efrai Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 με χαρα.......αν μπορεις ανεβασε το σε παρακαλω.. Λοιπόν εδώ είναι το xml με όλες τις τροποποιήσεις,δηλαδή : Αύξηση ήχου στο εσωτερικό ακουστικό. Αύξηση ήχου στα εξωτερικά ηχεία αλλά και στα συνδεόμενα ακουστικά και τέλος Αύξηση της ευαισθησίας του μικροφώνου για τις φωνητικές εντολές π.χ. Ok,Google κ.τλ. Η διαδρομή του αρχείου είναι :/system/etc . Προσωπικά χρησιμοποιήσα τον Root Εxplorer για την τροποποίηση/αντικατάσταση. Και φυσικά ΠΑΝΤΑ πάρτε ένα backup για κάθε ενδεχόμενο.:) Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Λοιπόν εδώ είναι το xml με όλες τις τροποποιήσεις,δηλαδή : Αύξηση ήχου στο εσωτερικό ακουστικό. Αύξηση ήχου στα εξωτερικά ηχεία αλλά και στα συνδεόμενα ακουστικά και τέλος Αύξηση της ευαισθησίας του μικροφώνου για τις φωνητικές εντολές π.χ. Ok,Google κ.τλ. Η διαδρομή του αρχείου είναι :/system/etc . Προσωπικά χρησιμοποιήσα τον Root Εxplorer για την τροποποίηση/αντικατάσταση. Και φυσικά ΠΑΝΤΑ πάρτε ένα backup για κάθε ενδεχόμενο.:) σε ευχαριστω.. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Εμενα που το πηρα το κντ χθες,εχει μεσα μια εφαρμογη sound fx,απο εκει δεν μπορει να φτιαχτει το θεμα ηχου?(εγω δεν εχω δοκιμασει ακομα κλησεις,δεν εχω σιμ) Απλα το ανοιγω το προγραμμα και βλεπω πολλες ρυθμισεις. Στο αντουτου εκανα το τεστ και επιασε 38500 και μετα που το ξαναεκανα πιανει 37600 περιπου.γνωριζετε γιατι? Παιζει ρολο που του εβαλα εφαρμογες? Κατα τν διαρκεια του τεστ βεβαια,δεν ετρεχε καμια,μονο το wifi. Clean master το χρειαχετε η συσκευη ή να το σβησω? Το avg το εσβησα που μου ειπαν παντως.... Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 ...Στο αντουτου εκανα το τεστ και επιασε 38500 και μετα που το ξαναεκανα πιανει 37600 περιπου.γνωριζετε γιατι? Παιζει ρολο που του εβαλα εφαρμογες? Κατα τν διαρκεια του τεστ βεβαια,δεν ετρεχε καμια,μονο το wifi. Clean master το χρειαχετε η συσκευη ή να το σβησω? Το avg το εσβησα που μου ειπαν παντως.... Όσο πιο πολύ το φορτώνεις, είναι λογικό να πέφτει λίγο το antutu... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Λοιπόν εδώ είναι το xml με όλες τις τροποποιήσεις,δηλαδή : Αύξηση ήχου στο εσωτερικό ακουστικό. Αύξηση ήχου στα εξωτερικά ηχεία αλλά και στα συνδεόμενα ακουστικά και τέλος Αύξηση της ευαισθησίας του μικροφώνου για τις φωνητικές εντολές π.χ. Ok,Google κ.τλ. Η διαδρομή του αρχείου είναι :/system/etc . Προσωπικά χρησιμοποιήσα τον Root Εxplorer για την τροποποίηση/αντικατάσταση. Και φυσικά ΠΑΝΤΑ πάρτε ένα backup για κάθε ενδεχόμενο.:) Το πέρασα και έκανα δοκιμές τόσο με ρυθμίσεις από τον kernel του Franco, όσο και με τον στοκ. Υπάρχει αισθητή διαφορά σε σχέση με τον στοκ. Οπότε απαλλάχθηκα από τους custom kernel που δεν τους συμπαθω ιδιαίτερα. Έκανα δοκιμές και με OK Google. Κι εκεί μια χαρά. Πέρασα και την τροποποιημένη recovery και είμαι κομπλε. Σ ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 @Te_salat Παρακαλώ.Επειδή είδα κ εγώ όντως βελτίωση για αυτό το ανέβασα.:) Ακόμα δεν θα περάσω custom kernel,θα περιμένω να περάσει κανα δίμηνο. Για το τροποποιημένο custom recovery νομίζω καλό είναι να το περάσουν κ άλλοι μιας κ μπορεί κ κάνει backup στο EFS partition. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 @Te_salat Παρακαλώ.Επειδή είδα κ εγώ όντως βελτίωση για αυτό το ανέβασα.:) Ακόμα δεν θα περάσω custom kernel,θα περιμένω να περάσει κανα δίμηνο. Για το τροποποιημένο custom recovery νομίζω καλό είναι να το περάσουν κ άλλοι μιας κ μπορεί κ κάνει backup στο EFS partition. αυτη τη στιγμη δε βλεπω και σοβαρο ανταγωνισμο.ο furnace(πολυ καλος στο N5) βγαζει μονο για τον στοκ cm νομιζω,ο φρανκο δε τρελαθηκα με τις δουλειες του...δεν εμεινε και τιποτα.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 βρηκα εναν οδηγο σε βιντεο απο xda για το πως να κανει καποιος root, bootloader unlock και περασμα custom recovery. για οσους δυσκολευονται με τους ορους ειναι αρκετα καλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Λοιπόν εδώ είναι το xml με όλες τις τροποποιήσεις,δηλαδή : Αύξηση ήχου στο εσωτερικό ακουστικό. Αύξηση ήχου στα εξωτερικά ηχεία αλλά και στα συνδεόμενα ακουστικά και τέλος Αύξηση της ευαισθησίας του μικροφώνου για τις φωνητικές εντολές π.χ. Ok,Google κ.τλ. Η διαδρομή του αρχείου είναι :/system/etc . Προσωπικά χρησιμοποιήσα τον Root Εxplorer για την τροποποίηση/αντικατάσταση. Και φυσικά ΠΑΝΤΑ πάρτε ένα backup για κάθε ενδεχόμενο.:) Μπήκε και αυτό φυσικά στο πρώτο post.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Απο τη στιγμη που υπάρχει flashable η cm11s,βολέυει αυτο και οχι μεσω fastboot νομίζω,το έχετε δοκιμάσει για επαναφορά σε stock κατάσταση? Σε όσους δεν κάνει sync ο aosp browser (thanks to αργύρης) κατεβάστε απο εδω και κάντε install http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2624412 Ναι δοκίμασα κ πέρασα και μέσω fastboot (με script :flash all φυσικά) την τελευταία έκδοση. Είχα πρόβλημα με την τελευταία έκδοση του TWRP ,δεν έκανε mount το data κ επειδή δεν είχα πάρει ακόμα backup,αναγκάστηκα κ την πέρασα μέσω fastboot. Έχει αναφερθεί και στο forum του opo παρόμοιο πρόβλημα με την τελευταία TWRP και για αυτό πέρασα μια προηγούμενη τροποποιημένη έκδοση. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Για το twrp το βιωσαμε με τον elthis για τα καλά χθες.Καλά κανεις που το επισημαινεις Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Μήπως να δοκιμάσουμε κάποια άλλη recovery; Για mac υπάρχει ένα καταπληκτικό toolkit. Χθες πέρασα σε 2 λεπτά την rom με fastboot. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Ποιά recovery έχετε βρεί πιο απροβλημάτιστη? Στο S3/4 δούλευα συχέχεια του phil χωρίς θέμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Μήπως να δοκιμάσουμε κάποια άλλη recovery; Για mac υπάρχει ένα καταπληκτικό toolkit. Χθες πέρασα σε 2 λεπτά την rom με fastboot. Ποιά recovery έχετε βρεί πιο απροβλημάτιστη? Στο S3/4 δούλευα συχέχεια του phil χωρίς θέμα Ο Ηλίας (elthis) έκανε δουλειά με τον cwm philz recovery Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Πίσω στου philz και εγω πήρα backup efs1/2 όλα φαίνεται να δουλέυουν οκ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Δεν είναι ο τελικός που είχα στείλει στον Μύθο.. οπότε, αν μπορείς να με αφήσεις να τον editάρω.. Δεν είναι στο χέρι μου να σε αφήσω να τον κάνεις Edit. Υπάρχουν δύο επιλογές, ή φτιάχνεις καινούργιο ή μου δίνεις τις αλλαγές και τις περνάω εγώ. Επίσης για όσους επιθυμούν να πάρουν backup το EFS Partition ,ας κατεβάσουν από εδώ το τροποποιημένο TWRP Recovery: http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/recovery-unofficial-twrp-2-7-1-0-t2815247/post54157796. Μπήκε και αυτό στο πρώτο post. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Εχετε δοκιμάσει το xposed στο one,είδατε πουθενά καθυστερήσεις κτλ? Έλεγα να δοκιμάσω το xposed και διάφορα αλλά, όμως βλέπω ότι ακόμα στις λύσεις που υπάρχουν για τα nexus δεν έχει γίνε παντού σωστή προσαρμογή στο opo και με φοβίζουν. Η συσκευή μου λειτουργεί άψογα και δεν θέλω να το χάσω αυτό. Έλεγα για τον kernel του Franco ότι δεν μου έχει δημιουργήσει προβλήματα, αλλά στην διάρκεια παρουσιάστηκαν. 3 μέρες τώρα με στοκ, είμαι μια χαρά. Θέλω να απολαύσω την εμπειρία χρήσης χωρίς να διερωτάμαι μήπως φταίει αυτό η εκείνο και να ψάχνομαι συνεχώς. Ξαναπέρασα λοιπόν την στοκ ROM, το έκανα root, έβαλα την recovery του Philz και την αλλαγή του αρχείου για την ένταση του ήχου. Τίποτα άλλο. Από εδώ και πέρα φουλ backup σε εξωτερικό στικάκι πριν από κάθε δοκιμή. @@ με την recovery του philz μπορούμε να πάρουμε efs backup; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Κώστα νομίζω δυστυχώς όχι.... Και είμαι fun του philz... Να σου πω την αλήθεια ο twrp μου δημιούργησε διάφορα προβλήματα. Τη Κυριακή brickαρα τη συσκευή και δεν άκουγε καθόλου adb εντολές. Προσπάθησα να κάνω push στον twrp αρχεία για να περάσω αλλά δε τα έπαιρνε. Μόλις πέρασα philz αμέσως το έφτιαξα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 @Te_salat @elthis Υπάρχει στο πρώτο post η τροποποιημένη TWRP η οποία λειτουργεί μια χαρά και έχει και την δυνατότητα για EFS Backup. Στο link του xda υπάρχει σε flashable αλλά κ σε fastboot μορφή,ανάλογα τί βολεύει στον καθένα.:) Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 @Te_salat @elthis Υπάρχει στο πρώτο post η τροποποιημένη TWRP η οποία λειτουργεί μια χαρά και έχει και την δυνατότητα για EFS Backup. Στο link του xda υπάρχει σε flashable αλλά κ σε fastboot μορφή,ανάλογα τί βολεύει στον καθένα.:) Το έχω περάσει ήδη, πήρα το backup, και επέστρεψα σε philz... :) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Το έχω περάσει ήδη, πήρα το backup, και επέστρεψα σε philz... :) Σωστόςςςςςςς:up: Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Το έχω περάσει ήδη, πήρα το backup, και επέστρεψα σε philz... :) Αυτό θα κάνω κι εγώ. Ποτέ δεν μου άρεσε το περιβάλλον της TW. Κι εγώ το μπρικαρα άλλα ευτυχώς άκουγε adb γιατί δεν έμπαινε σε recovery. Το έβαλα σε fastboot με adb και πέρασα την ROM. @@@ Όσοι έχουν κινεζικό που το παρέλαβαν με περασμένη την CM, να κάνουν τον κόπο να την ξανά περάσουν μόνοι τους. Κάτι δεν κάνουν καλά οι κινέζοι. Εκτός από την τεράστια διαφορά σε εμπειρία χρήσης, υπήρχαν διάφορα περίεργα όπως πχ όταν έμπαινα σε fastboot μου έβγαζε κινέζικα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Αυτό θα κάνω κι εγώ. Ποτέ δεν μου άρεσε το περιβάλλον της TW. Κι εγώ το μπρικαρα άλλα ευτυχώς άκουγε adb γιατί δεν έμπαινε σε recovery. Το έβαλα σε fastboot με adb και πέρασα την ROM. @@@ Όσοι έχουν κινεζικό που το παρέλαβαν με περασμένη την CM, να κάνουν τον κόπο να την ξανά περάσουν μόνοι τους. Κάτι δεν κάνουν καλά οι κινέζοι. Εκτός από την τεράστια διαφορά σε εμπειρία χρήσης, υπήρχαν διάφορα περίεργα όπως πχ όταν έμπαινα σε fastboot μου έβγαζε κινέζικα. +1, σε πολλά Κινέζικα όπως και να έχει πρέπει να περνιέται η cm από αρχή καθότι το 25άρι το update δεν μπαίνει ΟΤΑ.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) greenify..:lol:Προσωπικά και μετά απο πολλές δοκιμές σε διάφορες συσκευές έχω καταλήξει ότι η συγκεκριμένη είναι πολύ χρήσιμη και κάνει ότι υπόσχεται...:) Ας μη το αναλύσουμε εδω και βγαίνουμε off topic...:) edit: Θέλω λίγο τη προσοχή σας σε αυτό που θα πω.....Το Brickάρισμα της συσκευής μου ξεκίνησε μετά την αλλαγή τιμών στο αρχείο του ήχου (mixer_paths.xml)....μετά το reboot μου έκανε το AudioFX force close....Διάβασα ότι και άλλοι χρήστες αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα. Να επισημάνω ότι μετά πάλι απο ίδια αλλαγή δεν είχα το ίδιο πρόβλημα, αρα δε σημαίνει ότι θα συμβεί σε όλους.... Γιαυτό προσοχη, κάντε backup τη Rom πρωτού δοκιμάσετε... Edited August 5, 2014 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Ναι, κάνει δουλειά σαφώς, στο OPO ρωτάω εάν είδες κάτι..:lol: φυσικά και κάνει...:) Το γράφω πάλι: edit: Θέλω λίγο τη προσοχή σας σε αυτό που θα πω.....Το Brickάρισμα της συσκευής μου ξεκίνησε μετά την αλλαγή τιμών στο αρχείο του ήχου (mixer_paths.xml)....μετά το reboot μου έκανε το AudioFX force close....Διάβασα ότι και άλλοι χρήστες αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα. Να επισημάνω ότι μετά πάλι απο ίδια αλλαγή δεν είχα το ίδιο πρόβλημα, αρα δε σημαίνει ότι θα συμβεί σε όλους.... Γιαυτό προσοχη, κάντε backup τη Rom πρωτού δοκιμάσετε... επίσης δοκιμάστε αλλαγή dpi....με 420 μ αρέσει πολύ προσωπικά...:) (textdroider απο google play) Edited August 5, 2014 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts