα σετάρει και δεν πρόλαβα να δω και πολλά... Τώρα πάω βουρ για delete multirom και install τη 13 :lol: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Κάποιοι ανέφεραν ότι η 13 δουλεύει σαν secondary, αλλά εγώ δεν μπορώ να τη δουλέψω :( Την 12.1 δεν την είχα σετάρει και δεν πρόλαβα να δω και πολλά... Τώρα πάω βουρ για delete multirom και install τη 13 :lol: Έριξα μια ματιά στο XDA για τη CM13 του SultanXDA. Για alpha είναι πολύ καλή. Περιμένουμε εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Έλα νταξ, έσβησα τα πάντα και την πέρασα! :lol: Για αρχή φαίνεται πιο σβέλτη και από την LL! :) Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, εκτός από τα notification led. Δεν βρίσκω το συρτάρι ειδοποιήσεων και τη διάταξη πλακιδίων. Θυμίστε μου πως φεύγει το # από τη status bar... :O ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν βρίσκω το συρτάρι ειδοποιήσεων και τη διάταξη πλακιδίων. Θυμίστε μου πως φεύγει το # από τη status bar... :O Κατεβάζοωτας την κουρτίνα, κρατάμε πατημένω το κουμπί settings και εμφανίζεται κάτω-κάτω στις ρυθμίσεις το "system ui tuner", όπου μπορείς να παίξεις με τα πλακίδια, αλλά και άλλα παιχνιδάκια :lol: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 εμενα που με το εβγαλε πως μπορω να τη λυσω το προβλημα ? Απλώς πρέπει να ενεργοποιήσεις την εφαρμογή Google.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 (edited) Οκ ο σουλτανος! Πως όμως θα βάλω στην επανεκκίνηση και την ένδειξη για recovery? Edit Το βρήκα, δεν ήταν ενεργό μέσα από το "επιλογές για προγραμματιστές" Edited November 7, 2015 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Παιδια καλησπερα.Ειμαι κατοχος του ευρωπαικου 1+1 64gb,και θα θελα να ρωτησω το εξης,αν και πιθανοτατα ειναι δυσκολη η απαντηση.. Υπαρχει περιπτωση το 1+1 να μεινει εκτος android 6?δεν εχω διαβασει κατι γι αυτο,απλα ειμαι ετοιμος να το δωσω,και ηδη ο υποψηφιος αγοραστης με ρωταει...;) Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Παιδια καλησπερα.Ειμαι κατοχος του ευρωπαικου 1+1 64gb,και θα θελα να ρωτησω το εξης,αν και πιθανοτατα ειναι δυσκολη η απαντηση.. Υπαρχει περιπτωση το 1+1 να μεινει εκτος android 6?δεν εχω διαβασει κατι γι αυτο,απλα ειμαι ετοιμος να το δωσω,και ηδη ο υποψηφιος αγοραστης με ρωταει...;) Σε καμία περίπτωση, έχει αναφερθεί ότι θα πάρει κανονικά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Παιδια καλησπερα.Ειμαι κατοχος του ευρωπαικου 1+1 64gb,και θα θελα να ρωτησω το εξης,αν και πιθανοτατα ειναι δυσκολη η απαντηση.. Υπαρχει περιπτωση το 1+1 να μεινει εκτος android 6?δεν εχω διαβασει κατι γι αυτο,απλα ειμαι ετοιμος να το δωσω,και ηδη ο υποψηφιος αγοραστης με ρωταει...;) Θα την παρει κανονικα. Ηδη εχουν ξεκινησει να δουλευουν για την cm13s. Απο κει και μετα, δεν ξερουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts