Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μαλλον με βλεπω να παιρνω το lenovo zuk z1 που ειναι και καλυτερο απο το oneplus one σε καμερα μπροστα, μπαταρια πολυ μεγαλυτερη (ολα τ' αλλα ειναι ιδια) και με σιγουρη υποστηριξη απο την cm χωρις να εχουμε τα ιδια οπως με την oneplus. Edited by FoT1s

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι "έχεις" με την oneplus. Σου λείπει υποστήριξη σε τι;

Στις επισημες ενημερωσεις. Οχι, custom roms. Δηλαδη, μια τετοια κινηταρα, θα μεινει με την 6.0αρα και μετα εχει δεν εχει bugs, θα μεινεις εκει λογω οτι θα σταματησει η υποστηριξη. Το αναφερω σαν προβλημα γιατι καποιοι οπως κι εγω, δεν θελουμε να ασχολουμαστε με φλασαρισματα κτλ και θελουμε ενημερωσεις επισημες.

Στις επισημες ενημερωσεις. Οχι, custom roms. Δηλαδη, μια τετοια κινηταρα, θα μεινει με την 6.0αρα και μετα εχει δεν εχει bugs, θα μεινεις εκει λογω οτι θα σταματησει η υποστηριξη. Το αναφερω σαν προβλημα γιατι καποιοι οπως κι εγω, δεν θελουμε να ασχολουμαστε με φλασαρισματα κτλ και θελουμε ενημερωσεις επισημες.

Όλες οι εταιρείες υποστηρίζουν τα κινητά τους για 2 χρόνια, κάτι που θα κάνει και η Cyanogen για το Oneplus One.

Όπως κι εσύ, έτσι και οι κάτοχοι του - ακόμη και σήμερα θηρίου - Xperia Z1 'φωνάζουν' την Sony που δεν θα του δώσει την Marshmallow (άνετα μπορεί να σηκώσει μιας και λίγο-πολύ είναι ίδιο με το Z2 το οποίο και θα την πάρει).

Και το Z1 είναι ένα μόνο παράδειγμα. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα κινητά 'τούμπανα' που λόγω του ότι έχει παρέλθει η 2ετία υποστήριξης από την κατασκευάστρια εταιρεία, δεν θα πάρουν την Marshmallow.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Όλες οι εταιρείες υποστηρίζουν τα κινητά τους για 2 χρόνια, κάτι που θα κάνει και η Cyanogen για το Oneplus One.

Όπως κι εσύ, έτσι και οι κάτοχοι του - ακόμη και σήμερα θηρίου - Xperia Z1 'φωνάζουν' την Sony που δεν θα του δώσει την Marshmallow (άνετα μπορεί να σηκώσει μιας και λίγο-πολύ είναι ίδιο με το Z2 το οποίο και θα την πάρει).

Και το Z1 είναι ένα μόνο παράδειγμα. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα κινητά 'τούμπανα' που λόγω του ότι έχει παρέλθει η 2ετία υποστήριξης από την κατασκευάστρια εταιρεία, δεν θα πάρουν την Marshmallow.

Αν δεν τα εσπαγαν cm-oneplus, δεν θα σταματουσαν να το υποστηριζουν στην 2ετια πανω το oneplus one.

Αν δεν τα εσπαγαν cm-oneplus, δεν θα σταματουσαν να το υποστηριζουν στην 2ετια πανω το oneplus one.

Το πιο πιθανο ειναι οτι θα σταματουσε η επισιμη υποστιριξη στα 2 χρονια , το θεμα δεν ειναι μονο η διαθεση των εταιριων που φτιαχνουν rom αλλα να βγουνε και driver για το εκαστοτε chipset

Απο την αλλη αν δινουν αναβαθμισεις επ'αοριστο , μετα πως θα πουλησουν νεες συσκευες??

Εδω οι nexus συσκευες περνουν 2 χρονια αναβαθμισεις o startup κινεζος θα δωσει παραπανω?

Το πηρε χαμπαρι κανεις το καινουργιο update για την cm12.1? :)

http://cyanogen-ota-bacon.somee.com

Viper, σε προλαβα. :p

http://s15.postimg.org/fh0qz5lt7/Screenshot_2015_10_16_23_42_33.png

Edited by FoT1s

Έχει πουθενά λεπτομερές patch log με τα bug fixes, να δούμε τι διορθώνει;

Πήγα να το περάσω από το cm recovery και έβγαλε fail (δεν είμαι root). Θα το κοιτάξω αργότερα. Αν κάποιος καταφέρει να το περάσει χειροκίνητα από το παραπάνω link μου λέει.

Edited by Davout

Έχει πουθενά λεπτομερές patch log με τα bug fixes, να δούμε τι διορθώνει;

Πήγα να το περάσω από το cm recovery και έβγαλε fail (δεν είμαι root). Θα το κοιτάξω αργότερα. Αν κάποιος καταφέρει να το περάσει χειροκίνητα από το παραπάνω link μου λέει.

Απο θεμα security, εκλεισε ενα κενο που υπηρχε πανω στο θεμα "stagefright" ειδα. Κατι αλλο, δεν προσεξα. Θελω να δω καποια στιγμη, αν διορθωθηκε το προβλημα με το wifi που αποσυνδεοταν κατα την αναστολη της συσκευης, παρολο που το ειχες να ειναι παντα συνδεδεμενο.

και σε μένα ΔΕΝ πέρασε ούτε OTA, ουτε χειροκίνητα. (ειμαι root και με unlocked bootloader)

Θα περιμένω την κατάλληλη έκδοση, μάλλον στο xda..

--

Επίσης, δεν περναει ούτε η full έκδοση

http://builds.cyngn.com/cyanogen-os/bacon/12.1-YOG4PAS2QL-bacon/49d90510ef/cm-12.1-YOG4PAS2QL-bacon.zip

και το xda είναι σε ΣΚ ρυθμούς...

Οποιος δεν βαριέται δοκιμάζει με "εντολές" fastboot, οδηγίες εδώ

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Μια μικρη διαφορα στην καταναλωση της μπαταριας προς το καλυτερο, την εχει! Επισης, εκει που το συστημα android στην χρηση μπαταριας εφτανε μεχρι 8-10%, τωρα προσεξα πως εχει παει μεχρι 4% και εχω ηδη 46% μπαταρια απο 100%.

Φίλε εδώ είσαι.

Και εμένα μια από τα ίδια. Βγάζει σφάλμα από TWRP.

Με ποιό TWRP είσαι; Σκέφτηκα να περάσω κι εγώ το full zip έτσι για να γυρίσω στα παλιά :happy:

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Κατι αλλο που προσεξα, ειναι πως η καμερα μετα το τελευταιο update, βγαζει χειροτερες φωτο απο πριν στην ποιοτητα, παρολο που οι ρυθμισεις ειναι ιδιες με την παλια ενημερωση.

Κατι αλλο που προσεξα, ειναι πως η καμερα μετα το τελευταιο update, βγαζει χειροτερες φωτο απο πριν στην ποιοτητα, παρολο που οι ρυθμισεις ειναι ιδιες με την παλια ενημερωση.

Ωχ..Πόσο χειρότερες? Το κινητό στο σύνολό του είναι απίστευτο, αλλά η κάμερα είναι άστα να πάνε..το προηγούμενό μου κινητό ήταν το Huawei ascend p1 το οποίο το έχω εως και σήμερα και βγάζει κατά πολύ καλύτερες φωτογραφίες..

σε ποια εκδοση ειναι η camera?2.0.004?

IPhone 15 Pro 

Ωχ..Πόσο χειρότερες? Το κινητό στο σύνολό του είναι απίστευτο, αλλά η κάμερα είναι άστα να πάνε..το προηγούμενό μου κινητό ήταν το Huawei ascend p1 το οποίο το έχω εως και σήμερα και βγάζει κατά πολύ καλύτερες φωτογραφίες..

Η αληθεια ειναι, πως δεν μου αρεσαν καποιες φωτο που εβγαλα σημερα για να δω τι λεει. Οσο μπορω να θυμηθω πως εβγαζε με την προηγουμενη ρομ, αυτη με αφηνει αδιαφορο τελειως. Το s2 που εχω, καλυτερες εβγαζε. Επισης, μια γρηγορη ματια που εριξα σε καποια θεματα στο xda για την ενημερωση, καποιος την χαρακτηρισε την καμερα "horrible" μετα την ενημερωση. Οποτε, μαλλον δεν ειναι η ιδεα μου και θα συμφωνησω μαζι του.

σε ποια εκδοση ειναι η camera?2.0.004?

2.0.005

Edited by FoT1s

Με ποιό TWRP είσαι; Σκέφτηκα να περάσω κι εγώ το full zip έτσι για να γυρίσω στα παλιά :happy:

Είμαι με 2.8.6.0 αλλά ακόμα δεν έχει ανέβει flashable zip για το τελευταίο update. Μόνο OTA μπορείς να το περάσεις προς το παρόν.

Απ' ό,τι βλέπω η αναβάθμιση έχει μείνει στο 5%..άρα να φανταστώ διορθώνουν τα προβλήματα που αναφέρθηκαν..

Απ' ό,τι βλέπω η αναβάθμιση έχει μείνει στο 5%..άρα να φανταστώ διορθώνουν τα προβλήματα που αναφέρθηκαν..

Μονο η μπαταρια ειναι πολυ καλυτερη απ' οτι βλεπω.

μόλις την πέρασα κ εγώ με twrp 2.8.7.0 και clean install

Τι γνωμη εχεις για την καμερα εσυ? Θα δεις παντως μια διαφορα προς το καλυτερο στην μπαταρια.

Τι γνωμη εχεις για την καμερα εσυ? Θα δεις παντως μια διαφορα προς το καλυτερο στην μπαταρια.

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν την χρησιμοποιώ καθόλου..... μόνο color os

IPhone 15 Pro 

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν την χρησιμοποιώ καθόλου..... μόνο color os

Παντως εγω, ειμαι με 4 ωρες οθονη με full ιντερνετ σε wifi και 3G, λιγες κλησεις και πολλα μηνυματα μεσω viber και messenger. Η μπαταρια ειναι στο 30% τωρα και το εβγαλα απο την μπριζα στο 92% κιολας. Τα παει πολυ καλα η μπαταρια.

Παντως εγω, ειμαι με 4 ωρες οθονη με full ιντερνετ σε wifi και 3G, λιγες κλησεις και πολλα μηνυματα μεσω viber και messenger. Η μπαταρια ειναι στο 30% τωρα και το εβγαλα απο την μπριζα στο 92% κιολας. Τα παει πολυ καλα η μπαταρια.

σου γράφει στον αριθμο έκδοσης dev-keys?

IPhone 15 Pro 

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks