sniperbill Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 εγώ παρήγγειλα το 64αρι 28/11 black friday πρωι πρωι. Εφυγε από Λονδίνο στις 3/12. Έφτασε στο mailboxde 4/12. Έφυγε με DHL Express για Θεσσαλονίκη στις 5/12. Χθές η DHL μου είπε τηλεφωνικά ότι θα παραλάβω αύριο ή το αργότερο παρασκευή 12/12. Για να δούμε.... Παρέλαβε κανείς που παρήγγειλε Black Friday το 64αρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Γνωρίζει κανείς τι παίζει με εγγύηση;Υπάρχει κάτι εδώ στην Ελλάδα;Και αν δεν υπάρχει,λογικά χρεώνεσαι εσύ τα έξοδα αποστολής -παραλαβής αν δεν ανήκεις στις 16 χώρες,έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Καλημέρα σε όλη την παρέα.Να ρωτήσω κάτι. Σήμερα με ήρθε μήνυμα από Mailboxde πως έφτασε η παραγγελία μου (jbl e1+ earphones, Black Friday). Να διαλέξω πάλι αποστολή με ups ή κάτι άλλο;;; Εσείς ποια εταιρεία διαλέξατε για τυχόν αξεσουάρ που παραγγείλατε;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Καλημέρα σε όλη την παρέα.Να ρωτήσω κάτι. Σήμερα με ήρθε μήνυμα από Mailboxde πως έφτασε η παραγγελία μου (jbl e1+ earphones, Black Friday). Να διαλέξω πάλι αποστολή με ups ή κάτι άλλο;;; Εσείς ποια εταιρεία διαλέξατε για τυχόν αξεσουάρ που παραγγείλατε;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εγώ το πιο φτηνό είχα επιλέξει.. νομίζω το τσεχικο Δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσεις 20 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Εγώ το πιο φτηνό είχα επιλέξει.. νομίζω το τσεχικο Δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσεις 20 ευρώ Και πόσο καιρό έκανε να σου έρθει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Και πόσο καιρό έκανε να σου έρθει;;; Δεν θυμάμαι.. καμιά βδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Εγώ το πιο φτηνό είχα επιλέξει.. νομίζω το τσεχικο Δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσεις 20 ευρώ Αν δεν πας με courier θα προτεινα (παντα και με βαση τα οικονομικα σου) να ζητησεις και επανασυσκευασια. Μπορει να ειναι σχετικα καλη αλλα επειδη στα ταχυδρομεια δεν συμπεριφονται παντα με αγαπη και proderm (με ενδοτσεχικη συναλλαγη ποτε δεν παρατηρησα κατι αλλα στα ελληνικα ταχυδρομεια ειχα παρατηρησει) και επειδη τα κουτακια μεσα ειναι πολυ γαματα (αποψη μου παντοτε) και αξιζει να κανεις λιγο το "κομματι" σου δειχνοντας τα, να το κανεις. Θα υπαρξει μια μερα καθυστερηση πιστευω (εκτος αν το ζητησεις πρωι πρωι). Αλλα η αποφαση ειναι δικη σου. Το κοστος ειναι καπου 1, 1.5 ευρω αν θυμαμαι που ειχε πει καποιος (περιπου τοσο βγαινει και στο τσεχικο νομισμα που πληρωσα εγω). Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Τελευταίο status: Status from Sat, 06.12.2014 04:19 The international shipment has been processed in the export parcel center Έχει κολλήσει εκεί.. Έκανα βλακεία που έβαλα DHL express; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniperbill Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Τελευταίο status: Status from Sat, 06.12.2014 04:19 The international shipment has been processed in the export parcel center Έχει κολλήσει εκεί.. Έκανα βλακεία που έβαλα DHL express; το δικό μου που ήταν σ'αυτή την κατάσταση 5/12 θα παραδοθεί αύριο. Πάρε τηλ στη DHL 210989000 και ρώτησέ τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekNick7 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Μολις παρελαβα παραγγελεια της 26/11:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Μολις παρελαβα παραγγελεια της 26/11:D καλοριζικο και καλοδουλευτο :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Μολις παρελαβα παραγγελεια της 26/11:D Κι εγώ μόλις παρελαβα απο UPS!! παραγγελία 27/11 λιγο πριν τα μεσάνυχτα...:p Αργότερα φώτο... Μου έχουν και αντάπτορα για nano-sim μεσα!! :D:) Edited December 11, 2014 by nemesis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mparotsis Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Εγώ το είχα βάλει με dhl express και έκανε 26 μέρες να ερθει με invite.H παραγγελία έγινε στις 11/11.Τσαμπα πήγε το 20αρικο για ποιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Εγώ το είχα βάλει με dhl express και έκανε 26 μέρες να ερθει με invite.H παραγγελία έγινε στις 11/11.Τσαμπα πήγε το 20αρικο για ποιο γρήγορα. Μάλιστα.... Πήρα τηλ. τη DHL ελλάδος και μου είπαν ότι δεν έχει φτάσει ακόμη Ελλάδα. Το βλέπω όντως να είναι ακόμα τελωνείο Γερμανίας. Ελπίζω να το πάρω πριν τα Χριστούγεννα. :( FML Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 https://oneplus.net/ χωρις προσκληση η αγορα για λιγο χρονο ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Ο οδηγος αγορας της πρωτης σελιδας ισχυει ακομα; και μια ακομα ερωτηση ποσο χωρο πιανει το λειτουργικο; Edited December 11, 2014 by kukukali Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Και εγώ θα ήθελα να κάνω την πρώτη ερώτηση... Αν εννοείς από τον συνολικό χώρο τότε εξαρτάται η συσκευή.. Στην 64 που ενδιαφέρει τους περισσότερους μένουν διαθέσιμα τα 55gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eap Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 ρε παιδια αμα εχω γνωστο να το παραγγειλω και να το στειλω Αυστρια πως συμπληρωνω τα στοιχεια στο site? βαζω τα στοιχεια του γνωστου και στα personal information και στο adressbook? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Ο οδηγος αγορας της πρωτης σελιδας ισχυει ακομα; και μια ακομα ερωτηση ποσο χωρο πιανει το λειτουργικο; Ναι, ισχύει! Το μόνο που έχει αλλάξει είναι μια μικρή αύξηση στα μεταφορικά.. :-/ Η δεύτερη ερώτηση έχει απαντηθεί πιο πάνω ;) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 ρε παιδια αμα εχω γνωστο να το παραγγειλω και να το στειλω Αυστρια πως συμπληρωνω τα στοιχεια στο site? βαζω τα στοιχεια του γνωστου και στα personal information και στο adressbook? Στο adressbook σιγουρα. Στο personal μαλλον οχι γιατι νομιζω γινεται καποια ταυτοποιηση με το account του paypal. Δεν θα το προτεινα τουλαχιστον εκτος αν θες να πληρωσει ο γνωστος σου με paypal και του στειλεις τα λεφτα (μεσω paypal ή με αλλον τροπο). Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Ο οδηγος αγορας της πρωτης σελιδας ισχυει ακομα; και μια ακομα ερωτηση ποσο χωρο πιανει το λειτουργικο; Δεν έχει τόσο bloatware όσο τα crapsung. Και εγώ θα ήθελα να κάνω την πρώτη ερώτηση... Αν εννοείς από τον συνολικό χώρο τότε εξαρτάται η συσκευή.. Στην 64 που ενδιαφέρει τους περισσότερους μένουν διαθέσιμα τα 55gb Και αυτό επειδή έτσι και αλλιώς η συσκευή έχει 56, κάτι και όχι 64. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eap Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Στο adressbook σιγουρα. Στο personal μαλλον οχι γιατι νομιζω γινεται καποια ταυτοποιηση με το account του paypal. Δεν θα το προτεινα τουλαχιστον εκτος αν θες να πληρωσει ο γνωστος σου με paypal και του στειλεις τα λεφτα (μεσω paypal ή με αλλον τροπο). ναι αλλα με τον τροπο του mailbox θα μου φτασει 340? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 ε ναι.. καπως πρεπει να βγαλει λεφτα το mailbox.... Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igna200 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Χθες το παρέλαβε και ο φίλος μου το oneplus (επιτέλους... του το παρήγγειλα 20/11 και το παρέλαβε χθες 13/12). Οι εντυπώσεις του πολύ καλές όπως επίσης και για τα silver bullets καλύτερα των προσδοκιών μου είπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 ναι αλλα με τον τροπο του mailbox θα μου φτασει 340? ε ναι.. καπως πρεπει να βγαλει λεφτα το mailbox.... Το mailbox βγάζει 4,00 κι αυτά σκαρτα.... Την "μπινιά" την κάνει η Opo που μέσα σε 4 μήνες αυξησε τα εξοδα αποστολης 200~300% αν θυμάμαι καλά...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts