Jump to content

[OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για ένα Oneplus One αλλά το θέμα είναι ότι αμα χαλάσει τι γίνεται

Το γυρνας πίσω απο 'κει που το πήρες.

Sent it From outer Space.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για ένα Oneplus One αλλά το θέμα είναι ότι αμα χαλάσει τι γίνεται

Κάνε μια αναζήτηση μέσα στο θέμα και αν δεν σε καλύψουν οι απαντήσεις τότε ρώτα ειδικά.

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Εγώ πχ είμαι τεχνικός και δεν με νοιάζει και πολύ η εγγύηση

Βέβαια όταν κανεις τέτοια αγορά ξέρεις πριν το πληρώσεις ότι δεν θα έχεις εγγύηση από εκεί και πέρα μην ζητάμε εγγύηση

οταν λες δεν θα εχεις εγγυηση ? απο που βγαινει το συμπερασμα αυτο ? σε φιλο αν και σε ζαλιζουν αρκετα ως που να βγαλουν RMA στο τελος το κανουν (ζητανε video με το προβλημα ,να ανοιξεις το καπακι απο πισω για να βγαλεις φωτογραφεια το IMEI/serial number , συνηθως σε βαζουν να περασεις καποιο patch , αν δεν δουλεψει το patch σου λενε να συνδεθουν στο pc σου και μετα απο ολα αυτα θα σου βγαλουν RMA ) αυτα παντα για περιπτωση αγορας απο επισημο site και οχι κινεζομαγαζα

Εγώ πχ είμαι τεχνικός και δεν με νοιάζει και πολύ η εγγύηση

Βέβαια όταν κανεις τέτοια αγορά ξέρεις πριν το πληρώσεις ότι δεν θα έχεις εγγύηση από εκεί και πέρα μην ζητάμε εγγύηση

Μια χαρά έχεις εγγύηση, μην λέμε ότι να ναι.

Έχεις κανονικά εγγύηση 2 χρόνια. Το στέλνεις στην Oneplus και όταν είναι έτοιμο στο στέλνουν πίσω. Πλέον που κυκλοφορεί κανονικά και στην Ελλάδα δεν έχεις κάποιο πρόβλημα. Αυτά ισχυόυν αν το αγοράσεις από το site της Oneplus.

Όπως είπαν και οι προηγούμενοι εφόσον έχει αγοραστεί απο τη oneplus υπάρχει κανονικά εγγύηση 2 χρόνια, μόνο που το service είναι στην Αγγλία. Τα μεταφορικά τα πληρώνει όμως η oneplus οπότε το μόνο κακό είναι η καθυστέρηση η οποία όμως έτσι και αλλιώς υπάρχει και σε κάποια service στην Ελλάδα.

Βρε σεις αφήστε τις εγγυήσεις και δηλώστε αλλά δύο άτομα Συμμετοχή ώστε να πάρουμε power bank

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα ήθελα τη γνώμη σας σας παρακαλώ.

Έαν αγοράσω μεταχειρισμένο opo τι πρέπει να προσέξω να έχει ή μην έχει η συσκευή;

Θεωρώ πως βασική προϋπόθεση θα είναι να έχει αγοραστεί από το επίσημο Site της one plus για να με καλύπτει η εγγύηση;

Ακομή τι γίνεται που ουσιαστικά θα είμαι ο νέος κάτοχος του κινητού όμως μη δηλωμένος στην one plus; Έννοω πως θα χρειάζεται αυτός που το αγόρασε για την επικοινωνία με την one plus;

Ευχαριστώ

Βρε σεις αφήστε τις εγγυήσεις και δηλώστε αλλά δύο άτομα Συμμετοχή ώστε να πάρουμε power bank

Βάλε με και εμένα για ένα άσπρο.

Τα στοιχεία μου στα στέλνω με pm.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Ρε παιδιά εξηγήστε μου ένα λόγο για αγορά power bank, αφού όπου και να πας ρεύμα θα βρεις...

Εγώ προσωπικά αν πάρω θύρα το πάρω μόνο ως gadget, τίποτα παραπάνω

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ρε παιδιά εξηγήστε μου ένα λόγο για αγορά power bank, αφού όπου και να πας ρεύμα θα βρεις...

Μεγαλα ταξιδια με τρενα λεωφορεια κτλ , εγω προσωπικα στο ελευθερο camping το θεωρω χαζο να ψαχνω καφετερια να φορτισω το κινητο , με το 10400 της xiaomi 2 φορτισεις της βγαζω ανετα με την ψιλη χρηση που θα εχει το κινητο τοτε μιλαμε για σχεδον 5 με 6 μερες χωρις να χρειαστω μπριζα

Θα σε βολέψει σίγουρα αν πας ταξίδι, εμένα προσωπικά με έσωσε. Κάποια στιγμή θα μείνεις απο μπαταρία και δε θα βρίσκεις πρίζα. Αν εσύ τώρα πάντα βρίσκεις πρίζα μην μπεις στη διαδικασία να αγοράσεις power bank.

Αν εισαι ολη μερα στους δρομους γιατι αυτη ειναι η δουλεια σου, τις μπριζες που θα τις βρισκεις? Το power λεει για αγορα, γιατι πολυ απλα, ποτε δεν ξερεις τι θα γινει. Επισης, δεν εχουν ολοι αμαξια για να το φορτιζουν στο αμαξι, αλλοι κυκλοφορουν με ποδια, λεωφορεια κτλ που δεν εχεις δυνατοτητα μπριζας.

Εγώ μερικές φορές και στο σπίτι powerbank χρησιμοποιώ. Ξαπλωνω στον καναπέ και έχω δίπλα μου το powerbank.!

Έχετε να προτείνετε κάποια θήκη με διάφανη πλάτη που να χωράει το τηλέφωνο με την bamboo πλάτη;
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Η πρόσκληση για ο 4ο για αγορά power bank ισχύει!!

Γύρω στα 20 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά Edited by taliban

Ενδιαφερομαι εαν παραγγειλετε! :)

Έχεις pm.........

Έχει ιδέα κανένας πού μπορώ να βρω φτηνή οθόνη + πλαίσιο;

Έχει κάποια χτυπήματα το δικό μου, κανένα λειτουργικό πρόβλημα, αλλά είμαι πολύ ψείρας...:(

Είσαι "ψειρας" και θέλεις "φτηνή" οθόνη? Anyway εδώ θα βρεις αρκετά spare parts. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2921244
Sent it From outer Space.

Οταν μιλάω για φτηνη, δεν εννοώ φτηνιαρα. :)

Οταν μιλάνε για original, είναι original ή την τρώει την μπανάνα;

• The title was changed to [OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ