Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά χθες πέρασα cm12 και μέχρι στιγμης έχω τα εξης : δεν μπορω να περάσω όλες τις επαφες μου , μου βγάζει μονο τις παλιές και όχι τις καινούργιες που είναι πολλές και προσφατες σχετικα αφού δοκιμασία να κάνω import απο σιμ τίποτα ! ,επίσης παρατηρώ οτι η εναλλαγή στις σελιδες ,στις εφαρμογές γίνεται πολύ απότομα χωρίς να έχω αλλάξει τις ρυθμίσεις προγραμματιστή ! Λιγη βοήθεια ? Ευχαριστώ !
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά χθες πέρασα cm12 και μέχρι στιγμης έχω τα εξης : δεν μπορω να περάσω όλες τις επαφες μου , μου βγάζει μονο τις παλιές και όχι τις καινούργιες που είναι πολλές και προσφατες σχετικα αφού δοκιμασία να κάνω import απο σιμ τίποτα ! ,επίσης παρατηρώ οτι η εναλλαγή στις σελιδες ,στις εφαρμογές γίνεται πολύ απότομα χωρίς να έχω αλλάξει τις ρυθμίσεις προγραμματιστή ! Λιγη βοήθεια ? Ευχαριστώ !

Ποια cm12 έβαλες; Δεν ξέρω αν βοηθάει ή είναι σχετικό, αλλά η τελευταία nightly cm12-20150121 έχει το εξής fix στο changelog από ότι βλέπω: "Contacts: fix exporting SIM contacts the first time".

Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly.

Ποιες ειναι οι παλιες και ποιες οι καινουργιες; Ολες στο google δεν ειναι;

Παίδες στην validus φλασάρατε πρώτα official cm,και το undate firmware που παίζει τελευταία ?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Εχω είχα φλασαρει το 16/1 update και μετά τη validus

καλημερα φιλε Στεφανε

μη μου πεις οτι φορας ακομη την validus?? :) :)

εμεινες τοσο καιρο σε ιδια??

ΠΛΑΚΑ κανω

εισαι ακομη ευχαριστημενος με την ρομ??

παει καλα?

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Εγώ τελικά από μια ημέρα με darkobas ειμαι ευχαριστημένος μιας και ρολαρει ωραία. Βέβαια έβαλα ak για να στρώσει και έκανα κάποιες ρυθμίσεις μεσα. Μπαταρία κλασικά ξέρουμε όπως όλες. Το μεσεντζερ μου κάνει εντύπωση γτ ρολαρει τέλεια πράγμα που δεν το βρίσκεις παντού στις ρομ. Δοκίμασα κάποιο θέμα και έπαιζε μια χαρά. Δεν είναι τόσο παραμετροποιησιμη όσο θα ήθελα.

Επίσης μου τη σπάει που δεν μπορώ να βάλω φώτο στο προφίλ στο κυκλακι ξέρετε. Έχω κατεβάσει ήδη την resurrection για μια αλλαγή. Κάτι τελευταίο σπαστικό ήταν το στοκ πληκτρολόγιο που δεν έχει τόνους στα ελληνικά. Και για να κλείσω, φλασαρα το νέο firmware και μετά την ρομ. Όλα καλά.

Edited by prioxxx
Δημήτρης

καλημερα φιλε Στεφανε

μη μου πεις οτι φορας ακομη την validus?? :) :)

εμεινες τοσο καιρο σε ιδια??

ΠΛΑΚΑ κανω

εισαι ακομη ευχαριστημενος με την ρομ??

παει καλα?

Μια χαρά παει η Ρομ μου αρέσει και το black ui θα μείνω καιρό σε αυτή (δυο τρεις μέρες)

Εγώ τελικά από μια ημέρα με darkobas ειμαι ευχαριστημένος μιας και ρολαρει ωραία. Βέβαια έβαλα ak για να στρώσει και έκανα κάποιες ρυθμίσεις μεσα. Μπαταρία κλασικά ξέρουμε όπως όλες. Το μεσεντζερ μου κάνει εντύπωση γτ ρολαρει τέλεια πράγμα που δεν το βρίσκεις παντού στις ρομ. Δοκίμασα κάποιο θέμα και έπαιζε μια χαρά. Δεν είναι τόσο παραμετροποιησιμη όσο θα ήθελα.

Επίσης μου τη σπάει που δεν μπορώ να βάλω φώτο στο προφίλ στο κυκλακι ξέρετε. Έχω κατεβάσει ήδη την resurrection για μια αλλαγή. Κάτι τελευταίο σπαστικό ήταν το στοκ πληκτρολόγιο που δεν έχει τόνους στα ελληνικά. Και για να κλείσω, φλασαρα το νέο firmware και μετά την ρομ. Όλα καλά.

Δημήτρη για να βάλεις φωτογραφία στη status πρεπει να επιλεξης τη φωτογραφία για να τη βάλεις και όχι συλλογή εγώ με darko είχα βάλει κανινικα

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Μια χαρά παει η Ρομ μου αρέσει και το black ui θα μείνω καιρό σε αυτή (δυο τρεις μέρες)

Δημήτρη για να βάλεις φωτογραφία στη status πρεπει να επιλεξης τη φωτογραφία για να τη βάλεις και όχι συλλογή εγώ με darko είχα βάλει κανινικα

Σωστός δεν είχα πάει έτσι!

Δημήτρης

εισαι πιο ευχαριστημενος με αυτην παρα με την bliss??

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Επειδή κάπου σας έχασα. ..είχα βάλει bliss pop 01/01, μετά την 01/05 και πλέον cm 12 nightly 08/10 όπου και μου φαίνεται ότι πάει μια χαρά εκτός λίγο από την μπαταρία. ..update firmware δεν έκανα ποτέ! !! Χρειάζεται?

Γτ ήδη με τρώει να αλλάξω πάλι. ..αν έχει κάποιος και λινκ καλοδεχουμενο, όπως επίσης να διασαφηνιστει επίσης και το update του modem αν χρειάζεται! !!

τηλέφωναρα είναι το άτιμο, αλλά πρέπει να διαβάζεις 5 ώρες την ημέρα για να το εκμεταλλευτεις 100%!!!

Επειδή κάπου σας έχασα. ..είχα βάλει bliss pop 01/01, μετά την 01/05 και πλέον cm 12 nightly 08/10 όπου και μου φαίνεται ότι πάει μια χαρά εκτός λίγο από την μπαταρία. ..update firmware δεν έκανα ποτέ! !! Χρειάζεται?

Γτ ήδη με τρώει να αλλάξω πάλι. ..αν έχει κάποιος και λινκ καλοδεχουμενο, όπως επίσης να διασαφηνιστει επίσης και το update του modem αν χρειάζεται! !!

τηλέφωναρα είναι το άτιμο, αλλά πρέπει να διαβάζεις 5 ώρες την ημέρα για να το εκμεταλλευτεις 100%!!!

Βάλε την τελευταία cm που βάζεις, δεν χρειάζεται εσύ να κάνεις update. Στο περνάει η ρομ

Δημήτρης

Αργει λιγο παιδες να κλειδωσει σε αποθηκευμενο wifi με CM11S και SlimKat (φανταζομαι και σε αλλες kitkat) ? Παιρνει περιπου 10 δευτερολεπτα απο τη στιγμη που παταω το κουμπι να ενεργοποιησω το wifi (ειτε με widget ειτε απο τις ρυθμισεις) μεχρι να συνδεθει και να εμφανιστει το εικονιδιο στη notification bar. Με την τελευταια CM12 Nightly και BlissPop, συνδεεται σε 3-4 δευτερολεπτα.

Με cm11s και stock kernel καθυστερεί όπως λες,μετα που είχα βάλει τον ak 0.80 αν θυμάμαι καλά εκανε connect σε 3-4sec

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

εισαι πιο ευχαριστημενος με αυτην παρα με την bliss??

Το ίδιο smooth και απροβληματιστες είναι απλά μου αρέσει το black πιο πολύ επίσης ο dev της validus μου φαίνεται οτι τεσταρει περισσότερο τα build προτού να τα δώσει

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Με cm11s και stock kernel καθυστερεί όπως λες,μετα που είχα βάλει τον ak 0.80 αν θυμάμαι καλά εκανε connect σε 3-4sec

Εχουν δοθει νεοι drivers wifi που περιλαμβανονται πλεον στους custom kernel

Δημήτρης

Την τελευταια εκδοση έβαλα που βγήκε χθες το βράδυ ! Παλιές λέω για τις επαφες που είχα στο gmail απο τις πρωτες ! Και καινούργιες λέω μήπως θέλει να τις κάνω sync ! Τελοσπαντων δεν έβγαλαν άκρη ακόμα με τις επαφες
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αμα ακνω clean install λέτε να στρώσει ? Προτείνετε εσείς κάποια καλη cm12 ROM ?

αυτη την ρομ εβαλα http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/dev-test-cm12-ak-t2941541

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την τελευταια εκδοση έβαλα που βγήκε χθες το βράδυ ! Παλιές λέω για τις επαφες που είχα στο gmail απο τις πρωτες ! Και καινούργιες λέω μήπως θέλει να τις κάνω sync ! Τελοσπαντων δεν έβγαλαν άκρη ακόμα με τις επαφες

Εαν πας στους λογαριασμους και δεις της γοογλε,πατα επανω και θα σου βγαλει ολες τις εφαρμογες που συνχγρονιζονται,απο επαφες ατζεντα κλπ.Εκει πρπει να ειναι και οι επαφες τσεκαρισμενες για να τις συχγρονιζει.Εαν το πατησεις και σου βγαλει προβλημα οτι δεν τις συχγρονιζει,τσε (ξε)εκαρησε το κανα δυο τρεις φορες και θα παρει τα ισια του.

Μπορεις ομως και μεσω του υπολογιστη σου να να ανοιξεις το gmail και να βρεις τις επαφες σου.Οτι διορθωσεις απο εκει,συχγρονιζεται αυτοματα και στο κινητο.

Μερικες φορες υπαρχει προβλημα με τον συχγρονισμο.Απο την αλλη,κοιτα να δεις σε ποιους λογαριασμους ειναι ολες σου οι επαφες,να ειναι ολες στην γοογλε και αυτες που μπορει να εχει στην σιμ καρτα σου.Υπαρχουν προγραμματα τα οποια βοηθανε σε αυτο οπως μια αλλη εφαρμογη επαφων κλπ.Μολις τελειωσεις και βρεις ολες σου τις επαφες και τις συχγρονισεις,μπορεις να βγαλεις και τα προγραμματα που σε βοηθησαν να 'συγυρισεις' τις επαφες σου.

Παλιες η καινουργιες επαφες δεν εχει σημασια,ολες πανε στο ιδιο μερος και τις συχγρονιζει μαζι.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Ο Franco έβγαλε kernel συμβατό και με Lollipop για όσους ενδιαφέρονται.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Ο Franco έβγαλε kernel συμβατό και με Lollipop για όσους ενδιαφέρονται.

Τον εβαλες; εχω τον ακ. Βεβαια και τον πορτογαλο εχω πολυ καιρο να τον δω και κανει καλη δουλεια.

Δημήτρης

Τον εβαλες; εχω τον ακ. Βεβαια και τον πορτογαλο εχω πολυ καιρο να τον δω και κανει καλη δουλεια.

Όχι ακόμη. Θέλει να flashάρω πρώτα καινούρια rom για να "φύγει" ο boeffla και επειδή το έκανα χτες και τα σημερινά commits δεν δείχνουν κάτι το ιδιαίτερο από αλλαγές, θα καθυστερήσω λίγο.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks