boutsk Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Παρασκευή απόγευμα το δικό μου έφτασε Γερμανία (mailboxde). Λογικά Δευτέρα θα το στείλουν. Έχω πάρει nillkin tempered glass για την οθόνη και περιμένω τη sandstone θήκη της Pelosi από Κίνα (έχω αρχίσει να ανησυχώ βέβαια γιατί από 16-10-2014 είναι Κινα ''Departure from outward office of exchange'' και ακόμα δεν έχει φανεί Ελλάδα''. Είμαι ok από προστασία η θα χρειαστεί καλύτερη θήκη? Από ότι βλέπω στο forum της oneplus, πολλοί προτιμούν Diztronic , Cruzerlite Bugdroid και Tudia cyngen. Είναι πιο ανθεκτικές από αυτή της Pelosi? Αν ναι, ποια προτείνετε και από που θα μπορούσα να προμηθευτώ από Ευρώπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 :blink::blink::blink::blink::blink::blink: http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/accessories/90-off-100-10-real-t2935694 Ναι το έχω δει και εγώ.. Ψιλοβλακειες έχει το site αν δεις και όλα έχουν εξωφρενικες τιμές.. Πχ tempered glass 60 δολάρια, ένα στυλό που είναι και για touch screen 30, ενα πανί για καθαρισμα οθόνης 60 δολάρια κτλ.. Για αυτό βάζουν τέτοια κουπόνια.. Όμως σαν καλός καταναλωτής που είμαι σκέφτομαι να τσιμπήσω το carbon fiber skin Και ένα stand για το κομοδινο μου.. 5 δολλάρια βγαίνουν με την έκπτωση και άλλα τόσα τα μεταφορικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Παρασκευή απόγευμα το δικό μου έφτασε Γερμανία (mailboxde). Λογικά Δευτέρα θα το στείλουν. Έχω πάρει nillkin tempered glass για την οθόνη και περιμένω τη sandstone θήκη της Pelosi από Κίνα (έχω αρχίσει να ανησυχώ βέβαια γιατί από 16-10-2014 είναι Κινα ''Departure from outward office of exchange'' και ακόμα δεν έχει φανεί Ελλάδα''. Είμαι ok από προστασία η θα χρειαστεί καλύτερη θήκη? Από ότι βλέπω στο forum της oneplus, πολλοί προτιμούν Diztronic , Cruzerlite Bugdroid και Tudia cyngen. Είναι πιο ανθεκτικές από αυτή της Pelosi? Αν ναι, ποια προτείνετε και από που θα μπορούσα να προμηθευτώ από Ευρώπη? Θα σου ερθει απλα κανει ενα μηνα και κατι ψιλα για να φτασει. Με το που μπει Ελλαδα το πολυ σε δυο μερες θα το εχεις. Μπορεις να κοιταζεις το tracking number μεσα απο τη σελιδα των ελτα, εκει θα ειδοποιηθεις πιο γρηγορα οτι μπηκε ελλαδα το δεμα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boutsk Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Θα σου ερθει απλα κανει ενα μηνα και κατι ψιλα για να φτασει. Με το που μπει Ελλαδα το πολυ σε δυο μερες θα το εχεις. Μπορεις να κοιταζεις το tracking number μεσα απο τη σελιδα των ελτα, εκει θα ειδοποιηθεις πιο γρηγορα οτι μπηκε ελλαδα το δεμα σου. Απο προστασια τί λεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Δεν ειναι για προστασια, μονο για εμφανιση ειναι, το κινητο δεν χανει την ομορφια του και δεν γινεται χοντρο η τεραστιο. Για προστασια θα πρεπει να δεις κατι αλλο, αν εισαι προσεκτικος ομως μια χαρα ειναι και η pelosi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fteo Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 αυτό σκέφτηκα και εγώ , με κόλλησε αυτό που είπε ο nikosoti ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- fteo το έχεις παραγγείλει από one plus με mailbox k εσύ? αυτόν τον τρόπο ακολούθησες? Και εγώ mailboxde. Δε θυμάμαι ακριβώς πως το είχα κάνει, ακολούθησα τις οδηγίες που έλεγε το mail της υπηρεσίας. Νομίζω είχα βάλει όνομα:Mailboxde.com επώνυμο: e.K. και το όνομα μου και το id το είχα βάλει στη δεύτερη γραμμή της διεύθυνσης. Αυτά για το shipping address. Για billing address έβαλα κανονικά τα στοιχεία της κάρτας μου και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakos Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 αυτό περίπου έκανα k εγώ με κάποιες μικρές διαφορες στην διεύθυνση αποστολής. στην άλλη την χρεωστική, έβαλα τα στοιχεια του pay pal. σε ευχάριστο φίλος. αν κάποιο μέλος έχει άλλη άποψη ας πει να μας ανοίξει τα ματια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 1.στο invite συμπλήρωσες εκ νέου κάποια καινούργια forma? 2.με βάζει σε σκέψεις το pending πριν δείξεις το invite σου.. 3.κάποιος φίλος που έχει κάνει preorder ? 4.είναι ίδια forma όταν κάνεις αγορά κα με πρόσκληση? αν και δεν νομίζω να έχει διαφορά όταν περνάς τα στοιχεία... 5.κολλάω όμως στο γεγονός του ότι στο paypal έχω αλλα στοιχεία από ότι θα δώσω στην billing διεύθυνση. 6.δεν είναι κουλό? 1. Όχι, είχα κάνει ήδη preorder, άρα τα είχαν τα στοιχεία μου. 2. Είχα κάνει preorder και περίμενα στην ουρά μέχρι να φύγει η παραγγελία. 3. Εγώ 4. Προφανώς. 5. Όπως σου είπα και παραπάνω είναι περιττό να βάλεις στοιχεία. Κάντο όπως νομίζεις. 6. Είχα προβληματιστεί και εγώ αρχικά. Όμως προσπαθώντας να κάνω το preorder γρήγορα γιατί υπήρχε πρόβλημα με τους server, το μόνο που μου ζήτησε τελικά ήταν να κάνω sign in στο paypal και αυτόματα έγινε το preorder. Ουσιαστικά δηλαδή σε οδηγεί η προπαραγγελία να μπεις στο paypal. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakos Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 σε ευχάριστω για την βοήθεια.. άντε να δούμε την δευτέρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 (edited) Αν κάποιος σκέφτεται το preorder και θα μπορούσε να εξυπηρετήσει με κάνα αξεσουάρ, ας στείλει πμ please :) Εννοείται μεταφορικά θα τα μοιραστούμε με mailboxde κλπ κλπ ;) Edited November 16, 2014 by fantomas_ktm Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 (edited) Παιδιά κι εγώ θέλω κάποια αξεσουάρ από το preorder! Αν μπορεί κάποιος ας στείλει pm!!! Μένω Αθήνα! Edited November 16, 2014 by vtag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Beleaver Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Εγώ αφού δε βρίσκω invite, στη λύση του pre-order θα καταλήξω. Αν είναι κάποιος από Ηράκλειο Κρήτης (που μένω εγώ ) και θέλει κάποια πράγματα ας μου πει να το δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikegee Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Παιδιά μου ήρθαν 3 προσκλήσεις για να δώσω. Αν θέλει κάποιος ας μου στείλει pm. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ενδιαφέρομαι και εγώ για κάποια αξεσουάρ απο το preorder, αν κάποιος απο Θεσσαλονίκη ενδιαφέρεται να αγοράσει μέσω του preorder ας με ενημερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ενδιαφέρομαι και εγώ για κάποια αξεσουάρ απο το preorder, αν κάποιος απο Θεσσαλονίκη ενδιαφέρεται να αγοράσει μέσω του preorder ας με ενημερώσει. Kαι γω το ίδιο παίδες :) Κι από Θεσσαλονίκη να μην είστε, δεν πειράζει, θα τα βρούμε. Aπλά μιας και ο morpheusgr είναι κι αυτός από Θεσσαλονίκη, μπορούμε να 'καθαρίσουμε' μαζί :p Φυσικά θα μοιραστώ τα μεταφορικά προς και από mailbox! Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ξέρουμε αν η Oneplus καλύπτει καμμένα πίξελς; Συγκεκριμενα σε συσκευή 10 ημερών απο το ευρωπαϊκό official κατάστημα αγορασμενο, έχω κάτω χαμηλά στην οθόνη καμμένο πίξελ. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ξέρουμε αν η Oneplus καλύπτει καμμένα πίξελς; Συγκεκριμενα σε συσκευή 10 ημερών απο το ευρωπαϊκό official κατάστημα αγορασμενο, έχω κάτω χαμηλά στην οθόνη καμμένο πίξελ. λογικά θα το καλύπτει, αλλά πολλά παιδιά έχουν αναφέρει ότι το support της δεν είναι ότι πιο γρήγορο, δεν έχεις να χάσεις τίποτα πάντως με το να επικοινωνήσεις μαζί τους Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 λογικά θα το καλύπτει, αλλά πολλά παιδιά έχουν αναφέρει ότι το support της δεν είναι ότι πιο γρήγορο, δεν έχεις να χάσεις τίποτα πάντως με το να επικοινωνήσεις μαζί τους Μην το λες.. Εγώ όταν παρέλαβα το κινητό ο φορτιστής ήταν χαλασμενος.. Επικοινώνησα μαζί τους και σε δύο μέρες μου έστειλαν αλλον.. Μέσα στη βδομάδα τον παραλαμβανω.. Πολύ εξυπηρετικοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 λογικά θα το καλύπτει, αλλά πολλά παιδιά έχουν αναφέρει ότι το support της δεν είναι ότι πιο γρήγορο, δεν έχεις να χάσεις τίποτα πάντως με το να επικοινωνήσεις μαζί τους Μην το λες.. Εγώ όταν παρέλαβα το κινητό ο φορτιστής ήταν χαλασμενος.. Επικοινώνησα μαζί τους και σε δύο μέρες μου έστειλαν αλλον.. Μέσα στη βδομάδα τον παραλαμβανω.. Πολύ εξυπηρετικοι Ευχαριστώ παιδιά, σήμερα θα τους γραψω, για να δουμε. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Μην το λες.. Εγώ όταν παρέλαβα το κινητό ο φορτιστής ήταν χαλασμενος.. Επικοινώνησα μαζί τους και σε δύο μέρες μου έστειλαν αλλον.. Μέσα στη βδομάδα τον παραλαμβανω.. Πολύ εξυπηρετικοι εγω παλι τους εχω στειλει mail με το οτι το κινητο μου ειναι σαν processing εδω και 5 μερες και απαντηση ακομα δεν εχω λαβει...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paularas Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) μία μικρή ερώτηση, γιατί βλέπω 3 μέρες bologna το κινητό μου? Next Scheduled Event: Wednesday,11/19/2014 by 11:59 P.M. Location Date Local Time Activity Bologna, Italy 11/15/2014 4:00 A.M. Departure Scan Bologna, Italy 11/14/2014 8:15 P.M. Arrival Scan Nurnberg, Germany 11/14/2014 10:24 A.M. Departure Scan 11/14/2014 12:01 A.M. Arrival Scan Bautzen, Germany 11/13/2014 7:45 P.M. Departure Scan 11/13/2014 6:14 P.M. Origin Scan 11/13/2014 2:54 P.M. Pickup Scan Germany 11/13/2014 8:58 A.M. Order Processed: Ready for UPS Edited November 17, 2014 by paularas Παράθεση KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg BMW COMPACT M/// PACK AC SCHNITZER D&W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Γιατί μεσολάβησε ΣΚ... Next Scheduled Event: Wednesday, 11/19/2014 (προφανώς παράδοση σε σένα...) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Παιδιά επειδή κ εγώ ενδιαφερομαι για αξεσουάρ κ είμαι επίσης Θεσσαλονίκη, αν κάποιοι παραγγελνετε μαζί, ενημερωστε με κ μένα σας παρακαλώ. Όσοι περισσοτεροι μοιραστουμε τα μεταφορικά, τόσο το καλυτερο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Το παρήγγειλα χτες από πρόσκληση που δόθηκε από μέλος του forum, έκανα την παραγγελία, πλήρωσα με PayPal, για το Paypal η παραγγελία και η πληρωμή έχει ολοκληρωθεί αλλά στο λογαριασμό στο site του OnePlus η παραγγελία βρίσκεται ακόμη σε εκκρεμότητα και εμφανίζεται ότι δεν έχει ακόμη πληρωθεί. Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και άλλοι όπως θα δείτε εάν ρίξετε μια ματιά στο αντίστοιχο forum του OnePlus και καμία παραγγελία που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο δεν ολοκληρώθηκε και έχουν όλες το ίδιο πρόβλημα. Η εξήγηση που δόθηκε από κάποιον διαχειριστή του forum είναι ότι μερικές φορές συμβαίνει αυτό καθώς το PayPal μερικές φορές δεν τους ενημερώνει άμεσα και θα προσπαθήσουν να βρουν λύση σήμερα.:mad: Εάν όντως υπάρχει πρόβλημα με τις λίγες παραγγελίες που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο φανταστείτε τι θα γίνει σήμερα στο Preorder. Επίσης το support τους δε φημίζεται για τη γρήγορη ανταπόκρισή του (10 εργάσιμες μέρες) σε ανάλογες περιπτώσεις. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris241 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 παιδια το εχω παραγγειλει απο geekbuying εδω κ 6 μερες κ ελπιζω να μην εκανα βλακεια λογο εγγυησης δλδ αλλα δεν μπορουσα να περιμενω κ επισης το βρηκα με 310ευρω τα 64gb... και αξεσουαρ δλδ με προσκληση μπορουμε να παραγγειλουμε? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts