Xander Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 καλησπερα.. εχω ενα θεμα .. εχω την τελευταια εκδοση που πηρα με OTA update και προσπαθησα να κανω root με τον οδηγο που βρηκα στο oneplus one forum . εκει ενω προχωρω κανονικα οταν παω στο σταδιο για fastboot εκει μετα δεν δεχεται εντολες που λογικα σημαινει οτι υπαρχει θεμα με τους drivers . προσπαθησα να βαλω τους samsung drivers αλλα εχω τα windows xp και ακρη δεν εβγαλα. μετα κατεβασα την pre rooted εκδοση αλλα με stock recovery δεν μπορεσα να περασω το zip αρχειο . χρειαζομαι αλλη recovery ... αυτο πως θα το κανω ? ειχα ενα zp 980 και το εκανα root σε 2 λεπτα και τωρα εχω καμια 2 ημερες και ακρη δεν βγαζω... καθε βοηθεια ευπροσδεκτη νομίζω με τα xp δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη.. έιναι αρχαίο λογισμικό και δεν έχει υποστήριξη.. βρες υπολογιστή με τα 7 ή τα 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) Ευχαριστω για την απαντηση. Μια τελευταια ερωτηση...που μπορω να βρω ετοιμη pre-rooted; :) εδώ είσαι φίλε μου http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-stock-rooted-xnph05q-t3027033 Edited April 1, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 εδώ που τα λέμε δεν είναι και κάτι να το κάνεις root. προσωπικά προτιμώ official stock rom και να ρουταρω εγώ, παρά μια pre-rooted rom.:happy: Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Αφαιρέθηκαν post, να θυμίσω ότι εδώ όλοι το hobby μας κάνουμε, είναι κρίμα να "αρπάζεστε" με το παραμικρό. Χαλαρώστε λοιπόν και απολαύστε τη συσκευή σας και την παρέα μας εδώ. Συνεχίζουμε εντός θέματος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Helen says : "UPDATE 4/1 Unfortunately, we don't have a meaningful update today, and probably won't for the next few days as we wait for certification. I'll update this post as soon as I hear back from our partner." Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Helen says : "UPDATE 4/1 Unfortunately, we don't have a meaningful update today, and probably won't for the next few days as we wait for certification. I'll update this post as soon as I hear back from our partner." Τι θελει να πει ο ποιητης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Τι θελει να πει ο ποιητης? Καλο Πασχα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fteo Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Αν είχαν γούστο εκεί στην OnePlus θα έπρεπε σήμερα να κάνουν ανακοίνωση για Lollipop :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καλο Πασχα:p Καλη χρονια θα ελεγα εγω. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Αν είχαν γούστο εκεί στην OnePlus θα έπρεπε σήμερα να κάνουν ανακοίνωση για Lollipop :lol: Δεν παίζουν με τον πόνο του γκατζετάκια / flash-aholic! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καλο Πασχα:p Καλη χρονια θα ελεγα εγω. :P είστε κακοί και οι 2 σας :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 είστε κακοί και οι 2 σας :lol::p Οσο παταει η γατα. :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3068784 Πολύ ωραίο, άντε να βγει version που να παίζει και εκτός κινεζιας. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καινούρια έκδοση AK kernel από χτες το πρωί, πέρασα την τελευταία Nighlty και από πάνω τον AK και θυμήθηκα γιατί είχα καιρό να τον χρησιμοποιήσω. Σε κάθε κλήση που δέχομαι αργεί να ανοίξει η οθόνη ή και δεν ανοίγει καθόλου, οπότε αναγκάζομαι να πατήσω το Power button. Δε θέλει να καθίσει στο κινητό μου με τίποτα όμως!!!! Αναγκαστικά αύριο πάλι αλλαγή. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Ποια rom έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Καινούρια έκδοση AK kernel από χτες το πρωί, πέρασα την τελευταία Nighlty και από πάνω τον AK και θυμήθηκα γιατί είχα καιρό να τον χρησιμοποιήσω. Σε κάθε κλήση που δέχομαι αργεί να ανοίξει η οθόνη ή και δεν ανοίγει καθόλου, οπότε αναγκάζομαι να πατήσω το Power button. Δε θέλει να καθίσει στο κινητό μου με τίποτα όμως!!!! Αναγκαστικά αύριο πάλι αλλαγή. Βάλε smartax governor στο synapse και θα είναι οκ. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Ποια rom έχεις? Αν και στο post μου το αναφέρω, συνήθως δεν το κάνω γιατί είναι γραμμένο στην υπογραφή μου. Είμαι με CM12 Nighlty (01/04). Βάλε smartax governor στο synapse και θα είναι οκ. :rolleyes: Ωραία, θα το δοκιμάσω Βαγγέλη πριν μπω στη διαδικασία νέου flashαρίσματος rom και kernel. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geico Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Έχω παρατηρήσει ότι με την 12 μου κανει μια σκίαση πανω στήν κουρτίνα δηλαδή η μπαταρια τα μπαράκια του σήματος κλπ φαινωνται διπλά είναι bugs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Βάλε smartax governor στο synapse και θα είναι οκ. :rolleyes: Μετά την αλλαγή όλα good. Thanks. Υπήρχε άραγε αυτή η επιλογή για τον governor και παλιότερα ή είναι καινούρια; Είχα ρωτήσει και παλιότερα στο xda για το αν το αντιμετωπίζουν και άλλοι ή είμαι ο μόνος και δεν είχα πάρει απάντηση οπότε γυρνούσα στην εγγύηση του boeffla kernel. Έχω παρατηρήσει ότι με την 12 μου κανει μια σκίαση πανω στήν κουρτίνα δηλαδή η μπαταρια τα μπαράκια του σήματος κλπ φαινωνται διπλά είναι bugs? Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο σε καμία από τις CM12 Nightlies που έχω χρησιμοποιήσει. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 (edited) Μετά την αλλαγή όλα good. Thanks. Υπήρχε άραγε αυτή η επιλογή για τον governor και παλιότερα ή είναι καινούρια; Είχα ρωτήσει και παλιότερα στο xda για το αν το αντιμετωπίζουν και άλλοι ή είμαι ο μόνος και δεν είχα πάρει απάντηση οπότε γυρνούσα στην εγγύηση του boeffla kernel. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο σε καμία από τις CM12 Nightlies που έχω χρησιμοποιήσει. Μανώλη είναι καινούριος governor ειδικά διαμορφωμενος για το oneplus one . επίσης δοκιμάζω την euphoria 5.1 και αν και beta έκδοση την θεωρώ ανώτερη από όλες τις rom που έχω δοκιμάσει (cm12,crash,validus)ταχύτητα, smoothnes δεν παίζετε και στην μπαταρία δείχνει πολύ καλή περισσότερα με screenshot που θα ανεβάσω :o Edited April 2, 2015 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 παιδια καλησπερα μια βοηθεια σας παρακαλω.. SOSSSS Πηγα να περασω την Bliss-Bacon της 1/4 , φορουσα πριν validus εκανα factory reset και clean install new rom εκανα wipe cache και dalvik cache (ΟΛΑ αυτα τα εχω κανει πανω απο 200 φορες τοσα χρονια που εχω android τηλεφωνα) πηγα στο install zip και στο choose zip from/sdcard να βρω το zip της ρομ να το εγκαταστησω και δεν υπαρχει τιποτε. κανενας φακελος κανενα zip. δεν εσβησα κατι , δεν εκανα κατι που δεν εχω κανει πολλες φορες. ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι να κανω το τηλεφωνο δεν ανοιγει και δεν μπορω να βαλω μεσα μια αλλη ρομ να περασω βοηθηστε με σας παρακαλω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 παιδια καλησπερα μια βοηθεια σας παρακαλω.. SOSSSS Πηγα να περασω την Bliss-Bacon της 1/4 , φορουσα πριν validus εκανα factory reset και clean install new rom εκανα wipe cache και dalvik cache (ΟΛΑ αυτα τα εχω κανει πανω απο 200 φορες τοσα χρονια που εχω android τηλεφωνα) πηγα στο install zip και στο choose zip from/sdcard να βρω το zip της ρομ να το εγκαταστησω και δεν υπαρχει τιποτε. κανενας φακελος κανενα zip. δεν εσβησα κατι , δεν εκανα κατι που δεν εχω κανει πολλες φορες. ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι να κανω το τηλεφωνο δεν ανοιγει και δεν μπορω να βαλω μεσα μια αλλη ρομ να περασω βοηθηστε με σας παρακαλω Αν δεν έκανες wipe system κάνε ένα. Factory reset και μετά θα ανοίξει κανονικα:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 παιδια καλησπερα μια βοηθεια σας παρακαλω.. SOSSSS Πηγα να περασω την Bliss-Bacon της 1/4 , φορουσα πριν validus εκανα factory reset και clean install new rom εκανα wipe cache και dalvik cache (ΟΛΑ αυτα τα εχω κανει πανω απο 200 φορες τοσα χρονια που εχω android τηλεφωνα) πηγα στο install zip και στο choose zip from/sdcard να βρω το zip της ρομ να το εγκαταστησω και δεν υπαρχει τιποτε. κανενας φακελος κανενα zip. δεν εσβησα κατι , δεν εκανα κατι που δεν εχω κανει πολλες φορες. ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι να κανω το τηλεφωνο δεν ανοιγει και δεν μπορω να βαλω μεσα μια αλλη ρομ να περασω βοηθηστε με σας παρακαλω Μην αγχώνεσαι. Αν δεν ανοίγει με τίποτα πας εδώ και περνάς από fastboot το factory image της Cyanogen. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Επίσης η euphoria 5.1 έχει ένα bug με το 4g και αν δεν το λύσω μάλλον θα πάω για άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Αν δεν έκανες wipe system κάνε ένα. Factory reset και μετά θα ανοίξει κανονικα:rolleyes: εκανα format system και factory reset αλλα μετα την επανεκινηση μενει στο λογοτυπο του android 1+ μενει εκει και δεν κανει τιποτε αλλο :( ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μην αγχώνεσαι. Αν δεν ανοίγει με τίποτα πας εδώ και περνάς από fastboot το factory image της Cyanogen. :) θα σβησουν ολα οσα εχω μεσα??? θα κλειδωσουν παλι ολα?? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts