johnnie_ Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για ένα Oneplus One αλλά το θέμα είναι ότι αμα χαλάσει τι γίνεται Το γυρνας πίσω απο 'κει που το πήρες. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για ένα Oneplus One αλλά το θέμα είναι ότι αμα χαλάσει τι γίνεται Κάνε μια αναζήτηση μέσα στο θέμα και αν δεν σε καλύψουν οι απαντήσεις τότε ρώτα ειδικά. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Εγώ πχ είμαι τεχνικός και δεν με νοιάζει και πολύ η εγγύηση Βέβαια όταν κανεις τέτοια αγορά ξέρεις πριν το πληρώσεις ότι δεν θα έχεις εγγύηση από εκεί και πέρα μην ζητάμε εγγύηση οταν λες δεν θα εχεις εγγυηση ? απο που βγαινει το συμπερασμα αυτο ? σε φιλο αν και σε ζαλιζουν αρκετα ως που να βγαλουν RMA στο τελος το κανουν (ζητανε video με το προβλημα ,να ανοιξεις το καπακι απο πισω για να βγαλεις φωτογραφεια το IMEI/serial number , συνηθως σε βαζουν να περασεις καποιο patch , αν δεν δουλεψει το patch σου λενε να συνδεθουν στο pc σου και μετα απο ολα αυτα θα σου βγαλουν RMA ) αυτα παντα για περιπτωση αγορας απο επισημο site και οχι κινεζομαγαζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Εγώ πχ είμαι τεχνικός και δεν με νοιάζει και πολύ η εγγύηση Βέβαια όταν κανεις τέτοια αγορά ξέρεις πριν το πληρώσεις ότι δεν θα έχεις εγγύηση από εκεί και πέρα μην ζητάμε εγγύηση Μια χαρά έχεις εγγύηση, μην λέμε ότι να ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouvaki Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για ένα Oneplus One αλλά το θέμα είναι ότι αμα χαλάσει τι γίνεται Έχεις κανονικά εγγύηση 2 χρόνια. Το στέλνεις στην Oneplus και όταν είναι έτοιμο στο στέλνουν πίσω. Πλέον που κυκλοφορεί κανονικά και στην Ελλάδα δεν έχεις κάποιο πρόβλημα. Αυτά ισχυόυν αν το αγοράσεις από το site της Oneplus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Όπως είπαν και οι προηγούμενοι εφόσον έχει αγοραστεί απο τη oneplus υπάρχει κανονικά εγγύηση 2 χρόνια, μόνο που το service είναι στην Αγγλία. Τα μεταφορικά τα πληρώνει όμως η oneplus οπότε το μόνο κακό είναι η καθυστέρηση η οποία όμως έτσι και αλλιώς υπάρχει και σε κάποια service στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Βρε σεις αφήστε τις εγγυήσεις και δηλώστε αλλά δύο άτομα Συμμετοχή ώστε να πάρουμε power bank Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam784 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Θα ήθελα τη γνώμη σας σας παρακαλώ. Έαν αγοράσω μεταχειρισμένο opo τι πρέπει να προσέξω να έχει ή μην έχει η συσκευή; Θεωρώ πως βασική προϋπόθεση θα είναι να έχει αγοραστεί από το επίσημο Site της one plus για να με καλύπτει η εγγύηση; Ακομή τι γίνεται που ουσιαστικά θα είμαι ο νέος κάτοχος του κινητού όμως μη δηλωμένος στην one plus; Έννοω πως θα χρειάζεται αυτός που το αγόρασε για την επικοινωνία με την one plus; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Βρε σεις αφήστε τις εγγυήσεις και δηλώστε αλλά δύο άτομα Συμμετοχή ώστε να πάρουμε power bank Βάλε με και εμένα για ένα άσπρο. Τα στοιχεία μου στα στέλνω με pm. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Ρε παιδιά εξηγήστε μου ένα λόγο για αγορά power bank, αφού όπου και να πας ρεύμα θα βρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Ρε παιδιά εξηγήστε μου ένα λόγο για αγορά power bank, αφού όπου και να πας ρεύμα θα βρεις... Εγώ προσωπικά αν πάρω θύρα το πάρω μόνο ως gadget, τίποτα παραπάνω Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Ρε παιδιά εξηγήστε μου ένα λόγο για αγορά power bank, αφού όπου και να πας ρεύμα θα βρεις... Μεγαλα ταξιδια με τρενα λεωφορεια κτλ , εγω προσωπικα στο ελευθερο camping το θεωρω χαζο να ψαχνω καφετερια να φορτισω το κινητο , με το 10400 της xiaomi 2 φορτισεις της βγαζω ανετα με την ψιλη χρηση που θα εχει το κινητο τοτε μιλαμε για σχεδον 5 με 6 μερες χωρις να χρειαστω μπριζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Ρε παιδιά εξηγήστε μου ένα λόγο για αγορά power bank, αφού όπου και να πας ρεύμα θα βρεις... Θα σε βολέψει σίγουρα αν πας ταξίδι, εμένα προσωπικά με έσωσε. Κάποια στιγμή θα μείνεις απο μπαταρία και δε θα βρίσκεις πρίζα. Αν εσύ τώρα πάντα βρίσκεις πρίζα μην μπεις στη διαδικασία να αγοράσεις power bank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Αν εισαι ολη μερα στους δρομους γιατι αυτη ειναι η δουλεια σου, τις μπριζες που θα τις βρισκεις? Το power λεει για αγορα, γιατι πολυ απλα, ποτε δεν ξερεις τι θα γινει. Επισης, δεν εχουν ολοι αμαξια για να το φορτιζουν στο αμαξι, αλλοι κυκλοφορουν με ποδια, λεωφορεια κτλ που δεν εχεις δυνατοτητα μπριζας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Εγώ μερικές φορές και στο σπίτι powerbank χρησιμοποιώ. Ξαπλωνω στον καναπέ και έχω δίπλα μου το powerbank.! Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Έχετε να προτείνετε κάποια θήκη με διάφανη πλάτη που να χωράει το τηλέφωνο με την bamboo πλάτη; Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Η πρόσκληση για ο 4ο για αγορά power bank ισχύει!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Ποσο θα μας βγουν εαν αγοράσω κι εγώ μαζί σας???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 (edited) Γύρω στα 20 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά Edited May 17, 2015 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Γύρω στα 20 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά Ενδιαφερομαι εαν παραγγειλετε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Ενδιαφερομαι εαν παραγγειλετε! :) Έχεις pm......... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Έχει ιδέα κανένας πού μπορώ να βρω φτηνή οθόνη + πλαίσιο; Έχει κάποια χτυπήματα το δικό μου, κανένα λειτουργικό πρόβλημα, αλλά είμαι πολύ ψείρας...:( Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Είσαι "ψειρας" και θέλεις "φτηνή" οθόνη? Anyway εδώ θα βρεις αρκετά spare parts. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2921244 Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Οταν μιλάω για φτηνη, δεν εννοώ φτηνιαρα. :) Οταν μιλάνε για original, είναι original ή την τρώει την μπανάνα; Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Κατανοητό. Απο σχόλια αγοραστών θα καταλάβεις αν τρώει τη μπανάνα της.. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts