Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ μετά απο δοκιμές με 3-4 κατέληξα στην EXODUS. Γρήγορη και σταθερή με καλή μπαταρία (1μιση ημέρα με όλα ανοιχτά και οθόνη περίπου 4 ώρες)
to kako me to na mi kaneis tipota einai oti den boreis na stamatiseis gia na ksekourasteis

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

χαθηκε το ΙΜΕΙ? πως? και εδω αλα samsung εχουμε?

Κακό φλασαρισμα

Θυμάσαι να έχεις κρατήσει efs back up ; Αυτό χρειάζεται να κάνεις restore.

Δυστηχως, όχι.

Εγώ μετά απο δοκιμές με 3-4 κατέληξα στην EXODUS. Γρήγορη και σταθερή με καλή μπαταρία (1μιση ημέρα με όλα ανοιχτά και οθόνη περίπου 4 ώρες)

Και εγώ που την έχω τόσο καιρό και κάνω και συνέχεια update περίμενα παραπάνω

Πια gapps έχεις βάλει ?

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ένα μέσο ορο

Μέσος και καλύτερος μέχρι στιγμής η exodus

Μπαίνεις στο twrp πας install zip βρίσκεις το zip της νέας έκδοσης εδώ android > data > com.cyngn.fota > cache και το flashαρεις

Το έκανα αυτό που μου είπες αλλά μου βγάζει το παρακάτω ερρορ στο twrp! Το έσβησα το update, το ξανακατεβασα και βγάζει πάλι το ίδιο! Μήπως ξέρεις τι μπορεί να φταίει;

Το έκανα αυτό που μου είπες αλλά μου βγάζει το παρακάτω ερρορ στο twrp! Το έσβησα το update, το ξανακατεβασα και βγάζει πάλι το ίδιο! Μήπως ξέρεις τι μπορεί να φταίει;

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Βλέπει (από λάθος) η TWRP ότι τρέχεις 4.4.2 ενώ το update πρέπει να περάσει πάνω από την 5.0.2. Λογικά θα υπάρχει κάποιο αρχείο κάπου που θα το πειράζεις και θα στρώνει. Εγώ έτυχε και λόγω κάποιου θέματος έτρωγα boot loops και έκανα αναγκαστικά clean install.

Μετά την εγκατάσταση τις exodus έχω τα εξής θέματα δεν μου κάνει update την εφαρμογή παιχνίδια google play βγάζει ένα error 505 και επίσης στο facebook δεν μου βγάζει τις ώρες που γίνονται οι ανακοινώσεις

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Βλέπει (από λάθος) η TWRP ότι τρέχεις 4.4.2 ενώ το update πρέπει να περάσει πάνω από την 5.0.2. Λογικά θα υπάρχει κάποιο αρχείο κάπου που θα το πειράζεις και θα στρώνει. Εγώ έτυχε και λόγω κάποιου θέματος έτρωγα boot loops και έκανα αναγκαστικά clean install.

γνωριζεις αν ειναι μονο θεμα της TWRP ή θα υπαρχει το ιδιο προβλημα και με CWM, Philz ?

Θαρρω πως την 5.1.1 η cm την εχει κανει γαργαρα! :p

έτσι ακριβώς......

IPhone 15 Pro 

Εγω νομιζω πως ειναι ετοιμη απλα υπαρχει καποια δεσμευση/συμφωνια, να βγει πρωτα το update στην Oxygen Os και μετα η CoS 12.1.

Edit: και επισημη ανακοινωση σχετικα με Oxygen και CoS:

https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-2-0-q-a.327758/

As for all of you wondering when the OnePlus One will get an update to the latest OxygenOS version, the answer is that we are working on it but the official date is not quite set yet. Since 2.0 is optimized for Snapdragon 810, it will take us a bit of time to port things over. In the meantime, the OnePlus One will still be officially support by CM. We have received a CM12.1 preview build so an update is definitely around the corner.

Η ιδια βεβαια, πριν 2 μηνες περιπου ειχε πει:

CM12.1, updated to 5.1, is on its way. We have a preview build that's undergoing factory testing and Google certification. You will have it soon.
Edited by Viper

Εγω νομιζω πως ειναι ετοιμη απλα υπαρχει καποια δεσμευση/συμφωνια, να βγει πρωτα το update στην Oxygen Os και μετα η CoS 12.1.

Edit: και επισημη ανακοινωση σχετικα με Oxygen και CoS:

https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-2-0-q-a.327758/

Η ιδια βεβαια, πριν 2 μηνες περιπου ειχε πει:

Μου αρεσει που εμφανιζεσαι εξ' ουρανου και δινεις λυση παντα σε οτι εχει να κανει με updates. :p

Έχω κι αλλο:p

How do you feel about riddles? Yes, 12.1 is coming in August. But is there another message here? #AndroidEvolved http://t.co/hjJHpMnWjr

αντε μας κουρασαν ξεφτίλα!!! δεν ασχολούμαι!!!

IPhone 15 Pro 

Αυτο παλι, να βγαινει μια εκδοση η ενα update πρωτα στην oxygen και μετα να ακολουθει η cm, δεν το καταλαβαινω.

οχι κυργιακο δεν παει αλλο το παρακαναν ειναι εμφανές!!! ξεφτίλα

IPhone 15 Pro 

Δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα σας. Εννοείτε τα πιο καινούργια features θα τα βάζει στην oxygen για να αναγκάζει κόσμο να πηγαίνει εκεί και να τα βλέπει.

θελουν άγριο κραξιμο εκει στην oneplus.......ακομα την 12.1 ρεζιλια!!! ουτε καν oxygen δεν δωσαν 5.1.1

IPhone 15 Pro 

Τί αρρώστια και αυτή με τα updates!..

Μια CM 12.1 nightly έβαλα πριν δεν-θυμάμαι-από-πόσον-καιρό, όλα δουλεύουν ρολόι και από τότε δεν ξανασχολήθηκα...

Παιδιά πρόβλημα!Ο ήχος των ειδοποιήσεων, σε μηνύματα και εφαρμογές, δεν ενεργοποιείται για κάποιο λόγο. Στις Ρυθμίσεις-> Συσκευή-> Ήχος-> Ρυθμίσεις έντασης είναι κανονικά ενεργοποιημένος και ρυθμισμένος, αλλά στα Μηνύματα-> Ρυθμίσεις-> Ειδοποιήσεις όποια επιλογή ήχου και να κάνω, εξακολουθεί να παραμένει στη Σίγαση. Κάποια ιδέα; Υπάρχει περίπτωση να έχω επιλέξει κάτι κατά λάθος; Δεν έχω βάλει Ώρες ησυχίας και ο ήχος των κλήσεων λειτουργεί κανονικά.

Παιδιά πρόβλημα!Ο ήχος των ειδοποιήσεων, σε μηνύματα και εφαρμογές, δεν ενεργοποιείται για κάποιο λόγο. Στις Ρυθμίσεις-> Συσκευή-> Ήχος-> Ρυθμίσεις έντασης είναι κανονικά ενεργοποιημένος και ρυθμισμένος, αλλά στα Μηνύματα-> Ρυθμίσεις-> Ειδοποιήσεις όποια επιλογή ήχου και να κάνω, εξακολουθεί να παραμένει στη Σίγαση. Κάποια ιδέα; Υπάρχει περίπτωση να έχω επιλέξει κάτι κατά λάθος; Δεν έχω βάλει Ώρες ησυχίας και ο ήχος των κλήσεων λειτουργεί κανονικά.

με ποια ρομ είσαι ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μια επαναφορά εργοστασιακών

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μια επαναφορά εργοστασιακών

Θα δοκιμάσω να περάσω επιτέλους την lollipop ΟΤΑ, μήπως και στρώσει. Αν όχι θα πάω για επαναφορά. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου!

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks