pantelee13 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 καλημερα..περιμενοντας και εγω με ανυπομονησια να παραλαβω το κινητο την τριτη 13/01 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! διαβασα στο net για το προβλημα με την "κιτρινιλα" στο τελος της οθονης...ειναι τοσο ενοχλητικο οσο λενε???διορθωνεται???(συμφωνα με καποιους ιδιοκτητες δεν το αλλαζει η OPO γιατι δεν το θεωρει προβλημα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APNEA30 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 καλημερα..περιμενοντας και εγω με ανυπομονησια να παραλαβω το κινητο την τριτη 13/01 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! διαβασα στο net για το προβλημα με την "κιτρινιλα" στο τελος της οθονης...ειναι τοσο ενοχλητικο οσο λενε???διορθωνεται???(συμφωνα με καποιους ιδιοκτητες δεν το αλλαζει η OPO γιατι δεν το θεωρει προβλημα). Καλημέρα. Μετά από δύο συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου μπορώ να σου πω ότι καλά κάνει και δεν το θεωρεί πρόβλημα. Και οι δυο δικές μου είχαν το πρόβλημα με την κιτρινίλα, όμως σιγά σιγά με τον καιρό εξαφανίστηκε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς. Έτσι κι αλλιώς όπως έχουν πει και πιο πάνω, το βλέπεις μόνο σε λευκό φόντο και αν δεν το έψαχνες να το δεις, μάλλον δεν θα το παρατηρούσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelee13 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Καλημέρα. Μετά από δύο συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου μπορώ να σου πω ότι καλά κάνει και δεν το θεωρεί πρόβλημα. Και οι δυο δικές μου είχαν το πρόβλημα με την κιτρινίλα, όμως σιγά σιγά με τον καιρό εξαφανίστηκε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς. Έτσι κι αλλιώς όπως έχουν πει και πιο πάνω, το βλέπεις μόνο σε λευκό φόντο και αν δεν το έψαχνες να το δεις, μάλλον δεν θα το παρατηρούσες. ψαχνωντας λιγο στο φορουμ λενε κατι για ταινιες και κολλες και κατι τετοια δεν ξερω αν ισχυει...επελεξα την συσκευη αντι του lg g3 32gb ελπιζω να εκανα την καλυτερη επιλογη...(ασε που εχω και 2 ξαδερφια που με περνουν τηλεφωνο καθε λιγο και λιγακι να δουν αν ηρθε γιατι θελουν να το τσεκαρουν μηπως το παρουν...):lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eap Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 εχω βαλει ups για μεταφορα..με ελτα ερχεται στο σπιτι το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 εχω βαλει ups για μεταφορα..με ελτα ερχεται στο σπιτι το κινητο? με ups.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 με ups.... η με acs/γενικη σε μερη που δεν καλυπτει η ups. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 η με acs/γενικη σε μερη που δεν καλυπτει η ups. Σωστά.. επαρχία νομίζω δεν πάει η ups Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fontastrelos Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Παιδιά, εγώ έκανα παραγγελία 18/12 από oneplus με express και έφτασε mailbox 29/12, 30/12 το έστειλαν με UPS και παρέλαβα 7/1. Σύνολο μου πήγε 345€. Ξενέρωσα λίγο με τόσο αργοπορία αλλά δεν πειράζει. Σήμερα έκατσα να το ανοίξω μέχρι στιγμής μου φαίνεται πολύ καλό και τελικά άξιζε την αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AFOS Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 εμένα πάλι, έφτασε μέσα σε 2 μέρες mailboxde με standard.. έφυγε χθες με UPS και προγραμματισμένη παράδοση στις 19/1.. λογικό μου φαίνεται, εφόσον μένω σε νησί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Παιδιά, εγώ έκανα παραγγελία 18/12 από oneplus με express και έφτασε mailbox 29/12, 30/12 το έστειλαν με UPS και παρέλαβα 7/1. Σύνολο μου πήγε 345€. Ξενέρωσα λίγο με τόσο αργοπορία αλλά δεν πειράζει. Σήμερα έκατσα να το ανοίξω μέχρι στιγμής μου φαίνεται πολύ καλό και τελικά άξιζε την αναμονή. Παραγγελία 17/12 χωρίς πρόσκληση και ήρθε την Πέμπτη! ΞΕΝΕΡΩΣΑ τόσο που το έδωσα σήμερα χωρίς καν να το ανοίξω! Μου αρέσει που παραγγέλνουμε και από Ευρώπη ... ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά από τόσο ταλαιπωρία και να μην το χαρείς... Ξέρω ότι ξενέρωσες λόγω αργοπορίας, αλλά κρίμα ρε γμτ!;) Εφυγε ήδη φίλε! Το περίμενα για Πρωτοχρονιάτικο δωρο ... το μόνο που μου έμεινε είναι ότι δεν το είδα τελικά να το δω πως είναι.... το έδωσα σφραγισμένο κατευθείαν! Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Κι έγω μια από τα ίδια φίλε. Το περιμένω-περιμενω και πουθενά στον ορίζοντα :) ούτε από την Αμερική να ερχόταν. Ξενέρωσα πολύ άσχημα. Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Διαθέσιμες προσκλήσεις με PM. Θα απαντήσω αύριο το πρωί σε όσους στείλουν PM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 https://account.oneplus.net/invite/claim/GLBC-5JEM-UU7C-FVSU Οποιος ενδιαφέρεται για αγορά παίδες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigatstef Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Διαθέσιμες προσκλήσεις για όποιον ενδιαφέρεται για το 64GB: 1. https://account.oneplus.net/invite/claim/GLQF-TV35-BMMQ-88P0 2. https://account.oneplus.net/invite/claim/GLFL-NBG8-CONA-7BG5 3. https://account.oneplus.net/invite/claim/GLON-WDB1-9SZP-LKQQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!! Παιδια εχω καποια θεματα με το oneplus! Εδω και καιρο μου εχει εμφανισει καποια θέματα με τον ήχο! 1ο΄Ξαφνικα πολλες φορες αρχίζει και κανει ενα ηχο σαν κομπρεσερ,γκρρρρρ. Λύνεται μονο με επενακινηση! 2ο΄Τωρα τελευταια μου κανει συνεχεια αυτο το κολπο, ενω ειναι κανονικα τερμα η ενταση του ηχου του τηλεφώνου πολλες ενω με καλουνε δεν ακούγεται τίποτα!!!! Δοκιμάζω την ένταση και ενω δείχνει ότι ειναι τερμα η μπλε μπαρα δεν ακουγεται το χαρακτηριστικο μπιπ! Και αυτο λύνεται μο΄νο με επανεκινηση! 3ο΄ Χθες παρατηρησα οτι ενω φόρτιζε ζεσταινοταν πολυ καθ όλη την διαρκεια της φορτισης! Οταν φορτισε και το αποσυνδεσα απο τον φορτιστη το αφησα και το ξαναπιανω μετα απο καμια ωρα! Ηταν ακομα αρκετα ζεστο σε ολη την επιφανεια της οθόνης και κυριως στο σημειο της καμερας και η μπαταρια ειχε παει στο 75% και επεφτε συνέχεια!!!! Να πω οτι ολες οι εφαρμογες ηταν κλειστες και γενικα δεν το εχω υπεφοτωσει,συνολικα 4-5GB μονο! Μετα απο μια επανεκινηση έφτιαξε! Χρησιμοποιω κανονικα τον αυθεντικο αξεσουαρ και ειναι αγορασμενο κανονικα απο OnePlus με invite πριν 2-3 μηνες! Δεν εχω κανει ουτε root ουτε εχω πεοραξει κατι! Εκτος επαναφορα εργοστασιακων τι αλλο μπορω να κανω??? Να το στειλω πισω ή μπορω να γλυτωσω την ταλαιπωρια???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!! Παιδια εχω καποια θεματα με το oneplus! Εδω και καιρο μου εχει εμφανισει καποια θέματα με τον ήχο! 1ο΄Ξαφνικα πολλες φορες αρχίζει και κανει ενα ηχο σαν κομπρεσερ,γκρρρρρ. Λύνεται μονο με επενακινηση! 2ο΄Τωρα τελευταια μου κανει συνεχεια αυτο το κολπο, ενω ειναι κανονικα τερμα η ενταση του ηχου του τηλεφώνου πολλες ενω με καλουνε δεν ακούγεται τίποτα!!!! Δοκιμάζω την ένταση και ενω δείχνει ότι ειναι τερμα η μπλε μπαρα δεν ακουγεται το χαρακτηριστικο μπιπ! Και αυτο λύνεται μο΄νο με επανεκινηση! 3ο΄ Χθες παρατηρησα οτι ενω φόρτιζε ζεσταινοταν πολυ καθ όλη την διαρκεια της φορτισης! Οταν φορτισε και το αποσυνδεσα απο τον φορτιστη το αφησα και το ξαναπιανω μετα απο καμια ωρα! Ηταν ακομα αρκετα ζεστο σε ολη την επιφανεια της οθόνης και κυριως στο σημειο της καμερας και η μπαταρια ειχε παει στο 75% και επεφτε συνέχεια!!!! Να πω οτι ολες οι εφαρμογες ηταν κλειστες και γενικα δεν το εχω υπεφοτωσει,συνολικα 4-5GB μονο! Μετα απο μια επανεκινηση έφτιαξε! Χρησιμοποιω κανονικα τον αυθεντικο αξεσουαρ και ειναι αγορασμενο κανονικα απο OnePlus με invite πριν 2-3 μηνες! Δεν εχω κανει ουτε root ουτε εχω πεοραξει κατι! Εκτος επαναφορα εργοστασιακων τι αλλο μπορω να κανω??? Να το στειλω πισω ή μπορω να γλυτωσω την ταλαιπωρια???? Νομίζω πως η επαναφορά ή βάζοντας το τηλέφωνο σε recovery mode κάνοντας ,Wipe data/factory reset,Wipe Cache και Wipe Media, είναι μονόδρομος.Τουλάχιστον προσωπικά εγώ αυτό θα έκανα για να διαπιστώσω αν τελικά είναι θέμα software ή hardware πριν το στείλω στην OnePlus.Θα σε πρότεινα να πάρεις προτού κάνεις όλα αυτά ένα back up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 (edited) Εχω μια πρόσκληση που έδωσα και δεν χρησιμοποιήθηκε τελικά. Λήγει σε μερικές ώρες. Αν τον ενδιαφέρει πραγματικά κάποιον για άμεση αγορά ας μου στείλει PM Edit - Δώθηκε Edited January 12, 2015 by vprasinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratospeed Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 (edited) Είναι κάποιος που επέλεξε το τσέχικο ταχυδρομείο? Aν ναι πόσο του πήρε περίπου να φτάσει από την στιγμή που το έστειλε το mailboxde? Edited January 12, 2015 by stratospeed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Είναι κάποιος που επέλεξε το τσέχικο ταχυδρομείο? Aν ναι πόσο του πήρε περίπου να φτάσει από την στιγμή που το έστειλε το mailboxde? Γεια σου φιλε μου ειναι θεμα τυχης το δικο μου το στειλαν με DHL και απο τις 30/12 ακομη δεν εφτασε γμτ.. :( Λογω εορτων γινοτανε χαμος μαλλον το πρωτο που ειχα παρει μου ηρθε σε 4 μερες απο Γερμανια Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 (edited) Υπάρχει πρόσκληση διαθεσιμη; Ευχαριστώ πολύ ΈΛΑΒΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ Edited January 12, 2015 by Gggggas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekNick7 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 (edited) Μολις ειδα οτι εχω τρεις προσκλησεις γαι 64αρι που δυστυχως ληγουν σε 14 ωρες οσοι θελουν ας μου στειλουν μηνυμα. Υ.Γ Πως τις κανουμε share? Edited January 12, 2015 by GreekNick7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Μολις ειδα οτι εχω τρεις προσκλησεις γαι 64αρι που δυστυχως ληγουν σε 14 ωρες οσοι θελουν ας μου στειλουν μηνυμα. Υ.Γ Πως τις κανουμε share? Τις στέλνεις είτε στο inbox είτε στο mail του ενδιαφερόμενου αν κατάλαβα καλά.Αν θέλεις μπορείς να τις βάλεις και χύμα,οπότε όποιος πρόλαβε,πρόλαβε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekNick7 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 (edited) Μια εχει μεινει.....................:D Εφυγαν και οι τρεις Edited January 12, 2015 by GreekNick7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Παιδιά,πόσο περίπου βγαίνει τελική τιμή,με μεταφορικά κ λοιπές χρεώσεις?(αν υπάρχουν).Λογικά το 64ρι,αφού πλέον 16ρι δεν παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekNick7 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 (edited) 340 μου βγηκε εμενα Edited January 12, 2015 by GreekNick7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts