zafiris87 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Εγώ την τελευταία παραγγελία μου την έκανα το Σάββατο 21/3 με express μεταφορικά. Ξεκίνησε με DHL Δευτέρα 23/3 και σήμερα το μεσημέρι το είχα στα χέρια μου. Οπότε με express μεταφορικά δε θα έχεις θέμα, με το απλό δεν ξέρω πόσο θα πάρει αν και royal mail είναι επίσης αρκετά γρήγορο, η καθυστέρηση θα είναι από τα ελτα που τελευταία δουλεύουν πολύ αργά. 2 μερες μονο? ποσες μερες ειχες την παραγγελια σου σε φαση pending shippment? Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 2 μερες μονο? ποσες μερες ειχες την παραγγελια σου σε φαση pending shippment? Μια, την Κυριακή, η παραγγελία έγινε Σάββατο βράδυ κάπου στις 11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Μια, την Κυριακή, η παραγγελία έγινε Σάββατο βράδυ κάπου στις 11. Και εγώ Σάββατο 16:30 έκανα την παραγγελία (αποστολή με royal). Σήμερα μου ήρθε μήνυμα από Oneplus ότι έφυγε. Για να δούμε πότε θα φθάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Και εγώ Σάββατο 16:30 έκανα την παραγγελία (αποστολή με royal). Σήμερα μου ήρθε μήνυμα από Oneplus ότι έφυγε. Για να δούμε πότε θα φθάσει. Και σε μένα σήμερα ήρθε το email ότι έφυγε από αυτούς αλλά από το tracking της DHL φαίνεται ότι ξεκίνησε από χθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lurpack Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Με ένα γρήγορο ψάξιμο στις σελίδες αυτού του θέματος (όχι σε όλες) δεν βρηκα καμια πρόταση για θήκη. το θέμα όπως ειναι λογικο μονοπολείται απο τις πληροφορίες-επεξηγήσεις που ζητάμε όλοι γύρω από την παραγγελία (ειδικα πριν αρχίσουν να στέλνουν Ελλάδα). Για πείτε προτάσεις για αξεσουαρ .. 1) Προστασία οθόνης κλπ τι βάζουμε? ειμαι παντελώς άσχετος (εχει μεσα προστασία η συσκευασία?) 2) τα ακουστικα που έχει μεσα ειναι καλά ή μουφα? 3) από θήκες τι υπάρχει? ποιες έχετε δομικάσει, απο που, πόσο κλπ πολλές ερωτήσεις αλλά αφού τα ρίξαμε τα 318 ευρώ μας ας αγοράσουμε και τα γύρω γύρω:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 1. Tempered glass για προστασία οθόνης 2. Δεν έχει ακουστικά η συσκευασία 3. Ebay και αγιος ο θεός για θήκες, bumpers και ο,τι άλλο τραβάει η όρεξη σου. Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Και σε μένα σήμερα ήρθε το email ότι έφυγε από αυτούς αλλά από το tracking της DHL φαίνεται ότι ξεκίνησε από χθες. Δεν είχα ελέγξει το royal mail. Το τσέκαρα πριν από λίγο με το track number και γράφει ότι έφυγε χθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ανέβηκαν οι τιμές. 299€ το 16αρι και 349€ το 64αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Πως μπορω να μεταφέρω τις επαφές απο το χαλασμένο μου λόγω σπασμενης οθόνης LG G2? Υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα του LG PC Suite για PC??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ανέβηκαν οι τιμές. 299€ το 16αρι και 349€ το 64αρι. Μια χαρα τιμη έχει πάλι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Πως μπορω να μεταφέρω τις επαφές απο το χαλασμένο μου λόγω σπασμενης οθόνης LG G2? Υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα του LG PC Suite για PC??? Λογικά έχεις λογαριασμό Gmail οπότε έχεις τις επαφές σε αυτόν τον λογαριασμό. Συνδέσου και συγχρόνησέ τον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Εχω gmail. Αλλα κανενα πρόγραμμα σαν το LG PC Siute για back up δεν εχει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Πως μπορω να μεταφέρω τις επαφές απο το χαλασμένο μου λόγω σπασμενης οθόνης LG G2? Υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα του LG PC Suite για PC??? Πολύ δύσκολα κάποιος εδώ μέσα να αποθηκεύει ακόμα επαφές στη συσκευή. Αυτό είναι και ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνεις όταν παίρνεις το πρώτο smartphone-αποθήκευση των επαφών στο λογαριασμό google. Μια χαρα τιμη έχει πάλι. :) Μια χαρά είναι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 παιδιά έχει κανείς invite θέλω να παραγγείλω την συσκευή αύριο Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babaros10 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Καλημερα σε ολους. Το τρακινγκ της dhl μου εβγαλε οτι απο την τριτη το δεμα ειναι θεσσαλονικη. Σημερα ειναι σε αναμονη αποστολης παλι αθηνα. Γνωτιζει κανεις γιατι συμβαινει αυτο; το εχω παραγγειλει με εξπρες και η παραγγρλια διεκπαιρεωθηκε την πεμπτη και παρασκευη ξεκινησε απο αγγλια. Στην ελλαδα η παραφοση γινεται με κουριερ η ελτα; συγνωμη για το σεντονι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 (edited) Καλημερα σε ολους. Το τρακινγκ της dhl μου εβγαλε οτι απο την τριτη το δεμα ειναι θεσσαλονικη. Σημερα ειναι σε αναμονη αποστολης παλι αθηνα. Γνωτιζει κανεις γιατι συμβαινει αυτο; το εχω παραγγειλει με εξπρες και η παραγγρλια διεκπαιρεωθηκε την πεμπτη και παρασκευη ξεκινησε απο αγγλια. Στην ελλαδα η παραφοση γινεται με κουριερ η ελτα; συγνωμη για το σεντονι Το express έρχεται με DHL, το απλό με ελτα. Δες το δικό μου δέμα που έγινε παραγγελία Σάββατο και ξεκίνησε Δευτέρα από Αγγλία. Τρίτη μεσημέρι το είχα Θεσσαλονίκη. [ATTACH]58620[/ATTACH] Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα να σου πούνε τι γίνεται με το δέμα σου. Edited March 26, 2015 by morpheusgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babaros10 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Το express έρχεται με DHL, το απλό με ελτα. Δες το δικό μου δέμα που έγινε παραγγελία Σάββατο και ξεκίνησε Δευτέρα από Αγγλία. Τρίτη μεσημέρι το είχα Θεσσαλονίκη. [ATTACH]58620[/ATTACH] Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα να σου πούνε τι γίνεται με το δέμα σου. Τελικά επικοινώνησα με dhl. Και εβγαλα άκρη. Το τηλέφωνο ηταν στην speedex απο την τριτη. Μάλιστα το μήνυμα το γράφω απτό opo. Απλα είχαν γράψει λάθος το κινητό έλειπε ενα ψηφίο και γιαυτό άργησε η παραδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Τελικά επικοινώνησα με dhl. Και εβγαλα άκρη. Το τηλέφωνο ηταν στην speedex απο την τριτη. Μάλιστα το μήνυμα το γράφω απτό opo. Απλα είχαν γράψει λάθος το κινητό έλειπε ενα ψηφίο και γιαυτό άργησε η παραδοση OK, καλοδούλευτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Εχω gmail. Αλλα κανενα πρόγραμμα σαν το LG PC Siute για back up δεν εχει??? Μα δεν χρειάζεσαι. Αυτό σου λέω. Απλά συνδέσου και θα έχεις τις επαφές σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Το παραπάνω με την προϋπόθεση ότι δεν έχεις απενεργοποιήσει (ενεργοποιημένο από προεπιλογή) την λειτουργία backup στον λογαριασμό σου gmail των επαφών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babaros10 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 OK, καλοδούλευτο! Ευχαριστώ πολύ. Προερχόμενος απο s3 έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Ευχαριστώ πολύ. Προερχόμενος απο s3 έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό..... Στην ίδια φάση είναι (θα το πάρει σε μερικές μέρες) η κοπέλα μου που είχε ένα s3 και το χάλασε, της πήρα δώρο το One. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Μορφέα και εμένα μου χάλασε, κοπέλι θέλεις;:D:D:D:D:D:D:D:D Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Παιδιά βρήκα 2 καμμένα πίξελ τα οποία δεν με ενοχλούν! Να το στείλω να μου δώσουν καινούργιο;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Παιδιά βρήκα 2 καμμένα πίξελ τα οποία δεν με ενοχλούν! Να το στείλω να μου δώσουν καινούργιο;;;; Και το Ρωτάς; Φυσικά και πρέπει να το κάνεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts