nikchris Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Εντάξει φιλέ απο αυτή περάσαμε λίγο πολύ όλοι πολύ σταθερή και πολύ customization αν και στο τελευταίο build έβγαλε το dark theme και μας τα χάλασε Tι, δεν εχει dark ui το σημερινο/χτεσινο build? Αφου ειδα στο changelog οτι εχει βαλει ρυθμιση, μηπως σου ξεφυγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Δεν την έχω περάσει απλά είδα στο thread οτι παραπονούνται όλοι που την έβγαλε Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Τώρα έχουν βγει θέματα άλλωστε οπότε βάζουμε οτι θέλουμε. Θα την περασω σε λίγο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VentriC Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) Μολις τωρα την περασα κι εγω την BlissPop :) Εκ πρωτης οψεος πολυ καλη!:lol: Ελπιζω να μην με κραξετε...Μπορω να βρω καπου να περασω τα εικονιδια που ειχα στην official 4.4.4? :/ Edited January 23, 2015 by VentriC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Αν εχετε τίποτα κουλα κρασαρισματα πχ "ρυθμίσεις" μη ψαρωσετε, φταινε μερικα θεματα.. Ευτυχώς το κατάλαβα πριν αλλαξω ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VentriC Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Οντως ειναι πολυ καλη η blisspop αν και εχει μερικα bug αλλα ειναι ομορφη...Τωρα δεν ξερω αν ειναι μονο σε μενα αυτο που παρατηρησα ή το χει παρατηρησει και κανεις αλλος που την δουλευει...Εμενα καποιες στιγμες απο το Settings βγαζω το Carrier στο notifications και μερικες φορες εμφανιζεται απο μονο του παρ ολο που ειναι απενεργοποιημενο...Και αλλο ενα που εχω δει ειναι οτι ο ηχος κλησης χτυπαει μια φορα και κοβεται μετα σε ringtone Που εχω απο zedge.... Και κατι ακομα...Εκανα nandroid backup αλλα που σημβαινει το εξης τωρα,οταν κανω recover ανοιγει το κινητο κανονικα αλλα μολις κλειδωσει η οθονη δεν ανοιγει με κανενα πληκτρο ουτε με διπλο knock στην οθονη...συνδεω/αποσυνδεω το usb για να μπορω να το δουλεψω...:S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorksubaru Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Οι περισσότερες lolipop είναι σταθερές και χωρίς σημαντικά προβλήματα ,η validus είναι σταθερή με Ακ μου δίνει 6 ώρες sot και έχει το black ui που μου αρέσει προσοχή όμως ο dev την έχει oc by default στα 2880 και την ξεζουμιζει λίγο την μπαταρία οποτε αν την βαλετε κατεβαστε την με έναν kernel manager ,ήμουν αρκετό καιρό στην Bliss από τις καλύτερες lollipop για την συσκευή μας απροβληματιστη ,αν διαβασες για bootloop καλό θα ηταν να διαβαζες και για τον λόγο που υπήρχαν ....επίσης εξαιρετική μπαταρία έχει και το build του darkobas ...παιδιά αφιερωστε λίγο χρόνο να διαβάζετε πρωτού να φλασαρεται θα σας σωσει απο κόπο χρόνο και κάμποσα εγκεφαλικά Καλησπερα!Μπορεις να μου πεις ακριβως ποια ρυθμιση ειναι αυτη με τα 2880 για να την αλλαξω μιας και νομιζω οτι εχω ελαφρια πτωση αποδοσης της μπαταριας. Εχω ΑΚ πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Θα βάλεις το synapse απο το playstore αφου εχεις φλασαρει το ukm.. Το δινει ο Ακ. Μετα μεσα απο synapse κατεβαζεις τη μέγιστη συχνότητα απο 2880 σε οσο θες και πολλα αλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garat Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 καλησπερα παιδια..πως μπορω να κατεβασω το 4.4.4. android γιατι εχω φαει σκαλωμα...και δεν γνωριζω..? Σας παρακαλω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Είμαι με validus και την συνιστώ ανεπιφύλακτα! Ούτε ένα μπούγκ μέχρι στιγμής, γρήγορη και το καλύτερο, για πρώτη φορά έχω gps που κλειδώνει γρήγορα και δεν ξεκλειδώνει μέχρι να το κλείσω εγώ.Μπράβο στους τύπους που φτιάξανε ωραία και σταθερή ρομ. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Είμαι με validus και την συνιστώ ανεπιφύλακτα! Ούτε ένα μπούγκ μέχρι στιγμής, γρήγορη και το καλύτερο, για πρώτη φορά έχω gps που κλειδώνει γρήγορα και δεν ξεκλειδώνει μέχρι να το κλείσω εγώ.Μπράβο στους τύπους που φτιάξανε ωραία και σταθερή ρομ. Eκτος απο ενα, black screen σε εισερχομενες κλησεις μονο ομως οταν το βγαζεις απο καμια τσεπη..... Δεν παρατηρησα αν το εκανε με τον default kernel γιατι τωρα φοραω ak που σιγουρα της εδωσε ενα 15-20% παραπανω μπαταρια! Κατα τα αλλα ολα SUPER οπως ειπες και εσυ σε ολα:) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 (edited) Eκτος απο ενα, black screen σε εισερχομενες κλησεις μονο ομως οταν το βγαζεις απο καμια τσεπη..... Κατα τα αλλα ολα SUPER οπως ειπες και εσυ σε ολα:) Έχεις δίκιο, ξέχασα ότι μου το έκανε πριν μερικές μέρες, δεν φταίει η τσέπη τελικά, είμαι με μάνα κέρνελ και μου το κάνει. Πάντως δεν με χαλάει γιατί αυτά που θέλω τα κάνει και πιο πολύ το gps που είναι εργαλείο.Τώρα με ανοιχτό ήχο, την ανοίγεις την οθόνη και μόνος σου, πιστεύω ότι για μερικές μέρες μέχρι να διορθωθεί, είναι οκ. Φοβάμαι να αλλάξω κέρνελ για τον λόγο να μην επηρεάσει το gps αλλιώς θα το είχα βάλει, δίνει και ταχύτητα ο ΑΚ, τον είχα βάλει πριν μια εβδομάδα στην vanir exodus αλλά το gps έχανε σήμα και τελικά την έβγαλα, κρίμα γιατί μου άρεσε, έχει τις περισσότερες παραμετροποιήσεις από όλες στα κουμπιά οθόνης όπως της κιτ κατ αλλά από την άλλη μου την έσπαγε που δεν είχε ημερομηνία στην μπάρα ειδοποιήσεων. Edited January 24, 2015 by sikuonas Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 ρε μάγκες kernel πως αλλάζεις έχω μπερδευτεί :/ έχω blisspop και από μπαταρία δεν τα πάει καλά, με το ζόρι βγάζω 16-20 ώρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Τους οδηγούς που υπάρχουν στα θέματα των kernels στο XDA τα διάβασες καθόλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Eκτος απο ενα, black screen σε εισερχομενες κλησεις μονο ομως οταν το βγαζεις απο καμια τσεπη..... Δεν παρατηρησα αν το εκανε με τον default kernel γιατι τωρα φοραω ak που σιγουρα της εδωσε ενα 15-20% παραπανω μπαταρια! Κατα τα αλλα ολα SUPER οπως ειπες και εσυ σε ολα:) Η black screen σε εισερχόμενες είναι κοινό bug των λολιποπ Ρομ πηγαίνετε στο ρυθμίσεις προβολή και απενεργοποίηστε το prevent accidental wake up Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Και κατι ακομα...Εκανα nandroid backup αλλα που σημβαινει το εξης τωρα,οταν κανω recover ανοιγει το κινητο κανονικα αλλα μολις κλειδωσει η οθονη δεν ανοιγει με κανενα πληκτρο ουτε με διπλο knock στην οθονη...συνδεω/αποσυνδεω το usb για να μπορω να το δουλεψω...:S Το έκανε και σε μένα μια φορά αλλά έστρωσε μόνο του. εάν έχεις βρει κάτι ή ξέρει κάποιος ας το πει για να το διορθώσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Η black screen σε εισερχόμενες είναι κοινό bug των λολιποπ Ρομ πηγαίνετε στο ρυθμίσεις προβολή και απενεργοποίηστε το prevent accidental wake up Σε υπερ ευχαριστω για την βοηθεια σου.Χτες βραδυ που εψαχνα να βρω τι μπορω να κανω,αν και περαασα απο εκει και σκεφτηκα να το κανω,μου φανηκε πως δεν κολλαγε και δεν προσπαθησα.... Και παλι χιλια σε ευχαριστω για την βοηθεια σου. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κατι ακομα...Εκανα nandroid backup αλλα που σημβαινει το εξης τωρα,οταν κανω recover ανοιγει το κινητο κανονικα αλλα μολις κλειδωσει η οθονη δεν ανοιγει με κανενα πληκτρο ουτε με διπλο knock στην οθονη...συνδεω/αποσυνδεω το usb για να μπορω να το δουλεψω...:S Το έκανε και σε μένα μια φορά αλλά έστρωσε μόνο του. εάν έχεις βρει κάτι ή ξέρει κάποιος ας το πει για να το διορθώσουμε. Φιλε,δεν κλειδωνω οθονη και δεν το εχω αντιμετωπισει αλλα ισως να σε βοηθησει κατι που θα κανω και σκεφτηκα μηπως δεν το κανεις εσυ και ειναι το εξης:Οταν κανεις επαναφορα,κανεις wipe οπως οταν περνας την ρομ απο την αρχη;Δηλαδη,system,data,dalvik cache,cache και επαναφορα τηλεφωνου στην εργοστασιακη,ουτως ωστε να κανεις 'καθαρο΄ backup Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Και κατι ακομα...Εκανα nandroid backup αλλα που σημβαινει το εξης τωρα,οταν κανω recover ανοιγει το κινητο κανονικα αλλα μολις κλειδωσει η οθονη δεν ανοιγει με κανενα πληκτρο ουτε με διπλο knock στην οθονη...συνδεω/αποσυνδεω το usb για να μπορω να το δουλεψω...:S Μου το εκανε κι εμενα αυτο, δεν δοκιμασα αυτο με το USB. Επρεπε να κρατησω το power πατημενο για να ξανανοιξει το κινητο. Εχω μια υποψια οτι μπορει να σχετιζεται με το persist partition που γινεται corrupted. Δοκιμασε να κανεις clean flash την stock ROM (αφου εχεις περασει το TWRP backup και οτι αλλα αρχεια εχεις στην internal storage στον υπολογιστη (εγω δεν το ειχα κανει και μου εκανε format και την πατησα). Στη συνεχεια κανε restore το nandroid backup, χωρις το persist partition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Μου το εκανε κι εμενα αυτο, δεν δοκιμασα αυτο με το USB. Επρεπε να κρατησω το power πατημενο για να ξανανοιξει το κινητο. Εχω μια υποψια οτι μπορει να σχετιζεται με το persist partition που γινεται corrupted. Δοκιμασε να κανεις clean flash την stock ROM (αφου εχεις περασει το TWRP backup και οτι αλλα αρχεια εχεις στην internal storage στον υπολογιστη (εγω δεν το ειχα κανει και μου εκανε format και την πατησα). Στη συνεχεια κανε restore το nandroid backup, χωρις το persist partition. Και εγώ αναγκάστηκα να κάνω clean install. Το θέμα είναι να γλιτώνεις όλη την φασαρία εάν βρούμε τι το δημιουργεί και τι το διορθώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Παιδιά εδώ και λίγες μέρες έχω περάσει ak και η απόδοση είναι καλη αλλά παρατηρώ αρκετό battery drain ! Δεν βγάζω ουτε 4 ώρες οθόνη ! Επίσης κάτι είχα δει για τιν ak για fast charging αλλά όταν βάζω να φορτίζει το κινητό λέει 4-5 ώρες για πληρη φόρτιση ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Και κατι ακομα...Εκανα nandroid backup αλλα που σημβαινει το εξης τωρα,οταν κανω recover ανοιγει το κινητο κανονικα αλλα μολις κλειδωσει η οθονη δεν ανοιγει με κανενα πληκτρο ουτε με διπλο knock στην οθονη...συνδεω/αποσυνδεω το usb για να μπορω να το δουλεψω...:S Μπορεί να είναι εντελώς άσχετο, αλλά αυτό μου το έκανε και εμένα όταν πείραξα από την προστασία απορρήτου το "Οθόνη κλειδώματος CM". Κανονικά πρέπει όλες οι ρυθμίσεις να είναι στο "Επιτρέπεται". Δες μετά το recover αν αλλάζουν οι ρυθμίσεις. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorksubaru Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Θα βάλεις το synapse απο το playstore αφου εχεις φλασαρει το ukm.. Το δινει ο Ακ. Μετα μεσα απο synapse κατεβαζεις τη μέγιστη συχνότητα απο 2880 σε οσο θες και πολλα αλλα. Καλημέρα και σ ευχαριστώ για την απάντηση. Έβαλα synapse και έχω τον ak kernel με στοκ ρυθμίσεις και συχνότητα 2478 απλά έχω validus και δεν έχω καλή απόδοση μπαταρίας οπότε ψάχνω να βρω τι φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Και εγώ αναγκάστηκα να κάνω clean install. Το θέμα είναι να γλιτώνεις όλη την φασαρία εάν βρούμε τι το δημιουργεί και τι το διορθώνει. Για αρχη δοκιμασε να μην περιλαμβανεις το persist partition στο nandroid backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Για αρχη δοκιμασε να μην περιλαμβανεις το persist partition στο nandroid backup. Θέμα kernel ακούγεται η ιστορία. Μήπως είχες βάλει κανα custom kernel προτού κάνεις clean flash? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Οι τελευταίες εκδόσεις της slimsaber δεν bootάρουν ούτε μετά από wipe. Είναι γνωστό το θέμα; Ποια άλλη rom προτείνεται να περάσω; Προτιμώ με dark ui. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts