blade_ Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ποιο είναι το τελευταίο ράδιο παίδες? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ποιο είναι το τελευταίο ράδιο παίδες? από την στιγμή που δεν υπάρχει αναφορά ή topic στο xda για αυτό το θέμα δεν πρέπει να υπάρχει διαφορετική έκδοση Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Υπάρχει κάποιος τρόπος να γυρίσω από 4.4.4. Σε 4.4.2; είμαι φουλ στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Θα έλεγα να μη βιάζεσαι... Απο μέρα σε μέρα (μη σου πω ώρα σε ώρα) βγαίνει το fix για το battery drain (μαζί με άλλα fixes) κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Θα έλεγα να μη βιάζεσαι... Απο μέρα σε μέρα (μη σου πω ώρα σε ώρα) βγαίνει το fix για το battery drain κλπ. Μακάρι!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisdemijr Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 To fix 12gb* storage in 64gb model oneplus one, you have to install rom from scratch (Warning, you can brick your phone) *12gb μάλλον το αναφέρει έτσι γιατί το 16άρι εμφανίζει διαθέσιμα 12gb όταν το ανοίγεις για πρώτη φορά και δεν έχεισ εγκαταστήσει τίποτα άλλο. Download Nexus Root Toolkit v1.8.5 from http://www.wugfresh.com/nrt/ We'll not use this program so close it after install. Also download rom file (461 mb) http://dist01.slc.cyngn.com/factory/bacon/cm-11.0-XNPH25R-bacon-signed-fastboot.zip... Put your oneplus in fastboot mode. To do this: Connect phone to Laptop with microUSB cable. Turn on the phone. When display is open and you can navigate apps, settings etc, hold power button for 10 seconds until phone is turned off. Keep holding power button after you hear device-discconect sound and hold volume up button for 3 seconds until you see FastBoot logo. Remember, hold power button 10 secs until device is turned off and when you hear sound from your computer, hold volume up button along with power button. After you see FastBoot logo, extract contents of rom file to this folder: cm-11.0-XNPH25R-bacon-signed-fastboot.zip extract to here: C:\Program Files (x86)\WugFresh Development\data Make sure boot.img and other files is in this folder, not somewhere else. Then run console (cmd.exe) in windows (Start -> Run -> Cmd.exe (enter)) type this: cd "C:\Program Files (x86)\WugFresh Development\data" type this: fastboot if you see some text, then you're in correct folder. type: dir *.img You need to see some files like boot.img cache.img recovery.img userdata_64G.img etc If not, you haven't extracted rom files to this folder. If everything is ready, you will erase rom files in this phone. From this step you can brick phone so be extra careful. Type these commands one by one. You can copy paste to console (right click -> paste) fastboot erase boot fastboot erase cache fastboot erase recovery fastboot erase system fastboot erase userdata fastboot flash boot boot.img fastboot flash userdata userdata_64G.img fastboot flash system system.img fastboot flash recovery recovery.img fastboot flash cache cache.img fastboot flash modem NON-HLOS.bin fastboot flash sbl1 sbl1.mbn fastboot flash dbi sdi.mbn fastboot flash aboot emmc_appsboot.mbn fastboot flash rpm rpm.mbn fastboot flash tz tz.mbn fastboot flash LOGO logo.bin If all commands above did not give any ERROR, type this final command to restart phone. First boot will take about 2-3 minutes so don't worry. fastboot reboot Σουλούπωσα λίγο το ποστ και έφτιαξα και το λινκ που δε δουλεύει. Δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Οι οδηγίες δεν είναι δικές μου αλλά υπάρχουν στο site του to2c.com στη σελίδα για το Oneplus One από άλλο χρήστη. Είναι απλά τα βήματα και αν τα ακολουθήσεις λύνεται το πρόβλημά σου. Εγώ τουλάχιστον τα κατάφερα γρήγορα και με την πρώτη. Και είχα πολλά νεύρα και λίγη ψυχραιμία από το όλο σκηνικό. Όποιος θέλει ακολουθεί τα βήματα με δική του ευθύνη για ότι συμβεί.... ρε συ...δεν καταλαβαίνω. στο σημείο: "Then run console (cmd.exe) in windows (Start -> Run -> Cmd.exe (enter)) type this: cd "C:\Program Files (x86)\WugFresh Development\data" type this: fastboot" μου εξηγείς βήμα βήμα τι κάνεις?ανοίγω το console, αλλά εκεί γράφει "C:\Users\το όνομά μου>", οπότε πού γράφω το "C:\Program Files (x86)\WugFresh Development\data"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 (edited) Ολη την εντολη βαζεις , μην ξεχνας το cd . cd "C:\Program Files (x86)\WugFresh Development\data" και μετα μια μια τις υπόλοιπες εντολες Σε ελληνικά μετάφραση 1. Κατεβασε το nexus root tookit απο το link http://www.wugfresh.com/nrt/. Το πρόγραμμα δεν θα χρειαστεί μετά απλός το κάνεις εγκατάσταση για κάποια αρχεία που έχει μέσα. 2.Κατεβασε την 64rom απο το link http://dist01.slc.cyngn.com/factory/bacon/cm-11.0-XNPH25R-bacon-signed-fastboot.zip. 3.Βαλε το τηλεφωνο σε fastboot mode , συνδεσε το με τον υπολογιστη , πατα το power button ωσπου να κλεισει και οταν θα παει να ξανα ανοιξει πατα το volume up μαζι 4.Αφου μπει σε fast boot το κινητο κανε αποσυμπίεση την rom που κατέβασες στο φακελο C:\Program Files (x86)\WugFresh Development\data . Σιγουρέψου οτι τα αρχεια εχουν γινει extract στον φακελο οπως πχ το boot.img 5.Ανοιξε κονσολα εντολων στα windows (Start -> Run -> Cmd.exe (enter)) 6.Βαζεις τις επομενες εντολες μια μια , καλύτερα με copy paste , μην τυχον και κανεις λαθος. cd "C:\Program Files (x86)\WugFresh Development\data" fastboot Μετα την εντολη fastboot θα πρεπει να δεις καποιες επιλογες που σημαίνει πως εισαι στον σωστο φακελο. Για σιγουρια βαζεις την εντολη dir *.img και θα πρεπει να δεις στον φακελο τα αρχεια boot.img cache.img recovery.img userdata_64G.img . Αν δεν τα δεις σημαίνει πως δεν εκανες extract σωστα τα αρχεια ή στον σωστο φακελο. 7.Απο εδω και εμπρος με πολυ προσοχη βαζεις τις επομενες εντολες μια μια με προσοχη γιατι οποιοδήποτε λαθος μπορει να brikaρει το κινητο. fastboot erase boot fastboot erase cache fastboot erase recovery fastboot erase system fastboot erase userdata fastboot flash boot boot.img fastboot flash userdata userdata_64G.img fastboot flash system system.img fastboot flash recovery recovery.img fastboot flash cache cache.img fastboot flash modem NON-HLOS.bin fastboot flash sbl1 sbl1.mbn fastboot flash dbi sdi.mbn fastboot flash aboot emmc_appsboot.mbn fastboot flash rpm rpm.mbn fastboot flash tz tz.mbn fastboot flash LOGO logo.bin Αν δεν σου έδωσε κάποιο error σε καθε εντολη ξεχωριστά βαζεις και την τελευταία για να κανει restart το κινητο. fastboot reboot To κινητο μπορει να κανει 2-3 λεπτα να ξεκινησει μην σε αγχωσει. Edited August 18, 2014 by memix Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subseven Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Παράθυρο σε ένα νέο κόσμο για πολλούς το OPO :D Παράθεση Ericsson T65 > Siemens S65 > SE W550i > Iphone 3GS > HP Pre 3 > Galaxy S3 + Note 8 > OnePlus One Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Και γράφει το gsmarena για update. Βγήκε? Δεν μπορώ να το ψάξω γιατί είμαι έξω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Εγω εχω κατεβασει το one plus one toolkit και τα κανει ολα μονο του,root,roms recovery..Ξεκουραστα,ουτε εντολες ουτε τιποτα..Μεχρι και επιλογη για efs back up εχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Και γράφει το gsmarena για update. Βγήκε? Δεν μπορώ να το ψάξω γιατί είμαι έξω. Τίποτα ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Επίσης τις εντολές κάνε τις Copy-paste στο cmd, μην τις γράφεις με το χέρι. Έτσι θα αποφύγεις και τα λάθη στις εντολές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Εγω εχω κατεβασει το one plus one toolkit και τα κανει ολα μονο του,root,roms recovery..Ξεκουραστα,ουτε εντολες ουτε τιποτα..Μεχρι και επιλογη για efs back up εχει.. Link pleaseeeeee? Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 (edited) Link pleaseeeeee? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2807418 [Toolkit][GUI]OnePlus One Toolkit by manudroid19 Νεο touch panel firmware απο franco (r13) Λενε οτι βελτιωνει την αποκριση στην οθονη,εντυπωσεις αυριο :) Edited August 18, 2014 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Άφαντο το update, αλλά δεν με στεναχωρεί αφού δεν έχω brain σε idle. Απο τις 9:30 που το έβγαλα απο την πρίζα σε 3:15' εχει χάσει 1%. Όλα ανοιχτά εκτός BT. Είπα σήμερα να κάνω μια δοκιμή. Απο το πρωί χρησιμοποιώ το iPhone 5s όπως το OPO αλλά με μηδαμινό browsing γιατι λόγο οθόνης πράγματα που στο OPO τα κάνω στην επίσημη σελίδα του site, στο iPhone χρησιμοποιώ εφαρμογες πχ ειδήσεις, xda κλπ. Παρόλα αυτά το iPhone εχει ήδη πέσει στο 60% και μονο με wifi. Με το OPO πηγαίνω συνήθως για ύπνο στις 1 το βράδυ, εχει 30% ακόμα και γράφει 5-5:30 ώρες οθόνη. Είμαι περίεργος να δώ το vs σε αυτονομία με το iPhone 6 των 5,5", γιατι μονο μ αυτό μπορεί να συγκριθεί. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Εγώ πέρασα τον νεο κερνελ του Franco r13. Διαφορά είδα όσον αφορα την αίσθηση αλλά και κατα την πληκτρολόγηση οπου εκεί φαινόταν αρκετά. Περιμένουμε κ το νεο update να δούμε τι διαφορές θα έχουμε Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 αν βελτιωνει την αποκριση ειναι σημαντικο Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Άφαντο το update, αλλά δεν με στεναχωρεί αφού δεν έχω brain σε idle. Απο τις 9:30 που το έβγαλα απο την πρίζα σε 3:15' εχει χάσει 1%. Όλα ανοιχτά εκτός BT. Είπα σήμερα να κάνω μια δοκιμή. Απο το πρωί χρησιμοποιώ το iPhone 5s όπως το OPO αλλά με μηδαμινό browsing γιατι λόγο οθόνης πράγματα που στο OPO τα κάνω στην επίσημη σελίδα του site, στο iPhone χρησιμοποιώ εφαρμογες πχ ειδήσεις, xda κλπ. Παρόλα αυτά το iPhone εχει ήδη πέσει στο 60% και μονο με wifi. Με το OPO πηγαίνω συνήθως για ύπνο στις 1 το βράδυ, εχει 30% ακόμα και γράφει 5-5:30 ώρες οθόνη. Είμαι περίεργος να δώ το vs σε αυτονομία με το iPhone 6 των 5,5", γιατι μονο μ αυτό μπορεί να συγκριθεί. Ακριβώς το ίδιο. Περιμένω το update, αλλά ευτυχώς δεν έχει επηρρεαστεί σημαντικά η αυτονομία μέχρι στιγμής. Και ναι, μόνο με το μεγάλο iPhone θα μπορέσουμε να συγκρίνουμε αυτονομία, με κανένα άλλο. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Εγώ πέρασα τον νεο κερνελ του Franco r13. Διαφορά είδα όσον αφορα την αίσθηση αλλά και κατα την πληκτρολόγηση οπου εκεί φαινόταν αρκετά. Περιμένουμε κ το νεο update να δούμε τι διαφορές θα έχουμε Δοκίμασα προχτές τον 12 που υποτίθεται περιέχει το fix. Δεν είδα καμία διάφορα στην κατανάλωση. Αυτό που μου την έσπασε στον Franco ειναι: Ενώ είχε πάρει backup τον official kernel με την δική του εφαρμογή, όταν θέλησα να κάνω restore εν όψη του επικείμενου ota update, η συσκευή μου δεν μπουταριζε. Ευτυχώς είχα backup μέσω twrp και πέρασα τον official. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Δοκίμασα προχτές τον 12 που υποτίθεται περιέχει το fix. Δεν είδα καμία διάφορα στην κατανάλωση. Αυτό που μου την έσπασε στον Franco ειναι: Ενώ είχε πάρει backup τον official kernel με την δική του εφαρμογή, όταν θέλησα να κάνω restore εν όψη του επικείμενου ota update, η συσκευή μου δεν μπουταριζε. Ευτυχώς είχα backup μέσω twrp και πέρασα τον official. Το Φιξ που έχει είναι μονο για ενα πράγμα που ευθύνεται. Περιμένουμε το update να φτιαξει μια και καλη. Κ γω δεν είδα διαφορά στην κατανάλωση. Η χρηση μου με την 25 εκδοση είχε πολύ περισσότερη αυτονομία. Στην νέα εκδοση κερνελ ττ Φράνκο πέρασε το νεο firmwire touch. Για την εφαρμογή του σχεδόν παντα είχε μικροbugs. Καλύτερα να παίρνεις με το flashify Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 η φλασαρεις απλα τη ρομ σου απο πανω.εκτος αν εισαι στοκ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 η φλασαρεις απλα τη ρομ σου απο πανω.εκτος αν εισαι στοκ η slim έχει βγάλει fix για το θέμα ? Ενα πρόβλημα που έχω είναι ότι πέρασα το apk για το clear image ok δουλευει αλλά αν κλείσω το τηλ και το ανοίξω ξανά η επιλογή έχει χαθεί και πρέπει να κάνω εγκατάσταση πάλι το apk ........ Σου συμβαινει και σε αυτό ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Σε μενα οχι,ολα κανονικα.. Σε mahdi ομως,οχι slim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 η slim έχει βγάλει fix για το θέμα ? Ενα πρόβλημα που έχω είναι ότι πέρασα το apk για το clear image ok δουλευει αλλά αν κλείσω το τηλ και το ανοίξω ξανά η επιλογή έχει χαθεί και πρέπει να κάνω εγκατάσταση πάλι το apk ........ Σου συμβαινει και σε αυτό ? αμφιβαλλω.εγω δεν αντιμετωπιζω κατι.σημερα θα βγει η καινουρια,ρωτα τους στο φορουμ τους Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 αμφιβαλλω.εγω δεν αντιμετωπιζω κατι.σημερα θα βγει η καινουρια,ρωτα τους στο φορουμ τους την έχω περάσει ήδη από το πρωί :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts