taliban Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 να κάνω και εγώ μία ερώτηση..... μέχρι τώρα από όταν πέρναγα update της validus έκανα wipe cashe και dalvik αρχικά και μετά φλάσαρα την ρομ και τα gapps. Τώρα στο χτεσινό update με τον ίδιο τρόπο αλλά και με wipe data-factory reset μαζί δεν περνάει με τίποτα, μένει κολλημένο στην αρχική οθόνη. Στο google+ που ρώτησα μου είπαν ότι πρέπει να κάνω clean flash και εννοούσαν ότι πρέπει να κάνω wipe system!!! Που είναι αυτή η επιλογή? εγώ έχω CWM 6-0-5-0 recovery που δεν έχει τέτοια επιλογή, αλλά τέλος πάντων και να έχει ή να περάσω άλλο recovery με wipe system δεν θα σβήσουν τα πάντα από το τηλ ? Είναι δυνατόν να θέλει τέτοια διαδικασία για να κάνεις update σε μία ρομ ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 να κάνω και εγώ μία ερώτηση..... μέχρι τώρα από όταν πέρναγα update της validus έκανα wipe cashe και dalvik αρχικά και μετά φλάσαρα την ρομ και τα gapps. Τώρα στο χτεσινό update με τον ίδιο τρόπο αλλά και με wipe data-factory reset μαζί δεν περνάει με τίποτα, μένει κολλημένο στην αρχική οθόνη. Στο google+ που ρώτησα μου είπαν ότι πρέπει να κάνω clean flash και εννοούσαν ότι πρέπει να κάνω wipe system!!! Που είναι αυτή η επιλογή? εγώ έχω CWM 6-0-5-0 recovery που δεν έχει τέτοια επιλογή, αλλά τέλος πάντων και να έχει ή να περάσω άλλο recovery με wipe system δεν θα σβήσουν τα πάντα από το τηλ ? Είναι δυνατόν να θέλει τέτοια διαδικασία για να κάνεις update σε μία ρομ ? Έχω καιρό να δουλέψω το CWM και δεν θυμάμαι, αλλά σίγουρα θα έχει επιλογή για wipe system, όπως έχει και το TWRP που χρησιμοποιώ εδώ και καιρό. Μην ανησυχείς ιδιαίτερα, όταν λένε wipe system, δεν εννοούν διαγραφή των πάντων, ό,τι έχει εσύ μέσα από αρχεία (φωτό, βίντεο, αρχεία) παραμένει. Είναι μία σχετική βαβούρα να ξαναστήσεις το τηλέφωνο από την αρχή, αλλά αν είσαι τεμπελάκος σαν εμένα, κάνεις ένα backup των εφαρμογών με το titanium και, μετά το αρχικό στήσιμο του κινητού, τις επαναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vdiesel Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Γεια σας Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι πριν από μια εβδομάδα εκεί που λειτουργούσε το κινητό μου έχασε το σήμα και αφού μετακινήθηκα αριστερα δεξιά το έκανα δύο επανεκκινήσεις τίποτα μετά έβγαλα την κάρτα sim και επανήρθε . Σήμερα το μεσημέρι έπαθα το ίδιο πράγμα έχω 5 ώρες προσπαθώ αλλά τίποτα . Τι μπορώ να κάνω . Εχω Εκδοση CyaOS 12.0 και And 5.0.2:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Κατ'αρχήν μπορείς να δοκιμάσεις και με μια διαφορετική sim κατα προτίμηση απο άλλο πάροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Ένα πρόβλημα που έχω τις τελευταίες ημέρες είναι ότι δεν λειτουργεί ο αισθητήρας κατά την διάρκεια μιας κλήσης που ανάβει ή σβήνει την οθόνη. Είμαι με validus και το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά από αποτυχημένες προσπάθειες να περάσω το τελευταίο της build. Έχω κάνει clean flash, έχω περάσει πρώτα την τελευταία cm 12 nightly αλλά μάταια, το πρόβλημα παραμένει......καμία ιδέα; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Πάω διακοπές αύριο. Τόσο καιρό χρησιμοποιούσα Google Camera. Είπα να βάλω CameraNextMod από XDA και την ColorOS του BOOTMGR με το CM_MOD_HAL για το manual focus και να τις δοκιμάσω λίγο μέχρι αύριο για να δω ποια θα χρησιμοποιώ. Έχετε να προτείνετε κάτι πιο συγκεκριμένο ως πιο έμπειροι από μένα; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 A better camera unlocked. Ψάξε στα "άλλα" markets Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Εγώ πάντως τις έχω δοκιμάσει (σχεδόν) όλες και ήταν ίδιες και χειρότερες από την stock της cm.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/coloros-camera-port-t3034148 μονο αυτην η καλύτερη!!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/coloros-camera-port-t3034148 μονο αυτην η καλύτερη!!!! Και αυτήν την έχω δοκιμάσει..Δεν υπερτερεί σε κάτι κατά τη γνώμη μου..Στο τελικό αποτέλεσμα που είχα συγκρίνει με φωτογραφίες της stock και τις είδα στον υπολογιστή, φαινόντουσαν λίγο πιο θολές της coloros..τεσπα..Εγώ έχω καταλήξει πως τις καλύτερες φωτογραφίες τις βγάζω με την stock και ειδικά με την λειτουργία 'καθαρή εικόνα'.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Και αυτήν την έχω δοκιμάσει..Δεν υπερτερεί σε κάτι κατά τη γνώμη μου..Στο τελικό αποτέλεσμα που είχα συγκρίνει με φωτογραφίες της stock και τις είδα στον υπολογιστή, φαινόντουσαν λίγο πιο θολές της coloros..τεσπα..Εγώ έχω καταλήξει πως τις καλύτερες φωτογραφίες τις βγάζω με την stock και ειδικά με την λειτουργία 'καθαρή εικόνα'.. και γω μια από τα ίδια, νομίζω ότι η στο της cm βγάζει καλύτερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Για όσους ψάχνονται και δοκιμάζουν roms, από εχθές μέσω ενός νήματος στο xda κατέληξα στην BrokenOS rom. Θα την βρείτε μέσω του Google+. Δεν υπάρχει ενεργό νήμα στο xda γιατί οι δημιουργοί της έχουν "φάει πόδι" επειδή βρίζουν πολύ. Η συγκεκριμένη rom είναι βασισμένη στο stock android, έχει τα άπειρα "καλούδια", δεν δέχεται themes αλλά μόνο layers, δεν παίρνει xposed, και το βασικότερο όλων είναι ότι η μπαταρία της κρατάει πολύ περισσότερο από τις υπόλοιπες lollipop roms που κυκλοφορούν. Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Για όσους ψάχνονται και δοκιμάζουν roms, από εχθές μέσω ενός νήματος στο xda κατέληξα στην BrokenOS rom. Θα την βρείτε μέσω του Google+. Δεν υπάρχει ενεργό νήμα στο xda γιατί οι δημιουργοί της έχουν "φάει πόδι" επειδή βρίζουν πολύ. Η συγκεκριμένη rom είναι βασισμένη στο stock android, έχει τα άπειρα "καλούδια", δεν δέχεται themes αλλά μόνο layers, δεν παίρνει xposed, και το βασικότερο όλων είναι ότι η μπαταρία της κρατάει πολύ περισσότερο από τις υπόλοιπες lollipop roms που κυκλοφορούν. αν μας ποστάρεις μερικά screenshots με την διάρκεια της μπαταρίας σου καθώς και την χρήση που κάνεις, μπορεί να μας πείσεις ...... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Δλδ πόσες ώρες οθόνη βγάζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 αν μας ποστάρεις μερικά screenshots με την διάρκεια της μπαταρίας σου καθώς και την χρήση που κάνεις, μπορεί να μας πείσεις ...... Εντάξει, δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν. Απλά το αναφέρω μήπως κάποιος θέλει να δοκιμάσει. Εγώ την τρέχω εδώ και 5 ώρες και δεν μπορώ να αποδείξω ακόμη ότι η μπαταρία ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα. Αύριο θα έχω πολύ καλύτερη άποψη. Ωστόσο παραθέτω εδώ το link από ένα μήνυμα ενός χρήστη που ανεβάζει συχνά profiles για εξοικονόμηση μπαταρίας με χρήση του AK Kernel. Ο συγκεκριμένος φαντάζομαι τρώει ώρες να "ψαχουλεύει" μέσω synapse. Στο συγκεκριμένο μήνυμα αναφέρεται στην BrokenOS στις τελευταίες δύο παραγράφους. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=61941261&postcount=4551 Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Πριν από λίγο έτρεξα το Maps και το κινητό έκανε boot, και από εκείνη την ώρα δεν ανοίγει, κολλάει στη splash screen με το logo της CM. Δοκίμασα να ξαναπεράσω από TWRP το αρχείο της Nightly που είχα, αλλά δεν βοήθησε. Κατέβασα τέλος την τελευταία Nightly, την πέρασα σε usb stick αλλά το TWRP δεν το αναγνωρίζει. Γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να flashάρω την τελευταία Nightly, έτσι ώστε να αποφύγω το full wipe, μιας και έχω καιρό να κρατήσω backup από τις εφαρμογές μου, τα sms κοκ; Ίσως κάποιος τρόπος να περάσω το αρχείο με την rom μέσα στο κινητό; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
journeyman77 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 καλημέρα σε όλους, έχω μεγάλο battery drain όταν είναι σε flight mode εκεί που έχανε 1-2% όλη νύχτα, σήμερα είχε χάσει σχεδόν 20%. Παραθέτω τα screen shot που πήρα σήμερα το πρωί. είμαι σε exodus 5.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 καλησπερα.. ειμαι με την Cyanogen OS 12.0 και εδω και μερικες βδομαδες μου εχει ερθει ενα update (YNG1TAS2I3)! Παω να εγκαταστησω την ενημερωση και με πεταει στο TWRP χωρις να υπαρχει καπου η ενημερωση ωστε να την φλασαρω! Εχει κανεις το ιδιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Έχασα το imei. Και τωρα τι? Δοκίμασα μέσω fastboot 22s,05q,lollipop και coloros αλλά τίποτα. Επίσης δοκίμασα και το tool από OnePlus που υπάρχει xda χωρίς να καταφέρω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Έχασα το imei. Και τωρα τι? Δοκίμασα μέσω fastboot 22s,05q,lollipop και coloros αλλά τίποτα. Επίσης δοκίμασα και το tool από OnePlus που υπάρχει xda χωρίς να καταφέρω κάτι. χαθηκε το ΙΜΕΙ? πως? και εδω αλα samsung εχουμε? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Έχασα το imei. Και τωρα τι? Δοκίμασα μέσω fastboot 22s,05q,lollipop και coloros αλλά τίποτα. Επίσης δοκίμασα και το tool από OnePlus που υπάρχει xda χωρίς να καταφέρω κάτι. Θυμάσαι να έχεις κρατήσει efs back up ; Αυτό χρειάζεται να κάνεις restore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikoza Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 καλησπερα.. ειμαι με την Cyanogen OS 12.0 και εδω και μερικες βδομαδες μου εχει ερθει ενα update (YNG1TAS2I3)! Παω να εγκαταστησω την ενημερωση και με πεταει στο TWRP χωρις να υπαρχει καπου η ενημερωση ωστε να την φλασαρω! Εχει κανεις το ιδιο προβλημα? Μπαίνεις στο twrp πας install zip βρίσκεις το zip της νέας έκδοσης εδώ android > data > com.cyngn.fota > cache και το flashαρεις ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πριν από λίγο έτρεξα το Maps και το κινητό έκανε boot, και από εκείνη την ώρα δεν ανοίγει, κολλάει στη splash screen με το logo της CM. Δοκίμασα να ξαναπεράσω από TWRP το αρχείο της Nightly που είχα, αλλά δεν βοήθησε. Κατέβασα τέλος την τελευταία Nightly, την πέρασα σε usb stick αλλά το TWRP δεν το αναγνωρίζει. Γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να flashάρω την τελευταία Nightly, έτσι ώστε να αποφύγω το full wipe, μιας και έχω καιρό να κρατήσω backup από τις εφαρμογές μου, τα sms κοκ; Ίσως κάποιος τρόπος να περάσω το αρχείο με την rom μέσα στο κινητό; Όταν είσαι μέσα στο twrp βάλε το κινητό στο PC και θα το δει κανονικά σαν external storage κάνε copy paste την τελευταία έκδοση στο κινητό μέσα και μετά flashαρε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
totolis Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Καλημέρα.Με την εμπειρία σας πια είναι η καλύτερη rom σχετικά για το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Ανάλογα τι Θες.... Θες ταχύτητα θες animation θες διάρκεια μπαταρίας που δεν υπάρχει στην lollipop Εσύ διαλέγεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
totolis Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Ένα μέσο ορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts