Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά SOS, έχω θέμα από το πρωί με το κινητό. Έχω ζητήσει από το πρωί βοήθεια σε διάφορα φόρουμς και τίποτα.

Το κινητό δεν ανοίγει με τίποτα! Το έκλεισα χθες βράδυ κ σήμερα το πρωί που πήγα να το ανοίξω είχε θέμα.

Με το που bootάρει βλέπω τη μπλε φατσούλα της cyanogen και μετά πάει να κάνει κάτι σαν ενημέρωση εφαρμογών κ ξανά restart στην οθόνη με τη μπλε φατσούλα. Αιώνιο loop! Ότι κι αν κάνω δεν διορθώνεται. Έχω μείνει από το πρωί χωρίς τηλέφωνο... :( μέχρι είδα κι απόειδα κ ξανακατέβασα cyanogen 12.1 και gapps, τα φλάσαρα ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!

Παρακαλώ βοηθείστε γιατί είμαι ώρες χωρίς κινητό κ με ψάχνει κόσμος και δε με βρίσκουν.. έστω να το ανοίξω σαν συσκευή :/

Βρήκα πριν λίγο κι έναν άλλο kernel για την τελευταία 12.1 nightlies που προτείνεται και ξανά nightlies και gapps και ΤΙΠΟΤΑ :(

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πως φλάσαρες; Την διαδικασία πες

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Πως φλάσαρες; Την διαδικασία πες

μπαίνω twrp, περνάω τα αρχεία (rom και gapps) και τα φλασάρω με reboots ανάμεσα κι εννοείται με καθάρισμα cache και dalvik ΚΑΘΕ φορά..

θέλει κάτι άλλο;

Ναι........

ευχαριστώ πολύ

μπαίνω twrp, περνάω τα αρχεία (rom και gapps) και τα φλασάρω με reboots ανάμεσα κι εννοείται με καθάρισμα cache και dalvik ΚΑΘΕ φορά..

θέλει κάτι άλλο;

Στο TWRP σβήστα όλα εκτός από internal και otg, από το advance wipe, μήπως και γλυτώσεις το fastboot.

Μετά install rom και gapps

Ελπίζω να τα έχεις πάντα καβάτζα στον αποθηκευτικό χώρο έτσι;

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

ω θεέ μουυυυ... πρέπει να δούλεψε...!!!!

Κάτι άφηνα εκτός wipe μάλλον, εκτός από αυτά που είπες... έκανα πάλι ένα install rom και gapps κ ξεκίνησε και κάνει updating τα apps και μάλλον θα ξεκινήσει κανονικά!

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μην χρειαστεί να κάνεις τελείως clean flash!

Κάτι άσχετο αν θυμάται κανείς... Στις CM11 υπήρχε επιλογή εξαγωγής μηνυμάτων στον αποθηκευτικό χώρο; :confused:

Edited by NikoSoti

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Μακάρι να πάνει όλα καλά και να μην χρειαστεί να κάνεις τελείως clean flash!

ΕΠΑΙΞΕ!!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και τους δύο!!!!

Ευτυχώς τη γλίτωσα φθηνά!!! Να'στε καλά βρε παιδιά!! Επιτέλους έχω τηλέφωνο. Πήρε μπρος το titanium backup τώρα να κάνει restore everything! :cool:

Υπομονη για την 5.1.1

Μεχρι τελος του μηνα, θα την εχουμε παρει! :)

δεν υπάρχει υπομονή το ξεφτιλισαν

IPhone 15 Pro 

δεν υπάρχει υπομονή το ξεφτιλισαν

Μετα τα νεξους και το s6, κανενα αλλο δεν εχει παρει την 5.1.1 απ' οσο ξερω. Οποτε, δεν μπορουμε να πουμε οτι την εχουν αργησει.

Μετα τα νεξους και το s6, κανενα αλλο δεν εχει παρει την 5.1.1 απ' οσο ξερω. Οποτε, δεν μπορουμε να πουμε οτι την εχουν αργησει.

οχι δεν ειναι δικαιολογία αυτο

IPhone 15 Pro 

Απλα βάλτε custom rom. Αμάν με αυτό το κόλλημα με τα updates.

καλα custom χαιρω πολύ τις αλλάζεις σαν παλτό καθε μερα την επίσημη stable θέλουμε που κοροιδευουν τοσο καιρό.... τουλάχιστον να δούμε κάτι καλό

Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

Την έχουν παρει και το z3 και το s5 (οι αμερικανικές εκδόσεις σίγουρα, δεν ξέρω για τις αλλες). Αρα αρκετά απο τα 2014 flagships.

Καλημέρα. Μια ερώτηση αν ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει. Από τότε που έβαλα την bliss όταν κάνω τηλέφωνο μαυριζει η οθόνη μου δεν έχω επαφή πάρα μόνο όταν τερματιστει η κλήση.

Το φλασαρεις μέσω custom recovery

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μπορεί κάποιος να βάλει ένα λινκ να το κατεβάσω είμαι στο πουθενά χωρίς pc...

Για modem μόνο, εδώ είναι αυτό της 15/05/15

https://www.androidfilehost.com/?fid=23991606952604705

Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly.

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks