johnnie_ Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Εχει κανεις εμπειρία χρήσης απο την παρακάτω θήκη? http://mediadevil.com/eu/browse-by-device/artisanpouch-leather-pouch-case-oneplus-one.html. Το κινητό είναι εντελώς γυμνό εδω και μηνες και έτσι θέλω να μείνει. Απλα σκέφτομαι τη φθορά που θα υποστεί αν μπει σε κάποια τσάντα. Δέκτες και οι προτάσεις για κάτι παρεμφερές. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Καλημέρα σε ολους. Ενδιαφερομαι κ γω για την diztronic την θήκη. Μπήκα στο amazon.de και πήγα να παραγγειλω τη θήκη ενα tempered glass της orzly και ενα otg καλώδιο. Συνολικό κοστος 29 ευρώ και μου ζητάει αλλά 24 για μεταφορικά κ συσκευασία. Επειδή είμαι άσχετος απο αγορές στο ίντερνετ είναι κομπλε η τιμή η υπάρχει καμμία αλλη επιλογή; Αν είναι από διαφορετικούς πωλητές ναι είναι λογικό. Δεν σε συμφέρει όμως. Προσπάθησε να τα αγοράσεις από έναν πωλητή έτσι ώστε να πληρώσεις έξοδα αποστολής για μια αποστολή συνολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Πάντως το tempered glass της Pelosi είναι τέλειο.το έχω πάρει από oppo Mart . Και φυσικά θήκη της diztronic από Amazon.de Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Πολύ καλή η diztronic αλλά με βολεψε πιο καλά η tudia. Ελαφρώς καλύτερο design και λιγότερο κοφτερες ακρες στα πλαγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 από τον Ιούλιο χρησιμοποιώ αυτή http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2014-New-Case-Clear-Gel-TPU-slim-Ultra-Thin-Crystal-Soft-Back-Cover-Case/1945993418.html την οποία την είχα πάρει στην φοβερή τιμή των 1,24 δολαρίων :) Πλήρη προστασία, δεν έχει ξεχειλώσει καθόλου και δεν παχαίνει σε καμία πλευρά την συσκευή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Χθές το opo είχε μια πτώση απο ύψος καρέκλας σε τσιμέντο αλλά άντεξε..επειδή (λογικά) θα ξαναγίνει, ψαχνω θήκη και είμαι ανάμεσα στην tudia cygen ( http://www.ebay.de/itm/TUDIA-Slim-Fit-CYGEN-Dual-Layer-Protective-Case-for-OnePlus-One-/261598593477 ) και στην diztronic ( http://www.amazon.de/Diztronic-Matte-Black-Flexible-OnePlus/dp/B00MBS1NA0 ) ..χωρίς να τις έχω δει από κοντά, εμφανισιακά με κερδίζει η tudia αλλα δεν ξέρω εαν νοιώθεις το κινητό μεγαλύτερο στο χέρι απ' ο,τι εαν φορούσε την diztronic ή εαν ζεσταίνεται περισσότερο γιατί την βλέπω πιο 'ενισχυμένη'..γνωρίζει κάποιος από την εμπειρία του να μου πει? Ευχαριστώ :) ΥΓ: Επίσης ξέχασα να πω πως φοράω το tempered glass της opo, αρα δεν ξέρω εαν η tudia κάθεται καλά..Απ' όσο διάβασα στα προηγούμενα posts , η diztronic δεν έχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snb Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Υπαρχει διαφανη θηκη για 1+ με μπαμπου? Η αυθεντικη διαφανη θηκη ειναι μικρη... και δεν χωραει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Καλημερα.Ειδα οτι πλεων το power bank το δίνει κανονικα (χωρις αναγκαστικά των φορτιστής)... αλλα βγαίνουν 18€ τα μεταφορικά (πιο ακριβά και απο το power bank). Παίζει να μαζευτουμε 4-5 ατομα να παραγγειλουμε ...για να μοιράσουμε το κόστος στα μεταφορικα?? Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Καλημερα.Ειδα οτι πλεων το power bank το δίνει κανονικα (χωρις αναγκαστικά των φορτιστής)... αλλα βγαίνουν 18€ τα μεταφορικά (πιο ακριβά και απο το power bank). Παίζει να μαζευτουμε 4-5 ατομα να παραγγειλουμε ...για να μοιράσουμε το κόστος στα μεταφορικα?? Δεν αξίζει πάρε ενα της xiaomi με 10.000 man που είναι και πιο φτηνά και τζάμπα μεταφορικά και τελείωνε! Ετσι έκανε κι εγώ και άλλοι πόσοι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Δεν αξίζει πάρε ενα της xiaomi με 10.000 man που είναι και πιο φτηνά και τζάμπα μεταφορικά και τελείωνε! Ετσι έκανε κι εγώ και άλλοι πόσοι! :) Κάποιο link για αξιόπιστο site ( να δινει γνήσιο xiaomi). Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Καλημερα.Ειδα οτι πλεων το power bank το δίνει κανονικα (χωρις αναγκαστικά των φορτιστής)... αλλα βγαίνουν 18€ τα μεταφορικά (πιο ακριβά και απο το power bank). Παίζει να μαζευτουμε 4-5 ατομα να παραγγειλουμε ...για να μοιράσουμε το κόστος στα μεταφορικα?? δηλώνω συμμετοχή για ένα μαύρο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Παιδιά είχα παραγγείλει κάτι θήκες και έχουν περάσει 9 μέρες εργάσιμες,μέσω royal mail,πρωτα φορά παραγγελνω κάτι απο τo site τους,ποτε περιπου έρχονται? ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δηλώνω συμμετοχή για ένα μαύρο Και εγώ για ενα ασπρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Παιδιά είχα παραγγείλει κάτι θήκες και έχουν περάσει 9 μέρες εργάσιμες,μέσω royal mail,πρωτα φορά παραγγελνω κάτι απο τo site τους,ποτε περιπου έρχονται? ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ για ενα ασπρο Παιδιά αν ειναι να γίνει κατι....μονο απο Αθηνα..γιατι μετα μπλεκουμε με μεταφορικα....καταθέσεις η αντικαταβολες κτλ. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Παιδιά αν ειναι να γίνει κατι....μονο απο Αθηνα..γιατι μετα μπλεκουμε με μεταφορικα....καταθέσεις η αντικαταβολες κτλ. εγώ Αθήνα είμαι πάντως και ισχύει η υποψηφιότητα μου :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robben Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Και εγώ δηλώνω συμμετοχή για μαύρο και είμαι από Αθήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 εγώ Αθήνα είμαι πάντως και ισχύει η υποψηφιότητα μου :) Οκ....εγω εχω άλλον ενα.....οπότε θελουμε άλλον ενα για να γίνουμε τέσσερις και να μας πανε τα μεταφορικα απο 5€ . Αν θες στειλε μου σε pm το κινητο σου. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ δηλώνω συμμετοχή για μαύρο και είμαι από Αθήνα. Στειλε μου ονομα και κινητο σε μήνυμα. ;) Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Κάποιο link για αξιόπιστο site ( να δινει γνήσιο xiaomi). Εδώ είσαι φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Αξίζει να δώσω το OnePlus One μου 64GB για το Nexus 6 ή το LG G FLEX 2????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Αξίζει να δώσω το OnePlus One μου 64GB για το Nexus 6 ή το LG G FLEX 2????? Εάν έχεις δυνατότητα να περάσεις custom roms ούτε 1 στο εκατομμύριο. Εγώ θέλω 2καρτο έχω το NOTE 3 και το 1+ και θα κλαψω που θα αποχωρηστω το 1+ αν και δεν θα το πουλήσω. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Οκ....εγω εχω άλλον ενα.....οπότε θελουμε άλλον ενα για να γίνουμε τέσσερις και να μας πανε τα μεταφορικα απο 5€ . Αν θες στειλε μου σε pm το κινητο σου. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στειλε μου ονομα και κινητο σε μήνυμα. ;) Αλλος ενας παιδιά (απο Αθηνα) να συμπληρώσουμε 4αδα. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για ένα Oneplus One αλλά το θέμα είναι ότι αμα χαλάσει τι γίνεται Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για ένα Oneplus One αλλά το θέμα είναι ότι αμα χαλάσει κάτι τι γίνεται;;; Το φτιάχνεις σε τεχνικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Το φτιάχνεις σε τεχνικό Όταν λες τεχνικό τι εννοείς, δεν υπάρχει κάποιο μαγαζί που να μπορεί να μου το φτιάξει σύμφωνα με την εγγύηση που μου δίνει η Oneplus;;; Αμα χαλάσει για παράδειγμα η πλακέτα θα πρέπει να την πληρώσω;;; Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Εγώ πχ είμαι τεχνικός και δεν με νοιάζει και πολύ η εγγύηση Βέβαια όταν κανεις τέτοια αγορά ξέρεις πριν το πληρώσεις ότι δεν θα έχεις εγγύηση από εκεί και πέρα μην ζητάμε εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Εγώ πχ είμαι τεχνικός και δεν με νοιάζει και πολύ η εγγύηση Βέβαια όταν κανεις τέτοια αγορά ξέρεις πριν το πληρώσεις ότι δεν θα έχεις εγγύηση από εκεί και πέρα μην ζητάμε εγγύηση Οκ, ευχαριστώ Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts