Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ισως επειδη εχεις custom recovery?

παρατήρησες οτι λείπουν κάποιες ρυθμίσεις? έλεγχος γραμμής κατάστασης για αλλαγη εικονιδίων, αλλαγή dpi, αλλαγή εικονιδίων στο παρατεταμενο κρατημα του power off

IPhone 15 Pro 

Καμία βοήθεια κανείς έβαλα την exodus 16/10 και μόλις πεεναω και το zip xposed δεν ανοίγει μένει στο boot με πιό παλιά exodus έπαιζε... Exposed έχω το sdk22

Για να εχει κολλησει στο 5%, μαλλον εχει θεματακια και ισως δωσουν αλλο incremental.

παρατήρησες κ εσυ τα παραπάνω?

IPhone 15 Pro 

Έγινε τροποποίηση σήμερα στις 20 του μηνός και προχώρησε στο 10% πλέον..

τι τροποποίηση? έχουμε το σωστό λινκ?

IPhone 15 Pro 

παρατήρησες κ εσυ τα παραπάνω?

Δεν προσεξα να σου πω κατι. Μια γρηγορη ματια που ειδα παντως στις ρυθμισεις οθονη & φωτισμος, μπορω να αλλαξω το dpi. Το link ειναι αυτο και πλεον εβγαλαν το incremental και εχει μονο την stable, αλλα παρεμεινει η ιδια εκδοση.

http://cyanogen-ota-bacon.somee.com

Δεν προσεξα να σου πω κατι. Μια γρηγορη ματια που ειδα παντως στις ρυθμισεις οθονη & φωτισμος, μπορω να αλλαξω το dpi. Το link ειναι αυτο και πλεον εβγαλαν το incremental και εχει μονο την stable, αλλα παρεμεινει η ιδια εκδοση.

αντε να δούμε... περιμένουμε το σωστό full zip να το περάσουμε με twrp

IPhone 15 Pro 

αντε να δούμε... περιμένουμε το σωστό full zip να το περάσουμε με twrp

Στο λινκ που εχω ποσταρει παραπανω, εχει ολοκληρη την rom για κατεβασμα.

Δεν μπορω να την κατεβασω γμτ όμως?

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν μπορω να την κατεβασω γμτ όμως?

Παιδιά αυτήν την δοκίμασε κανεις? Λένε καλά για την μπαταρία της.

Gapps χρειαζεται γιατί είναι κάπου στα 330mb?

https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347838577

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

κατι παιζει με την ρομ δεν κατεβαίνει απο πουθενά.... τα έχουν κάνει σαλάτα

IPhone 15 Pro 

κατι παιζει με την ρομ δεν κατεβαίνει απο πουθενά.... τα έχουν κάνει σαλάτα

Ισως να βγει καποιο αλλο incremental. Εγω παντως, αν εξαιρεσεις την καμερα, ειμαι απιστευτα ικανοποιημενος με την τελευταια εκδοση. Φτιαχτηκε και το θεμα που ειχε με το wifi με τις αποσυνδεσεις κατα την καταστολη της συσκευης και η μπαταρια εγινε απιστευτα καλυτερη. Και φυσικα εκλεισε και το κενο που ειχε με το stagefight.

Για οσους ενδιαφερονται! :)

http://www.ibtimes.co.in/update-oneplus-one-android-marshmallow-via-cyanogenmod-un-official-cm13-custom-rom-how-install-651529

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Καλημέρα!

Απο χθες έχω ενα πρόβλημα.

Μου βγάζει συνεχώς την ειδοποίηση οτι η εφαρμογη υπηρεσίες google play έχει σταματήσει. Όταν το γυρναω στην εργοστασιακή εκδοση σταματάει αλλά δεν λειτουργουν τα mail κλπ εφαρμογές.

Το κιν είναι με cyanogen 12.1

Γύρισα σε καραστοκ κ έβαλα την 12.1-YOG4PAS2QL.....λειπουν οι ρυθμισεις που ανεφερα πιο πανω οπως κ τα dpi τωρα εσυ που τα βρηκες δεν ξερω..έφυγε κ το dev keys,θα την τσεκάρω λίγες μέρες να δω πως παει

Ωπα το βρηκα σορυ...ειναι επιπλεον επιλογη που εβαλαν....Ρυθμισεις-Σχετικα με το τηλεφωνο-Λειτουργεια για προχωρημενους αν δεν ειναι τικαρισμενη αυτη η επιλογη κλειδωνει καποιες ρυθμισεις..

Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

Γύρισα σε καραστοκ κ έβαλα την 12.1-YOG4PAS2QL.....λειπουν οι ρυθμισεις που ανεφερα πιο πανω οπως κ τα dpi τωρα εσυ που τα βρηκες δεν ξερω..έφυγε κ το dev keys,θα την τσεκάρω λίγες μέρες να δω πως παει

Ωπα το βρηκα σορυ...ειναι επιπλεον επιλογη που εβαλαν....Ρυθμισεις-Σχετικα με το τηλεφωνο-Λειτουργεια για προχωρημενους αν δεν ειναι τικαρισμενη αυτη η επιλογη κλειδωνει καποιες ρυθμισεις..

Καλημέρα φίλε μου.

Απο που την κατεβασες? Δεν μπορω με τίποτε να την κατεβασω.

Επίσης εχασες το root και το recovery όταν την φλασαρες?

Ευχαριστώ

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Καλημέρα φίλε μου.

Απο που την κατεβασες? Δεν μπορω με τίποτε να την κατεβασω.

Επίσης εχασες το root και το recovery όταν την φλασαρες?

Ευχαριστώ

Πρώτα γύρισα σε full stock και κατέβασα από εδω https://forums.oneplus.net/threads/mirrors-for-official-cyanogen-roms-ota-updates.141825/.

Τσέκαρε ποια έκδοση έχεις 310 η 450 κατεβασε το αναλογο OTA incremental update zip για να πας στο 510ef

IPhone 15 Pro 

Δεν ξέρω τι άλλο βελτιώνει αλλά σε μπαταρία, υπάρχει αισθητή διάφορα προς το καλύτερο.

Για όσους έχουν twrp recovery και δεν τους ήρθε ota, θα πρεπει να πάνε:

1)στο toolkit(στον υπολογιστή) για το opo και να κανουν install το stock recovery.

2)ρυθμίσεις>επιλογές για προγραμματιστές και να είναι ενεργοποιημένο το "ενημέρωση cyanogen recovery".

3)dirty flash την YOG4PAS1N0 για να περαστεί το τελευταίο stock recovery.

4) install το τελευταίο ota update YOG4PAS2QL.

Δεν ξέρω τι άλλο βελτιώνει αλλά σε μπαταρία, υπάρχει αισθητή διάφορα προς το καλύτερο.

Για όσους έχουν twrp recovery και δεν τους ήρθε ota, θα πρεπει να πάνε:

1)στο toolkit(στον υπολογιστή) για το opo και να κανουν install το stock recovery.

2)ρυθμίσεις>επιλογές για προγραμματιστές και να είναι ενεργοποιημένο το "ενημέρωση cyanogen recovery".

3)dirty flash την YOG4PAS1N0 για να περαστεί το τελευταίο stock recovery.

4) install το τελευταίο ota update YOG4PAS2QL.

Γιατί όλη αυτή η διαδικασία και δε μπορούμε να κάνουμε install τη full rom; Τι ******** είναι αυτές που αρχίσανε στη cm; Θα πρέπει να περνάμε stock recovery για να κάνουμε ένα update;;; Άστο δε πειράζει, θα μείνω ως έχω..

Γιατί όλη αυτή η διαδικασία και δε μπορούμε να κάνουμε install τη full rom; Τι ******** είναι αυτές που αρχίσανε στη cm; Θα πρέπει να περνάμε stock recovery για να κάνουμε ένα update;;; Άστο δε πειράζει, θα μείνω ως έχω..

Επειδή είναι "signed" περνάει μονο με stock recovery.

Αλλά σίγουρα θα κυκλοφορήσει και unsigned που θα γίνεται μέσω custom recovery.

Πρώτα γύρισα σε full stock και κατέβασα από εδω https://forums.oneplus.net/threads/mirrors-for-official-cyanogen-roms-ota-updates.141825/.

Τσέκαρε ποια έκδοση έχεις 310 η 450 κατεβασε το αναλογο OTA incremental update zip για να πας στο 510ef

Δοκιμασες την καμερα τωρα που γυρισες στοκ? Επισης, ισως να προσεξες και την πολυ καλυτερη μπαταρια που εχει.

Επειδή είναι "signed" περνάει μονο με stock recovery.

Αλλά σίγουρα θα κυκλοφορήσει και unsigned που θα γίνεται μέσω custom recovery.

Εγώ πάντως την προηγούμενη ρομ την βρήκα σε flashable zip με custom recovery και γράφει signed, δηλαδή μου γράφει αυτό ---> cm-12.1-YOG4PAS1N0-bacon-signed. Τι παίζει;

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Δοκιμασες την καμερα τωρα που γυρισες στοκ? Επισης, ισως να προσεξες και την πολυ καλυτερη μπαταρια που εχει.

Όχι την απεχθάνομαι :p έβαλα color os μπαίνει σε full stock...όντως μπαταρία καλύτερη...

IPhone 15 Pro 

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks