Jump to content

[OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα φιλε , παρακολουθω καιρο το topic , θα θελα πολυ μια προσκληση , ειμουν καιρο αναμεσα σε g3 ή OPO και κατεληξα σε αυτο , αν εχεις ακομα invite με σωζεις

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποια custom rom προτείνετε; κάτι παίζεται με τη μπαταρία..

Εγώ ρομ δεν εχω πειράξει αλλά είδα καλύτερη μπαταρια με τον franco r20, και έχω απενεργοποιήσει απο το ρυθμίσεις-περισσότερα-εκπομπές κινητής τηλ τα πάντα εκτός από δόνηση

και απο το ρυθμίσεις-απόρρητο-προστασία απορρήτου-υπηρεσίες google play τα παντα εκτός απο τοποθεσια.

Και ειδα πολύ καλυτερη μπαταρια.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Καλησπέρα αν έχει κάποιος συμφορουμιτης κάποιο περισσευουμενο tempered glass ας μου στείλει ένα πμ με ενδιαφέρει για άμεση αγορά
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Ρε παιδιά εμένα απο τις 7 το πρωί το status της dhl (απο opo σε Γερμανία) έχει κολλήσει στο "with delivery courier " ,ενώ είναι στην πόλη παράδοσης. Είναι ανησυχητικό μήπως?

Άσχετο, εγγύηση εδώ Ελλάδα τι παίζει?

Τίποτα.

Το κινητό - μετά από επικοινωνία με OnePlus - το στέλνεις (υποθέτω) σε κάποιο Ευρωπαϊκό επισκευαστικό κέντρο που συνεργάζονται.

Ρε παιδιά εμένα απο τις 7 το πρωί το status της dhl (απο opo σε Γερμανία) έχει κολλήσει στο "with delivery courier " ,ενώ είναι στην πόλη παράδοσης. Είναι ανησυχητικό μήπως?

Όχι, λογικά μέχρι το απόγευμα θα έχει αλλάξει η κατάσταση και θα λάβεις ειδοποίηση - αν πάει πριν τις 4μμ τοπική ώρα Zittau - από το mailboxde.com.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Μόλις παρέλαβα :lol::lol::lol:το θηρίο μια μέρα πιο μπροστά 01/10 και το παρέλαβα 30/09 παραγωγής 13/09.Ευχαριστο και πάλι τον lemoni για την πρόσκληση .

Μόλις παρέλαβα :lol::lol::lol:το θηρίο μια μέρα πιο μπροστά 01/10 και το παρέλαβα 30/09 παραγωγής 13/09.Ευχαριστο και πάλι τον lemoni για την πρόσκληση .

Ζηλεύω! Και εγώ 01/10 έχω αλλά δεν βλέπω κίνηση στο tracking number... :(

Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly.

Ζηλεύω! Και εγώ 01/10 έχω αλλά δεν βλέπω κίνηση στο tracking number... :(

Κι εγώ 01/10 έχω αλλά έχει κολλήσει στην Bologna, Italy από τις 27/09...

Για να δούμε, θα το παραλάβω αύριο ;;;

Ευχαριστώ τον geovass για την πρόσκληση, μόλις το παραλάβω θα τοις μοιράσω με τη σειρά μου εδώ :) Edited by akpe

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Έχω δώσει 2 invites μερικά posts πίσω. Άντε και πάρε την.

Δεν πίστευα ότι θα είχε μείνει καμία από τότε! Ευχαριστώ! ;)

Παιδιά απο Γερμανία-Ελλάδα πόσες ημέρες κάνει για να έρθει?

Μόλις έκανα την παραγγελία και θα ενημερώνω ;) Από όσα έχω δει πάντως από άλλα μέλη εδώ, γύρω στη μια εβδομάδα;

Edited by akpe

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Ρε παιδιά τις δικές μου προσκλήσεις δεν τις θέλει κανένας?? Μέχρι κ αγγελία τις έβαλα για να μην χαθούν!!! :cool::cool::cool:
Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Παιδιά έχω 2 invites για οποίον ενδιαφέρεται . Οι 2 πρώτοι πού θα απαντήσουν στο θέμα θα είναι και αυτοί πού θα τα πάρουν! Θα ξανάμπω να δω σε 2 ώρες περίπου. Τα λέμε

Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Εχω iPhone4 τα τελευταία 4 χρονια πως μπορώ να μεταφέρω όλες της επαφές απο το iPhone στο One χωρίς να της γράψω μια μια.:(:(

Ευκολο - πολλοί τρόποι!

google: ios to google contacts

πχ1

Another options users found useful is to sign into iCloud and select all contacts, export the vCard, upload vCard to Google Contacts, and snyc your email again.

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Παιδιά έχω 2 invites για οποίον ενδιαφέρεται . Οι 2 πρώτοι πού θα απαντήσουν στο θέμα θα είναι και αυτοί πού θα τα πάρουν! Θα ξανάμπω να δω σε 2 ώρες περίπου. Τα λέμε

Ενδιαφερομαι φιλε μου για την προσκληση!!!

Έφτασε στην mailbox στις 1/9, τους πλήρωσα και το έστειλαν την ίδια μέρα.

Έφτασε στα χέρια μου στις 8/9 (ημερομηνία που μου ανέφερε και στο email της η UPS), αλλά στην περίπτωση μου μεσολάβησαν 2 ΣΚ. Αν κάποιος μένει Αθήνα, ή στη δική του περίπτωση δεν μεσολαβήσουν 2 ΣΚ, μπορεί να το πάρει και 1-2 νωρίτερα απ' ό,τι εγώ.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Εχω iPhone4 τα τελευταία 4 χρονια πως μπορώ να μεταφέρω όλες της επαφές απο το iPhone στο One χωρίς να της γράψω μια μια.:(:(

http://www.androidauthority.com/how-to-transfer-from-iphone-to-android-ultimate-guide-363230/

Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly.

Μιας και κανένας γνωστός δεν έδειξε ενδιαφέρον, δίνω και μια δεύτερη πρόσκληση! Όπως πριν, όποιος με quotάρει πρώτος, την παίρνει!
Shit Happens!!!

17 Σεπ εφυγε το δικο μου απο Γερμανια και το ειχα 24 πρωι (Θεσσαλονίκη)

NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One!

Προσκλήσεις για 16 παιζει να έχει κανεις παίδες; είναι για ενα φιλο...

Σκέφτεται να πάρει το xiaomi mi3 γιατί του είπα πως 16 opo πλεον δεν έχει...εκανα λάθος μήπως;

• The title was changed to [OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ