Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

FoT1s βαλε cm 12.1 nightlies που εχει σχεδόν καθημερινα ota update η καμια custom με εβδομαδιαία να ηρεμήσεις.....:p

IPhone 15 Pro 

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα στην παρεα..προχθές πέρασα την cm12.1 nightly και για κάποιο περίεργο λόγο, έχασα το root.. Τι μπορώ να κάνω;

ξαναπερασε το 2.46 μεσω twrp

IPhone 15 Pro 

Ευχαριστώ.. Είμαι και πάλι rooted..και κάτι ακόμα.. Ποια rom προτείνετε για καλύτερη διάρκεια μπαταρίας; έχω δοκιμάσει και την exodus και την nightly αλλά είναι στα ίδια πάνω κάτω.. Max 4 ώρες οθόνη με το ζόρι..

Ευχαριστώ.. Είμαι και πάλι rooted..και κάτι ακόμα.. Ποια rom προτείνετε για καλύτερη διάρκεια μπαταρίας; έχω δοκιμάσει και την exodus και την nightly αλλά είναι στα ίδια πάνω κάτω.. Max 4 ώρες οθόνη με το ζόρι..

Ναι, τραγική μπαταρία το OPO...

Το έχω ξαναγράψει αυτές τις μέρες, ας σοβαρευτούμε σε αυτά που γράφουμε... Όταν γράφεις "max 4 ώρες οθόνη με το ζόρι" δίνεις κατά τη γνώμη μου λανθασμένες εντυπώσεις σε αυτόν που διαβάζει το topic και δεν ξέρει πολλά.

Edited by Davout

η τελευταία validus μου έδωσε στην 1η φόρτιση 5,05 ώρες οθόνη με data ή wifi πάντα ανοιχτά

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εμένα η nightly, ακόμα κι όταν το λιώνω να μιλάω όλη μέρα whatsapp/viber, μου δίνει άνετα και 5 και 6 ώρες.. κι 6,5 έχω δει, αλλά με λίγο χαμηλωμένη φωτεινότητα επειδή ήταν βράδυ
http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

Εμένα η nightly, ακόμα κι όταν το λιώνω να μιλάω όλη μέρα whatsapp/viber, μου δίνει άνετα και 5 και 6 ώρες.. κι 6,5 έχω δει, αλλά με λίγο χαμηλωμένη φωτεινότητα επειδή ήταν βράδυ

Στο δικό μου με nightly ποτέ δεν έπιασα 4 ώρες οθονη

Στο δικό μου με nightly ποτέ δεν έπιασα 4 ώρες οθονη

Εντάξει εξαρτάται και από τη χρήση... Δηλαδή εγώ ας πούμε όταν το χρησιμοποιώ πολύ μπορεί να φτάσει τις 6 ώρες σε μιάμιση μέρα χρήσης, αλλά όταν το χρησιμοποιώ λίγο μπορεί να φτάσει τις 4,5 ώρες οθόνης σε 2,5 μέρες... Στις αρχές όταν πρωτο-έβαλα nightly πριν δύο μήνες είδα και 7+ , αλλά στην τελευταία που έχω περάσει έχω μεγάλη κατανάλωση :(

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

αντεεεεε φτανει ρε cyano με τα nightlies ολοκληρωσε την ρομ κ δωστην!!!!!!!! δωσε μας την 5.1.1 και καλο καλοκαίρι :p

IPhone 15 Pro 

παιδιά καλησπέρα, ακολούθησα την συμβουλή σας και έβαλα τηνeuphoria 5.1.1 και από θέμα μπαταρίας είδα αρκετή διαφορά (σχεδόν 5ώρες οθόνης με 1,5 μέρα αναμονής). Όμως επειδή χρησιμοποιώ αρκετά τα system profiles, σε αυτή την ρομ φαίνεται να τα μπερδεύει και να μην δουλεύουν σωστά με αποτέλεσμα να αλλάζουν από μόνα τους χωρίς να το επιλέξω εγώ (πχ από home σε αθόρυβο σε work).

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορεί να το κάνει αυτό? Κυρίως με ενδιαφέρει να αλλάζει τις εντάσεις των ειδοποιήσεων/κουδουνιών και το προτιμώμενο σήμα δικτύου (από 2G σε LTE).

Το πρόβλημα ΔΕΝ το έχουν όλοι και επίσης δεν σημαίνει ότι αν δεν το έχεις, τότε θα το δημιουργήσεις αν είναι ζεστό. Το κινητό το έχω από το περασμένο καλοκαίρι και ακόμα και τώρα όταν πάω θάλασσα το αφήνω στον ήλιο χωρίς κανένα απολύτως θέμα.

αντεεεεε φτανει ρε cyano με τα nightlies ολοκληρωσε την ρομ κ δωστην!!!!!!!! δωσε μας την 5.1.1 και καλο καλοκαίρι :p

Μεσα στον Ιουλιο λογικα θα ερθει, μαζι με το oneplus 2 φανταζομαι λογω oxygen. Και την cm12, πρωτα η oxygen την εδωσε και μετα ξεκινησε η cm. Επισης, σκεφτομαι και την αγορα του oneplus 2, αλλα για εναν καλυτερο cpu που ο οποιος σε ολες τις συσκευες εβγαλε θεματα, δεν ξερω κατα ποσο θα αξιζε η αγορα για οσους εχουν το 1. Βεβαια, ισως διορθωθει το θεμα που εχει με θερμοκρασιες μεσω update, αλλα και παλι η μονη διαφορα, στον cpu φαινεται να ειναι. Αν ειχε 4gb ram, τοτε ισως αξιζε περισσοτερο η αγορα.

καλησπερα σας! Εχει τυχει κανεις να περασει τις τελευταιες modded καμερες η την color os καμερα? Αν ναι εχει δει καποια διαφορα στην ποιοτητα εικονας?

καλησπερα σας! Εχει τυχει κανεις να περασει τις τελευταιες modded καμερες η την color os καμερα? Αν ναι εχει δει καποια διαφορα στην ποιοτητα εικονας?

color os απο infinityplus....κορυφη καμια σχεση με στοκ.... φλασαρε το zip απο twrp....θα παθεις σοκ:p

IPhone 15 Pro 

color os απο infinityplus....κορυφη καμια σχεση με στοκ.... φλασαρε το zip απο twrp....θα παθεις σοκ:p

μάλλον λες αυτό http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/coloros-camera-port-t3034148

σε σχέση με αυτό ? http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/app-cameranext-modded-t2999275

έχεις κάνει σύγκριση ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

μάλλον λες αυτό http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/coloros-camera-port-t3034148

σε σχέση με αυτό ? http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/app-cameranext-modded-t2999275

έχεις κάνει σύγκριση ?

ναι δεν αλλαζω την color os ειναι κορυφή!!!!!

IPhone 15 Pro 

Καταρχάς σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Κατά δεύτερον έχεις δει τόσο μεγάλη διαφορα; το 1plus το είχα στο παρελθόν επί cm11 και δεν με είχε τρελάνει η κάμερα του. Αν κοιτάξεις στο νήμα ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτο έχω συγκριτικά δισφορων συσκευών όπως και αλλα μέλη. Πρόκειται να προβω σε αγορά του 1plus μόνο και μόνο αν έχει βελτιωθεί αισθητά η κάμερα του γιαυτο και ρωτάω.....

ας την δοκιμάσω λοιπόν και εγώ :)

Καταρχάς σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Κατά δεύτερον έχεις δει τόσο μεγάλη διαφορα; το 1plus το είχα στο παρελθόν επί cm11 και δεν με είχε τρελάνει η κάμερα του. Αν κοιτάξεις στο νήμα ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτο έχω συγκριτικά δισφορων συσκευών όπως και αλλα μέλη. Πρόκειται να προβω σε αγορά του 1plus μόνο και μόνο αν έχει βελτιωθεί αισθητά η κάμερα του γιαυτο και ρωτάω.....

αν δεν σε ειχε τρελανει ο φακος του μην περιμένεις τρελες διαφορές.... σαν εφαρμογη πάντως ειναι πολυ καλυτερη απο την στοκ με πιο πολλες επιλογες κ ωραια plugins....εγω παντως με τον φακο εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος ερχομενος απο nexus 5

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://community.oppo.com/my/thread-482-1-1.html εδω αναλυτικά τα πάντα.....

Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

αν δεν σε ειχε τρελανει ο φακος του μην περιμένεις τρελες διαφορές.... σαν εφαρμογη πάντως ειναι πολυ καλυτερη απο την στοκ με πιο πολλες επιλογες κ ωραια plugins....εγω παντως με τον φακο εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος ερχομενος απο nexus 5

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://community.oppo.com/my/thread-482-1-1.html εδω αναλυτικά τα πάντα.....

Σε ευχαριστω για την απαντηση...στο ενα λινκ αναφερεται στο oppo find 7 με την color os...δεν ξερω αν θα εχει καποια διαφορα με την ported εκδοση για το 1+1 λογω framework..

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks