Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω τι γίνεται..πάντως από εκεί που δεν είχα κανένα πρόβλημα, μέσα σε λίγες μέρες, δεν ανταποκρίνεται η μισή οθόνη..βασικά όταν ζεσταίνεται το κάνει αυτό..σκέφτομαι να αναβαθμίσω σε cos12 και να βάλω το fix, αλλά περιμένω πρώτα εντυπώσεις από τον φίλο που το έχει βάλει ήδη..

Φίλε μου και το δικό μου μια χαρά ήταν μέχρι πριν 2 μήνες. Μετά ξαφνικά εμφανίστηκαν τα προβλήματα που περιγράφεις. Η οθόνη δεν την πάλευε από τη μέση και κάτω. Δεν μπορούσα να κάνω unlock την lock screen. Μόνο με reboot έφτιαχνε. Το fix που έχουν βγάλει εδώ και μια εβδομάδα με έσωσε. Πλέον δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις γιατί θα σε γλιτώσει από τον κόπο.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

cm12.1 nightlies σε τι φαση βρίσκονται?

Εγώ μέχρι εχθές με τις nightlies ήμουν. Για μένα είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Της πετάς πάνω και ένα ωραίο theme (εγώ αγόρασα το forto και δεν το έχω μετανιώσει στιγμή). Βέβαια σήμερα δοκιμάζω την slim μήπως και αντέχει παραπάνω η μπαταρία γιατί χρησιμοποιώ πολύ internet μέσω 3g και δεν την παλεύει μέχρι το αργά το βράδυ.

Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly.

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με τον V3 κερνελ η μπαταρία είναι σχετικα καλη. Τώρα που γράφω έχω ενα 6ωρο οθόνης με 9% υπολοιπο απο χθες το πρωι. Δεν δουλεψα καθόλου 3g βέβαια.

Φίλε μου και το δικό μου μια χαρά ήταν μέχρι πριν 2 μήνες. Μετά ξαφνικά εμφανίστηκαν τα προβλήματα που περιγράφεις. Η οθόνη δεν την πάλευε από τη μέση και κάτω. Δεν μπορούσα να κάνω unlock την lock screen. Μόνο με reboot έφτιαχνε. Το fix που έχουν βγάλει εδώ και μια εβδομάδα με έσωσε. Πλέον δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις γιατί θα σε γλιτώσει από τον κόπο.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ μέχρι εχθές με τις nightlies ήμουν. Για μένα είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Της πετάς πάνω και ένα ωραίο theme (εγώ αγόρασα το forto και δεν το έχω μετανιώσει στιγμή). Βέβαια σήμερα δοκιμάζω την slim μήπως και αντέχει παραπάνω η μπαταρία γιατί χρησιμοποιώ πολύ internet μέσω 3g και δεν την παλεύει μέχρι το αργά το βράδυ.

και εγω φιλε το φορτο σε cm12s εχω φοβερό θεμα!!!αλλα αν δεν ειναι προβληματικη η cm12.1 nightlies σκέφτομαι να την βάλω!!!

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με τον V3 κερνελ η μπαταρία είναι σχετικα καλη. Τώρα που γράφω έχω ενα 6ωρο οθόνης με 9% υπολοιπο απο χθες το πρωι. Δεν δουλεψα καθόλου 3g βέβαια.

οθονη πληκτρολόγιο κομπλε? ταχύτατο?

IPhone 15 Pro 

Τι να πω, εμένα το δικο μου έφτασε 1 Σεπτεμβρίου και εδώ και 9+ μηνες που το έχω δεν μου έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα με το touch.

Πολύ κρίμα που αρκετά κινητά έχουν τέτοια κρούσματα, ας βγάλουν ενα τελειωτικό fix που δεν τρώει μπαταρία να τελειωνουμε. Αρκετά τράβηξε αυτή η ιστορία. Καταστρέφει ενα κατα τα αλλα πολύ καλό κινητο .

Αν και καθυστερημένα, να ενημερωσω οτι το κινητό παει μια χαρά. Γρήγορο touch, χωρίς τρελές θερμοκρασίες, και μια χαρά μπαταρία. Απο χθες που το φορτισα στις 13:00 και με συνεχή χρηση data & gps λόγω ταξιδιού, το κινητό είναι τώρα με 35% μπαταρία. Χρηση οθόνης 9% και υπολοιπομενος χρονος μέχρι τιην επόμενη φόρτιση 12 ώρες.

OPO Sandstone 64GB

ROM: CM12S

Αν και καθυστερημένα, να ενημερωσω οτι το κινητό παει μια χαρά. Γρήγορο touch, χωρίς τρελές θερμοκρασίες, και μια χαρά μπαταρία. Απο χθες που το φορτισα στις 13:00 και με συνεχή χρηση data & gps λόγω ταξιδιού, το κινητό είναι τώρα με 35% μπαταρία. Χρηση οθόνης 9% και υπολοιπομενος χρονος μέχρι τιην επόμενη φόρτιση 12 ώρες.

Ωραία..άρα εάν μου ξανακάνει κόλπα θα το βάλω και εγώ..αν και δεν έχω ιδέα αλλά θα το παλέψω..Από χθες πάντως που νεκρωθηκε η μιση οθονη και το αφησα να ξεκουραστεί, πάει πολύ καλά..μέχρι να ξανακαψει φλάτζα..

Απορω, πως γινεται αφου βαζουν τα ιδια υλικα κατασκευης και hw, καποιες να βγαινουν ελλατωματικες και καποιες οκ. Το εχω περιεργια αυτο πως γινεται...

Απορω, πως γινεται αφου βαζουν τα ιδια υλικα κατασκευης και hw, καποιες να βγαινουν ελλατωματικες και καποιες οκ. Το εχω περιεργια αυτο πως γινεται...

Εγώ πιστεύω πως ή είναι πρόβλημα software, ή είναι hardware και το παρουσιάζει μόνο όταν ζορίζεται και ζεσταίνεται το κινητό, γιατί καθώς έχουμε πει 2-3 άτομα εδώ μέσα, άρχισε να παρουσιάζει πρόβλημα μετά από αρκετή χρήση πλοήγησης..γι'αυτό θα πρότεινα να μην το χρησιμοποιήσετε σαν navi..

Να συμπληρώσω πως του έκανα ένα τεστ σήμερα πάλι με πολλή ώρα πλοήγησης με τους here maps και τρέχει βούτυρο..Δεν ξέρω γιατί και πότε κολλάει..Επίσης από την oneplus μου στείλανε έναν σύνδεσμο να κατεβάσω ένα patch και να βάλω, το οποίο θα μου διαγράψει και όλα τα δεδομένα από το τηλέφωνο και να τους πω εάν το πρόβλημα παραμένει και μετά το patch..Αλλά λέω προς το παρόν να μην κάνω τπτ μιας και έχει συνέλθει..

Edited by magiktigra

μόλις έβαλα τον v3....καμία σχέση το κινητό....ξύπνησε!!ταχύτατο!!να δούμε τώρα από μπαταρια

IPhone 15 Pro 

είναι απο oneplus αποτι κατάλαβα official

Οποτε, σε λιγο καιρο, ισως και μεχρι τελος του μηνα, να εχει κυκλοφορησει και ΟΤΑ. (σιγουρα θα βγει και κατι επισημα απο cm)

Οποτε, σε λιγο καιρο, ισως και μεχρι τελος του μηνα, να εχει κυκλοφορησει και ΟΤΑ. (σιγουρα θα βγει και κατι επισημα απο cm)

ε ναι σίγουρα!!!

IPhone 15 Pro 

μόλις έβαλα τον v3....καμία σχέση το κινητό....ξύπνησε!!ταχύτατο!!να δούμε τώρα από μπαταρια

Τι λέει το ρολάρισμα σε σχέση με κιτ κατ?..όταν δεν είχες πρόβλημα φυσικά..

Παιδιά με όλο το σεβασμό ηρεμήστε μερικοί (συγκεκριμένοι) με τα "θέματα touch". 20 σελίδες ξέρω γω με ουσιαστικό νόημα σε 10 το πολύ απαντήσεις. Το φόρουμ κατά τη γνώμη μου είναι για συζήτηση με στόχο τη λύση προβλημάτων και την ανάπτυξη εποικοδομιτικών απόψεων και όχι ψυχοθεραπεία κάθε 3 posts "Α ναι, τι εννοείς;", "μακάρι να", "υποθέτω θα έρθει αναβάθμιση" και άλλα ευχολόγια. Επειδή παρακολουθώ τα topics του oneplus βλέπω αυτό να ξεκίνησε καλώς μεν ως υφιστάμενο σε μερικούς θέμα (και εγώ έγραψα τι μου κάνει κατά καιρούς και διέκρινα 2 κατηγορίες προβλημάτων, δεν έχουμε όλοι το ίδιο) αλλά να έχει πάρει διαστάσεις σαν να είναι το μοναδικό θέμα που μας απασχολεί στη ζωή μας. Edited by Davout

Παιδιά, τα προβλήματα που αναφέρετε όλοι οφείλονται σε προβληματικό touch. Ακόμα και το scrolling. Απλά δεν το είχατε πάρει χαμπάρι ως τώρα.

Ευτυχώς, λύσεις υπάρχουν ακόμα και αν δεν θέλει κάποιος να μπλεξει με τις nightlies που έχουν το fix.Custom kernels για όσους έχουν CM12. Για την oxygen έβγαλε νέα εκδόση η ίδια η oneplus από ότι είδα στο forum της.

Βάλτε καποιο fix να χαρείτε το κινητό σας σαν άνθρωποι.

Eχουμε προβλημα και δεν το ξερουμε;

lol

Τι λέει το ρολάρισμα σε σχέση με κιτ κατ?..όταν δεν είχες πρόβλημα φυσικά..

μέχρι κ σήμερα που το δούλεψα πολύ καλό touch ακόμη καλύτερο και από kitkat!!δεν παρατήρησα καθόλου baterry drain

IPhone 15 Pro 

Τι εννοεις με το "μην περιμενετε τα fixes"?

Είναι custom kernel, και όχι official. Αυτό υπόθηκε πιο πάνω, αυτή ήθελα να τονίσω.

Παιδιά καλημέρα. Σαν αρκετά νέος στο android και επειδή υπάρχουν θέματα με την cm12s (μπαταρία + ghost touches) θέλω να δοκιμάσω κάποιες custom roms όπως την euphoria.

Θα ήθελα να με βοηθήσετε με τα βήματα που πρέπει να κάνω πριν το φλασάρισμα, θέλω να κάνω backup.

1- το κάνω με titanium?

2- χρειάζεται ροοτ πιο πριν?

3- αν κάνω root χάνω τα πάντα?

4- με το nandroid μπορώ να πάρω το ίδιο backup?

Να πω ότι κυρίως με ενδιαφέρουν τα δεδομένα μου και όχι τόσο τα δεδομένα των εφαρμογών.

Χθες δοκίμασα να κάνω ροοτ αλλά η cm12s δεν έχει TWRP σωστά?

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αν δεν έχεις root δεν μπορείς να πάρεις τα backup που γράφεις

Νομίζω ότι θα σε βοηθήσει να δεις οδηγίες από το oneplusgreece για εύκολο ξεκλείδωμα και root. Δες εδώ Οδηγός χρήσης bacon root toolkit

Στη συνέχεια αφού μπεις στο κλίμα αλλάζεις και διάφορες custom roms!

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks