memix Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Αυτός ο kernel αντιστοιχεί στην 33R? 3.4.0-cyanogenmod-g0ad30e5 ευχαριστώ. Ναι αυτός είναι. Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Ωραία χρώματα λίγο πιο εντονα. Μοιάζουν στα χρώματα της HTC m8 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 (edited) όταν κάνατε αλλαγή απο davlik σε ART πόση ώρα πήρε μετα το boot ? εμένα ειναι εδώ και κανα 12λεπτο κολλημένο στο bootscreen. Επίσης το κινητό απο πίσω καίει... Edited September 15, 2014 by Brolly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 όταν κάνατε αλλαγή απο davlik σε ART πόση ώρα πήρε μετα το boot ? εμένα ειναι εδώ και κανα 12λεπτο κολλημένο στο bootscreen. Επίσης το κινητό απο πίσω καίει... Το έκανα πριν σετάρω ΟΟΟΟΛΟ το κινητό με ΟΟΟΟΟΛΕΣ τις εφαρμογές και πήρε γύρω στο 5λεπτο; Κάτι τέτοιο.. κι έκανε απλά αναβάθμιση τις ήδη υπάρχουσες. Τώρα αν το έκανες με φουλ κινητό, έτοιμο κ στημένο, ίσως του πάρει αρκετά παραπάνω. Κάτσε και λίγο πιο μακριά μην κάνει κάνα μπαμ :lol: Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Το έκανα πριν σετάρω ΟΟΟΟΛΟ το κινητό με ΟΟΟΟΟΛΕΣ τις εφαρμογές και πήρε γύρω στο 5λεπτο; Κάτι τέτοιο.. κι έκανε απλά αναβάθμιση τις ήδη υπάρχουσες. Τώρα αν το έκανες με φουλ κινητό, έτοιμο κ στημένο, ίσως του πάρει αρκετά παραπάνω. Κάτσε και λίγο πιο μακριά μην κάνει κάνα μπαμ :lol: ακόμη ειναι στο bootscreen και απλα δείχνει το σήμα του OnePlus να γυρναει.. να ανυσηχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 ακόμη ειναι στο bootscreen και απλα δείχνει το σήμα του OnePlus να γυρναει.. να ανυσηχω? δε νομίζω να την άκουσε.. ασ'το να στρώσει.. εμένα βέβαια όσο περίμενα, είχε προχωρήσει κι έλεγε απλά "updating apps" και μετρούσε με έναν αύξοντα αριθμό, αλλά ίσως θέλει την ώρα του, τι να πω. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 (edited) δε νομίζω να την άκουσε.. ασ'το να στρώσει.. εμένα βέβαια όσο περίμενα, είχε προχωρήσει κι έλεγε απλά "updating apps" και μετρούσε με έναν αύξοντα αριθμό, αλλά ίσως θέλει την ώρα του, τι να πω. Δίαβασα αυτό online> During the reboot process, Android will have to optimize all apps, so this will take some time. At first, you might think something has gone wrong -- it hasn't. Sit back and wait for the optimization to complete. Expect 20 to 60 minutes (depending upon how many apps you have installed) for this to complete. Once it's done, however, ART is ready to serve. Ελπίζω να bootarei κάποια στιγμή! Edit1: περάσαν 60 λεπτά απο το reboot switch to art και ακόμη bootarei στο bootscreen... :( (φουλ εφαρμογες είναι το κινητο, καμια 100 apps σίγουρα) Edit2: 1 ωρα και 30 λεπτα περάσαν αλλα τίποτα. Το έκανα reboot σε recovery flashara ενα .zip Enable Dalvik cache και πλεον bootare κανονικά η συσκευή... σε 1μισι ώρα πηγε 19% η μπαταρία απο 90% !!! Μάλλον δεν είναι ετοιμό για την μετάβαση σε ART το κινητό μου. Edited September 15, 2014 by Brolly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Δεν πειραζει - ξαναδοκιμάζεις όταν δώσουν το επόμενο update Να επισημάνω το ακόλουθο: Ακολουθώντας αυτό τον "οδηγό", χρησιμοποιώ το τελευταίο διάστημα το TWRP χωρίς να το έχω "μονιμα" εγκατεστημένο στο κινητό (κρατάω δλδ το official recovery). To πλεονέκτημα είναι οτι μπορώ να κάνω οποτε χρειαστεί ολες τις εργασίες από TWRP (Backup, κλπ) αλλα δεν πειράζω το "μαμα" recovery, just in case... Η διαδικασία (copy paste) Let’s go back to your terminal window, opened at the directory you’ve saved your TWRP recovery to. Put your OPO back in fastboot mode (try it from the power button menu if you like) and connect it to your computer. Type this command: fastboot boot recovery.img … replacing “recovery. img” with the actual file name of your TWRP recovery. In less than a minute your OPO will boot into TWRP—from your computer!!! You can now flash your supersu.zip by using TWRP’s install command, without having to actually flash TWRP on your device. The advantage of not flashing TWRP is that the OPO’s default recovery stays in place, to be used when system updates become available. And best of all, after the update you’ll still have root! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Πολύ ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Καλημερα, να ρωτησω για root μονο με unlock bootloader γινεται? με towelroot δεν δουλευει δλδ? Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Δεν μπορεις να ρουταρεις αν ειναι κλειδωμενος ο bootloader.Ειναι ενα βημα πριν για να καταλαβεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Καλημερα, να ρωτησω για root μονο με unlock bootloader γινεται? με towelroot δεν δουλευει δλδ? Για root εδώ , είναι πολλή εύκολος τρόπος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 (edited) Παίδες κανένας τρόπος να κάνεις pinch στη κάμερα και αφού εστιάσει να τραβάει φωτογραφία χωρίς να χρειάζεται να πατήσεις το κουμπί της κάμερας υπάρχει; Edited September 16, 2014 by kdami4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 17, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παίδες κανένας τρόπος να κάνεις pinch στη κάμερα και αφού εστιάσει να τραβάει φωτογραφία χωρίς να χρειάζεται να πατήσεις το κουμπί της κάμερας υπάρχει; Μπορείς να βάλεις άλλη εφαρμογή για κάμερα όπως το Lenovo Super Camera που έχει αυτή τη δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Μπορείς να βάλεις άλλη εφαρμογή για κάμερα όπως το Lenovo Super Camera που έχει αυτή τη δυνατότητα. Ναι αλλά δε θα έχει Clear Image... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Το οτι θα βαλει αλλη δεν σημαινει οτι θα σβησει τη μαμα. Χρηαιμοποιεις και τις 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παίδες κανένας τρόπος να κάνεις pinch στη κάμερα και αφού εστιάσει να τραβάει φωτογραφία χωρίς να χρειάζεται να πατήσεις το κουμπί της κάμερας υπάρχει; Μπες στις ρυθμίσεις της κάμερας. Μπορείς να ορίσεις το Power για να τραβάει. Αλλά δεν το θεωρώ σωστό, επειδή σίγουρα χρειάζεται περισσότερη δύναμη απ' ότι το touch στην οθόνη και έτσι είναι πολύ πιό επίφοβο για να βγει κουνημένη. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το οτι θα βαλει αλλη δεν σημαινει οτι θα σβησει τη μαμα. Χρηαιμοποιεις και τις 2. Ακούστε μπαγκια που έχει αν βάλεις δύο προγράμματα κάμερας. Αν χρησιμοποιείς κλείδωμα οθόνης με PIN (όπως εγώ) , αν ανοίξεις με gesture την κάμερα, ΔΕΝ ανοίγει γιατί βγαίνει για μισό δευτερόλεπτο από πίσω παραθυράκι και ζητάει ποιά εφαρμογή θα είναι default. Βγάζω το pin οπότε επιλέγω από το παραθυράκι να είναι να είναι default η "μαμά". Σωστά; ξαναβάζω pin. Πας να κάνεις πάλι το gesture και ξανακολλάει. Κατεβάστε π.χ. το google camera δοκιμάστε το να δείτε. Αν δεν έχετε pin δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Μπες στις ρυθμίσεις της κάμερας. Μπορείς να ορίσεις το Power για να τραβάει. Αλλά δεν το θεωρώ σωστό, επειδή σίγουρα χρειάζεται περισσότερη δύναμη απ' ότι το touch στην οθόνη και έτσι είναι πολύ πιό επίφοβο για να βγει κουνημένη. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακούστε μπαγκια που έχει αν βάλεις δύο προγράμματα κάμερας. Αν χρησιμοποιείς κλείδωμα οθόνης με PIN (όπως εγώ) , αν ανοίξεις με gesture την κάμερα, ΔΕΝ ανοίγει γιατί βγαίνει για μισό δευτερόλεπτο από πίσω παραθυράκι και ζητάει ποιά εφαρμογή θα είναι default. Βγάζω το pin οπότε επιλέγω από το παραθυράκι να είναι να είναι default η "μαμά". Σωστά; ξαναβάζω pin. Πας να κάνεις πάλι το gesture και ξανακολλάει. Κατεβάστε π.χ. το google camera δοκιμάστε το να δείτε. Αν δεν έχετε pin δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν υπάρχει λόγος να έχεις pin ;) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 όταν έχεις παιδιά που σκαλίζουν μια χαρά λόγος υπάρχει. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShevaGR Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παιδιά δεν ξέρω που να ρωτήσω. Έκανα μια αναζήτηση αλλά δεν βρήκα επίσημο thread για το tapatalk βγάζει πάρα πολλά αποτελέσματα.... Το tapatalk στο OnePlus One δεν εμφανίζει όλους τους ελληνικούς χαρακτήρες. Το ς (τελικό σ) δεν το εμφανίζει, εμφανίζει ένα ? στη θέση του. Ξέρετε αν είναι πρόβλημα του myphone, ή του tapatalk;;;; Το παθαίνετε και εσείς;;;... Το διορθώσατε κάπως;;;;.... Α ήρθε χτες το κινητό και μετά από ένα ψιλοσόκ που πέρασα γιατί έβαλα ανάποδα το tray και έγδαρα τη sim, έχω να πω.... ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ^^ Σακς νοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 ...Το tapatalk στο OnePlus One δεν εμφανίζει όλους τους ελληνικούς χαρακτήρες. Το ς (τελικό σ) δεν το εμφανίζει, εμφανίζει ένα ? στη θέση του. Εγω, με tapatalk 4.8.3 δεν έχω κάποιο θέμα... Δοκίμασε να αλλάξεις γραμματοσειρα (από κει που αλλάζεις theme) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShevaGR Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Εγω, με tapatalk 4.8.3 δεν έχω κάποιο θέμα... Δοκίμασε να αλλάξεις γραμματοσειρα (από κει που αλλάζεις theme) Γράψε άκυρο. Δεν είναι θέμα του tapatalk. Και στο google weather, στα ελληνικά νιούζ το τελικό σίγμα το βγάζει πάλι αγγλικό ερωτηματικό.... Παίζει να είναι θέμα rom.... EDIT: Οκ το βρήκα. Τα φοντς του θέματος που είχα βάλει ήταν το πρόβλημα. Γύρισα τα φοντς πίσω στο ντιφόλτ και έφτιαξε.... Θενκς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Βγήκε update του antutu και πλέον μου βγάζει 29500 score από 48000 και η συσκευή είναι στον πάτο των charts. Wtf?! Μήπως βγάλαν έκδοση που δεν είναι optimised για το onerous? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Βγήκε update του antutu και πλέον μου βγάζει 29500 score από 48000 και η συσκευή είναι στον πάτο των charts. Wtf?! Μήπως βγάλαν έκδοση που δεν είναι optimised για το onerous? Και σε εμένα έπεσε αλλά όχι τόσο από 48 σε 46αρια Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Και σε εμένα έπεσε αλλά όχι τόσο από 48 σε 46αρια έκδοση Antutu 5.1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts