fantomas_ktm Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Καλύτερα να είμαστε όλοι στην 5.3 γιατί ίσως αλλάζουν τα νούμερα από έκδοση σε έκδοση! ;) Πάντως ο ΑΚ δεν σε κόβει, καλό αυτό. Τι φρίκες τρώει ο franco ρε γμτ; Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Ηταν 22 Οκτωβρίου αυτό, δεν ξανα'κανα απο τοτε. 5.1.5 ειχε τοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 .......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Stock 44S ελάχιστο 4G, όλη την υπόλοιπη ημέρα 2G, wifi, sync on. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια νούμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 (edited) Καλημερα θυμαται κανεις την εφαρμογη για lolipop για να φαινεται το ποσοστο της μπαταριας; Ενταξει το βρηκα Edited December 1, 2014 by kaeser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 http://i57.tinypic.com/2j3gz2r.png τούτο το mediaserver τι είναι πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fteo Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Και εμένα είχε κολλήσει μια φορά και με reboot έστρωσε. Κάποια διεργασία λογικά έχει κολλήσει. Από εφαρμογές πάντως, είδα ότι είχε τεράστια δiαφορά σε κατανάλωση όταν σταμάτησα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής τα background data του foursquare. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Νομιζω διαβάζει συνεχεια την sd για media αρχεια..Φωτο κλπ. Reboot κ φτιαχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Πάνω που έβαλα cm remix και μου άρεσε αρκετά βγήκε mahdi (euphoria) lollipop... Δεν με αφήνουν σε ησυχία Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Πάνω που έβαλα cm remix και μου άρεσε αρκετά βγήκε mahdi (euphoria) lollipop... Δεν με αφήνουν σε ησυχία Γράφουν για bugs; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Κάποιοι λένε ότι τρέχει νεράκι υπάρχουν δύο τρεις ως ώρας που λένε για bugs νωρίς ακόμα χθες βγήκε θα φλασαρω το βράδυ και θα δούμε Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragons Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 καλημέρα παίδες. Μια ερώτηση, ενώ έχω ενεργοποιήση με΄σω vodafone το 4g και μολις βάζω το τηλέφωνο σε LTE (recommended) χάνω τελείως το σήμα ? τι παίζει ? Model Α0001 Cyan Version 11.0-XNPH44S Build Number KTU84Q δεν έχει το λογότυπο Cyanogen απο πίσω αλλά ήταν με την Cyanogen φορτωμένη (το παρέλαβα σε κλειστο κουτι κανονικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 καλημέρα παίδες. Μια ερώτηση, ενώ έχω ενεργοποιήση με΄σω vodafone το 4g και μολις βάζω το τηλέφωνο σε LTE (recommended) χάνω τελείως το σήμα ? τι παίζει ? Model Α0001 Cyan Version 11.0-XNPH44S Build Number KTU84Q δεν έχει το λογότυπο Cyanogen απο πίσω αλλά ήταν με την Cyanogen φορτωμένη (το παρέλαβα σε κλειστο κουτι κανονικα) Πολλοί αναφέρουν το ίδιο πρόβλημα με Vodafone.. Εγώ είμαι με COSMOTE και το 4g μου λειτουργεί όπως πρέπει.. Μήπως είστε σε περιοχές χωρίς 4g? Δοκιμάστε μια κάρτα COSMOTE να δείτε αν σας κάνει το ίδιο.. Αν δεν το κάνει είναι πρόβλημα της vodafone και πρέπει να μιλήσετε μαζί τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 καλημέρα παίδες. Μια ερώτηση, ενώ έχω ενεργοποιήση με΄σω vodafone το 4g και μολις βάζω το τηλέφωνο σε LTE (recommended) χάνω τελείως το σήμα ? τι παίζει ? Model Α0001 Cyan Version 11.0-XNPH44S Build Number KTU84Q δεν έχει το λογότυπο Cyanogen απο πίσω αλλά ήταν με την Cyanogen φορτωμένη (το παρέλαβα σε κλειστο κουτι κανονικα) Και ξανα γραφω το ιδιο προβλημα ειχα και εγω και δοκιμασα και τις 3 εταιριες χωρις αποτελεσμα. Μολις εκανα root και εβαλα custom rom 44s συγκεκριμενα ειχα κανονικα 4g Οποτε ξερεις τι πρεπει να κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragons Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 (edited) Και ξανα γραφω το ιδιο προβλημα ειχα και εγω και δοκιμασα και τις 3 εταιριες χωρις αποτελεσμα. Μολις εκανα root και εβαλα custom rom 44s συγκεκριμενα ειχα κανονικα 4g Οποτε ξερεις τι πρεπει να κανεις μα έχω την 44s ... με fastboot κλπ κλπ Edited December 3, 2014 by dragons προσθήκη, για να μην γεμίζει το thead χωρίς λόγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Παιδιά μια ερώτηση..........υπάρχει η επιλογή fast boot στην κανονική έκδοση της Cyanogen Mod δλδ. την 44s για One+One???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragons Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Παιδιά μια ερώτηση..........υπάρχει η επιλογή fast boot στην κανονική έκδοση της Cyanogen Mod δλδ. την 44s για One+One???? δες εδώ https://cyngn.com/products/oneplusone/ και κατέβασε στο τέλος της σελίδας το cm-11.0-XNPH44S-bacon-signed-fastboot.zip :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Περιμενω το Oneplus τωρα και σκεφτομαι να του βαλω αλλη ρομ και κερνελ η να το αφησω στοκ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Περιμενω το Oneplus τωρα και σκεφτομαι να του βαλω αλλη ρομ και κερνελ η να το αφησω στοκ;; Άστο στοκ μέχρι να σταθεροποιηθουν οι lollipop να περάσεις μια και καλή άλλη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Άστο στοκ μέχρι να σταθεροποιηθουν οι lollipop να περάσεις μια και καλή άλλη ρομ κατι που δεν επρεπε να με ενοχλει αλλα στοκ ποσο περιπου σκορ εχει στο αντουτου;; (πληροφοριακα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 κατι που δεν επρεπε να με ενοχλει αλλα στοκ ποσο περιπου σκορ εχει στο αντουτου;; (πληροφοριακα) ολα στοκ 45000 - 47000 Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 ολα στοκ 45000 - 47000 Απλά στα review βλεπω ~36αρια συνηθως. Τι παιζει; προηγουμενη εκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Απλά στα review βλεπω ~36αρια συνηθως. Τι παιζει; προηγουμενη εκδοση; τι να πω... εγω με 44s και μονο root μου εβγαλε 46433 Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 ολα στοκ 45000 - 47000 Απλά στα review βλεπω ~36αρια συνηθως. Τι παιζει; προηγουμενη εκδοση; Πολλά παίζουν, αλλα ισχύει οτι σου ειπε ο φίλος, 46,000+ Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2960226 δοκίμασε κανείς? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts