Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλύτερα να είμαστε όλοι στην 5.3 γιατί ίσως αλλάζουν τα νούμερα από έκδοση σε έκδοση! ;) Πάντως ο ΑΚ δεν σε κόβει, καλό αυτό. Τι φρίκες τρώει ο franco ρε γμτ;
Shit Happens!!!

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα θυμαται κανεις την εφαρμογη για lolipop για να φαινεται το ποσοστο της μπαταριας;

Ενταξει το βρηκα

Edited by kaeser

Και εμένα είχε κολλήσει μια φορά και με reboot έστρωσε. Κάποια διεργασία λογικά έχει κολλήσει. Από εφαρμογές πάντως, είδα ότι είχε τεράστια δiαφορά σε κατανάλωση όταν σταμάτησα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής τα background data του foursquare.

Πάνω που έβαλα cm remix και μου άρεσε αρκετά βγήκε mahdi (euphoria) lollipop... Δεν με αφήνουν σε ησυχία
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Πάνω που έβαλα cm remix και μου άρεσε αρκετά βγήκε mahdi (euphoria) lollipop... Δεν με αφήνουν σε ησυχία

Γράφουν για bugs;

Δημήτρης

Κάποιοι λένε ότι τρέχει νεράκι υπάρχουν δύο τρεις ως ώρας που λένε για bugs νωρίς ακόμα χθες βγήκε θα φλασαρω το βράδυ και θα δούμε
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

καλημέρα παίδες.

Μια ερώτηση, ενώ έχω ενεργοποιήση με΄σω vodafone το 4g και μολις βάζω το τηλέφωνο σε LTE (recommended) χάνω τελείως το σήμα ?

τι παίζει ?

Model Α0001

Cyan Version 11.0-XNPH44S

Build Number KTU84Q

δεν έχει το λογότυπο Cyanogen απο πίσω αλλά ήταν με την Cyanogen φορτωμένη (το παρέλαβα σε κλειστο κουτι κανονικα)

καλημέρα παίδες.

Μια ερώτηση, ενώ έχω ενεργοποιήση με΄σω vodafone το 4g και μολις βάζω το τηλέφωνο σε LTE (recommended) χάνω τελείως το σήμα ?

τι παίζει ?

Model Α0001

Build Number KTU84Q

δεν έχει το λογότυπο Cyanogen απο πίσω αλλά ήταν με την Cyanogen φορτωμένη (το παρέλαβα σε κλειστο κουτι κανονικα)

Πολλοί αναφέρουν το ίδιο πρόβλημα με Vodafone.. Εγώ είμαι με COSMOTE και το 4g μου λειτουργεί όπως πρέπει.. Μήπως είστε σε περιοχές χωρίς 4g? Δοκιμάστε μια κάρτα COSMOTE να δείτε αν σας κάνει το ίδιο.. Αν δεν το κάνει είναι πρόβλημα της vodafone και πρέπει να μιλήσετε μαζί τους

καλημέρα παίδες.

τι παίζει ?

Model Α0001

Build Number KTU84Q

Και ξανα γραφω το ιδιο προβλημα ειχα και εγω και δοκιμασα και τις 3 εταιριες χωρις αποτελεσμα. Μολις εκανα root και εβαλα custom rom 44s συγκεκριμενα ειχα κανονικα 4g

Οποτε ξερεις τι πρεπει να κανεις

Και ξανα γραφω το ιδιο προβλημα ειχα και εγω και δοκιμασα και τις 3 εταιριες χωρις αποτελεσμα. Μολις εκανα root και εβαλα custom rom 44s συγκεκριμενα ειχα κανονικα 4g

Οποτε ξερεις τι πρεπει να κανεις

μα έχω την 44s ... με fastboot κλπ κλπ

Edited by dragons
προσθήκη, για να μην γεμίζει το thead χωρίς λόγο...

Παιδιά μια ερώτηση..........υπάρχει η επιλογή fast boot στην κανονική έκδοση της Cyanogen Mod δλδ. την 44s για One+One????

Παιδιά μια ερώτηση..........υπάρχει η επιλογή fast boot στην κανονική έκδοση της Cyanogen Mod δλδ. την 44s για One+One????

δες εδώ https://cyngn.com/products/oneplusone/ και κατέβασε στο τέλος της σελίδας το cm-11.0-XNPH44S-bacon-signed-fastboot.zip :)

Περιμενω το Oneplus τωρα και σκεφτομαι να του βαλω αλλη ρομ και κερνελ η να το αφησω στοκ;;

Άστο στοκ μέχρι να σταθεροποιηθουν οι lollipop να περάσεις μια και καλή άλλη ρομ

Άστο στοκ μέχρι να σταθεροποιηθουν οι lollipop να περάσεις μια και καλή άλλη ρομ

κατι που δεν επρεπε να με ενοχλει αλλα στοκ ποσο περιπου σκορ εχει στο αντουτου;; (πληροφοριακα)

κατι που δεν επρεπε να με ενοχλει αλλα στοκ ποσο περιπου σκορ εχει στο αντουτου;; (πληροφοριακα)

ολα στοκ 45000 - 47000

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Απλά στα review βλεπω ~36αρια συνηθως. Τι παιζει; προηγουμενη εκδοση;

τι να πω... εγω με 44s και μονο root μου εβγαλε 46433

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

ολα στοκ 45000 - 47000

Απλά στα review βλεπω ~36αρια συνηθως. Τι παιζει; προηγουμενη εκδοση;

Πολλά παίζουν, αλλα ισχύει οτι σου ειπε ο φίλος, 46,000+

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks