Jump to content

[OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απ'οτι φαινεται, δεν προλαβαινω καμια προσκληση και να παρω αυτες τις μερες.

Μονο απο Δευτερα που θα εχω κ τον κωδικο για την paypal κ θα ειμαι οκ για την συναλλαγη θα με βοηθουσε καποια προσκληση αν θα εχει καποιος.

Ολα στραβα κ αναποδα με πηγαινουν.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απ'οτι φαινεται, δεν προλαβαινω καμια προσκληση και να παρω αυτες τις μερες.

Μονο απο Δευτερα που θα εχω κ τον κωδικο για την paypal κ θα ειμαι οκ για την συναλλαγη θα με βοηθουσε καποια προσκληση αν θα εχει καποιος.

Ολα στραβα κ αναποδα με πηγαινουν.

Νομίζω το μπερδεύεις πολύ φίλτατε FoT1s γι' αυτό "Όλα στραβό κ ανάποδα με πηγαίνουν"

Sent it From outer Space.

Εκανα και εγω σημερα την παραγγελια μου.Ξερει κανεις να μου πει γιατι στην αποδειξη που μου εστειλε το paypal εκει που γραφει την γερμανικη διευθυνση που θα μου το στειλουν διπλα γραφει ''Shipping address - unconfirmed'' ??Υπαρχει κανα προβλημα?

βρήκα πρόσκληση, οκ θα μπω να το παραγγείλω!

Να επιβεβαιώσω 2 πραγματάκια?

-το συνολικό κόστος (με τα μεταφορικά) βγαίνει περ. 340€?

-χρειάζεται να βάλουμε έξτρα γυαλί πάνω στην οθόνη? Αν ναι, πρέπει να βάλουμε το "μαμά" ή υπάρχει και after market για το κινητό αυτό?

βρήκα πρόσκληση, οκ θα μπω να το παραγγείλω!

Να επιβεβαιώσω 2 πραγματάκια?

-το συνολικό κόστος (με τα μεταφορικά) βγαίνει περ. 340€?

-χρειάζεται να βάλουμε έξτρα γυαλί πάνω στην οθόνη? Αν ναι, πρέπει να βάλουμε το "μαμά" ή υπάρχει και after market για το κινητό αυτό?

-ναι

-καλό είναι να βάλεις. nillkin tempered glass οικονομικό και κορυφαία ποιότητα

https://account.oneplus.net/invite/claim/GLTD-4ICS-UQUX-GUR4

Πρεπει να ληγει σε λιγες ωρες την πηρα χτες οποιος προλαβει

Νομίζω το μπερδεύεις πολύ φίλτατε FoT1s γι' αυτό "Όλα στραβό κ ανάποδα με πηγαίνουν"

Πως το μπερδευω οταν περιμενω τον κωδικο απο τραπεζα για να μπορεσω να κανω την παραγγελεια?

Εκανα και εγω σημερα την παραγγελια μου.Ξερει κανεις να μου πει γιατι στην αποδειξη που μου εστειλε το paypal εκει που γραφει την γερμανικη διευθυνση που θα μου το στειλουν διπλα γραφει ''Shipping address - unconfirmed'' ??Υπαρχει κανα προβλημα?

Σε όλους αυτό γράφει. Λογικά γιατί δεν την έχεις περάσει σα διεύθυνση στο λογαριασμό σου στο paypal..

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πως το μπερδευω οταν περιμενω τον κωδικο απο τραπεζα για να μπορεσω να κανω την παραγγελεια?

Ένα παληκάρι πιο πάνω είπε ότι το πήρε το τηλέφωνο με unverified κάρτα μέσω Paypal.. Γιατί δεν το ψάχνεις λίγο?

Και εγω μεσω paypal και πολυ ευκολα κιολας εγινε η συναλλαγή

Απλα εμενα μενει να επιβεβαιωσω την καρτα μου μεσα στη paypal βαση του κωδικου που θα μου δωσει η τραπεζα. Πιστευω πως θα βρεθει καποια προσκληση απο Δευτερα για να το παραγγειλω που το θελω πως κ πως.

Απλα εμενα μενει να επιβεβαιωσω την καρτα μου μεσα στη paypal βαση του κωδικου που θα μου δωσει η τραπεζα. Πιστευω πως θα βρεθει καποια προσκληση απο Δευτερα για να το παραγγειλω που το θελω πως κ πως.

Μην τρελαίνεσαι... Μέσω Paypal δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει στραβή..

Ή γινεται ή δε γίνεται... το κάνεις και άμα δε βρεις κουμπάκια σημαίνει ότι δε γίνεται. Άμα βρεις το πατάς και τέλος.

καλησπερα σε ολους, το nillkin tempered glass απο που το εχετε παρει?

Εγώ από εδώ http://www.ebay.com/itm/181566394013?var=480539564212&redirect=mobile

Είναι φθηνό και αξίζει ... :)

:)

Μολις μου ηρθε ο κωδικος απο την τραπεζα. Πηρα τηλ. Οποτε προχωραω και στην αγορα της συσκευης να παει Ισπανια στην φιλη μου κ μετα να το παραλαβει κ να μου το στειλει. :)

Μολις μου ηρθε ο κωδικος απο την τραπεζα. Πηρα τηλ. Οποτε προχωραω και στην αγορα της συσκευης να παει Ισπανια στην φιλη μου κ μετα να το παραλαβει κ να μου το στειλει. :)

Ισπανια?Δεν το κανεις μεσω mail de box οπως ολοι εδω να το χεις τσακ μπαμ..και πιο φτηνα θα σου ερθει

Δημήτρης

Πρόσκληση για 64άρι, περιμένει inbox, όποιος τη θέλει ας στείλει :happy:

EDIT: Δόθηκε!!

Καλημερα παίδες ερώτηση...που μπορούμε να βρούμε θέματα για την κινηταρα εκτος απο το play store???ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κάνε αναζήτηση CM11/CM11s themes στο google χύμα. Επίσης στο forum του xda :)

Edited by il_tifosi

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν...

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Ισπανια?Δεν το κανεις μεσω mail de box οπως ολοι εδω να το χεις τσακ μπαμ..και πιο φτηνα θα σου ερθει

Δεν εχει μεγαλη διαφορα επισης 1-2 μερες διαφορα ειναι. Ισπανια που θα το στειλω θα παει κανονικα το θεμα η χαρτακι για να παει να το παραλαβει πχ απο ταχυδρομιο?

EDIT: Ασχετο, lollipop, θα παρει? δεν εχει αργησει λιγο?

Edited by FoT1s

• The title was changed to [OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ