FoT1s Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 @Viper, κανενα νεο update δεν εχουμε για cm12.1? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 @Viper, κανενα νεο update δεν εχουμε για cm12.1? :p Σε ποιό βρίσκεσαι; Δες εδώ το τελευταίο update (17/9/2015) της COS 12.1. καθώς και αντιμετώπιση κάποιων bugs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Σε ποιό βρίσκεσαι; Δες εδώ το τελευταίο update (17/9/2015) της COS 12.1. καθώς και αντιμετώπιση κάποιων bugs Την 5.1.1 που μου ηρθε ΟΤΑ εχω. Δεν βγηκε καποιο αλλο update! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Φώτη, γιατί δεν το γυρνάς σε cyanogenmod που έχει κάθε μέρα updates?? :p Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Φώτη, γιατί δεν το γυρνάς σε cyanogenmod που έχει κάθε μέρα updates?? :p Ασχετο, αλλα αν σου πω περιμενω το 6s να αγορασω, θα το πιστεψεις!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Ασχετο, αλλα αν σου πω περιμενω το 6s να αγορασω, θα το πιστεψεις!? Πως και τέτοια αλλαγή; Εγώ περιμένω το nexus 5x να δω πόσο θα το βγάλουν... Αν και τελικά με βλέπω για κανένα mi 5 :happy: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Την 5.1.1 που μου ηρθε ΟΤΑ εχω. Δεν βγηκε καποιο αλλο update! Για την 5.1.1 έχουν κυκλοφορήσει 5 update. Δε ξέρω πόσα από αυτά έχουν έρθει OTA. Ποτέ δεν περιμένω τα OTA για να αναβαθμίσω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Για την 5.1.1 έχουν κυκλοφορήσει 5 update. Δε ξέρω πόσα από αυτά έχουν έρθει OTA. Ποτέ δεν περιμένω τα OTA για να αναβαθμίσω.:) Μιλας για stable 5.1.1? Δεν βρηκα κατι ουτε διαβασα. Εχω την official χωρις root κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Κανενα update δεν εχει βγει για την Cos 12.1. Καπου εχει μπερδευτει ο φιλος. Τα 5 updates στο link που εδωσε αφορουν updates στο post και οχι updates στην ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Κανενα update δεν εχει βγει για την Cos 12.1. Καπου εχει μπερδευτει ο φιλος. Τα 5 updates στο link που εδωσε αφορουν updates στο post και οχι updates στην ROM. Δεν τα μπερδεύει ο φίλος.http://cyanogen-ota-bacon.somee.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Εξακολουθώ να μην βλέπω τα 5 updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Δεν τα μπερδεύει ο φίλος.http://cyanogen-ota-bacon.somee.com/ Το incremental ειναι ιδιο. Δεν εχω δει καποιο καινουργιο update ουτε εχει βγει καπου. Απλα, βγηκε η 5.1.1 για καποιες συσκευες που ειχαν αλλο incremental για να πανε κι αυτες στην 310. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 (edited) Εξακολουθώ να μην βλέπω τα 5 updates. Το incremental ειναι ιδιο. Δεν εχω δει καποιο καινουργιο update ουτε εχει βγει καπου. Απλα, βγηκε η 5.1.1 για καποιες συσκευες που ειχαν αλλο incremental για να πανε κι αυτες στην 310. Μπορεί να κατάλαβα και λάθος. Αλλά παρουσιάζονται σαν νέα updates και στο αρχικό λινκ αναφέρονται και οι διαφορές τους. Edited September 25, 2015 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Παιδιά δεν είναι νέα updates. Το έχει πει και η ίδια η cyanogen. Απλα κάθε φορά ξεκινούσαν το update, έφτανε στο 5%, έβρισκαν bugs και το σταματούσαν. Μετα ξαναεδιναν incremental σε αυτους τους λίγους που είχαν ηδη πάρει το buggy λειτουργικό. Γι αυτό και υπαρχουν αρκετά incrementals. Όμως όλα είναι το ιδιο. H COS 12.1 στην 5.1.1. Η τελική εκδοση. Δεν ειχαμε κανένα update μετα την εγκατάσταση του 5.1.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristos99 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Αν θες εγω την πηρα απο το ebay 38 euro και μου την εφτιαξε ενα μαγαζι στα τρικαλα με 30 η κινεζικη version.αν μενεις αθηνα ειναι πολλοι που ερχονται σπιτι με 100€ και στην φτιαχνουν μεσω __facebook.αν θες να το φτιαξεις και ψωνιζεις απο ebay στειλε μου email και πια version εχεις και να σου στειλω Παράθεση One plus one Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Αν θες εγω την πηρα απο το ebay 38 euro και μου την εφτιαξε ενα μαγαζι στα τρικαλα με 30 η κινεζικη version.αν μενεις αθηνα ειναι πολλοι που ερχονται σπιτι με 100€ και στην φτιαχνουν μεσω __facebook.αν θες να το φτιαξεις και ψωνιζεις απο ebay στειλε μου email και πια version εχεις και να σου στειλω Βάλε βρε Χρήστος τα Links να υπάρχουν - ποτε δεν ξέρεις ποιος θα χρειαστεί αλλαγή οθόνης...! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reifen Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Μόλις έβαλα το update και δεν υπάρχει ίχνος από Google play services No play store no party Βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Απλα φλασαρε gapps. Που είναι το δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reifen Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 κρασάρουν όλα και μπαίνει σε boot loop Υπήρχε ένα θέμα στο xda αλλά έκλεισε …. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Clean install. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Που ειναι η oxygen 5.1.1, οεο?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorksubaru Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 αυτο αναρωτιεμαι και εγω! περισσοτερο απο περιεργια βεβαια :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Εδω που φτασαμε, καλυτερα να προσπερασουν την 5.1.1 και να δωσουν απευθειας την 6. Αρκει βεβαια να την δωσουν εντος του 2015 και οχι Πασχα του 2016:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorksubaru Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Παντως εαν ισχυουν αυτα που λενε για την 6 με το που βγει cm nightly εχω φυγει επιτοπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Πάντως η τελευταία αναβάθμιση δεν έχει καθίσει πολύ καλά..υπάρχει τρόπος να γυρίσω στην προηγούμενη?5.0.2 αν δεν κάνω λάθος..Δεν είμαι root.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts