toroman Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Παιδιά χθες πέρασα cm12 και μέχρι στιγμης έχω τα εξης : δεν μπορω να περάσω όλες τις επαφες μου , μου βγάζει μονο τις παλιές και όχι τις καινούργιες που είναι πολλές και προσφατες σχετικα αφού δοκιμασία να κάνω import απο σιμ τίποτα ! ,επίσης παρατηρώ οτι η εναλλαγή στις σελιδες ,στις εφαρμογές γίνεται πολύ απότομα χωρίς να έχω αλλάξει τις ρυθμίσεις προγραμματιστή ! Λιγη βοήθεια ? Ευχαριστώ ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Παιδιά χθες πέρασα cm12 και μέχρι στιγμης έχω τα εξης : δεν μπορω να περάσω όλες τις επαφες μου , μου βγάζει μονο τις παλιές και όχι τις καινούργιες που είναι πολλές και προσφατες σχετικα αφού δοκιμασία να κάνω import απο σιμ τίποτα ! ,επίσης παρατηρώ οτι η εναλλαγή στις σελιδες ,στις εφαρμογές γίνεται πολύ απότομα χωρίς να έχω αλλάξει τις ρυθμίσεις προγραμματιστή ! Λιγη βοήθεια ? Ευχαριστώ ! Ποια cm12 έβαλες; Δεν ξέρω αν βοηθάει ή είναι σχετικό, αλλά η τελευταία nightly cm12-20150121 έχει το εξής fix στο changelog από ότι βλέπω: "Contacts: fix exporting SIM contacts the first time". Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Παιδιά χθες πέρασα cm12 και μέχρι στιγμης έχω τα εξης : δεν μπορω να περάσω όλες τις επαφες μου , μου βγάζει μονο τις παλιές και όχι τις καινούργιες που είναι πολλές και προσφατες σχετικα αφού δοκιμασία να κάνω import απο σιμ τίποτα ! ,επίσης παρατηρώ οτι η εναλλαγή στις σελιδες ,στις εφαρμογές γίνεται πολύ απότομα χωρίς να έχω αλλάξει τις ρυθμίσεις προγραμματιστή ! Λιγη βοήθεια ? Ευχαριστώ ! Ποιες ειναι οι παλιες και ποιες οι καινουργιες; Ολες στο google δεν ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Παίδες στην validus φλασάρατε πρώτα official cm,και το undate firmware που παίζει τελευταία ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Εχω είχα φλασαρει το 16/1 update και μετά τη validus Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Εχω είχα φλασαρει το 16/1 update και μετά τη validus καλημερα φιλε Στεφανε μη μου πεις οτι φορας ακομη την validus?? :) :) εμεινες τοσο καιρο σε ιδια?? ΠΛΑΚΑ κανω εισαι ακομη ευχαριστημενος με την ρομ?? παει καλα? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Εγώ τελικά από μια ημέρα με darkobas ειμαι ευχαριστημένος μιας και ρολαρει ωραία. Βέβαια έβαλα ak για να στρώσει και έκανα κάποιες ρυθμίσεις μεσα. Μπαταρία κλασικά ξέρουμε όπως όλες. Το μεσεντζερ μου κάνει εντύπωση γτ ρολαρει τέλεια πράγμα που δεν το βρίσκεις παντού στις ρομ. Δοκίμασα κάποιο θέμα και έπαιζε μια χαρά. Δεν είναι τόσο παραμετροποιησιμη όσο θα ήθελα. Επίσης μου τη σπάει που δεν μπορώ να βάλω φώτο στο προφίλ στο κυκλακι ξέρετε. Έχω κατεβάσει ήδη την resurrection για μια αλλαγή. Κάτι τελευταίο σπαστικό ήταν το στοκ πληκτρολόγιο που δεν έχει τόνους στα ελληνικά. Και για να κλείσω, φλασαρα το νέο firmware και μετά την ρομ. Όλα καλά. Edited January 21, 2015 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 καλημερα φιλε Στεφανε μη μου πεις οτι φορας ακομη την validus?? :) :) εμεινες τοσο καιρο σε ιδια?? ΠΛΑΚΑ κανω εισαι ακομη ευχαριστημενος με την ρομ?? παει καλα? Μια χαρά παει η Ρομ μου αρέσει και το black ui θα μείνω καιρό σε αυτή (δυο τρεις μέρες) Εγώ τελικά από μια ημέρα με darkobas ειμαι ευχαριστημένος μιας και ρολαρει ωραία. Βέβαια έβαλα ak για να στρώσει και έκανα κάποιες ρυθμίσεις μεσα. Μπαταρία κλασικά ξέρουμε όπως όλες. Το μεσεντζερ μου κάνει εντύπωση γτ ρολαρει τέλεια πράγμα που δεν το βρίσκεις παντού στις ρομ. Δοκίμασα κάποιο θέμα και έπαιζε μια χαρά. Δεν είναι τόσο παραμετροποιησιμη όσο θα ήθελα. Επίσης μου τη σπάει που δεν μπορώ να βάλω φώτο στο προφίλ στο κυκλακι ξέρετε. Έχω κατεβάσει ήδη την resurrection για μια αλλαγή. Κάτι τελευταίο σπαστικό ήταν το στοκ πληκτρολόγιο που δεν έχει τόνους στα ελληνικά. Και για να κλείσω, φλασαρα το νέο firmware και μετά την ρομ. Όλα καλά. Δημήτρη για να βάλεις φωτογραφία στη status πρεπει να επιλεξης τη φωτογραφία για να τη βάλεις και όχι συλλογή εγώ με darko είχα βάλει κανινικα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Μια χαρά παει η Ρομ μου αρέσει και το black ui θα μείνω καιρό σε αυτή (δυο τρεις μέρες) Δημήτρη για να βάλεις φωτογραφία στη status πρεπει να επιλεξης τη φωτογραφία για να τη βάλεις και όχι συλλογή εγώ με darko είχα βάλει κανινικα Σωστός δεν είχα πάει έτσι! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Μια χαρά παει η Ρομ μου αρέσει και το black ui θα μείνω καιρό σε αυτή (δυο τρεις μέρες) εισαι πιο ευχαριστημενος με αυτην παρα με την bliss?? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrc187 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Επειδή κάπου σας έχασα. ..είχα βάλει bliss pop 01/01, μετά την 01/05 και πλέον cm 12 nightly 08/10 όπου και μου φαίνεται ότι πάει μια χαρά εκτός λίγο από την μπαταρία. ..update firmware δεν έκανα ποτέ! !! Χρειάζεται? Γτ ήδη με τρώει να αλλάξω πάλι. ..αν έχει κάποιος και λινκ καλοδεχουμενο, όπως επίσης να διασαφηνιστει επίσης και το update του modem αν χρειάζεται! !! τηλέφωναρα είναι το άτιμο, αλλά πρέπει να διαβάζεις 5 ώρες την ημέρα για να το εκμεταλλευτεις 100%!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Επειδή κάπου σας έχασα. ..είχα βάλει bliss pop 01/01, μετά την 01/05 και πλέον cm 12 nightly 08/10 όπου και μου φαίνεται ότι πάει μια χαρά εκτός λίγο από την μπαταρία. ..update firmware δεν έκανα ποτέ! !! Χρειάζεται? Γτ ήδη με τρώει να αλλάξω πάλι. ..αν έχει κάποιος και λινκ καλοδεχουμενο, όπως επίσης να διασαφηνιστει επίσης και το update του modem αν χρειάζεται! !! τηλέφωναρα είναι το άτιμο, αλλά πρέπει να διαβάζεις 5 ώρες την ημέρα για να το εκμεταλλευτεις 100%!!! Βάλε την τελευταία cm που βάζεις, δεν χρειάζεται εσύ να κάνεις update. Στο περνάει η ρομ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrc187 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Κι αν θελήσω να ψαχτώ με άλλες ρομ αργότερα πάλι δεν θα χρειαστεί ούτε μόντεμ ούτε firmware από τι φαντάζομαι. ..Thanks ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Αργει λιγο παιδες να κλειδωσει σε αποθηκευμενο wifi με CM11S και SlimKat (φανταζομαι και σε αλλες kitkat) ? Παιρνει περιπου 10 δευτερολεπτα απο τη στιγμη που παταω το κουμπι να ενεργοποιησω το wifi (ειτε με widget ειτε απο τις ρυθμισεις) μεχρι να συνδεθει και να εμφανιστει το εικονιδιο στη notification bar. Με την τελευταια CM12 Nightly και BlissPop, συνδεεται σε 3-4 δευτερολεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Με cm11s και stock kernel καθυστερεί όπως λες,μετα που είχα βάλει τον ak 0.80 αν θυμάμαι καλά εκανε connect σε 3-4sec Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Μια χαρά παει η Ρομ μου αρέσει και το black ui θα μείνω καιρό σε αυτή (δυο τρεις μέρες) εισαι πιο ευχαριστημενος με αυτην παρα με την bliss?? Το ίδιο smooth και απροβληματιστες είναι απλά μου αρέσει το black πιο πολύ επίσης ο dev της validus μου φαίνεται οτι τεσταρει περισσότερο τα build προτού να τα δώσει Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Με cm11s και stock kernel καθυστερεί όπως λες,μετα που είχα βάλει τον ak 0.80 αν θυμάμαι καλά εκανε connect σε 3-4sec Εχουν δοθει νεοι drivers wifi που περιλαμβανονται πλεον στους custom kernel Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Την τελευταια εκδοση έβαλα που βγήκε χθες το βράδυ ! Παλιές λέω για τις επαφες που είχα στο gmail απο τις πρωτες ! Και καινούργιες λέω μήπως θέλει να τις κάνω sync ! Τελοσπαντων δεν έβγαλαν άκρη ακόμα με τις επαφες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Αν έχεις ενεργοποιημένο το sync γίνεται αυτόματα. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Αμα ακνω clean install λέτε να στρώσει ? Προτείνετε εσείς κάποια καλη cm12 ROM ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Αμα ακνω clean install λέτε να στρώσει ? Προτείνετε εσείς κάποια καλη cm12 ROM ? αυτη την ρομ εβαλα http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/dev-test-cm12-ak-t2941541 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Την τελευταια εκδοση έβαλα που βγήκε χθες το βράδυ ! Παλιές λέω για τις επαφες που είχα στο gmail απο τις πρωτες ! Και καινούργιες λέω μήπως θέλει να τις κάνω sync ! Τελοσπαντων δεν έβγαλαν άκρη ακόμα με τις επαφες Εαν πας στους λογαριασμους και δεις της γοογλε,πατα επανω και θα σου βγαλει ολες τις εφαρμογες που συνχγρονιζονται,απο επαφες ατζεντα κλπ.Εκει πρπει να ειναι και οι επαφες τσεκαρισμενες για να τις συχγρονιζει.Εαν το πατησεις και σου βγαλει προβλημα οτι δεν τις συχγρονιζει,τσε (ξε)εκαρησε το κανα δυο τρεις φορες και θα παρει τα ισια του. Μπορεις ομως και μεσω του υπολογιστη σου να να ανοιξεις το gmail και να βρεις τις επαφες σου.Οτι διορθωσεις απο εκει,συχγρονιζεται αυτοματα και στο κινητο. Μερικες φορες υπαρχει προβλημα με τον συχγρονισμο.Απο την αλλη,κοιτα να δεις σε ποιους λογαριασμους ειναι ολες σου οι επαφες,να ειναι ολες στην γοογλε και αυτες που μπορει να εχει στην σιμ καρτα σου.Υπαρχουν προγραμματα τα οποια βοηθανε σε αυτο οπως μια αλλη εφαρμογη επαφων κλπ.Μολις τελειωσεις και βρεις ολες σου τις επαφες και τις συχγρονισεις,μπορεις να βγαλεις και τα προγραμματα που σε βοηθησαν να 'συγυρισεις' τις επαφες σου. Παλιες η καινουργιες επαφες δεν εχει σημασια,ολες πανε στο ιδιο μερος και τις συχγρονιζει μαζι. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Ο Franco έβγαλε kernel συμβατό και με Lollipop για όσους ενδιαφέρονται. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Ο Franco έβγαλε kernel συμβατό και με Lollipop για όσους ενδιαφέρονται. Τον εβαλες; εχω τον ακ. Βεβαια και τον πορτογαλο εχω πολυ καιρο να τον δω και κανει καλη δουλεια. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Τον εβαλες; εχω τον ακ. Βεβαια και τον πορτογαλο εχω πολυ καιρο να τον δω και κανει καλη δουλεια. Όχι ακόμη. Θέλει να flashάρω πρώτα καινούρια rom για να "φύγει" ο boeffla και επειδή το έκανα χτες και τα σημερινά commits δεν δείχνουν κάτι το ιδιαίτερο από αλλαγές, θα καθυστερήσω λίγο. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts