Delijohn Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Ρε παιδιά SOS, έχω θέμα από το πρωί με το κινητό. Έχω ζητήσει από το πρωί βοήθεια σε διάφορα φόρουμς και τίποτα. Το κινητό δεν ανοίγει με τίποτα! Το έκλεισα χθες βράδυ κ σήμερα το πρωί που πήγα να το ανοίξω είχε θέμα. Με το που bootάρει βλέπω τη μπλε φατσούλα της cyanogen και μετά πάει να κάνει κάτι σαν ενημέρωση εφαρμογών κ ξανά restart στην οθόνη με τη μπλε φατσούλα. Αιώνιο loop! Ότι κι αν κάνω δεν διορθώνεται. Έχω μείνει από το πρωί χωρίς τηλέφωνο... :( μέχρι είδα κι απόειδα κ ξανακατέβασα cyanogen 12.1 και gapps, τα φλάσαρα ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ! Παρακαλώ βοηθείστε γιατί είμαι ώρες χωρίς κινητό κ με ψάχνει κόσμος και δε με βρίσκουν.. έστω να το ανοίξω σαν συσκευή :/ Βρήκα πριν λίγο κι έναν άλλο kernel για την τελευταία 12.1 nightlies που προτείνεται και ξανά nightlies και gapps και ΤΙΠΟΤΑ :( Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Πάνε stock μέσω fastboot. Υπάρχουν οδηγοί στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Κάτι τέτοιο νομίζω μου κάνει, ε;;; Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Πως φλάσαρες; Την διαδικασία πες Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Κάτι τέτοιο νομίζω μου κάνει, ε;;; Ναι........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Πως φλάσαρες; Την διαδικασία πες μπαίνω twrp, περνάω τα αρχεία (rom και gapps) και τα φλασάρω με reboots ανάμεσα κι εννοείται με καθάρισμα cache και dalvik ΚΑΘΕ φορά.. θέλει κάτι άλλο; Ναι........ ευχαριστώ πολύ Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 μπαίνω twrp, περνάω τα αρχεία (rom και gapps) και τα φλασάρω με reboots ανάμεσα κι εννοείται με καθάρισμα cache και dalvik ΚΑΘΕ φορά.. θέλει κάτι άλλο; Στο TWRP σβήστα όλα εκτός από internal και otg, από το advance wipe, μήπως και γλυτώσεις το fastboot. Μετά install rom και gapps Ελπίζω να τα έχεις πάντα καβάτζα στον αποθηκευτικό χώρο έτσι; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 ω θεέ μουυυυ... πρέπει να δούλεψε...!!!! Κάτι άφηνα εκτός wipe μάλλον, εκτός από αυτά που είπες... έκανα πάλι ένα install rom και gapps κ ξεκίνησε και κάνει updating τα apps και μάλλον θα ξεκινήσει κανονικά! Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 (edited) Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μην χρειαστεί να κάνεις τελείως clean flash! Κάτι άσχετο αν θυμάται κανείς... Στις CM11 υπήρχε επιλογή εξαγωγής μηνυμάτων στον αποθηκευτικό χώρο; :confused: Edited August 1, 2015 by NikoSoti Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Μακάρι να πάνει όλα καλά και να μην χρειαστεί να κάνεις τελείως clean flash! ΕΠΑΙΞΕ!!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και τους δύο!!!! Ευτυχώς τη γλίτωσα φθηνά!!! Να'στε καλά βρε παιδιά!! Επιτέλους έχω τηλέφωνο. Πήρε μπρος το titanium backup τώρα να κάνει restore everything! :cool: Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Υπομονη για την 5.1.1 Μεχρι τελος του μηνα, θα την εχουμε παρει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Υπομονη για την 5.1.1 Μεχρι τελος του μηνα, θα την εχουμε παρει! :) δεν υπάρχει υπομονή το ξεφτιλισαν Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 δεν υπάρχει υπομονή το ξεφτιλισαν Μετα τα νεξους και το s6, κανενα αλλο δεν εχει παρει την 5.1.1 απ' οσο ξερω. Οποτε, δεν μπορουμε να πουμε οτι την εχουν αργησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Μετα τα νεξους και το s6, κανενα αλλο δεν εχει παρει την 5.1.1 απ' οσο ξερω. Οποτε, δεν μπορουμε να πουμε οτι την εχουν αργησει. οχι δεν ειναι δικαιολογία αυτο Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Απλα βάλτε custom rom. Αμάν με αυτό το κόλλημα με τα updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 (edited) Απλα βάλτε custom rom. Αμάν με αυτό το κόλλημα με τα updates. καλα custom χαιρω πολύ τις αλλάζεις σαν παλτό καθε μερα την επίσημη stable θέλουμε που κοροιδευουν τοσο καιρό.... τουλάχιστον να δούμε κάτι καλό Edited August 3, 2015 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Μετα τα νεξους και το s6, κανενα αλλο δεν εχει παρει την 5.1.1 απ' οσο ξερω. Οποτε, δεν μπορουμε να πουμε οτι την εχουν αργησει. Την έχουν παρει και το z3 και το s5 (οι αμερικανικές εκδόσεις σίγουρα, δεν ξέρω για τις αλλες). Αρα αρκετά απο τα 2014 flagships. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Αξίζει η miui. Απλά για να δουλέψει με latest ak θέλει να την φλασαρετε ως secondary από multirom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
totolis Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Καλημέρα. Μια ερώτηση αν ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει. Από τότε που έβαλα την bliss όταν κάνω τηλέφωνο μαυριζει η οθόνη μου δεν έχω επαφή πάρα μόνο όταν τερματιστει η κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Πέρασε κάποιο Lollipop modem. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
totolis Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Πως το κάνω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Το φλασαρεις μέσω custom recovery Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
totolis Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Μπορεί κάποιος να βάλει ένα λινκ να το κατεβάσω είμαι στο πουθενά χωρίς pc... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 http://www.cmxlog.com/12.1/bacon/ οχι αλλο κάρβουνο φτααανει!!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Μπορεί κάποιος να βάλει ένα λινκ να το κατεβάσω είμαι στο πουθενά χωρίς pc... Για modem μόνο, εδώ είναι αυτό της 15/05/15 https://www.androidfilehost.com/?fid=23991606952604705 Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts