Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά την αναβάθμιση το κεντρικό κουμπί (το μεσαίο) δεν λειτουργεί..και γενικά με το που κλειδώνει η οθόνη κολλάει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Edited by robben

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μετά την αναβάθμιση το κεντρικό κουμπί (το μεσαίο) δεν λειτουργεί..και γενικά με το που κλειδώνει η οθόνη κολλάει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?

Δοκιμασες factory reset και παλι δεν δουλευει?

Προς το παρόν απενεργοποίησα το cm lancer καθώς και το CM locker και φαίνεται να λειτουργεί κανονικά το κινήτο. Προφανώς αυτά τα 2 φαίνονται να μην είναι συμβατά με την καινούρια έκδοση του android.

Καλησπέρα! Η εμφάνιση των φακέλων αλλάζει από κάπου; Όλα καλά με την 12.1 και δε με πειράζει που έδωσαν τετράγωνο σχήμα στους φακέλους, αλλά δε μ αρέσει καθόλου που δείχνει πολλά μικρά εικονίδια. Παραξενιά μου...

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Διαβαζω πως σε πολλα ατομα στο internet αναφερουν πως τους γραφει στην lockscreen "καμια υπηρεσια" και λυση δεν εχει βρεθει...

*λιγο που το εψαξα μονος μου, καταλαβα πως το κανει αμα εχεις το δικτυο στην αυτοματη αναζητηση δικτυων και οχι να το "κλειδωσεις" να πιανει μονο της εταιριας σου το δικτυο.

Edited by FoT1s

Τελικα, μονο εγω εχω προβλημα που μου γραφει στην lockscreen πανω δεξια ¨καμια υπηρεσια - vodafone GR"?

Δεν ξερω γιατι το γραφει αυτο και τι ρολο βαραει, αλλα και τηλ μπορω να παρω και data δουλευουν κανονικα.

Διαβαζω επισης οτι παιζει πολυ αυτο το "προβλημα", αλλα πουθενα και κανενας δεν εχει βρει/αναφερει καποια λυση...

Παντως, στην cm12.1 ειναι δηλωμενο σαν bug.

https://forums.oneplus.net/threads/update-cos-12-1-yog4pas1no-bugs-discussion-thread.349560/

Miui7 + latest ak 1η φόρτιση

Σε πόσες μέρες; 1 ή 2;

Είμαι ακόμα με την MIUI 6 και τον AK 290, τον οποίο φλάσαρα αρχικά μόνο στην primary. Έπρεπε να τον φλασάρω και στην secondary; Δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο από το νήμα στο xda...

Αν πάω στην 7 θα χρειαστεί να περάσω τον τελευταίο AK ή δεν έχω πρόβλημα και με τον 290 που είμαι τώρα;

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Καλημέρα... Εδώ και μερικές μέρες μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα : "Δυστυχώς η εφαρμογή Υπηρεσίες Google Play έχει σταματήσει".

Είχα φλασαρει την Exodus και τώρα που ξαναεβαλα την cos 12.1 μου το εμφανίζει πάλι! Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να σταματήσει;

Στο post No. 6294 έχει δώσει μια λύση ο "FoT1s" για δοκίμασε τη.

Nαι τελικα κοιταξα καλυτερα αφου ποσταρα το μηνυμα και λυθηκε το προβλημα!

Ευχαριστω παντως!

Το τελευταίο καιρό δοκιμάζω αρκετές ROMs. Αν θέλετε την καλύτερη μπαταρία που έχετε δει ποτέ σε lollipop δοκιμάστε το ROM του sultanxda που είναι pure CAF ROM και πλεόν κυκλοφορεί και σε stable έκδοση βασισμένη σε CM12.1.

Αφού το κάνετε αυτό (clean flash) τότε κατεβάστε το Disable Service και απενεργοποιήστε αυτά τα 2 services απ'το Google Play Services:

- GoogleLocationManagerService

- GoogleLocationService

Φαίνεται ότι πέρα απ'το mobile radio active bug (που τελικά απ'ότι διαβάζω μάλλον δεν είναι bug αλλά λάθος τρόπος μέτρησης των mobile data απ΄τις εφαρμογές), τα location services των GAPPs σε συνδυασμό με το Lollipop είναι υπεύθυνα για το τεράστιο drain των lollipop. Όταν έκανα το παραπάνω άρχισα να βλέπω ευθείες γραμμές στο Battery! (ελάχιστο idle drain)...

PS. Καμμία αλλαγή στο GPS, τα προγράμματα που θέλουν GPS όπως Navigon, Sygic δουλεύουν μια χαρά. Google Maps δεν δοκίμασα αλλά αν βάλουμε Device Only στο Location δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα..

Edited by vprasinos

Το τελευταίο καιρό δοκιμάζω αρκετές ROMs. Αν θέλετε την καλύτερη μπαταρία που έχετε δει ποτέ σε lollipop δοκιμάστε το ROM του sultanxda που είναι pure CAF ROM και πλεόν κυκλοφορεί και σε stable έκδοση βασισμένη σε CM12.1.

Αφού το κάνετε αυτό (clean flash) τότε κατεβάστε το Disable Service και απενεργοποιήστε αυτά τα 2 services απ'το Google Play Services:

- GoogleLocationService

Φαίνεται ότι πέρα απ'το mobile radio active bug (που τελικά απ'ότι διαβάζω μάλλον δεν είναι bug αλλά λάθος τρόπος μέτρησης των mobile data απ΄τις εφαρμογές), τα location services των GAPPs σε συνδυασμό με το Lollipop είναι υπεύθυνα για το τεράστιο drain των lollipop. Όταν έκανα το παραπάνω άρχισα να βλέπω ευθείες γραμμές στο Battery! (ελάχιστο idle drain)...

PS. Καμμία αλλαγή στο GPS, τα προγράμματα που θέλουν GPS όπως Navigon, Sygic δουλεύουν μια χαρά. Google Maps δεν δοκίμασα αλλά αν βάλουμε Device Only στο Location δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα..

Ωραία πληροφορία, ιδίως το 2ο σκέλος της, εγώ λέω να δοκιμάσω να κάνω disable τα 2 services στην validus

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

καλησπέρα έβαλε κανείς miui 7?σε ποια ρομ βασίζεται? εχει ελληνικά?

IPhone 15 Pro 

καλησπέρα έβαλε κανείς miui 7?σε ποια ρομ βασίζεται? εχει ελληνικά?

Καμιά δεκαριά posts πιο πάνω υπάρχουν screenshots όπου φαίνεται η έκδοση τού λειτουργικού.

Για το αν η rom υποστηρίζει ελληνικά θα σου απαντήσει ο overpower που την χρησιμοποιεί.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Καμιά δεκαριά posts πιο πάνω υπάρχουν screenshots όπου φαίνεται η έκδοση τού λειτουργικού.

Για το αν η rom υποστηρίζει ελληνικά θα σου απαντήσει ο overpower που την χρησιμοποιεί.

ναι το βρήκα τελικά είναι 4.4.4 και έχει κ λιγα κινέζικα... ευχαριστώ

IPhone 15 Pro 

έχω παρατηρήσει ενα πρόβλημα που δεν διορθώθηκε ούτε σε 12.1......ειμαι σε H+ η H η 4G η 3G κ με περνούν τηλ η κάνω κλήση, μόλις το κλείσω παρατηρώ οτι εχει γυρίσει σε E η G και αργει πολυ να γυρίσει σε H πολλες φορες πρέπει να κάνω επανεκκίνηση :mad:.... επίσης αν κανω αυτην την διαδικασία κ φορτίζει το κινητό παρατηρώ διακοπές φόρτισης που εχει αναφερθεί κ παλιότερα ψαχνει δικτυο κ παρεμβαλλει κ την φόρτιση... δεν μπορω να καταλαβω τι πρόβλημα ειναι... μπορεί να βοηθήσει κάποιος να λυθεί? δοκιμαστε το ειναι σημαντικό μείον κ σπαστικό!!! Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

- GoogleLocationService

Είναι γνωστά αυτά που γράφεις, και πολλοί τα χρησιμοποιούν.

Στην δική μου πάντως περίπτωση, όταν τα κάνω disable το κινητό ΣΙΓΟΥΡΑ δεν βρίσκει την τοποθεσία μου όσον αφορά τα weather widgets (xwidget και beautiful widgets).

Και δεν έχω δοκιμάσει καμία από τις εφαρμογές GPS (Sygic, Navigon) που έχω στο κινητό, να δω αν αυτές λειτουργούν.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

έχω παρατηρήσει ενα πρόβλημα που δεν διορθώθηκε ούτε σε 12.1......ειμαι σε H+ η H η 4G η 3G κ με περνούν τηλ η κάνω κλήση, μόλις το κλείσω παρατηρώ οτι εχει γυρίσει σε E η G και αργει πολυ να γυρίσει σε H πολλες φορες πρέπει να κάνω επανεκκίνηση :mad:.... επίσης αν κανω αυτην την διαδικασία κ φορτίζει το κινητό παρατηρώ διακοπές φόρτισης που εχει αναφερθεί κ παλιότερα ψαχνει δικτυο κ παρεμβαλλει κ την φόρτιση... δεν μπορω να καταλαβω τι πρόβλημα ειναι... μπορεί να βοηθήσει κάποιος να λυθεί? δοκιμαστε το ειναι σημαντικό μείον κ σπαστικό!!!

Μολις εκανα δοκιμη και συμβαινει και σε μενα.

Πηγε σε 3G κατα την κληση και μολις εκλεισα γυρισε σε Ε. Παρεμεινε σε Ε τουλαχιστον 15 δευτ. μεχρι που εκλεισα τα δεδομενα. Οταν τα ανοιξα παλι, αργησε λιγο μεν αλλα εδειξε LTE.

Και εμένα μου το κάνει αυτό. Ήμουν σε LTE και μόλις πήρα τηλέφωνο πήγε σε H+. Τώρα είμαι παλι σε LTE.

Προσπαθείτε μερικοί να βρείτε ντε και καλά κάποιο πρόβλημα? Έτσι δουλεύει. Αν δεν θέλετε να πέφτει υπάρχει module, αλλά μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στις κλήσεις.

Μολις εκανα δοκιμη και συμβαινει και σε μενα.

Πηγε σε 3G κατα την κληση και μολις εκλεισα γυρισε σε Ε. Παρεμεινε σε Ε τουλαχιστον 15 δευτ. μεχρι που εκλεισα τα δεδομενα. Οταν τα ανοιξα παλι, αργησε λιγο μεν αλλα εδειξε LTE.

εμενα πολλές φορές παραμένει κ παραπανω στο E σε σημείο να του κανω επανεκκίνηση για να στρώσει

IPhone 15 Pro 

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks