Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ούτε σε kitkat δε ρουφάει έτσι αν κλείσεις τα γνωστά από την προστασία απορρήτου..

Με 4.4.4 είμαι, άλλαξα τις ρυθμίσεις, είδα πως πάλι δεν έφτιαξαν τίποτα και το ξαναγύρισα στο disable. :)

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ δεν έχω θέμα με την μπαταρία. Lag στην πληκτρολόγηση έχω, ένα error για την εφαρμογή μηνυμάτων σε κάθε επανεκκίνηση και τα προφίλ δεν "ακούνε" το data on/off.

Και εγώ έχω lag στην πληκτρολογηση κ είναι πολύ σπαστικό..μπορούμε να κάνουμε κάτι;;

Ρε παιδιά, από 100% σε 64% μέσα σε ένα βράδυ, με απενεργοποιημενα GPS, greenify και σε λειτουργία πτήσης; Δηλαδή πώς γίνεται αυτό; Αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει. Γενικά πάντως από εκεί που παινευομουν πως έχω τρομερή μπαταρία, τώρα έχω τρομερή κατανάλωση, άσχετα με αυτό το γεγονός.

Ρε παιδιά, από 100% σε 64% μέσα σε ένα βράδυ, με απενεργοποιημενα GPS, greenify και σε λειτουργία πτήσης; Δηλαδή πώς γίνεται αυτό; Αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει. Γενικά πάντως από εκεί που παινευομουν πως έχω τρομερή μπαταρία, τώρα έχω τρομερή κατανάλωση, άσχετα με αυτό το γεγονός.

Πηγαινεις μπαταρια κ βλεπεις που καταναλωθηκε...

Είμαι σε όλα και πέρασα την CM12 χειροκίνητα σύμφωνα, με οδηγό βοήθειας. Το έβαλα χθες το βράδυ 23:00 για φόρτιση και Μέχρι σήμερα, τώρα που γράφω, 11:30 έχω αυτή την κατανάλωση. Ανοιχτό μόνιμα το WiFi και όλες οι ενημερώσεις στο αυτόματο, εκτός του 3G.

Είμαι σε όλα και πέρασα την CM12 χειροκίνητα σύμφωνα, με οδηγό βοήθειας. Το έβαλα χθες το βράδυ 23:00 για φόρτιση και Μέχρι σήμερα, τώρα που γράφω, 11:30 έχω αυτή την κατανάλωση. Ανοιχτό μόνιμα το WiFi και όλες οι ενημερώσεις στο αυτόματο, εκτός του 3G.

Την διατηρηση λειτουργιας απο τις υπηρεσιες google, την απενεργοποιησες?

Την διατηρηση λειτουργιας απο τις υπηρεσιες google, την απενεργοποιησες?

Όχι, σε έχω πειράξει κάτι άλλο, ούτε έχω απενεργοποιήσει τις υπηρεσίες της Google. Μονο ενα μικρο θέμα με τα μηνύματα ειχα μετα την αναβάθμιση, αλλά με έναν καθαρισμό στις εφαρμογές έστρωσε.

Να ρωτήσω κάτι άλλο, πληροφοριακά περισσότερο; Εάν κάνω wipe data/factory reset μέσα από recovery, είναι το ίδιο με το να κάνω εργοστασιακή επαναφορά από το αντίγραφα ασφαλείας, ή θεωρείται καλύτερη η εκκαθάριση από recovey;

Edited by giachtas

Μα το πρόβλημα στην COS 12 - Cyanogen OS 12 (και όχι 12S) είναι στο 3G/LTE. Δοκίμασε μόνο τα δεδομένα δικτύου ανοιχτά και κλείσε το Wifi. Θα δείς Android OS/System και Google Play Services να πάνε πολύ πάνω απ'το screen time.

Ξέρουμε πότε θα βγεί η 12 σε OTA ?

Εχει βγει ηδη. Απλα, σταματησε για καποιες μερες το rollout για μια νεα προσθηκη στην 12s που θα βαλουν. Θα ξεκινησει ξανα σε λιγες μερες. Αλλιως, την περνας χειροκινητα με το ΟΤΑ .zip και στην πορεια θα σου ερθει εκ νεου update με την προσθηκη μονο.

Εμένα η συσκευή όσο είχα την 5.0. 2 της blissrom ήμουν κάτω σε μπαταρία σε σχέση με την 4.4.4 20%. Τώρα με την 5.1 είναι πάνω από την 4.4.4 κατά 30%!!!

Εμένα η συσκευή όσο είχα την 5.0. 2 της blissrom ήμουν κάτω σε μπαταρία σε σχέση με την 4.4.4 20%. Τώρα με την 5.1 είναι πάνω από την 4.4.4 κατά 30%!!!

Εγω με την 4.4.4. μαμα αυτη την στιγμη ειμαι με 72% μπαταρια, και 1 ωρα και 50 λεπτα οθονη με wifi και data ολη μερα ανοιχτα και καπου στο 20-30% φτανω καπου τις 5 ωρες. Πιστευω πως ειμαι καλα...

καλησπέρα, πέρασα μεσω twrp recovery με ολα τα wipes την 12.0-YNG1TASOYL (δεν ξέρω αν την λέμε CM12S ή COS 12 ).

Εχω μερικές ερωτησούλες !!:)

1) Αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα: σύνδεσα το κινητό με καλώδιο με το windows 7 pc μου, μετα μπήκα twrp στο κινητό, μετά έκανα ολα τα wipes μετά ανοιξα στο pc μου το έικονίδιο που έιχε εμφανιστέι για το κινητό (οπότε λέω το αναγνωρίζει μια χαρα) πάω να κάνω paste το zip της rom αλλα δεν κατάφερε ποτέ να γίνει το paste...κόλλησε εκεί ετσι απλά...

το ξαναπροσπάθησα με restarts και του pc και του κινητού αλλά τίποτα...

τελικά έβαλα το zip σε ένα usb φλασακι και το σύνδεσα με καλώσιο otg με το κινητό και έτσι πέρασε μιά χαρά..

Ξέρει κανέις γιατί έγινε αυτό?

2) Στην παραπάνω rom, πρέπει να απενεργοποιήσω το wake up και keep awake των google play services για να κερδίσω battery life?(το είχα κάνει στην cm11s)

3) ποιόν custom kernel μου προτείνετε? (χρειάζομαι την επιλογή για να ''πειράζω'' τα charging currents καθώς κάτι φορτιστες και καλώδια που έχω όταν το βαζω να φορτίσει βλέπω 150 με 250ma - με το opo charging current apk - και η φόρτιση δεν τελέιωνει ποτέ )

Αυτά τα ολίγα , ευχαριστώ

SOS

Έχει αναφερθεί τελικά κάποια λύση για το πρόβλημα με το touch και το typing που κολλάει σε μερικές συσκευές? Η oneplus τι λέει γι αυτό? Καλύπτει την εγγύηση?

SOS

Έχει αναφερθεί τελικά κάποια λύση για το πρόβλημα με το touch και το typing που κολλάει σε μερικές συσκευές? Η oneplus τι λέει γι αυτό? Καλύπτει την εγγύηση?

Δε νομίζω να είναι θέμα hardware. Με το επόμενο update ίσως στρώσει. :p

μπα φίλε θέμα hardware είναι, συμβαίνει με όλες τις rom δυστυχώς

Μην είσαι απόλυτος.

Σε εμένα, όλα είναι μια χαρά στο θέμα που αναφέρεις.

Μαμά 4.4.4 έχω.

Στην 12s, δεν ξερω τι παιζει, καθως δεν την έχω περάσει...ακομα.

Μην είσαι απόλυτος.

Σε εμένα, όλα είναι μια χαρά στο θέμα που αναφέρεις.

Μαμά 4.4.4 έχω.

Στην 12s, δεν ξερω τι παιζει, καθως δεν την έχω περάσει...ακομα.

εγώ έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις ρομ και το πρόβλημα με το typing και τα ghost swypes υπάρχει πάντα

εγώ έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις ρομ και το πρόβλημα με το typing και τα ghost swypes υπάρχει πάντα

Εγώ δοκίμασα να απενεργοποιήσω τον ορθογραφικό έλεγχο που είχε και νομίζω πως πάει λίγο καλύτερα.

Edit: Όχι καμιά τρομερή βελτίωση.

Edited by Davout

Εσυ εχεις μπεις σε black list. Θα σου ερθει οτι βγει το 1+3:D

Εχει ξεκινησει παλι η ΟΤΑ. Εχει βγει ειδοποιηση σε αρκετους οπως διαβαζω.

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks