Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@Viper, κανενα νεο update δεν εχουμε για cm12.1? :p

Σε ποιό βρίσκεσαι; Δες εδώ το τελευταίο update (17/9/2015) της COS 12.1. καθώς και αντιμετώπιση κάποιων bugs

Σε ποιό βρίσκεσαι; Δες εδώ το τελευταίο update (17/9/2015) της COS 12.1. καθώς και αντιμετώπιση κάποιων bugs

Την 5.1.1 που μου ηρθε ΟΤΑ εχω. Δεν βγηκε καποιο αλλο update!

Φώτη, γιατί δεν το γυρνάς σε cyanogenmod που έχει κάθε μέρα updates?? :p

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Φώτη, γιατί δεν το γυρνάς σε cyanogenmod που έχει κάθε μέρα updates?? :p

Ασχετο, αλλα αν σου πω περιμενω το 6s να αγορασω, θα το πιστεψεις!?

Ασχετο, αλλα αν σου πω περιμενω το 6s να αγορασω, θα το πιστεψεις!?

Πως και τέτοια αλλαγή; Εγώ περιμένω το nexus 5x να δω πόσο θα το βγάλουν... Αν και τελικά με βλέπω για κανένα mi 5 :happy:

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Την 5.1.1 που μου ηρθε ΟΤΑ εχω. Δεν βγηκε καποιο αλλο update!

Για την 5.1.1 έχουν κυκλοφορήσει 5 update. Δε ξέρω πόσα από αυτά έχουν έρθει OTA. Ποτέ δεν περιμένω τα OTA για να αναβαθμίσω.:)

Για την 5.1.1 έχουν κυκλοφορήσει 5 update. Δε ξέρω πόσα από αυτά έχουν έρθει OTA. Ποτέ δεν περιμένω τα OTA για να αναβαθμίσω.:)

Μιλας για stable 5.1.1? Δεν βρηκα κατι ουτε διαβασα. Εχω την official χωρις root κτλ.

Κανενα update δεν εχει βγει για την Cos 12.1.

Καπου εχει μπερδευτει ο φιλος. Τα 5 updates στο link που εδωσε αφορουν updates στο post και οχι updates στην ROM.

Κανενα update δεν εχει βγει για την Cos 12.1.

Καπου εχει μπερδευτει ο φιλος. Τα 5 updates στο link που εδωσε αφορουν updates στο post και οχι updates στην ROM.

Δεν τα μπερδεύει ο φίλος.http://cyanogen-ota-bacon.somee.com/

Δεν τα μπερδεύει ο φίλος.http://cyanogen-ota-bacon.somee.com/

Το incremental ειναι ιδιο. Δεν εχω δει καποιο καινουργιο update ουτε εχει βγει καπου.

Απλα, βγηκε η 5.1.1 για καποιες συσκευες που ειχαν αλλο incremental για να πανε κι αυτες στην 310.

Εξακολουθώ να μην βλέπω τα 5 updates.

Το incremental ειναι ιδιο. Δεν εχω δει καποιο καινουργιο update ουτε εχει βγει καπου.

Απλα, βγηκε η 5.1.1 για καποιες συσκευες που ειχαν αλλο incremental για να πανε κι αυτες στην 310.

Μπορεί να κατάλαβα και λάθος. Αλλά παρουσιάζονται σαν νέα updates και στο αρχικό λινκ αναφέρονται και οι διαφορές τους.

Edited by kyrgeo1978

Παιδιά δεν είναι νέα updates. Το έχει πει και η ίδια η cyanogen. Απλα κάθε φορά ξεκινούσαν το update, έφτανε στο 5%, έβρισκαν bugs και το σταματούσαν. Μετα ξαναεδιναν incremental σε αυτους τους λίγους που είχαν ηδη πάρει το buggy λειτουργικό. Γι αυτό και υπαρχουν αρκετά incrementals. Όμως όλα είναι το ιδιο. H COS 12.1 στην 5.1.1. Η τελική εκδοση. Δεν ειχαμε κανένα update μετα την εγκατάσταση του 5.1.1.

Αν θες εγω την πηρα απο το ebay 38 euro και μου την εφτιαξε ενα μαγαζι στα τρικαλα με 30 η κινεζικη version.αν μενεις αθηνα ειναι πολλοι που ερχονται σπιτι με 100€ και στην φτιαχνουν μεσω __facebook.αν θες να το φτιαξεις και ψωνιζεις απο ebay στειλε μου email και πια version εχεις και να σου στειλω
One plus one

Αν θες εγω την πηρα απο το ebay 38 euro και μου την εφτιαξε ενα μαγαζι στα τρικαλα με 30 η κινεζικη version.αν μενεις αθηνα ειναι πολλοι που ερχονται σπιτι με 100€ και στην φτιαχνουν μεσω __facebook.αν θες να το φτιαξεις και ψωνιζεις απο ebay στειλε μου email και πια version εχεις και να σου στειλω

Βάλε βρε Χρήστος τα Links να υπάρχουν - ποτε δεν ξέρεις ποιος θα χρειαστεί αλλαγή οθόνης...!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Εδω που φτασαμε, καλυτερα να προσπερασουν την 5.1.1 και να δωσουν απευθειας την 6. Αρκει βεβαια να την δωσουν εντος του 2015 και οχι Πασχα του 2016:p

Πάντως η τελευταία αναβάθμιση δεν έχει καθίσει πολύ καλά..υπάρχει τρόπος να γυρίσω στην προηγούμενη?5.0.2 αν δεν κάνω λάθος..Δεν είμαι root..

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks