Jump to content

Beleaver

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Beleaver

  • Ημ. Γέννησης 05/08/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Beleaver's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, είχα πάρει Invite από το forum, Επιστρέφω ένα που ήρθε σήμερα. PM για να μη leechar-ιστεί από περαστικό.
  2. Καλησπέρα, θα ήθελα να ευχαριστήσω και εδώ τον mikegee για το invite που μου έδωσε. Το παράγγειλα και περιμένω με τη σειρά μου να βοηθήσω κιεγώ εδώ.
  3. Εγώ αφού δε βρίσκω invite, στη λύση του pre-order θα καταλήξω. Αν είναι κάποιος από Ηράκλειο Κρήτης (που μένω εγώ ) και θέλει κάποια πράγματα ας μου πει να το δούμε.
  4. Αν είσαι διατεθιμένος, ενδιαφέρομαι και εγώ για κάποιο invite αν δε βρεις κάποιον με τόσα post, αν και η waiting list ήταν πολύ καλή ιδέα, όπως σε κάποια site που υπάρχει και track ποιος έδωσε σε ποιον και ουσιαστικα βλέπεις ποιος τις επιστρέφει στην λίστα και δεν είναι παρτάλι.
  5. Εδώ εννοεί να κοιτάξεις : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5558329#post5558329
  6. Παρακολουθώντας το νήμα τις τελευταίες 2 βδομάδες, παρατήρησα ότι τα invites έχουν μειωθεί. Αυτό συμβαίνει λόγω pre-order, ή εκείνοι που πήραν invite (με την προϋπόθεση ότι πρόλαβαν να λάβουν από την εταιρεία) δεν τα "επέστρεψαν" στην κοινότητα. Αν υπάρξει κάποιο invite για 64GB θα με ενδιέφερε και εμένα.
  7. Γεια σας, έχω το εξής πρόβλημα.Έβαλα την SD του HD2 (8GB) στο LG 2x.Παρόλο που στις ρυθμίσεις->αποθήκευση μου δείχνει 7.36GB (και στο pc, και 2 χρόνια στο HTC ήταν η main memory και σίγουρα ήταν στα 8) όταν πάω να μεταφέρω apps στην external SD μου λέει max size 2, 47 ( give or take) . To κάνω μέσω μιας app2sd (2-3 κατέβασα βασικά).Υπάρχει κάτι να κάνω γιαυτό; Εννοώ είτε ένα format της SD μέσω android (λογικά αφού θα κάνουν format θα βλέπουν και το σωστό χώρο) ή κάτι άλλο ξέρω γω ;
  8. Ωραία ως εδώ.Κάτι τελευταίο , κούμπωσα το πρόγραμμα που δίνει η LG για το PC και λέει ότι το κινητό μου δεν χρειάζεται κάποιο update.Επειδή είναι απέξω δεν το βλέπει ? Ή η baseband δεν γίνεται έτσι update? Eυχαριστώ btw για τον χρόνο σου!
  9. Αγόρασα το 2χ από ebay προχθές.Δεν έχω ιδέα πώς πάει το κόλπο με τα ελληνικά , τι είναι το baseband τι το LGE. Έκδοση βασικής μορφής:1035.21_20110405 Έκδοση kernel : 2.6.32.9 Βuild number : FRG83G LGE: LGP990-v10d Tι βγαίνει από αυτά ας πούμε ; Επίσης στο λινκ που έδωσες λέει "1.6 - Custom Neoblaze 21092011b Kernel with EXT4 (/system, /data and /cache) partitions adapted for LG V20E http://www.megaupload.com/?d=5HG5YD1T ".Aυτό σημαίνει ότι αν το βάλω το κινητό θα έχει LGE v20e αυτόματα?Ή πρέπει με κάποιο τρόπο να το κάνω αυτό από πριν ?
  10. Καλημέρες. Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με τις βίντεο κλήσεις. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να support-άρει την front camera ? To google-αρα αλλά δεν βρήκα κάπου να λέει ότι δουλεύει , άρα υπάρχει πρόβλημα εκεί ?
  11. http://htcpedia.com/duttys_leo_hg_v_1ab39398b85aebfae/soft/htc-leo-rom.html?c_page=1#comments Αυτή δοκίμασα , να σου πω την αλήθεια είχα την official και έκανε κόλπα τύπου rotation σε άκυρη φάση και άνοιγε το μεγάφωνο μόνο του , να μη κλειδώνει και εξ αιτίας αυτού να χάνεται η μπαταρία στο 5ωρο.Με αυτήν όλα λύθηκαν , αλλά το φλας δεν.Έχεις ιδέα γιατί;
  12. Όχι , το σκέφτηκα κι εγώ , γιαυτό το δοκίμασα σήμερα μετά από πλήρη φόρτιση!
  13. Γεια σας , θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.Όταν έχω τη βιντεοκάμερα το φλας ανάβει κανονικά ανάλογα με τις ρυθμίσεις.Στη φωτογραφική όμως δεν ανάβει ούτε στο auto ούτε στη ρύθμιση του να ανάβει συνέχεια.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
  14. Εκανα λαθος και το προσωπικο μνμ που σας εστειλα το ειχα γραψει εδω.
×
×
  • Create New...