Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ έχω 2 μέρες που την έβαλα. Βασικά το φόρτισα στην cm11s και μόλις γέμισε, έκανα την αναβάθμιση. Ακόμα είμαι 43% με τρεις ώρες οθόνης, λίγο 3g και κυρίως WiFi (+το ζόρι της αναβάθμισης αν κι έκανα μόνο install το αρχείο χωρίς wipe κλπ). Για την ώρα στα ίδια επιπεδα με πριν το βλέπω. :)

Εγω απο 100% επεσα σε 90% με 20 λεπτα οθονη με ιντερνετ.

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δοκιμασμένες από χρήστες εδώ μέσα είναι Blisspop, Euphoria. Αν θες customisation τότε κοίτα αυτές που αναφέρω. Επίσης πολύ καλά λόγια ακούγονται και για την CyanideL που είναι βασισμένη στο UBER toolchain το οποίο κατα την γνώμη μου προσφέρη ταχύτητα.

Αν θες να μείνεις με την 5.0.2 τότε προτείνω ανεπιφύλακτα την SlimLP Slimsaber. Ταχύτατη και με την καλύτερη μπαταρία απ΄όλες που έχω δοκιμάσει.

Ευχαριστώ πολύ φίλε! Τελικά εδέησεν ο Κύριος και πριν λίγο ήρθε η 12s μέσω ΟΤΑ.

Όλα καλά αλλά μου πετάει error οταν πάω να περάσω το SuperSU (2.47) από recovery. Τι γίνεται; Δεν βρήκα σχόλιο στις τελευταίες σελίδες επί τούτου.

Shit Happens!!!

• Administrators
Όλα καλά αλλά μου πετάει error οταν πάω να περάσω το SuperSU (2.47) από recovery. Τι γίνεται; Δεν βρήκα σχόλιο στις τελευταίες σελίδες επί τούτου.

Έχεις βάλει custom recovery;

Modpic.gif

Ναι έχω TWRP. Πετάει σφάλμα με τα signatures των αρχείων. Δοκίμασα και το αρχείο του chainfire και ένα άλλο υποτίθεται signed από εδώ αλλά τίποτα :(
Shit Happens!!!

• Administrators
Παντα μεσω fastboot τωρα γραφω την εντολη fastboot flash recovery _____.img τα περναει κανονικα αλλα παλι μου ανοιγει στο cm recovery

Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται απο τη στιγμη που δεν μου βγαζει error γιατι συνεχιζει και εχει την recovery της cm

Επειδή έχει συμβεί και σε άλλους αυτό, το πρόβλημα είναι ότι επαναφέρεται το cm recovery μετά το first boot.

Υπάρχει λύση και είναι η εξής. Μετά την εντολή που θα δώσεις για να flashάρεις το TWRP, δίνεις την παρακάτω εντολή για να μπεις κατευθείαν στο TWRP που έχεις flashάρει και έτσι δεν θα χαθεί.

fastboot boot recovery.img

Ναι έχω TWRP. Πετάει σφάλμα με τα signatures των αρχείων. Δοκίμασα και το αρχείο του chainfire και ένα άλλο υποτίθεται signed από εδώ αλλά τίποτα :(

Κατέβασε το 2.46 (stable) από εδώ και ξαναδοκίμασε.

Modpic.gif

Καλό μήνα!

Κατέβασε το fastboot image από εδώ.

Προτείνω για ευκολία το Wug's Bacon Root Toolkit από εδώ.

Το έχω χρησιμοποιήσει δύο φορές με καλά αποτελέσματα.

Είναι ο "καθαρός" τρόπος για να ξαναγυρίσεις σε KK, αλλά θα σβηστούν τα πάντα από τη συσκευή σου (και ο χώρος αποθήκευσης).

Edited by cirith

Το κατεβασα. Και τωρα τι κανω? Δεν υπαρχει αρχειο οπως περασα χειροκινητα την λολλιποπ, ετσι να περασω και αυτην? Θελει pc αναγκαστηκα? Επισης δεν θελω να γινει ροοτ η συσκευη μου. Θελω να μεινει μαμα.

Θέλει αναγκαστικά PC και κάνει το κινητό τελείως "μαμά". Σβήνει τα πάντα και το κανει σαν να το έχεις μόλις αγοράσει, εκτός του bootloader, που παραμένει ξεκλείδωτος, αλλά μπορείς να τον κλειδώσεις πάλι και αυτόν από το toolkit.

Εναλλακτικά, ίσως θα μπορούσες να φλασάρεις από την TWRP recovery την ROM του Calkulin version 2.5 (όχι την τελευταία), αλλά αυτή είναι pre-rooted και optimised.

Πραγματικα δεν παλευεται η cm12s. Ουτε μερα με βγαζει με την χρηση που κανω. Η κιτκατ 24 ωρες χαβαλε εβγαζε.

Και εγώ έτσι είχα φρικάρει στην αρχή με τη Lollipop.

Δώσε της χρόνο, 3-4 μέρες με πλήρεις κύκλους επαναφόρτισης.

Αξίζει, γιατί η Lollipop είναι "βούτυρο".

Νομίζω θα δεις διαφορά.

Μια και πήγες στη Lollipop, ίσως να δοκίμαζες και την Euphoria, που είναι πλέον 5.1.1. Έχω μείνει ευχαριστημένος.

Ίσως το Σ/Κ να δοκιμάσω και τη νέα XenonHD....

Νομίζω θα δεις διαφορά.

Μια και πήγες στη Lollipop, ίσως να δοκίμαζες και την Euphoria, που είναι πλέον 5.1.1. Έχω μείνει ευχαριστημένος.

Θα δω πως θα παει...

Κι εσυ χεροκινητα την περασες?

Πραγματικα δεν παλευεται η cm12s. Ουτε μερα με βγαζει με την χρηση που κανω. Η κιτκατ 24 ωρες χαβαλε εβγαζε.

Δες τι έχει μεγαλο battery drain και κάνε τις ανάλογες ρυθμίσεις απο το privacy. Εγώ είχα πρόβλημα με το location των contacts και το διορθωσα. Τώρα είμαι μια χαρά, στα επίπεδα της Κ.Κ.

Sent it From outer Space.

Δες τι έχει μεγαλο battery drain και κάνε τις ανάλογες ρυθμίσεις απο το privacy. Εγώ είχα πρόβλημα με το location των contacts και το διορθωσα. Τώρα είμαι μια χαρά, στα επίπεδα της Κ.Κ.

Δεν ξερω αν σε βοηθαει...εγω δεν βλεπω κατι παντως περιεργο...απλα προσεξα πως πχ μεσα σε 20 λεπτα οθονης, μου εφαγε 10% ετσι το χαλαρο...κατι που δεν γινοταν με κιτκατ...επισης το βραδυ ολο μου εφαγε αλλα 10% οταν η κιτκατ με ιδιες εφαρμογες κ χρηση κτλ, μου ετρωγε 2%

Edited by FoT1s

Δυστυχώς ουτε εγώ βλέπω κάτι περίεργο για να σε βοηθήσω. Δεν ξέρω αν μπορεί να διακρίνει κάποιος άλλος. Πάντως δώσε της μια ευκαιρία με τους κύκλους φόρτισης όπως σου είπε το παιδι παραπάνω.
Sent it From outer Space.

Εγώ που βλέπω το gmail να μου ρουφάει την μπαταρία με το μπουρι της σομπας τι να κάνω;

Edit

Έκλεισα τον αυτοματο συγχρονισμό σε όλα τα account που έχω....Για να δούμε

Edit 2

Έχεις κάνεις βάλει τον Render kernel ;

Edited by taliban

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Νομίζω θα δεις διαφορά.

Δεν καταλαβαίνω πού είναι βούτυρο; Λαγκάρει το touch, δυσκίνητο ξεκλείδωμα οθόνης 3 βημάτων, μέτριες ειδοποιήσεις (βλέπε τόπικ γενικά). Με την μπαταρία δεν έχω θέμα αλλά θέλει πολλή δουλειά ακόμα.

Δεν καταλαβαίνω πού είναι βούτυρο; Λαγκάρει το touch, δυσκίνητο ξεκλείδωμα οθόνης 3 βημάτων, μέτριες ειδοποιήσεις (βλέπε τόπικ γενικά). Με την μπαταρία δεν έχω θέμα αλλά θέλει πολλή δουλειά ακόμα.

Εγώ πάλι έχω καλές εντυπώσεις. Δεν είδα καμία διαφορά σε ταχύτητα, ήμουν πολύ καλά και πριν, είμαι και τώρα, αλλά μ αρέσει ως εμφάνιση και όλα τα καινούργια εφέ. Από μπαταρία, σε λίγο θα το φορτίσω πρώτη φορά. Τρίτη μέρα, είμαι στο 9% με πέντε ώρες οθόνης. Πιο πολύ wifi όμως. Δηλαδή όντως σα να μην άλλαξε τίποτα σε σχέση με την cm11s πέρα από την εμφάνιση.

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Δηλαδή και στην κιτ κατ τόσο σου πήγαινε η μπαταρία? Εγώ κοντεύω 5 ώρες οθόνη σε λίγο και έχω άλλα 40% με την κιτ κατ με wifi πάντα ανοιχτό και λιώσιμο σε ίντερνετ και παιχνίδι..

Δηλαδή και στην κιτ κατ τόσο σου πήγαινε η μπαταρία? Εγώ κοντεύω 5 ώρες οθόνη σε λίγο και έχω άλλα 40% με την κιτ κατ με wifi πάντα ανοιχτό και λιώσιμο σε ίντερνετ και παιχνίδι..

Ναι, το ίδιο. 5-7 ώρες οθόνης ανάλογα το πόση αναμονή μαζεύει. Μόνο η 25r μου έκανε καλύτερη μπαταρία.

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Το μόνο hardware/software πρόβλημα που αναφέρω είναι το touch. Τα άλλα δύο είναι λειτουργικά θέματα του σχεδιασμού της λόλιποπ που δεν τα βρίσκω εύχρηστα. Επίσης, 10 ρυθμίσεις στην οθόνη, προσαρμοσμένη φωτεινότητα, προσαρμοζόμενη φωτεινότητα, προσαρμόσιμη φωτεινότητα κλπ (οκ υπερβάλω) τι νόημα έχουν; Κερδίζεις κάτι με ένα τόσο πολύπλοκο μενού ρυθμίσεων οθόνης; Edited by Davout

Εχει προσεξει κανεις πως δεν εχει πλεον καποιο εφε οταν κλειδωνει η οθονη η εγω δεν εχω βρει κατι ή δεν υπαρχει καν...οποιος ξερει κατι, ας μου πει.

Καλημέρα και καλο μηνα. μου ήρθε σήμερα το πρωί ΟΤΑ το μικρό update, αφού το έκανα ήρθε στα καπάκια το μεγάλο, μόλις κατέβηκε όλο μου έβγαλε σφάλμα, έστειλα αναφορά και από τότε δεν μου ξαναβρίσκει κάτι στον έλεγχο για ενημερώσεις.

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks