Antonios1080 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Από τη μία ήθελα μεν να το δω από κοντά αλλά από την άλλη ήθελα βοήθεια και με τη διαδικασία στην παραγγελία με την πρόσκληση. Τελικά βρέθηκε κάποιος συμφορουμιτης που μιλήσαμε και τελικά ήπιαμε και καφέ στο σπίτι μου (τον ευχαριστώ πολύ). Εχθές το βράδυ ένας δεύτερος συνφορουμιτης μου είχε στείλει μια πρόσκληση , η οποία όμως είχε λήξει και τώρα που κάναμε τη διαδικασία προσπαθουσαμε κάνα δίωρο να βρούμε πρόσκληση δίχως αποτέλεσμα. Τέλος πάντων δεν πειράζει, όλο και κάποιος θα μου δώσει μια καινούρια πρόσκληση. Συνφορουμιτες σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saman25 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Οκ απλά μου φαίνεται ότι εξαντλείται γρήγορα..το πρωτο βράδυ που το άφησα σε flight mode από 35% πήγε 22%..σήμερα απο 40% πήγε 35% Και εμένα έτσι έκανε την πρωτη ,δεύτερη μέρα ... Θα βελτιωθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Καλησπέρα, βρήκα αυτη την φοβερή θήκη TUDIA Slim-Fit CYGEN Dual Layer Protective Case for OnePlus One (Red) ( link ) αλλά στο ebay είναι πολύ ακριβή (10 ευρω η θήλη + 20-25 ευρω μεταφορικα ). Μπήκα την βρήκα στο amazon.co.uk με 10-12 ευρω συνολικο κόστος αλλά δεν κάνει delivery Ελλάδα ( Θεσσαλονίκη ) έχει κανεις υπόψιν που αλλού μπορώ να την βρώ ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Δεν μπορω να διανοηθω οτι υπαρχουν ατομα που ζητάνε λεφτά και πουλάνε τις προκλήσεις που έχουν οι οποίες τους έχουν ερθει τσαμπα. Έλεος,έχουν ξεφυγει τελείως και δεν ξέρουν τι τους γίνετε,αλλά δεν φταίνε μονο αυτοι,αλλά και οποίοι καθονται και τους τα σκάνε. Συγνώμη για αυτήν την έκρηξη,αλλά εψαχνα σε κάποιο site για τιμες μεταχειρισμένων και αηδιασα που είδα να ζητάνε λεφτά γι κάτι που τους έχει δωθεί δωρεάν,έλεος. Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 27, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Δεν μπορω να διανοηθω οτι υπαρχουν ατομα που ζητάνε λεφτά και πουλάνε τις προκλήσεις που έχουν οι οποίες τους έχουν ερθει τσαμπα. Έλεος,έχουν ξεφυγει τελείως και δεν ξέρουν τι τους γίνετε,αλλά δεν φταίνε μονο αυτοι,αλλά και οποίοι καθονται και τους τα σκάνε. Συγνώμη για αυτήν την έκρηξη,αλλά εψαχνα σε κάποιο site για τιμες μεταχειρισμένων και αηδιασα που είδα να ζητάνε λεφτά γι κάτι που τους έχει δωθεί δωρεάν,έλεος. Γιαυτό εμείς εδώ ανοίξαμε ξεχωριστό θέμα για δωρεάν παροχή μεταξύ των μελών. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekNick7 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Εχει καμοια διαφορα η συσκευη απο αυτη που πουλα το coolicool? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Εχει καμοια διαφορα η συσκευη απο αυτη που πουλα το coolicool? Δείτε το πρώτο μήνυμα του νήματος. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Εχει καμοια διαφορα η συσκευη απο αυτη που πουλα το coolicool? Θα βρεις την απάντηση στα link του 1ου post. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Καλησπέρα, βρήκα αυτη την φοβερή θήκη TUDIA Slim-Fit CYGEN Dual Layer Protective Case for OnePlus One (Red) ( link ) αλλά στο ebay είναι πολύ ακριβή (10 ευρω η θήλη + 20-25 ευρω μεταφορικα ). Μπήκα την βρήκα στο amazon.co.uk με 10-12 ευρω συνολικο κόστος αλλά δεν κάνει delivery Ελλάδα ( Θεσσαλονίκη ) έχει κανεις υπόψιν που αλλού μπορώ να την βρώ ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Την ίδια ψάχναμε με ένα φίλο εδώ και 4-5 ημέρες, δεν τη βρήκαμε πουθενά. Τελικά την πήρε από ebay, του πήγε στα 29 συνολικά. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Εχω καποιες προσκλησεις και αν δεν ενδιαφερθουν φιλοι θα τις δωσω εδω. Οποιος ενδιαφερεται ας το δηλωσει. Θα προτιμουσα καποια παλια/ενεργα μελη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Και εμένα έτσι έκανε την πρωτη ,δεύτερη μέρα ... Θα βελτιωθεί... ελπίζω να βελτιωθεί... προτείνεται να βάλω καμιά άλλη rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 ελπίζω να βελτιωθεί... προτείνεται να βάλω καμιά άλλη rom? Όχι. Stock 33R με Franco Kernel βγάζω κοντά 4 ημέρες με λογική χρήση Internet και αρκετά τηλέφωνα. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonzacha Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Παιδια ενω ολα πανε ρολοι με την συσκευη εχω ενα θεμα με το οτι δεν μπορω να κανω μεγεθυνση στην οθονη πχ σε φωτογραφιες ή σε καποιον browser. Οταν βαζω τα δυο δαχτυλα στην οθονη για να μεγενθυνω οπως εκανα σε ολες τις συσκευες που ειχα η οθονη κανει κατι τρελα σαν να τρελαινεται! Τι μπορει να φταιει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosleo116 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Γεια σας παιδια και απο μενα! Προσπαθησα να διαβασω οσο το δυνατον περισσοτερα στο νημα αυτο...Απο εκει που ημουν ετοιμος για αγορα iphone 5s, αποφασισα να το ξαναδω το θεμα...Το μονο που με ικανοποιουσε ηταν το G2(παρ'ολο που δεν τις ηθελα τις 4.5+ιντσες..) και πλεον αυτο μου ανετρεψε τα δεδομενα. Πιστευω εδω θα καταληξω. Ηθελα να ρωτησω αν τα 2 μοντελα τρεχουν ακριβως το ιδιο η αν καποιο απο τα 2 ειναι ελαχιστα καλυτερο-πιο γρηγορο. Εκτος απο αυτη την περιβοητη "κιτρινη κηλιδα", υπαρχει καποιο αλλο πιθανο ελαττωμα? Επειδη το μονο που με κραταει ειναι η διαδικασια παραγγελιας(καπως μου φαινεται...) ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να περιμενω μια-δυο εβδομαδες μηπως και το διαθεσουν κανονικα. Ευχαριστω πολυ και ελπιζω να μην ξεφυγα απο το θεμα( αλλιως παραπεμψτε με αναλογως!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Γεια σας παιδια και απο μενα! Προσπαθησα να διαβασω οσο το δυνατον περισσοτερα στο νημα αυτο...Απο εκει που ημουν ετοιμος για αγορα iphone 5s, αποφασισα να το ξαναδω το θεμα...Το μονο που με ικανοποιουσε ηταν το G2(παρ'ολο που δεν τις ηθελα τις 4.5+ιντσες..) και πλεον αυτο μου ανετρεψε τα δεδομενα. Πιστευω εδω θα καταληξω. Ηθελα να ρωτησω αν τα 2 μοντελα τρεχουν ακριβως το ιδιο η αν καποιο απο τα 2 ειναι ελαχιστα καλυτερο-πιο γρηγορο. Εκτος απο αυτη την περιβοητη "κιτρινη κηλιδα", υπαρχει καποιο αλλο πιθανο ελαττωμα? Επειδη το μονο που με κραταει ειναι η διαδικασια παραγγελιας(καπως μου φαινεται...) ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να περιμενω μια-δυο εβδομαδες μηπως και το διαθεσουν κανονικα. Ευχαριστω πολυ και ελπιζω να μην ξεφυγα απο το θεμα( αλλιως παραπεμψτε με αναλογως!) οπως ειπαμε κ στις πιο πισω σελιδες,η κιτρινιλα πλεον δεν υπαρχει στις καινουργιες παρτιδες,αλλα θεματα δεν εχει σαν συσκευη,προχωρα αφοβα,μιλαμε παντα για το ευρωπαικο μοντελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Παιδιά καλησπέρα... Έχω ψηθεί να το πάρω αλλά με κολλάει η διαδικασία, φοβάμαι μη κάνω καμιά βλακεία με της διευθύνσεις :lol::lol::lol: Θα περιμένω μέχρι δευτέρα να την κάνω λογικά. Ελπίζω να έχετε καμιά πρόσκληση και για μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 2 προσκλήσεις για όποιον προλάβει. https://account.oneplus.net/invite/claim/SGFV-F9DY-E7XU-CP1V https://account.oneplus.net/invite/claim/TQFY-99KC-FKKD-N0Y6 ΥΓ. Την μια την έχω στείλει στον @DimitrisTS απο τις 25 του μήνα (Πεμπτη) και δεν την έχει κάνει claim :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Για το 16 αρη υπάρχει πρόσκληση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Για το 16 αρη υπάρχει πρόσκληση? Όχι, δεν βγαίνει πλέον με πρόσκληση από την OnePlus, μόνο αν το βρεις σε Κινεζομάγαζα. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Για το 16 αρη υπάρχει πρόσκληση? Δεν αξίζει το 16αρι. Βουρ για το μεγάλο! ;) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 επειδή δεν χρησιμοποιώ το κιν για τραγούδια και video νομίζω οτι το 16αρη με καλύπτει... Αξήζει να το παρω απο καποιο κινεζομάγαζο ή να παρω το 64 και ας περισευει λίγο:lol: Επειδή με πιέζει ο χρόνος η μόνη λύση είναι το oneplus.net? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kuruki Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 επειδή δεν χρησιμοποιώ το κιν για τραγούδια και video νομίζω οτι το 16αρη με καλύπτει... Αξήζει να το παρω απο καποιο κινεζομάγαζο ή να παρω το 64 και ας περισευει λίγο:lol: Επειδή με πιέζει ο χρόνος η μόνη λύση είναι το oneplus.net? άμα θες invite υπάρχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 επειδή δεν χρησιμοποιώ το κιν για τραγούδια και video νομίζω οτι το 16αρη με καλύπτει... Αξήζει να το παρω απο καποιο κινεζομάγαζο ή να παρω το 64 και ας περισευει λίγο:lol: Επειδή με πιέζει ο χρόνος η μόνη λύση είναι το oneplus.net? εγώ το πήρα [το 64 όμως] από το coolicool από την ευροπαική αποθήκη τους, μου ήρθε σε λιγότερο από 10 ημέρες κ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το έκανα κ μια καθαρή εγκατάσταση κ μόνο root κ είναι τζάμι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) εγώ το πήρα [το 64 όμως] από το coolicool από την ευροπαική αποθήκη τους, μου ήρθε σε λιγότερο από 10 ημέρες κ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το έκανα κ μια καθαρή εγκατάσταση κ μόνο root κ είναι τζάμι. δεν το εχω βρει σε κανένα μαγαζί σε αποθήκες στην Ευρώπη. :wacko: Επειδή το έχω απορία το πίσω μέρος τι είναι? πλαστικό? γιατί αλλού λένε πλαστικό αλλού μαγνήσιο Edited September 28, 2014 by MALACHASKOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Παίδες έχω μια πρόσκληση για το κινητό. Έφυγε για τον πρώτο που θα μου κάνει P.M. Επίσης θα ήθελα να έχω προτεραιότητα εαν αυτός που τη πάρει, πάρει με τη σειρά του προσκλήσεις και τύχει να χρειαστώ καμία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts