pantnick Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Εγώ μετά απο δοκιμές με 3-4 κατέληξα στην EXODUS. Γρήγορη και σταθερή με καλή μπαταρία (1μιση ημέρα με όλα ανοιχτά και οθόνη περίπου 4 ώρες) Παράθεση to kako me to na mi kaneis tipota einai oti den boreis na stamatiseis gia na ksekourasteis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
totolis Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Thanks ;) ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 χαθηκε το ΙΜΕΙ? πως? και εδω αλα samsung εχουμε? Κακό φλασαρισμα Θυμάσαι να έχεις κρατήσει efs back up ; Αυτό χρειάζεται να κάνεις restore. Δυστηχως, όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Εγώ μετά απο δοκιμές με 3-4 κατέληξα στην EXODUS. Γρήγορη και σταθερή με καλή μπαταρία (1μιση ημέρα με όλα ανοιχτά και οθόνη περίπου 4 ώρες) Και εγώ που την έχω τόσο καιρό και κάνω και συνέχεια update περίμενα παραπάνω Πια gapps έχεις βάλει ? ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ένα μέσο ορο Μέσος και καλύτερος μέχρι στιγμής η exodus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Μπαίνεις στο twrp πας install zip βρίσκεις το zip της νέας έκδοσης εδώ android > data > com.cyngn.fota > cache και το flashαρεις Το έκανα αυτό που μου είπες αλλά μου βγάζει το παρακάτω ερρορ στο twrp! Το έσβησα το update, το ξανακατεβασα και βγάζει πάλι το ίδιο! Μήπως ξέρεις τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fteo Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Το έκανα αυτό που μου είπες αλλά μου βγάζει το παρακάτω ερρορ στο twrp! Το έσβησα το update, το ξανακατεβασα και βγάζει πάλι το ίδιο! Μήπως ξέρεις τι μπορεί να φταίει; Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Βλέπει (από λάθος) η TWRP ότι τρέχεις 4.4.2 ενώ το update πρέπει να περάσει πάνω από την 5.0.2. Λογικά θα υπάρχει κάποιο αρχείο κάπου που θα το πειράζεις και θα στρώνει. Εγώ έτυχε και λόγω κάποιου θέματος έτρωγα boot loops και έκανα αναγκαστικά clean install. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
totolis Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Μετά την εγκατάσταση τις exodus έχω τα εξής θέματα δεν μου κάνει update την εφαρμογή παιχνίδια google play βγάζει ένα error 505 και επίσης στο facebook δεν μου βγάζει τις ώρες που γίνονται οι ανακοινώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Βλέπει (από λάθος) η TWRP ότι τρέχεις 4.4.2 ενώ το update πρέπει να περάσει πάνω από την 5.0.2. Λογικά θα υπάρχει κάποιο αρχείο κάπου που θα το πειράζεις και θα στρώνει. Εγώ έτυχε και λόγω κάποιου θέματος έτρωγα boot loops και έκανα αναγκαστικά clean install. γνωριζεις αν ειναι μονο θεμα της TWRP ή θα υπαρχει το ιδιο προβλημα και με CWM, Philz ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Θαρρω πως την 5.1.1 η cm την εχει κανει γαργαρα! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Θαρρω πως την 5.1.1 η cm την εχει κανει γαργαρα! :p έτσι ακριβώς...... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 (edited) Εγω νομιζω πως ειναι ετοιμη απλα υπαρχει καποια δεσμευση/συμφωνια, να βγει πρωτα το update στην Oxygen Os και μετα η CoS 12.1. Edit: και επισημη ανακοινωση σχετικα με Oxygen και CoS: https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-2-0-q-a.327758/ As for all of you wondering when the OnePlus One will get an update to the latest OxygenOS version, the answer is that we are working on it but the official date is not quite set yet. Since 2.0 is optimized for Snapdragon 810, it will take us a bit of time to port things over. In the meantime, the OnePlus One will still be officially support by CM. We have received a CM12.1 preview build so an update is definitely around the corner. Η ιδια βεβαια, πριν 2 μηνες περιπου ειχε πει: CM12.1, updated to 5.1, is on its way. We have a preview build that's undergoing factory testing and Google certification. You will have it soon. Edited July 28, 2015 by Viper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Εγω νομιζω πως ειναι ετοιμη απλα υπαρχει καποια δεσμευση/συμφωνια, να βγει πρωτα το update στην Oxygen Os και μετα η CoS 12.1. Edit: και επισημη ανακοινωση σχετικα με Oxygen και CoS: https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-2-0-q-a.327758/ Η ιδια βεβαια, πριν 2 μηνες περιπου ειχε πει: Μου αρεσει που εμφανιζεσαι εξ' ουρανου και δινεις λυση παντα σε οτι εχει να κανει με updates. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Έχω κι αλλο:p How do you feel about riddles? Yes, 12.1 is coming in August. But is there another message here? #AndroidEvolved http://t.co/hjJHpMnWjr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Έχω κι αλλο:p How do you feel about riddles? Yes, 12.1 is coming in August. But is there another message here? #AndroidEvolved http://t.co/hjJHpMnWjr αντε μας κουρασαν ξεφτίλα!!! δεν ασχολούμαι!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Αυτο παλι, να βγαινει μια εκδοση η ενα update πρωτα στην oxygen και μετα να ακολουθει η cm, δεν το καταλαβαινω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Αυτο παλι, να βγαινει μια εκδοση η ενα update πρωτα στην oxygen και μετα να ακολουθει η cm, δεν το καταλαβαινω. οχι κυργιακο δεν παει αλλο το παρακαναν ειναι εμφανές!!! ξεφτίλα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα σας. Εννοείτε τα πιο καινούργια features θα τα βάζει στην oxygen για να αναγκάζει κόσμο να πηγαίνει εκεί και να τα βλέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 θελουν άγριο κραξιμο εκει στην oneplus.......ακομα την 12.1 ρεζιλια!!! ουτε καν oxygen δεν δωσαν 5.1.1 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Εχει δώσει η cyanogen κάπου official τη 12.1? Δε νομιζω. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Τί αρρώστια και αυτή με τα updates!.. Μια CM 12.1 nightly έβαλα πριν δεν-θυμάμαι-από-πόσον-καιρό, όλα δουλεύουν ρολόι και από τότε δεν ξανασχολήθηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktrns Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Παιδιά πρόβλημα!Ο ήχος των ειδοποιήσεων, σε μηνύματα και εφαρμογές, δεν ενεργοποιείται για κάποιο λόγο. Στις Ρυθμίσεις-> Συσκευή-> Ήχος-> Ρυθμίσεις έντασης είναι κανονικά ενεργοποιημένος και ρυθμισμένος, αλλά στα Μηνύματα-> Ρυθμίσεις-> Ειδοποιήσεις όποια επιλογή ήχου και να κάνω, εξακολουθεί να παραμένει στη Σίγαση. Κάποια ιδέα; Υπάρχει περίπτωση να έχω επιλέξει κάτι κατά λάθος; Δεν έχω βάλει Ώρες ησυχίας και ο ήχος των κλήσεων λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Παιδιά πρόβλημα!Ο ήχος των ειδοποιήσεων, σε μηνύματα και εφαρμογές, δεν ενεργοποιείται για κάποιο λόγο. Στις Ρυθμίσεις-> Συσκευή-> Ήχος-> Ρυθμίσεις έντασης είναι κανονικά ενεργοποιημένος και ρυθμισμένος, αλλά στα Μηνύματα-> Ρυθμίσεις-> Ειδοποιήσεις όποια επιλογή ήχου και να κάνω, εξακολουθεί να παραμένει στη Σίγαση. Κάποια ιδέα; Υπάρχει περίπτωση να έχω επιλέξει κάτι κατά λάθος; Δεν έχω βάλει Ώρες ησυχίας και ο ήχος των κλήσεων λειτουργεί κανονικά. με ποια ρομ είσαι ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktrns Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Έχω μείνει στην 11.0-XNPH44S με 4.4.4.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μια επαναφορά εργοστασιακών Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktrns Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μια επαναφορά εργοστασιακών Θα δοκιμάσω να περάσω επιτέλους την lollipop ΟΤΑ, μήπως και στρώσει. Αν όχι θα πάω για επαναφορά. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts